torsdag 17 december 2009

"Antirasister" ställde till bråk i Köpenhamn istället för i Salem

I lördags genomfördes återigen den årliga manifestationen i Salem emot det svenskfientliga våldet och hedrandet av en ung man vid namn Daniel Wretström som blev mördad där.

Så har skett allt sedan år 2000, då denne unge svensk mördades utav en invandrare och hans kompisar.

Men fick de något straff för detta? Jovisst, mördaren fick som "straff" mindre än 6 fjuttiga månaders ungdomsvård och slapp betala skadestånd också, hans kompisar som var delaktiga i mordet "dömdes" till fjuttiga 1,500 - 2000 kronor i böter och gick i övrigt helt fria.

Att kalla detta för ett straff är som att döma en pedofil till att jobba på ett barndaghem, med andra så fick dessa avskum inget straff.

Om man anser att de fick det så är man en inkokt överidiot!

Men så lite är ett människoliv värt i Sverige, i alla så länge offret är svenskt och mördaren är utlänning.

Sverige är fantastiskt, eller hur?

Nåja, ända sedan 2001 så har så kallade "antirasister" åkt dit på detta datum på grund utav en enda sak, nämligen att ställa till bråk, vandalisera och slåss med polisen.

Men inte för att protestera emot manifestationen som man skulle kunna tro, eftersom dessa drägg anser att det bara är bra om människor blir mördade i det här landet.

Snacka om att dessa idioter är självdestruktiva, men men, är man en oseriös "antirasist" så är man. Vid ett tillfälle såg dessa drägg till att det årets manifestation gick på 7 miljoner i polisinsatser, t ex försökte de bränna ner två skolor.

Men naturligtvis är dock inte alla "antirasister" i Sverige patetiska småbarnsrumpor som har problem med sig själva, nej, det finns seriösa antirasister också.

Seriösa antirasister arbetar däremot inte genom att misshandla och vandalisera, istället arbetar de demokratiskt.

Årets Salemmanifestation gick dock lugnt till, uppenbarligen berodde detta på att de "antirasister" som skulle ha åkt till Salem åkte till Köpenhamn för att ställa till bråk och vandalisera där istället under klimatmötet.

Hitills har nämligen dansk polis gripit minst 968 demonstranter.

Säga vad man vill om dessa dårar, deras "kraft" är det inget fel på om man bortser ifrån att de använder den på helt fel sätt.

Deras utveckling borde ha stannat kvar i vaggan istället, vilket den i viss mån också har gjort också.

Men på grund utav allt bråk som dessa ställde till med i Köpenhamn så kunde årets Salemmanifestation genomföras utan bråk och skadegörelse.

Läs mer om årets manifestation i Salem på http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1029 .

Se även ett filmreportage om manifestationen på http://www.info14.com/2009-12-14-filmreportage_fran_salemmanifestationen.html .

Läs även om ”antirasisternas” vålds- och vandaliseringshärjningar i Köpenhamn på http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?notisID=6856 .

Inga kommentarer: