onsdag 13 januari 2010

Torskfiskesituationen i Kanada har alldeles för mycket gemensamt med den svenska invandringspolitiken

Nu så har det blivit dags att skriva om saker som har med invandringen och flyktingströmmarna till Sverige att göra.

Innan jag går vidare i inlägget så ska jag nämna att den 30-årige östafrikan som är misstänkt för den vidriga våldtäkten på Våxnäs i Karlstad i lördags på en 15-årig flicka nu är gripen, han är anhållen skäligen misstänkt för våldtäkten vilket innebär att det finns klara och tydliga bevis för att det är han som är skyldig.
Det hela finns att läsa om på bl a http://spikharry.wordpress.com/2010/01/13/afrikan-anhallen-for-valdtakt-mot-15-arig-flicka/ och http://frianyheter.wordpress.com/2010/01/13/polisen-soker-tips-angaende-valdtakt-i-karlstad/ .

Ja, under söndagen och speciellt måndagen så stod det mycket i olika politiskt korrekta media, t ex Nya Wermlandstidningen, om det hela, och signalementet, t ex hudfärg, etnicitet och att den misstänkt inte talade svenska lades ut i varenda tidning.

Men nu när våldtäktsmannen är gripen för brottet så står det ingenting om vilket signalement i politiskt korrekt media, t ex Aftonbladet, Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet, som han har, och artiklarna om händelsen är så korta som det bara går.

I Aftonbladet var artikeln bara c:a 5 cm lång, men Dagens Nyheters och Svenska Dagbladet delade på minimirekordet för där var den bara 3 meningar lång.
DN-artikeln finns på http://www.dn.se/nyheter/sverige/man-anholls-for-valdtakt-i-karlstad-1.1026208 och SVD-artikeln finns på http://www.svd.se/nyheter/inrikes/man-anholls-for-valdtakt-i-karlstad_4082187.svd .

Tur att man håller sig underrättad via demokratisk sanningsmedia som t ex Spikharrys blog, Politiskt Inkorrekt och Fria Nyheter, för annars skulle man inte få reda på ett enda dugg.

Det är ännu en gång tydligt uppenbart att politiskt korrekta media, alltså fascist/antidemokrats/förljugen media mörkar fakta, i alla fall när det gäller negativa saker med invandringen och det mångkulturella samhället.

Men eftersom inga politiskt korrekta tidningar säger något om det hela så har de säkert haft något möte där de har kommit överens om att de inte ska avslöja sanningen.

Med andra ord så är det precis som vanligt.

Men nu till det som detta inlägg ska handla om, nämligen s k "flyktingar" som kommer till Sverige, men också varför Sverige är ett utav de länder i världen som tar in mest invandrare och "flyktingar".

Sverige är nämligen ett utav de 5 länder i hela världen som tar in mest.

När det gäller EU rent allmänt så är de inte så dåliga de heller, det är bara det att de biter sig själva i arslet när de försöker lösa arbetslösheten genom att öka den istället.

Resultatet av detta blir bara smutsig och äcklig "fluggula", alltså en blandning mellan "valfläsk" och flugpuppssörja.

Eller uttryckt på ett annat sätt: Det blir bara ren skit utav det hela.

Att tro att det går att lösa arbetslösheten på detta sätt är som att "analysera" en trekant som består i att en bonde knullar den aktuella svinstians grissugga i röven, medan suggan suger av närmaste hästkuk vars innehavare av en händelse råkar befinna sig i närheten.

Detta kallar man då när själva "akten" har varit för en fullt normal och rent allmänt "härlig" trekant.

Men men, ett utav exemplen på vad som händer när politiskt korrekta politiker/massinvandrings- och flyktingförespråkare kör över folk stod det om igår på SVT text-tv.

Så här löd artikeln:

Vellinge ska ta emot flyktingbarn

Kommunstyrelsen i Vellinge beslutade på tisdagen att kommunen ska ta emot ensamkommande flyktingbarn, sammanlagt fem-åtta barn.
Sedan förra månaden har Vellinge efterlyst familjer som kan tänka sig att husera flyktingbarn.

Hitills har dock gensvaret varit svalt. Bara två familjer har visat intresse.
-Och av dem kan bara en komma i fråga, säger den ansvariga politikern Carina Larsson (M).

-Jag är besviken. Vi fick ju tidigare intrycket av att många ville hjälpa till, säger hon till SVT.

Mer om det hela finns att läsa på bl a http://natverkmotpk.blogspot.com/2010/01/vellinge-ska-ta-emot-ensamkommande-med.html och http://svt.se/2.33782/1.1843896/vellinge_oppnar_upp_for_flyktingar .

Jaha, så den lilla "överöserskan" (överösa är ett annat ord för att tvinga på människor sådant som de inte vill ha) är alltså förvånad över att ingen vill hjälpa till.

Men så förvånande då, speciellt med tanke på att det sunda förnuftet har fått råda hos Vellingeborna.

Det är nämligen en sak att gå med på att ta emot en drös med typer om man inte har kontakt med dem, en helt annan sak att bli påtvingade inneboende.

För vem vill ha en massa främmande människor i sitt hem som tror att de kan göra precis som de vill, bara för att de är flyktingar? Flyktingar my ass förresten.

Och flyktingbarn sedan då.

Ni minns väl de "flyktingbarn" som senast kom till Vellinge, de flesta utav dem var ju i 20-årsåldern, några var till och med 22-24 år.

Är man ett barn då?

Men visst, om alla folkförrädare, mångkultur- och invandringsförespråkare vill ha alla dessa i Sverige, varför tar de inte in dem i sina egna hem då istället för att pracka på sådana alla de som inte vill ha dem?

När det gäller s k "flyktingar" rent allmänt så är det ytterst få utav dem som verkligen är flyktingar, i alla fall de som kommer till Sverige.

Vad är en flykting för er?

För mig är en flykting en person som har kläder som det är gott om hål i och som mest består utav trasor, som inte har några pengar alls om det så bara skulle vara ett "korvöre", som är uteliggare (alltså inte har någon bostad) och som är ganska sjuk.

Eller har varenda en som kommer hit åkt jumbo-jet?
Ibland är det lätt att tro det, med tanke på hur klädda många av dem är, fina märkeskläder har de t ex och många åker omkring i dyra bilar.

Och sånt har ingen flykting.

Nej, de som verkligen är flyktingar får ingen hjälp, vilket innebär att det är c:a 3-4 % utav dem som kommer hit (om ens det) som är det.

Angående det där med pengar och sjukdom så säger det sig självt att en riktig flykting får offra allt som han eller hon har äger, t ex varenda krona, för att ta sig till en fristad, och vad beträffande sjukdom så är det lätt att bli sjuk om man ska resa långt.

Förresten är de flesta utav dem inte friska ändå, om de vore det så skulle många av dem inte bete' sig som de gör.

Men är det inte bra att det öses in mängder med invandrare och flyktingar ifrån icke-vita länder till Sverige då?

Jo, naturligtvis, om man vill att Sverige och vi som bor här ska "drunkna" och "kvävas" utav all mångkulturell "sörja".

Jag säger inte att allting är dåligt, är man trött på levnadsstandard så är man. Men jag vill ha kvar min tills jag dör i alla fall.

För att lösa problem genom att öka dem är aldrig bra.

Istället för att ösa in folk från andra länder för att kompensera problemen på arbetsmarknaden så måste man ta tag i de verkliga problemen istället, resten kan man göra sedan.

Man måste börja med att få in fler elever i gymnasiet, för det är där som problemen finns. C:a 45 % av de ungdomar som har gått ut 9:an har så dåliga betyg att de inte kommer in på någon gymnasieutbildning.

Varför är det så? Ja, det måste man ju naturligtvis ta reda på och göra någonting åt, för annars så står vi där.

Men våra beslutsfattare, t ex riksdagspartiernas representanter, vill inte ha några problemlösningar. Nej, istället vill de att vi i Sverige ska ha den högsta arbetslösheten i hela Europa.

För vad händer när man fortsätter att ösa in folk när det inte finns jobb åt dem som är här? Detta gäller både invandrare och svenskar.

Ja, vad händer då? Jo, då blir det Ä N N U högre arbetslöshet istället. Innan 2010 är slut så kommer Sverige att ha gått om Tyskland när det gäller detta, det visar prognoserna. Tyskland har den högsta arbetslösheten i Europa, nämligen 11-12 %.

Men inte så länge, för snart är det Sverige som har det.

Men nu till det som står i rubriken till detta inlägg, nämligen jämförelsen mellan torskfisket i Kanada och den svenska invandringspolitiken.

Kanadas torskfiske stoppades helt och hållet för c:a 20 år sedan, inte så mycket som en falukorv fick fiskas upp om den satt i käften på en torsk.
Stoppet gällde både yrkesfiske och sportfiske efter torsk.

Ja, det här skedde runt 1990, och torsken har ännu inte kommit tillbaka.

Anledningen till detta är enkel: Enligt forskarna så fanns det knappt någon torsk kvar när man stoppade fisket, man satte stopp för sent helt enkelt. De få torskar som fanns kvar var troligen så få att beståndet dog ut efter bara några få år (om ens det) efter stoppet.

Det finns alltså ingen torsk kvar, och har så inte funnits under väldigt lång tid.

Och om eftersom det inte finns någon torsk längre, hur ska den då kunna reproducera sig?

Det finns en gemensam nämnare mellan Kanadatorskens situation och den svenska invandringspolitiken.

Vad är det då? Jo, att slappheten och mjäkigheten i den är lika förödande för svenskarna och Sverige som överfiskningen var för torsken i Kanada.

Det måste bli ett permanent totalstopp för invandringen och flyktingströmmarna innan det är för sent.

Stoppa invandringen och flyktingströmmarna till Sverige i 20 år, inte så mycket som en halv människa ska in i landet.

Ägna sedan de 20 åren åt att få ordning på alla de problem som finns i Sverige, å andra sidan räcker det nog inte med 20 år för detta. Det lär behövas ännu längre tid.

Men när denna tid har gått, ta då en titt på hur det ser ut i landet.

Om det har blivit bättre, alltså bra mycket bättre, mycket mycket bättre eller absolut mycket bättre, ja, DÅ kan vi börja ösa in folk via lastbilsflak och annat igen.

Men inte innan det.

Har ni tänkt på förresten att det alltid pratas om att icke-västerländska invandrare och invandrare från icke-vita länder är bra för Sverige, men aldrig vita invandrare?

Undrar vad det kan bero på?

Beror det kanske på att man anser att icke-vita invandrare är mer värda än vita invandrare?

Snacka om att göra skillnad på folk och folk, så får man inte göra.
Man får inte, enligt politiskt korrekta, värdera något annat folkslag högre än ett annat.

För vad är man då? Jo, rasist.

Alltså är alla politiskt korrekta rasister.

7 kommentarer:

charlotte sa...

ja det börjar gå lite långt nu. om tofflan o du står ut med varandra kommer ni ha väldigt givande diskussioner

annsan_s sa...

Varsegod min vän! Jag gillar verkligen din blogg, särskilt
när du skriver om invandrarpolitiken. Bra skrivit!

Ha en bra kväll!

KRAM

messan sa...

Det var nog ett fisköga du såg...för jag trivs så bra i badkaret:)Vill bara ligga här...

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Ja, det har gått för långt alldeles för länge, men allt jävla mjäkande av invandrare och "flyktingar och svenskfientliga handlingar ifrån invandringsvänliga politiker och andra makthavare slår bara tillbaka mot dem själva. Folk är urförbannade på både dem och att invandrare och "flyktingar" kommer undan med vad som helst, medans en svensk snart inte får bajsa ens för att det som kommer ut därbak anses vara rasistiskt.
Men allt detta gör bara att politikerhatet och invandrarfientligheten ökar mer och mer.
För det är de invandringsvänliga makthavarna som har skapat dessa saker, de har även skapat rasismen.

Karpstryparn sa...

Svar till annsan_s: Tackar, alltid trevligt att vara uppskattad.
Jo, jag är ju känd för att tala klarspråk om saker som har med invandringen och det vidriga mångkulturella samhället att göra.
Angående bra skrivet: Tackar!

Tackar, ha en bra kväll du också.

*KRAM*

Karpstryparn sa...

Tillägg till charlotte angående tofflan: Ja, det är alltid kul att diskutera med folk, i alla fall så länge de är trevliga och inte kommer med lögner, förtal, personangrepp, påhopp osv mot en själv som person. För då har de förlorat diskussionen, t ex som en viss Gorm som har kommenterat som själva idioten till inlägget om SD Nej tack-gruppen på Facebook har gjort.

messan sa...

Det lät gott det med, räkor, mums...säger en som gillar mat! Skönt med folk som talar klarspråk!