lördag 31 juli 2010

De romska utvisningarna är 50 stycken för lite

Idag stod följande artikel på TV4:s text-tv:

Billström: Inte rimligt att tigga

Bara i år har femtio romer avvisats från Sverige trots att de är EU-medborgare - skälet är att de tigger.
Migrationsminister Tobias Billström menar att den fria rörligheten inte gäller om man försörjer sig genom att tigga - trots att det inte är olagligt.

-Man måste ha en försörjning som är rimlig, att tigga är inte rimligt. Det är inte därför vi har skapat den fria rörligheten inom unionen, säger han.

Läs mer om det hela på bl a http://www.dn.se/nyheter/sverige/tiggeri-inte-en-rimlig-forsorjning-1.1146195 , http://www.nyhetskanalen.se/1.1731306/2010/07/30/billstrom_inte_rimligt_att_tigga och http://politisktinkorrekt.info/2010/07/31/sverige-avvisar-allt-fler-tiggande-zigenare/ .

Och Billström har ju helt rätt, vi kan inte ha sånt här folk i Sverige.

Det är ju bara titta på hur det ser ut i andra länder där det finns romer, i t ex Italien är romerna en utav de största brottslingsgrupperna vilket har resulterat i att det där tas fingeravtryck på alla romer.

Och steget mellan tiggeri och brottslighet som rån och stöld är inte långt.

Problemet med utvisningarna av dessa romer i Sverige är bara att utvisningarna är 50 stycken för lite.

Eller uttryckt på ett annat sätt: Samtliga romer i Sverige borde utvisas, detta för att förebygga problem och därmed minska brottsligheten i Sverige.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är turistande tiggare man vill utvisa, inte Romer

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Jaha, och vad är skillnaden? Romer som romer, dessutom säger ju Billström klart och tydligt att det gäller romer. Eller är du körd i läsförståelse? Typiskt icke verklighetsförankrade personer. Använd nicet "Kul typ" du, för det passar in på dig.