fredag 17 september 2010

Den ocensurerade versionen av filmen "Karpstryparn om CMR & Co"

Det var tänkt att jag i detta inlägg skulle ha analyserat och granskat Sverigedemokraternas valmanifest, alltså det som vi alla tillsammans med deras valsedlar nu har fått i våra brevlådor.
Men så blir det inte.

Jaha, nu är det bara ungefär 2 dygn tills årets valkväll/valnattv börjar i SVT och TV4, det här blir mycket spännande i år eftersom vi kommer att få ett nytt parti riksdagen.

Alltså kommer det i år att bli ett historiskt val.

Vilket parti kommer in då? Jo, Sverigedemokraterna, allting tyder på det, t ex opinionsmätningarna.

Men rubriken till detta inlägg då? Nejdå, hehe, låt er inte luras av rubriken till detta inlägg, min film har inte blivit censurerad. Nej, den ligger sedan i förrgår, har jag fått reda på, ute på bubblare.se. En kille som har tillåtelse utav mig att lägga ut mina filmer har lagt ut den där, sök efter Böbben på http://www.bubblare.se/ och ni hittar samtliga utav mina politiska filmer där.

Men det är så här att jag kommer att lägga ut filmen "Karpstryparn om CMR & Co" på min andra Youtube-kanal, nämligen Karpstryparn2.

Dock kommer jag, som det ser ut nu, att ta bort en bild i den, nämligen den med glassar i bakgrunden och som har texten "Hellre en Nogger i handen än en nigger i landet". Jag vet ju hur "demokratiska" Youtube är (eller rättare sagt inte är), jag vill ju ha kvar filmen på Youtube, vet ju att det finns gott om snarstuckna "soppturkar" och andra wannabies där som anmäler både det ena och det andra.

Värst är dock de som driver Youtube, de är så politiskt korrekta att deras egen skit har fyllt ända upp i hjärna från arslet så till den milda grad att den har förintat allting som är demokratiskt i deras hjärnor. Youtube borde byta namn till Fascisttube egentligen med tanke på dess lednings fascistiska och antidemokratiska inställning, t ex följer de inte sitt eget användaravtal.

De har alltså mycket gemensamt med metrobloggen.se.

Och till er som tror att jag har blivit politiskt korrekt: Nix, fascist blir jag aldrig, så ni som tror att jag har blivit PK-fascist kan ta er "i brasan" någonstans!

Men ni ska inte gå miste om orginalfilmen för det, därför kommer den nu här. OBS! För att kunna se den måste ni enkelklicka på den med vänster musknapp.

I denna film pratar jag om antirasistiska organisationer som t ex Centrum mot rasism (CMR) och Afrosvenskarnas Riksförbund (AR), och vad de ägnar sig åt. Jag tar också upp var man enligt dessa kan hitta rasism, t ex i avföring, smör, grillkorv och kistor.

Filmen är gjord den 14:e september 2010.

Varsegoda:

10 kommentarer:

Maria sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Karpstryparn sa...

Svar till Maria: Kommentarer som innehåller personangrepp, påhopp osv accepteras inte, därför togs din kommentar bort.
Dessutom hade varken min film eller mitt inlägg med SD att göra ens. Men det är typiskt, när man inte har argument, ja, då skriver mann skit istället.
Försök att komma med argument en annan gång.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

förresten, om denna video inte har med SD att göra, varför står det då i etiketterna att det handlar om just det? Och du som säger att du inte är nazist - varför har du en länk till Nationaldemokraternas hemsida? De är ett uttalat nazistparti.
Jag förväntar mig inte att du kommer kunna svara med argument man förstår.

Karpstryparn sa...

Svar till den Anonym som skrev att jag är inkompetent: Försök att komma med argument istället för personangreppskommentarer. För sådana accepteras inte, därför togs din kommentar bort.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Jaså, det förväntar du dig inte? Vad tråkigt att jag måste göra dig besviken då, lille "vän".

Anledningen till att etiketten "SD" står med är att det i videon finns en bild med ett budskap ifrån Sverigedemokraterna, videon handlar dock om antirasistiska organisationer som CMR och AR. Det är för övrigt inte jag som som har fixat fram bilderna till filmen, det har en god vän till mig gjort. För om du ännu inte har fattat det så är filmen en samproduktion, det står också klart och tydligt i inlägget.
Men du har tydligen både läsproblem och läsförståelseproblem.

Japp, jag är inte nazist, men du gillar att må dåligt, va?
Nationaldemokraterna är ett uttalat demokratiskt nationalistiskt parti, alltså inget nationalsocialistiskt parti. Hur vore om du vore lite openminded, istället för att vara trångsynt och inskränkt?
För övrigt så länkar jag till precis vad faan jag vill, det viktiga är nämligen inte vilken organisation eller vilket parti som står bakom länken, utan informationen som finns på länken.
Försök att vara objektiv istället för att vara så jävla trångsynt och inskränkt, för då ska du se att du både mår bättre och att det går lite bättre för dig.

Karpstryparn sa...

Svar till den Anonym som kallade mig för bl a jävla bonnläpp: Jaha, så du kan SE om någon är nazist? Då är du minst sagt unik, för sådant kan man inte se på folk. Du är verkligen en äkta iq-befriad idiot som varken har argument, sans, sunt förnuft eller vanligt folkvett.
Din mamma har det tydligen inte heller, i annat fall hade hon dödat dig för länge sedan.
Nåja, din kommentar togs bort, eftersom personangrepp inte accepteras. Tänk på det nästa gång, i alla fall om du vill att den ska stå kvar.
Ett litet tips: Kalla dig för något nic istället för Anonym, då blir det lättare att veta vem jag snackar med. Alltså, du ska inte skriva ditt namn, bara en signatur eller nic. Anonyma fegisar som bara skriver skit betackar jag mig för.

Karpstryparn sa...

Tillägg: Hoppsan, hehe, ser nu att jag glömde bort att nämna vem som har hjälpt mig med filmen. Han finns på Youtube och heter PhosphorousRedeemer där.
Hans Youtube-kanal är en utav Sveriges mest visade Youtube-kanaler.

Karpstryparn sa...

Tillägg till den Anonym som undrade varför etiketten "SD" finns med till inlägget: Den egentliga och främsta anledningen till att SD-etiketten finns med är dock att jag i början av inlägget som filmen är med i nämner Sverigedemokraternas valmanifest, detta trodde jag inte gick att missförstå. Men uppenbarligen så fattade du inte det. Grattis du, eller något liknande!