lördag 9 januari 2010

Det är nu bevisat att "Sverigedemokraterna i riksdagen - Nej tack!"-gruppen på Facebook består utav en massa idiotiska barnrumpor

Känner ni till "Sverigedemokraterna i riksdagen - Nej tack!"-gruppen som finns på Facebook?

Denna grupp försöker framstå som en seriös grupp som är emot SD. Men lyckas de med det? Ja, ungefär lika mycket som grisen klarar sig hos slaktaren, alltså inte alls.

Denna Facebookgrupp består uppenbarligen utav en samling självhjärntvättade sopprötter som är så insnöade att de inte ens skulle se sitt eget rövhål om det så satt rakt i ögonen på dem.

Ett utav de otaliga bevis på det finns på bl a http://www.facebook.com/search/?q=sd+i+riksdagen+nej+tack&init=quick#/photo.php?pid=2743289&op=1&o=global&view=global&subj=142027660912&id=550633345 .

Det här är ett bevis på att man inte har argument, i annat fall skulle man inte haka upp sig på stavningar.

De som är med i denna Facebookgrupp tycker också att det är bra med våldtäkter, rån och misshandel begådda utav invandrare och flyktingar.

Ett utav bevisen på detta är att det i gruppen har lagts ut en bild på en kvinna vars ansikte är sönderslaget och blodigt, detta för att förnedra och håna de människor som råkar ut för sådana här vidrigheter.
Kvinnan som är på bilden rånades, misshandlades och våldtogs nämligen Nyårsnatten 2004 i Göteborg utav fyra somalier, texten till denna bild lyder följande: Länge leve mångkulturen.

Denna bild finns på bl a bloggen Rakryggad.nu på http://www.rakryggad.blogspot.com men där med orginaltexten, som till skillnad ifrån den på Facebookgruppen tar upp vad som har hänt, när det hände och vilka som gjorde dessa saker emot henne.

De som är medlemmar i denna Facebookgrupp måste verkligen ha identitetsproblem i megaformat, inte bara det förresten.

Men det här är ju bara ett utav de otaliga bevis på att denna grupp inte är seriös över huvudtaget.

De enda som är det är i så fall de få som finns i toppen på den, resten däremot kan absolut ingenting om politik.
För detta märks väldigt tydligt.

Ska man välja mellan att argumentera och diskutera med någon av dessa eller med en vägg så väljer man naturligtvis väggen.

Varför? Jo, för att ifrån den får man inga idiotiska svar.

Om man kollar på de bilder som "Sverigedemokraterna i riksdagen - Nej tack!"-gruppen på Facebook har så handlar det om saker som är avsedda för att sprida dynga värre än den värsta och största gödselspridare gör.

Men oftast så är det ju så att de som är för invandringen och det mångkulturella samhället har extremt lite "kött på benen", däremot har de gott om "kött i arslet" istället.

Med andra ord: De har ingenting att komma med.
Stackars den invandrare som har startat denna nej tack-grupp, om han har någonting i skallen så skäms han ögonen ur sig. Om jag vore jag honom så skulle jag kasta ut folk på löpande band ur den och blockera varenda en, för dessa idioter förstör ju gruppens målsättning (om den ens har någon, vill säga).
I alla fall om han vill att gruppen ska komma någonvart alltså.

Invandraren som har startat gruppen heter för övrigt Zana Hussan, och är en muslimsk vänsterextremist som hotar och misshandlar folk.

På tal om muslimer: Gå in på http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1510866/Poll-reveals-40pc-of-Muslims-want-sharia-law-in-UK.html
och läs vad som står där.
40 % av muslimerna i England vill nämligen ha sharialagar.

När det gäller denne Hussan så förklarar det ju varför han släpper in en massa idioter i gruppen, han är ju en snorvalpsaktig liten skitunge till vänsterextremist.

Läs även vad en viss Patrik Ohlsson har att säga om denna lilla genomsketna snorvalp på http://patrikohlsson.wordpress.com/2009/10/29/zana-hussan-borde-skammas/ .

Men det finns faktiskt en sak som denna Facebookgrupp bidrar med.

Vad är det då? Jo, en massa goda skratt, och det är ju alltid något (även om jag har svårt att tro att det är det som är meningen med den, den borde förresten heta Pajasgruppen istället med tanke på hur clownaktig den är).

Det lustiga med idioterna som är medlemmar i den är att de tror att de kan få 7 miljoner medlemmar till den.
Frågan är bara hur detta ska gå till, med tanke på att det finns lite över 9,3 miljoner människor i Sverige.

Eller har de tänkt att hota att mörda 7 miljoner människor, om dessa inte går med i gruppen?

I så fall kan alla andra folkmördare slänga sig i väggen, för här kommer förintargruppen nr 1!

Samtidigt bevisar ju detta hur de resonerar, de tror alltså att c:a 80 % av alla som bor i hela Sverige vill gå med i deras grupp.

Nåja, det kostar ju ingenting att drömma och tur är väl det för dem, för om det gjorde det så skulle hela bunten i gruppen vara genomluspanka och barskrapade vid det här laget.

Men de kanske tänker anmäla varenda arab i hela Mellanöstern till gruppen, vad vet jag.

34 kommentarer:

charlotte sa...

haha klarar sig lika bbra som grisen gör hos slaktaren..

annsan_s sa...

Jajjemen, synd att man jobbar!

Anonym sa...

Får ni panik när det visar sig att ni inte har folk med er?

Den FB-gruppen har 295000medlemmar. SD har lite drygt 4000 medlemmar.
Säger inte det en hel del?

SD är en liten extremistgrupp som inte har stöd hos Sveriges befolkning.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Nix, paniken står sådana som du för, det är därför som ni inte är seriösa.

Angående FB-gruppen så spelar det ingen roll om den har 295000 medlemmar eller 25 stycken, det är IRL som gäller. Så därför spelar inte den gruppens medlemsantal någon som helst roll.
Är SD en extremistgrupp? Då är du väl själv med där då, för du är tydligen en vänsterextremist eller någon annan antidemokrat. Tack för din skitpratskommentar förresten, bara väntade på att en sådan skulle komma.

Har inte SD stöd hos Sveriges befolkning? Nehej, hur kommer det sig då att SD har varit den stora vinnaren i varenda mätning ända sedan i april förra året? Deras högsta siffra hitills ligger på nästan strax över 9 %.
Men hos sådana typer som dig har SD uppenbarligen inte stöd, men å andra sidan så är heller sådana som du inte i majoritet.

Så du borde nog sätta dig in i saker och ting innan du öppnar käften.
Eller är det så himla svårt det?

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Ja, hehe, jag tycker att den jämförelsen var klockren.

messan sa...

Insektsätande lät spännande! Jag pysslar om dom små godingarna må du tro:)

margit sa...

Skönt att höra...at jag inte är ensam att äta vid datorn...Kram!

annsan_s sa...

Godkväll!

Härligt du sjunger!

Ha en fin kväll.
KRAM

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Och inte ens om du drar på med 9% så kan du påstå att en stor del av Sveriges befolkning stöttar SD och deras/era idéer.

Enkel matematik! 9% blir aldrig mer än 91%.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Nix, jag får ingen panik, för precis som jag sade så är det sådana som du som får det, du själv är ju tydligen inte seriös, det bevisar du själv i den första kommentaren.
Dessutom är inte något utav de saker som jag har skrivit i mitt inlägg varesig förolämpningar, påhopp, personliga förlämpningar osv. Eller anser du på fullaste allvar att människor som förespråkar våldtäkter och andra brott är normala i huvudet? Om du anser det, ja, då är det verkligen ställt i ditt huvud. Men visst, om du har en syster så önskar du väl att hon blir våldtagen då. Eller?

Angående balans så är du knappast rätt person har bedöma mig, du är ju själv i obalans. Ända sedan jag började blogga på allvar i september 2007 så har jag aldrig skrivit någonting som jag inte har belägg för, och ja, jag har andra bloggar också, nämligen fyra stycken.

3,2 %? Jaså du? Det där tror du nog inte på själv, och om det nu skulle vara sant så är SD:s högsta mätningsresultat ändå c:a 9 %, detta i en United Minds-mätning.
Sedan ska man också komma ihåg att de som gör såna här mätningar frågar olika personer i hela landet, detta innebär att SD i det stora hela är den stora vinnaren i varenda mätning lik förbaskat. För man frågar inte samma personer flera gånger, om du nu inte visste det.

Angående FB-grupen så har du fel igen, det enda som du har rätt i är att det är en extrem sekt. Vill du kolla in en extrem sekt så kolla in Sientologirörelsen eller al-Qaida, där kan man snacka om extremister. Så du är ännu en gång "ute och cyklar". Herregud, ta reda på vad olika saker betyder, du får mig verkligen att le. Men mer än så blir det inte, eftersom du är patetisk.

Angående demokratins skull så sympatiserar jag med på SD och ND på grund utav demokratins värde, jag är sann demokrat. Om du inte är det är upp till dig.

Angående det där med 9 % så kan jag lugnt säga att en stor utav Sveriges befolkning stödjer SD, SD är nu större än både KDS och Centerpartiet. Du själv påstod ju att ingen stödde SD, så hur ska du ha det egentligen? 9 % är mycket för ett parti som SD, ändå är det en droppe i havet om man jämför med t ex Danskt Folkeparti. Men tror mig, SD kommer in i Riksdagen till hösten oavsett vad sådana som du tycker och tänker.

Angående enkel matematik så gör dig inte dummare än vad du är, dra upp ett sånt exempel som du gjorde är bara löjligt. Samtidigt spelar du återigen mig rakt i händerna, för allt ditt snack bevisar bara att du inte har några argument eller belägg. Och har man inte det, ja, då kommer man med skitprat, alltså precis som du gör.

Och DET, min käre vän, DET är enkel och logisk matematik.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

En liten fråga - när hade SD enligt United Minds 9%?
Högsta enskilda siffran för 2009 kommer från Sentio, och då var den på ca 7%.

charlotte sa...

var på 40-årsfest igår. lite seg idag. ha en bra kväll

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Jag börjar med att besvara din fråga om vilken United Minds-mätning det gäller. Det var en United Minds-mätning som gjordes under hösten, minns dock inte vilken månad det var. Men jag har själv skrivit om det i en annan av mina bloggar.
Angående det där om Sentio-mätningen så var det inte 7 % utan 7,2 %, lär dig skillnaden.

När nu detta är avklarat så tar jag resten.

Du anser att jag är i obalans? Så fel du har, om du har läst något annat inlägg som jag har skrivit, både i den här och i mina andra bloggar, så skulle du märka att jag många gånger är lite aggressiv i mina inlägg. Och visst, det kan uppfattas som att jag är i obalans, men det är mitt sätt att skriva på. Jag brukar inte kalla folk för det och det utan att det finns orsak till det, men precis som alla andra så har jag rätt att bre på lite då och då.

Vad beträffande den personen som jag anklagar för misshandel så är han en känd våldsverkare, det finns många bevis och exempel på det. Samtidigt är jag ändå inte förvånad över att just han startar en sådan grupp, men ändå borde jag vara det. Han är mer lämplig att starta en våldsgruppering vars medlemmar ägnar sig åt misshandel av oliktänkande, han är ju själv en sådan person.

Aaah, men det är också fakta att SD har haft c:a 9 % som mest i en mätning. Det har stått om detta resultat på bl a SVT text-tv och andra kända medier. Men det är väldigt lustigt att du anklagar mig för att inte ha bevis för mina påståenden, när du själv inte har några. Som jag sade tidigare så har jag aldrig skrivit en enda rad sedan jag började blogga på allvar utan att jag har haft belägg för det som jag har skrivit.
Men uppenbarligen så ska man inte ha det, det är väl därför som många stör sig på det jag skriver om. Sanningen svider ju, som det heter.
Två av mina bloggar, nämligen denna och Karpstryparn's Weblog har enligt inflytande.se förresten mellan 55-60 % inflytande i den kategori som de tillhör. Det är ju ett bevis på att jag vet vad jag skriver om.

Angående när man gör en ny opinionsmätning så har man en ny population: Absolut, det är ju precis det jag syftar på när jag säger att SD är den stora vinnaren i varenda mätning i maj förra året.

Angående idiotförklara: Har jag idiotförklarat Sveriges befolkning? Det är ju du som gör det, när du påstår idiotier som att ingen står på SD:s sida eller att få gör det, dessutom idiotförklarar du dig själv.

Håll dig till fakta, logiskt tänkande och sunt förnuft istället (om du nu klarar av det).
Dessutom är du feg också, eftersom du inte ens har ett nic.
Men du är långt ifrån den enda, sladdertackor som dig har jag haft besök av i denna blogg förut och det lär knappast bli den sista.

Angående syn på demokrati så är din käpprätt åt helvete, det är jäkla tur att typer som du inte styr Sverige för då skulle varenda en som inte tycker som ni sättas i fängelse på obestämd tid.

Men det kanske är ett sånt Sverige som du vill ha? I så fall: Åk till Burma, för där får du inspiration så det skriker om det. Om du sedan kommer hem därifrån är en annan sak, ja, du vet nog vad jag syftar på för "trevligheter".

Karpstryparn sa...

Tillägg till Anonym: Ända ifrån maj i förra året, ska det stå.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Du, till skillnad ifrån dig så har jag fakta bakom vartenda ett utav mina påståenden, annars skulle jag inte skriva om de saker som jag gör.

Vad beträffande den personen som jag har utpekat så har jag det ifrån en mycket säker källa, den källan känner till den här personen mycket väl och vet vad den utpekade har gjort sig skyldig till.
Så allt ditt prat är bara svammel.

När det gäller de mätningsresultat som du hänvisar till så är de ifrån november, alltså de gamla och knappast aktuella idag. Visst, mina hänvisningar var också ifrån hösten, men de är färskare än dina, den mätningen som jag syftar som slår högre än 7,2 % kom nämligen efter den som du högst syftar på.
För till skillnad ifrån dig så far jag inte med osanningar och ryktesspridningar.

Du har förresten fortfarande inte svarat på om du anser att det är bra med våldtäkter.
Kan jag få ett svar från dig när det gäller det, tack!

Angående hot så håller jag inte på med sådant, har aldrig gjort det heller, sånt är meningslöst i mina ögon.
Som sagt, du är feg, du behöver bara skriva ett nic, inte berätta allt om dig själv.
Eller är du rädd för mig, eller vaddå? Sluta fjanta dig, grabben!

Karpstryparn sa...

Tillägg till Anonym: Ärligt talat så är det uppenbart att du är en person som tror på dina egna lögner och bara ser det som du vill se.
Vet du vad sådant kallas? Jo, tunnelseende. Och OM du nu har belägg för dina påståenden, varför har du inte plockat fram dem? Att du anklagar mig för att inte ha bevis för sådant som jag skriver om bevisar bara två saker: Antingen har du stora problem med läsförståelse, eller också har du hjärntvättat dig själv.

Jag lär knappast få något svar ifrån dig på min fråga om du anser att det är bra med våldtäkter, du har ju hållit käften hitills vilket betyder att du tycker att sådana vidrigheter och andra råa brott, t ex misshandel, rån och mord, är bra.
För den person som inte säger något samtycker ju.

Och ja, jag anser att du är en idiot när du vägrar inse fakta. Den enda som anser att du själv kommer med fakta är du själv, du har inte ens kollat upp det som du påstår dig ha kollat upp, att kolla upp sånt som du påstår dig ha kollat upp gör man inte på bara några få timmar. Dina lögner lyser igenom dig hela tiden, du är ju desperat, det märks på ditt ressonnemang.
Och du kallar mig för panikslagen, ha ha ha, när det är du som är det.

Du tycks till hjärtat ha tagit till dig ett citat utav den gamle nationalsocialisten Josef Göbbels. Han sade nämligen en gång följande: -Om en lögn upprepas tillräckligt många gånger blir den sann.
Detta är ett mycket känt citat.

Du har uppenbarligen anammat det som han då sade, jag har annat att göra än att debattera med en nazistinspiratör.

Därför avslutar jag nu denna diskussion mmellan dig och mig (om den nu ens har funnits), och kommer nu att ägna mig åt det som en blogg först och främst är avsedd för, nämligen att blogga.

Ha ett bra liv, grabben, hoppas du vaknar upp ur din "törnrosasömn" någon gång.
Om inte, ha ett bra liv ändå (ty det är du uppenbarligen i behov utav).

Tjao, min lilla vän!

Gorm (fd anonym) sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Karpstryparn sa...

Sista svaret till Gorm: Ja, jag håller med dig, vem som står för lögnerna får eventuella läsare själv avgöra, i mina ögon är det i alla fall du som kör med lögner. Och inte bara enligt mig förresten, jag har fått både mail och kommentarer på andra sidor som jag är med på ifrån personer som har läst din och min diskussion, och alla säger likadant, nämligen att det är DU som inte vet vad du pratar om.

Angående min källa så har jag en, om du tror det eller inte spelar ingen roll. Personen ifråga har dock inte bett om att få vara med i den här diskussionen, och därför tänker jag inte nämna honom.
Men jag kan säga så här: Han har själv en blogg som jag länkar till i min blogg.

Angående att du har pratat med SD: Sånt kan vem som helst dra till med, sånt går ju ändå inte att komma med.
Men enligt en viss SD-blogg som för övrigt är väldigt känd, den drivs för övrigt utav en SD:are som bor i Blekinge.
Vem det är tänker jag inte avslöja. Varför? Jo, för att han inte har bett om att få vara med i denna diskussion.

Angående ditt svar om våldtäkter: Tackar, jag är glad över att jag hade fel på den punkten, för om du hade svarat det som jag trodde att du skulle göra så hade du varit sjuk i huvudet!

När det gäller de 9 %:en så har jag aldrig sagt att det var exakt 9 %, utan att det var c:a 9 %.
Eller förstår du inte skillnaden?
De 9 % finns, det har stått om mätningen på bl a SVT text-tv, jag är ute och kollar olika media varenda dag, så jag vet exakt vad jag pratar om.
Men du kanske inte har hört talas om SVT text-tv?

Och nej, jag är inte oförskämd, däremot talar jag klarspråk om vad jag anser, vad jag tycker och vad jag har belägg för.

Och DET, min vän, DET är skillnad det!

Gorm sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Karpstryparn sa...

Svar till Gorm: Det är du som inte har några fakta, men okej då, en av källorna är Patrik Ohlsson, han har jag länkat till i mitt inlägg, en annan är Varulvens blogg vilken drivs av en god vän till mig. Så det om att personen har misshandlat och hotat folk är inte bullshit. Nöjd så? Spelar ingen roll, jag vet att jag har rätt.

Men om du nu vet så jävla mycket om denne Zana Hussan, nämn då någonting bra som han har gjort då, du kommer ju aldrig med några bevis själv ju.

Angående 6 % och 9 % så gör dig inte dummare än du är. Är du smart så slutar du med dina idiotiska påståenden, såvida du inte vill göra dig ännu mer till åtlöje.

Angående SVT-artikeln: Ja, jag har ju själv skrivit om den i en av mina bloggar, och det var under hösten. Har du svårt för att fatta? Uppenbarligen.

Angående ifrågsätta så gör det hur mycket du vill, men visst, om det ska ifrågasättas så ska vi börja med dig, för du har fortfarande inga belägg.
Och om du nu har det är du bra på att dölja dem.

Jag ifrågasätter nämligen allting som du har skrivit.
Och när du ifrågasätter så varför ifrågasätter du inte varenda mening i vartenda inlägg i varenda blogga som jag har?
Gör det vetja, för då gör du bort dig ännu mera.

Karpstryparn sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Karpstryparn sa...

Tillägg till Gorm: I den kända SD-bloggen som jag syftar på så stod det om att SD som mest har haft c:a 9 %, jag har själv läst det. Även den bloggen finns bland de bloggar som jag länkar till på min blogg.
Så inget utav det som jag säger eller skriver är hörsägen, däremot är det du som kör med sånt.

Nöjd så? Spelar ingen roll förresten, du är ju uppenbarligen en person som man kan skriva eller säga samma sak till 100 gånger utan att du fattar någonting.
Som jag sade tidigare: Jag pratar hellre med en vägg än med bångstyriga och oförskämda typer som dig, för jag får hellre inga svar än en massa idiotiska sådana.

Kommer inte att besvara några fler kommentarer ifrån dig, eftersom jag har annat att göra, nämligen att t ex fortsätta att skriva inlägg.

Fortsätt sova din "törnrosasömn" du.

Ha ett bra liv.

Bye!

Gorm sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Karpstryparn sa...

Svar till Gorm: Anledningen till att dina kommentarer är raderade är följande: Jag accepterar inte lögner, påhopp, förtal osv om mig som person och sånt som jag skriver om.
Är det uppfattat? Kommentera hur mycket hur du vill, men gör det utan sådana saker tack, i annat fall blir din kommentar raderad.
Detsamma gäller om någon i en kommentar i denna blogg skriver skit om någon annan, sådana kommentarer kommer i fortsättningen också att raderas.

Jag är för yttrandefrihet och åsiktsfrihet, det har jag alltid varit. Men jag är INTE för smutskastning, påhopp, lögner, förtal, personangrepp osv mot mig.

Do i make myself clear?

Nix, det är inga rykten, jag har det från säkra källor, däremot är det du som kör med rykten, smutskastning, påhopp, förtal m.m.
Du använder dig inte av några fakta, för fakta är uppenbarligen enligt dig att skriva skit om folk.

Jag har faktaunderlag på vartenda inlägg som jag har skrivit i mina fyra bloggar, bl a citerar jag tidningsartiklar och ger min egen syn på vad som står i dem samt tar upp bristerna och felen i dem.
Så gör jag hela tiden, ta t ex mitt senaste inlägg från i natt, det heter "Torskfisket i Kanada har alldeles för mycket gemensamt med den svenska invandringspolitiken".

Kommentera det också om du vill och försök hitta fel i den också, du kommer dock inte att hitta några sådana precis som du inte har gjort hitills. Men du får gärna försöka.

Men minsta lilla lögn, påhopp, förtal eller liknande ifrån dig i fortsättningen och du kommer att få varenda kommentar borttagen.

Jag kan säga så här också: Fortsätt som du har gjort hitills och varenda kommentar som du har skrivit till detta inlägg kommer att raderas.
Hur vill du ha det? Så eller så? Du bestämmer.

Är det uppfattat??

Men berätta nu vad Zana Hussan har gjort som är så himla bra. Eller kan du inte det?

Karpstryparn sa...

Tillägg till Gorm: För övrigt så har jag kollat upp de 9 %:en och det om att Zana Hussan är våldsverkare och hotar andra människor är sant. Och, ja, det är det.

Men visst, gå på som du gör du, om du i fortsättningen vill få varenda en utav dina kommentarer raderade.

Som sagt, du bestämmer hur du vill ha det.

Gorm sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Karpstryparn sa...

Svar till Gorm: Jag skriver inte skit om folk som du gör, däremot skriver jag vad jag vet om saker och ting, jag redovisar saker och ting. Vad utav detta är det som du inte förstår?

Jag skrev tidigare att orsaken till att kommenterarna togs bort är det stod en massa saker som inte har i kommentarsfälten att göra, t ex dina påhopp. Du kom ju även med lögner om mig, sådant accepteras inte.
Men jag misstänker att du inte förstår det den här gången heller.

Nej, du har inte referat till någonting, att lämna en länk som inte är direkt är inte att referera till någonting.
Dessutom använde du dig av saker som är out of date.

En sak som jag dock tycker är intressant med dig är att du hela tiden påstår att allting som man inte utav egen erfarenhet har varit med om bara är rykten.

Detta visar att du i allra högsta grad är en riktig idiot, med detta resonnemang anser du ju att förintelsen i NaziTyskland under andra världskriget inte har ägt rum, du var ju inte på plats och såg när folk dog. Eller hur?

Ett annat exempel är de mätningar som du hänvisar till, du var ju inte på plats och såg när de utmättes. Eller hur? Alltså har de inte skett, vilket innebär att du säger emot dig själv.

Ett tredje exempel är Sverige, enligt ditt resonnemang så finns inte Sverige eftersom du inte var med och såg när namnet Sveriges bestämdes, vi bor alltså enligt dig bara på en landyta som inte har något namn. Det är ju inte säkert att vi bor i Sveige heller, vi kan ju lika gärna bo på ett ställe i Holland där alla pratar flytande svenska.

Med andra ord: Ingenting som man själv inte har varit med på plats och sett personligen existerar, enligt dig.

Hur du vet du förresten att du lever på jorden? Du har ju inte varit på varenda liten yta på jorden och sett hur det ser ut, därför kan du omöjligt veta att du bor på planeten Tellus.

Samma sak är det ju med ditt påstående om att du har pratat med någon i SD. Eftersom du inte har varit hemma hos personen, kartlagt hela hans liv ifrån vaggan till graven så kan du omöjligt veta om det var en SD:are du pratade med.
Du var ju inte med personligen och såg när han (eller hon) gick med i partiet. Eller hur?.

Jag kan ta upp hur många exempel som helst på att ditt sätt att resonera på är käpprätt åt helvete, men jag tycker det räcker med dessa.

Eller vill du att jag ska fortsätta?

Angående det här med att Zana är en våldsverkare så vet jag att det är så, jag har kollat upp det.
Så du får säga precis vad faan du vill, du kan ju inte bevisa motsatsen.
Härmed är snacket om Zana Hussan avslutat för min del, fortsätt stri om honom om du vill, men du får inget svar tillbaka ifrån mig då.
Så bespara dig det, då kan du använda den tiden till något annat istället.

När det gäller vem som får skriva vad: Det här är min blogg och det är jag som bestämmer vad som får skrivas i kommentarsfälten och vad som inte får göra det. Vill jag ta bort en kommentar så gör jag det.
För vad kan du göra åt det?

Sedan måste jag också säga att du är mer korkad än många vänsterextremister är, inte ens de skulle uttrycka sig så korkat som du gör.
Så grattis, Gorm, du är mer korkad, trångsynt och patetisk än en vänsterextremist är.

Lyckat, grabben!

Jaha, så då vet du alltså inte om Zana Hussan har gjort någonting bra då.
Och du anklagar mig för att inte veta någonting om honom.
Ha, ha, ha, tillåt mig hånskratta åt dig.

Man kan ju tro att du inte har tillgång till information om ett enda dugg, inte umgås med någon och aldrig är utanför din egen dörr ens.
Är det så?

När det gäller att inte hänvisa till någon källa: Men lille lille pojk, du hänvisar ju inte till någon källa själv.
Så hur kan du anklaga mig för att inte hänvisa till någon källa, när jag inte har gjort någonting annat i detta kommentarsfält än just det?

Är något fel på Blogger, kunde inte posta min kommentar. Kanske är för många.

Karpstryparn sa...

Tillägg till Gorm: Var därför jag tog bort din kommentar för att se om det hade blivit för många kommentarer till ett och samma inlägg, hade den här gången ingenting att göra med det som stod i din kommentar. För den här gången kom du ju inte med påhopp osv.
Jag vet om inte om det finns en gräns på blogger hur många kommentarer som man kan posta till ett inlägg, det borde inte finnas det i alla fall. Fast det klart, det bör finnas en gräns för hur många och långa kommentar man kan skriva, det måste det ju finnas. För jag har svårt att tro att man kan skriva t ex 1000 kommentarer till ett inlägg.

Eller vad tror du?

Gorm sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Karpstryparn sa...

Svar till Gorm: Ja, om du väljer att tro på mig eller inte när det gäller det som jag skrev om att blogger krånglade struntar jag fullständigt i, för det är så i alla fall.

Hånar jag dig? Ja, det kan du ge dig tusan på att jag gör, jag spelar bara helt efter dina regler, du har ju hånat och förlöjligat mig. Jag ger bara igen med samma synt.

Det är dessutom uppenbart att ditt resonnemang är så här: Har man inte personligen varit på plats när varenda händelse i världshistorien har utspelat sig så har händelserna inte hänt, det är ju så du resonerar.

Inte bra det, inte bra det.....

OCH jag raderar bara de kommentarer ifrån dig som innehåller påhopp, förtal, hån, lögner, skitprat osv. Om det hade gått så hade jag bara tagit bort de delar av kommentarerna där personangrepp, hån, förlöjligande fanns. Men eftersom det inte går så går det inte, då får jag ta bort en hel kommentar istället.

Men nu avslutar jag slutgiltigt denna diskussion mellan dig och mig, jag har annat att göra, till skillnad ifrån dig.

T ex har jag ett liv, vilket du tydligen inte har.

Så nu är följande slutgiltigt:

Tjao, min lille vän!