torsdag 3 december 2009

För Nyamko Sabuni är nog förintelsen bara en jättelik ekonomisk katastrof

Sidan Newsmill, alltså den där kändisar av olika slag skriver artiklar om olika ämnen, har mer och mer blivit en sida där kampen mot demokrati och för islamisering fortsätter i oförminskad styrka.

Ett av många exempel på detta är att kända islamister och antidemokratiska idioter till mångkultur- och invandringsförespråkare får kläcka ur sig hur mycket korkade dumheter och hån som helst i sina artiklar där.

Ett utav dessa exempel är Martin Ådahl, han som i en artikel för några dagar sedan undrade över om folkomröstningar ska få finnas i en demokrati.

Med tanke på hans resonnemang så är han säkert för folkmord också, eftersom sådana saker inte får finnas i en demokrati.

För folkmord som tillåts ske i en demokrati är ju minst sagt extremt motsägelsefullt.

Sedan har vi den folkpartistiske och antidemokratiske ministern Nyamko Sabuni också, hon som efter att en majoritet av det schweiziska folket i helgen röstade nej till minareter sade följande:

-Folkomröstningar är inte bra för demokratin, tack och lov att vi inte har det i Sverige som i Schweiz.

Ja, att det kryllar av antidemokrater i riksdagen är ju knappast någon nyhet, men när en högt uppsatt minister i regeringen säger en sådan sak, ja, då är det ytterligare ett bevis på att vi inte har någon demokrati i Sverige.

Hon kanske är för judeutrotningen under andra världskriget också? Smygnazister finns ju överallt, liksom smygrasister, t ex bland svarta människor.

"Ja, förintelsen var en bra sak den. Synd bara att det kostade Hitler & Co så mycket pengar att framställa all gas bara, det hela var ju en enda jättelik ekonomisk katastrof. Nej, man skulle ha dragit in på gasen och gjort som på den gamla goda tiden i USA under Ku Klux Klans storhetstid, alltså använt sig utav den gamla välbeprövade metoden rep och träd istället, för då hade det blivit bra mycket billigare."

Jag är inte förvånad om hon tycker så med tanke på allting som det har dragits in på, och dragits ner på också för den delen, sedan vi hösten 2006 fick en borgelig regering.

Och så hade vi härom dagen en svenskfientlig "käppskata" från idiotorganisationen CMR, alltså Centrum mot rasism, som krävde ett förbud mot seriefiguren Tintin i Sverige med följande motivering (citat): "Tintin hör inte hemma i ett demokratiskt samhälle".

Nähä, är det bättre om Adolf Hitler blir en serietidning med hakkors och hela fadderuttan då?

Eller kanske det ska göras karikatyrer på förintelsen?

"Kom igen gubbar, nu jävlar gasar vi om!"

Dessutom påstod hon att seriealbumet "Tintin i Kongo" är hets mot folkgrupp, för att det är för många svarta i det.

Men visst, om det ska vara på det viset så kan man ju ta och anmäla alla muslimska invandrare i Sverige för hets mot folkgrupp också då.

Varför? Jo, det är för många av dem.

Och angående Kongo: Vet hon inte om att hela befolkningen där är svart? Ta på dig glasögonen för helvete och röntga din hjärna också, din förvridna skräcködla!

Men men, tillbaka till det här med Newsmill.

Fler exempel på att Newsmill är för islamisering och mot demokrati hittar ni på http://natverkmotpk.blogspot.com/2009/12/newsmills-fortsatta-kamp-mot-demokrati.html .

Trevlig läsning.

3 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Tyvärr har vi ingen demokrati, den försvann för länge sen...Kramiz Fenixmona

annsan_s sa...

Tack så mycket! De var minnsan sanna ord de.

Ha en bra kväll.

Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Mona: EXakt, den har varit utrotad sedan många år. Kramiz

Svar till annsan_s: Tackar, brukar uttrycka mig ganska slagkraftigt.

Tackar, ha en god morgondag.

Kramiz