lördag 5 december 2009

Mediabloggen Politiskt Inkorrekt nu på egen domän med egen webbadress

Ikväll upptäckte jag att den omåttligt populära mediabloggen Politiskt Inkorrekt nu har flyttat till en helt egen domän med ny webbadress.

Orsaken till detta är att WordPress har satt stopp för dess redaktion att lägga ut nya poster.

Troligen har den blivit stoppad på grund utav antidemokratiska påtryckningar från typer som representerar den antidemokratiska politiska korrektheten, t ex politiker i "våra" riksdagspartier, någon eller några har i alla fall anmält den till WordPress.com och fått den stoppad.

Men PI, alltså Politiskt Inkorrekt, går till all tråkighet för dessa personer inte att stoppa, Politiskt Inkorrekt finns nu på en egen domän med egen server och egen webbadress.

Tilläggas ska väl också att denna server finns utomlands, och alla artiklar som finns på den gamla adressen är sparade och kopierade, de kommer att flyttas över och den nya Politiskt Inkorrekt kommer att finnas på alla de blogglistor som den gamla finns på.

Så Politiskt Inkorrekt fortsätter alltså sitt arbete med oförminskad styrka, så tji fick de antidemokratiska krafter som försökte stoppa den.

Politiskt Inkorrekt fortsätter sitt arbete som en utav de främsta mediasidorna som är emot den politiska korrektheten, och där man får reda på saker som man inte hittar i politiskt korrekt media.

Politiskt Inkorrekt är en utav de mediasidor där man får reda på sanningen, alltså den som alla har rätt till.

Besök denna suveräna och omtalade mediasida som finns på http://politisktinkorrekt.info/wordpress/ , länka gärna till den om ni har en blogg eller någon annan sida.

Politiskt Inkorrekt – Sanningen framför allt!

Läs mer om det hela på bl a http://frianyheter.wordpress.com/2009/12/04/pressmeddelande-fran-bloggen-politiskt-inkorrekt/

3 kommentarer:

annsan_s sa...

Jag är då inte konflikträdd och trångsynt! Hahahahahahahahaha.

Tack desamma vännen!

Kram på dig.

Smörblomma sa...

Nej, det går inte att hålla stegmätaren i handen, man måste fästa den i byxlinningen, eller i byxfickan. Sedan börjar den bara att räkna på, när man går!

Ja, jag var in och kollade på Politiskt Inkorrekt, verkar gediget. Vem är det som upprätthåller den, vet du?

Karpstryparn sa...

Svar till annan_s: Okej, hehe, bra det för det är inte jag heller.

Varsegod, vännen!

*Kram tillbaka*

Svar till Smörblomma: Okej, det var som sjutton, men då vet jag.

Ja, Politiskt Inkorrekt och Fria Nyheter är ju de bästa mediabloggarna som finns, de är bra över huvudtaget när det gäller media för de är inte partiska utan förmedlar sanningen om det som de skriver om.
Nej, jag vet inte vilka det är som driver Politiskt Inkorrekt, bara att dess redaktion består utav flera personer, gissar på att det är 5-6 stycken. Men det märks att de har journalistisk utbildning och har varit i branchen länge, de har säkert jobb på tidningar i grunden.