tisdag 8 december 2009

En julhälsning till alla vänsterfascistiska ungjävlar

Med anledning utav att jag till mitt förra inlägg i natt fick en kommentar ifrån någon vänsterextrem (vänsterfascistisk) snorunge, ja, med tanke på hur personen ifråga uttryckte sig så måste han eller hon ha varit en sådan, så följer här nu en trevlig julhälsning till alla vänsterfascistiska ungjävlar som ännu inte har sugit sönder sina nappflaskor eller satt i sig sista skvätten sämpervälling än.

För ni känner väl till att man inte får gå från bordet förrän man har ätit klart, eller att man låter maten tysta munnen?

Men vänsterextrema antidemokrater känner väl inte till sådant heller, få utav dem (om ens någon) är ju varken allmänbildade, begåvade eller kompetenta. Och det är väl en utav orsakerna till att de bete'r sig som de gör ute på gator och torg.

Har ni vänsterfascister hört talas om demokrati? Eller är det så att er syn på demokrati är att man får misshandla, vandalisera eller försöka mörda någon på vilket sätt som man vill?

Om det som står i den sistnämnda meningen är sant så är ni i viss mån demokrater, men om ni är demokrater på det viset, ja, då är ni inga demokrater.
Det är ni inte ändå förresten, tolka det hur ni vill.

På tal om antidemokrater som anser sig representera vänstern så kommer jag att tänka på rättshaveristen Fredrik Jönsson som har en sida på frilansaren.se, ni vet han som enligt egen utsaga är CP-skadad (ja, det står i hans beskrivning av sig själv på sin sida) och som tillbringar sin fritid med att stämma varenda person som skriver eller säger att han är CP-skadad, eller som drar fram bevis på olika våldsamheter som han har begått och begår.

Läs gärna mera om denna extremkommunist som hatar allt som är demokratiskt på bl a http://frianyheter.wordpress.com/2009/12/06/fredrik-jonsson-med-lognen-som-vapen/ och http://varjager.wordpress.com/2009/12/07/foljetongen-fredrik-jonsson/, till hans sida länkar jag däremot inte eftersom jag aldrig länkar till fascistiska och antidemokratiska sidor.

Hur sjutton hinner killen med allting förresten? Med sådana representanter som han inom den vänsterextrema rörelsen så behöver de svenska vänsterextremisterna inga fiender, de har ju fullt sjå med att förneka alla dumheter som denne Jönsson ägnar sig åt.

På grund utav allt detta så är det knappast förvånande att han inte verkar vara särskilt omtyckt ens inom de egna leden, jag tror inte att ens AFA gillar honom något vidare.

Och om det är så så säger det ju väldigt mycket.

Men det kan ju vara så här också: De vänsterextrema ungfascisterna låter honom hållas på grund utav hans handikapp, de utnyttjar helt enkelt hans handikapp och om det är någon som främst dras i skiten så är det inte de, utan han själv.

Han har ju faktiskt vissa likheter med en viss AFA-Peppe. Denne "Peppe" är nämligen CP-skadad, dessutom är han pedofil och pundare också.

Skillnaden här är dock att Fredrik Jönsson själv säger att han är CP-skadad, när det gäller AFA-Peppe behöver han inte säga det.

När det gäller unga vänstervandalister så tänker de inte på att eftersom denne Jönsson har, eller tror att han har, gjort sig till talesman för hela den vänsterextrema rörelsen i Sverige så drar han ju den skit som han ställer till med över densamma.

Å andra sidan ska det väl inte behövas en "herr" Jönsson för att göra detta, när de nu själva är så bra på det. Det är en onödig uppbackning, helt enkelt.

Men nog om detta nu, för nu är vi inne i julemånaden december, det lackar ju emot jul och alla ska vara snälla och goa mot varandra.

Så därför kommer nu till Fredrik Jönsson och alla andra vänsterfascister i detta avlånga land en trevlig liten julhälsning. Ni är ju röda året runt förresten (dock inte på rätt sätt), så den behöver ju inte komma just i denna månad.

Men när ska då Jultomten komma, om inte till juletid?

Nåja, nog snackat, för här kommer en julhälsning från mig till er vänsterfascister.

Varsegoda:

4 kommentarer:

annsan_s sa...

Godkväll! Det stämmer, jobbar 1 kväll till sen är jag ledig i 2 dagar, jag ska jobba helgen!
Gå in på bloglovin och bli medlem
där, står precis hur du ska göra och hur du lägger till bloglovinknappen i bloggen.
Det sker inte automatiskt, får man fixa själv. Kramiz
Gå in här!
http://www.bloglovin.com

Karpstryparn sa...

Svar till ann´san_s: Okej, låter som du jobbar som personlig assistent.
Angående min blogg så har jag nu lagt in både Karpstryparn II och Karpstryparn's Weblog på http://www.bloglovin.com.

Adressen till Karpstryparn's Weblog är http://www.karpstryparn.wordpress.com, och adressen till Karpstryparn II, ja, den vet du ju redan. Prenumerera på båda två, vetja.

Smörblomma sa...

Roligt att du uppskattar serieinlägg :)

Jo, jag har redan varit in och läst på Politiskt Inkorrekt. Allt verkar väldigt välskrivet.

Nej, men God Jul till dig med! Trevligt med en tomte som skiter/fiser i skorstenen. Helt sant, alltså :)

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Klart jag gör.

Ja, Politiskt Inkorrekt är ju en av de mediasidor där artiklarna är 100 % sanna.

Tackar, God Jul tillbaka! Ja, hehe, alla jävla vänsterfascister borde få sig en hög med mänsklig avföring i julklapp, många utav dem skulle nog gilla det också. Skit som skit, som det heter, eller skit dras till skit.