fredag 5 februari 2010

Anal 5 gör gemensak sak med TV4:s antidemokratiska dårhushjon i kampen emot demokratin

I måndags så skedde en sak som ytterligare ännu en gång bevisar att TV4, eller rättare sagt TV Yra, inte är en demokratisk kanal.

Tillsammans med Kanal 5, som jag på grund utav denna händelse i fortsättningen kommer att kalla för Anal 5, så genomförde då TV4 en opinionsundersökning där folk fick sms:a in varsitt sms till det parti som de tyckte stod för de bästa sakerna och som de kände samhörighet med.

Sverigedemokraterna fick flest röster, närmare bestämt 46 % av sympatierna.

Men då TV4 och Anal 5 upptäckte detta så stoppade de röstningen.

Ifrån TV Yra (alltså TV4 i folkmun) hette det att "resultatet kan missuppfattas", och ifrån Anal 5 lät det så här: -Vi borde ha insett misstaget.

Läds mer om dessa båda tv-kanalernas avskyvärda syn på demokrati på bl a http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/soder/2010/02/02/skrammande_demokratisyn_pa_tv4_och_kanal
, http://www.fredrikarvidsson.com/2010/02/varfor-och-vad-var-det-egentligen-som-stoppades/ , http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-i-majoritet-matning-stoppad_4189337.svd
och http://thoralfalfsson.webblogg.se/2010/february/god-dag-yxskaft-tv4-gruppen.html?_tmp=5ce10dbdaa956257890fc80824314c283f3d39e1 .

Dessutom kom efteråt Anal 5 och TV Yra med det absurda och befängda påståendet att SD skulle ha manipulerat sms-röstningen.

Men vad var problemet med detta resultat? Kunde inte Anal 5 och TV Yra acceptera sanningen?

Och hur manipulerar man en sms-röstning?

Svaret på den sista frågan är enkel, nämligen följande: Det går inte., bl a på grund utav att man bara kan skicka ett sms per person när det gäller sånt här.

För ett sms är ett sms, och inte en text som man skriver på en liten fjuttig pappeslapp.

Eller lever Anal 5 och TV Yra kvar i lågstadiet? Om så är fallet så är deras påstående förklarigt för när man är i den åldern så brukar man ju skicka handskrivna lappar till varandra, t ex på skollektionerna. Och ingen kan ju döma en liten småunge som borde ha stannat kvar på "apstadiet" istället.

Släng er i väggen, alla nyfödda orangutanger, för här kommer anal-asen och yr- och velpottorna på Anal 5 och TV Yra!

Och vad beträffande min klockrena benämning på Kanal 5 och TV4 så kommer jag i fortsättningen att kalla dem för deras rätta namn, nämligen Anal 5 och TV Yra.

För det verkar inte vara så värst mycket annat än rövslickare och yrpottor som jobbar på dessa båda kanaler, om det mot all förmodan finns demokratiskt sinnade människor där så har de andra gömt dem väl.

Ärligt talat, TV4 och Kanal 5: Byt namn till TV Yra och Anal 5 istället!

För dessa båda namn stämmer mycket bättre in på er, eller rättare sagt bäst.

I fortsättningen kommer i alla fall jag att benämna er som dessa.

Varför? Ja, ni bevisar ju själva vad ni är för någonting.

Danke for die word!

2 kommentarer:

annsan_s sa...

Hej!

Svar: Då har du inte vart i Side, där är maten jättegod!

Jag är dålig på invandrarpolitik, brukar aldrig delta i det. Just det inlägget du skrev var ju kul och bra.

Kram

Karpstryparn sa...

Svar till annsan_s: Okej.

Nja, kul vete fasen, däremot är både Anal 5:s och TV Yra:s förakt för demokratin fullständigt oacceptabelt. När det gäller TV Yra så tog jag kanske i lite, kommer nog att fortsätta kalla dem för TV4 men kommer också att sätta TV Yra inom parantes.
När det gäller Kanal 5 kommer jag i fortsättningen att benämna dem Anal 5.

Nästa inlägg kommer antingen i morgon eller på onsdag.