lördag 7 augusti 2010

Ring P1 - Riksdagspartierna kämpar för att utrota svenskarna

Att de svenska riksdagspartierna kämpar för att utrota svenskarna är tyvärr ingen nyhet, att de kämpar för att göra detta bekräftas utav socialdemokraten Jens Orback i en intevju där han säger att riksdagspartierna arbetar för att muslimerna ska bli i minoritet och att svenskarna ska bli i minoritet.

Denna intervju har Socialdemokraterna gjort allt vad de kan för att få bort från intervjun, dock utan resultat.

Se intervjun på http://www.youtube.com/watch?v=WZj5hmqmKqc .

För politiskt korrekta folk- och landsförrädare dör hellre än erkänner alla enorma mängder nackdelar med invandringen och det mångkulturella samhället.

Nej, om det är några som ska utrotas så är det riksdagspartierna, de flesta av deras representanter skulle sälja sin släkt om det fanns ekonomisk vinning i det.

Ingvar Rydkvist i klippet på http://www.youtube.com/watch?v=J4_HmAVmiZs vet vad han talar om, P1:s programledare har inte en chans emot denne äldre respektable herre.

Se klippen, kommentera sedan vad ni tycker.

Med anledning av dessa klipp: Läs också artiklarna på http://politisktinkorrekt.info/2010/08/06/jimmie-akesson-sd-svenskfientligheten-maste-bekampas/ och http://politisktinkorrekt.info/2010/08/06/sverige-tvaa-i-varldens-valdtaktsliga/ .

Läs också följande artikel: http://politisktinkorrekt.info/2010/08/06/hapnadsvackande-logner-tillats-publiceras-i-kristianstadsbladet/ .

Inga kommentarer: