måndag 30 november 2009

Det är skillnad på politiskt korrekta "tomtar" och jultomtar på fler sätt än ett

Det är glädjande att det finns länder vars majoritet av folket är emot den muslimska koloniseringen utav Europa, ett utav dessa länder är Schweitz.

Jag syftar nu på den folkomröstning som skedde i igår, då landets medborgare folkomröstade om huruvida fler minareter skulle byggas i Schweiz.

Minareter är muslimska där man mer eller mindre skriker ut kallelser till tidebön fem gånger om dagen, kanske var dessa skrik en utav anledningarna till att det blev ett rungande nej till dessa spektakel.

Eller anser förespråkarna till minareterna att alla schweizarna ska bo i maximalt ljudisolerade hus i ett slag som aldrig någonsin tidigare har skådats i Europa?

Om så skulle vara så blir det ju en enorm kostnad för den schweiziska staten.

Idag stod i alla fall följande artikel på SVT text-tv:

Schweiziska medier bekymrade

Schweistiska medier uttryckte idag oro efter efterverkningarna av gårdagens folkomröstning då 57,5 procent sade nej till fler minareter i Schweiz.

Le Temps skrev att omröstningen drivits fram av "rädsla, fantasier och ignorans". 24 Herues varnade för att turismen, finanssektorn och produktionen av lyxartiklar riskerar att drabbas av bojkotter.

Tagesanzieger i Zurich skrev att Schweiz kluvits i två läger, det ena "modernt och internationalistiskt" och det andra "traditionellt och nationalistiskt".

Läs mer om det hela på bl a http://frianyheter.wordpress.com/2009/11/29/sverigedemokraterna-valkomnar-schweiziskt-stopp-for-minareter/ och http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_3864519.svd .

Läs även demokratihataren Martin Ådahls inställning till folkomröstningens resultat på http://www.newsmill.se/artikel/2009/11/30/martin-adahl

Ja, oavsett vad resultatet beror på så är det solklart: En majoritet av landets medborgare vill inte ha fler minareter, det räcker fullt med de fyra som redan finns. Enligt politiskt korrekt media, t ex TV4:s text-tv, så kommer den schweiziska regeringen att respektera resultatet och acceptera det.

Men det tror väl tusan det, Schweiz är ju en demokrati.

Nu är det bara att hoppas på att det blir folkomröstningar om huruvida vi ska ha fler moske'er i Sverige eller inte, om rätt ska vara rätt så ska det inte finnas några moske'er alls i Sverige.

Dessa spektakelbyggen representerar en religion som är starkt människofientlig, islam är ett stort hot emot Europa och människor som inte är muslimer.

Men å andra sidan är det inget konstigt med det här för när det kommer till kritan så vill de flesta muslimer ha ett World War III, alltså ett tredje världskrig.

Märk väl också att jag skriver "de flesta", om någon inkokt "tomte" inte skulle ha förstått det som betyder de flesta just de flesta, alltså inte alla.

Detta borde det i och försig vara alldeles självklart att förstå, men jag väljer ändå att påpeka det.

Varför?

Jo, därför att de "tomtar" som här och var finns under den övriga tiden på året, alltså inte i samband med juletid som det förresten snart är, är politiskt korrekta "tomtar".

Det är just det som är en utav skillnaderna mellan jul- och skogstomtar och politiskt korrekta "tomtar".

För de tomtar som finns i juletid är intelligenta, openminded, verklighetsförankrade, icke trångsynta osv.

Och det kan man verkligen inte anklaga de politiskt korrekta "tomtarna" för att vara.

Eller?

5 kommentarer:

Anonym sa...

J Hjärpe har sagt att minareter inte fanns från början. och han kan tycka vad han vill i vår demokati. Folkomröstningen var ett demokratiskt beslut, och demokrati är att respektera valresultat.
valfusk i Afghanistan respekteras,varför?
aida

profanum_vulgus sa...

Varför lyckas ni högerextremister aldrig hitta någon intellektuell person som kan föra fram era tankar?

Minareter är ju inte mer högljudda än kyrkklockor, som de ju har gått om i Schweiz.
OCH om det var skrikandet som var problemet så skulle man väl förbjuda skrikandet och inte minareterna.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Precis, Afghanistan är ingen demokrati, därför är det okej med valfusk där.

Karpstryparn sa...

Svar till profanum vulgus: Högerextremist? Nix, det är jag inte, däremot är jag starkt nationalistisk. Lär dig skillnaden.
Vad är du själv? Vänsterextremist?

Angående intellektuella personer så är uppenbarligen 57 %, alltså vinnarsidan, av de som röstade i folkomröstningen intellektuella.
Men du kanske själv inte är intellektuell, med tanke på ditt konstiga resonnemang.

Jag tycker i alla fall att majoriten i folkomröstningen är mycket vettiga människor, rätt sida vann i det här fallet.

Karpstryparn sa...

Svar till profanum vulgus: Uppenbarligen så har du fattat saker och ting helt åt helvete fel, jag är starkt nationalistisk och inte högerextremist, lär dig skillnaden.
Vad är du själv? Vänsterextremist? Om så är fallet, varför finns det inte någon intellektuell person i era led? Ni är ju för fasen ärthjärnor hela bunten, om inte så är ni väldigt bra på att visa det. Du själv är i alla fall tydligen en ärthjärna, i alla fall i detta fall. Dessutom är du trångsynt också.

Angående intellektuell person så är du uppenbarligen inte någon sådan själv, eller också använder du inte ditt intellektuellitet.
Det är ju som Lennart "Hoa hoa" Dahlgren sade om intellektuellitet: -Det är en sak att ha det, något helt annat att använda det.
Men du verkar inte ha det alls du.

Jag tycker att majoriten av de som röstade i folkomröstningen är vettiga människor, rätt sida vann ju.