onsdag 6 januari 2010

Sveriges sju riksdagspartier stödjer den muslimska terroristattacken emot Kurt Westergaard

Danmark: (PET) Polisen Efterretningstjeneste tvingas nu gå igenom en mängd nya säkerhetsdetaljer för att skydda muhammedtecknaren Kurt Westergaard.

Polisen överväger möjligheten att skaffa livvakter som dygnet runt beskyddar Kurt Westergaard på grund utav hot ifrån muslimer.

Det behövs 30 heltidsanställda poliser för att klara av bevakningen dygnet runt.

Säkerhetschefen Jacob Scharf säger att det nästan är en omöjlighet att fullständigt säkra en bostad om någon beslutar sig för en attack. Enligt honom måste nu säkerhetsåtgärderna därför förändras.

Flera tidningar har efter attacken emot Kurt Westergaard på nytt valt att publicera Muhammedteckningarna i bl a Belgien, Tjeckien, Portugal och ytterligare tre länder.

Holländska tidningen De Volkskrant hyllar Kurt och kallar honom för hjälte. Dom passar även på att ge danska myndigheter ordentligt med respekt för den uppbackning som Westergaard har fått.

Italienska tidningen Libero sig ställer frågan: ”Hur skall vi kunna respektera muslimer när dom vill slå ihjäl oss”.

Man ser också att flera utländska medier och politiker har uttalat sitt stöd för Kurt Westergaard.

Men här hemma i Sverige skiter dock de sju riksdagspartierna fullständigt i att nämna någonting alls om den muslimska terroristattacken som skedde i fredags, eller att uttrycka stöd för Kurt Westergaard.

Och den som ingenting säger samtycker, heter det ju, i det här fallet så innebär det att Sveriges sju riksdagspartier indirekt och inofficiellt stödjer attacken. Om de hade fördömt den så hade det varit en annan sak.

Men vad annat kan man vänta sig av en samling självhjärntvättade dårar som lever lika mycket i verkligheten som en myra har chans att klara sig ifrån att bli söndertrampad av människor under rusningstid i en storstad?

Läs mer om det hela på bl a http://spikharry.wordpress.com/2010/01/06/30-livvakter-skall-bevaka-kurt-westergaard-dygnet-runt/ och http://dagbladet.se/nyheter/utrikes/1.1697444 .


4 kommentarer:

Demokratbloggen sa...

Det är klart att nazister stöder nazister.

Vi har idag ett nazistparti som heter Sveriges riksdag, och det partiet är sedan uppdelat i sju pseudopartier.

Riksdagen importerar Muhammed-Jugend i syfte att skapa kaos, och riksdagens SS-trupper hetet AFA.

Sverige är nazistiskt idag!

charlotte sa...

hur ska vi kunna respektera muslimer när de vill ha ihjäl oss var väldigt bra sagt. inte för att man ska dra alla över en kam..

sverige är jävligt mesigt. ryggradslösa är alla i riksdagen verkar det som.. tror skillnaden skulle vara marginell med rosing i riksdagen.. eftersom den ändå består av 349 andra idioter

Karpstryparn sa...

Svar till Demokratbloggen: Ja, med tanke på att samtliga partier i riksdagen, utom Miljöpartiet, har kopplingar till nazismen så säger det ju en hel del om hur "demokratiska" Sveriges riksdagspartier är.
Nej, då litar jag mer på själva Djävulen!

Angående Muhammed-Jugend så håller jag med dig fullständigt, men när det gäller SS-trupperna så är AFA & Co vänsterblockets trupper främst, men visst, även högerblocket tycker det är bra att sådana avskum finns. För den som inte öppnar käften håller ju med.

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Ja, man undrar ju om varenda idiotisk riksdagspolitiker (alltså samtliga) är släkt med fladderpackan Rosing, de är ju t ex lika intellektuella, alltså inte alls!
Nej, in med ett gäng halvfnoskiga "flamspuffar" istället, det kan knappast bli värre än det redan är.