tisdag 3 november 2009

Om denna sketch hade sänts idag så hade den garanterat blivit anmäld för hets mot folkgrupp utav någon snarstucken och trångsynt "käpphäst"

Efter serien om vikingatiden så är det nu dags för lite roligheter, den här gången en klassisk sketch ur "Tillfälligt avbrott" ifrån den svenska TV-serien Lorry.

Stefan Sauk är som vanligt lysande rolig och driver här mest med homosexuella och skyddsåtgärder emot aids.

Om denna sketch hade sänts i TV idag så hade den garanterat blivit anmäld för hets mot folkgrupp, med tanke på hur många snarstuckna, humorbefriade och trångsynta personer som finns i Sverige nu för tiden.

Men men, nog snackat nu för här kommer sketchen.

Varsegoda: http://www.youtube.com/watch?v=yEPONbcuAac .

P.S För de idioter som inte har fattat det så måste ni gå IN på länken för att kunna se sketchen, era inkokta käpphästar!

3 kommentarer:

Smörblomma sa...

Hösten är en väldigt fin tid i naturen, när allt förbereder sig inför vila.

Ja, jag kan inte fatta det, att allt måste anmälas idag. Sketchen skulle garanterad bli anmäld idag. Snart kan man väl inte andas längre utan att först be om lov till någon högre instans ;)

charlotte sa...

haha den var rolig. men du kan ta bort dittP.S det låter lite otrevligt faktiskt o jag känner mig inte direkt blåst o jag vet att det inte var så du menade men man känner sig lite idiotförklarad ändå
ha en bra kväll

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Japp.
Ja, att andas åt det håll som en icke-vit invandrare kommer gående är väl snart hets mot folkgrupp det också.

Svar till charlotte: Ja, hehe, visst var den. Otrevligt? Ja, haha, det är just det som var meningen. Men det är inte menat till personer som inte skriver skit, alltså t ex dig, utan det är riktat till typer som inte kan kommentera utan att skriva en massa skit som t ex personangrepp och påhopp, de vet själva vilka de är om de har fortsatt att läsa min blogg.
Nej, du behöver inte känna dig idiotförklarad.
Tackar, ha en bra kväll du också.