torsdag 16 december 2010

Muslimer i ett nötskal?

I lördags hände det som bara var en tidsfråga innan det skulle hända, nämligen det att en muslim sprängde sig själv till döds i centrala Stockholm mitt bland en massa folk med målsättning att döda fler människor än honom själv.

Ja, det var bara en tidsfråga innan det skulle hända i Sverige, vi har sett muslimska terroristdåd av olika slag på olika ställen runt om i världen tidigare, t ex i Tyskland och i England.

Nu finns det personer i Sverige som är chockade över det inträffade och tror att den muslimska terrorn nu har kommit till Sverige.

Men detta är inte sant, varje dag visar muslimska invandrare (både sådana som är födda i Sverige och som kommer ifrån andra länder) i Sverige sin sanna natur genom t ex rasistiska hatbrott emot judar och svenskar.

Uppmaningar till hatiska terroristdåd, t ex attentat emot konstnären Lars Vilks och emot människor med icke-heterosexuell läggning, sker titt som tätt utav muslimer i olika samhällsskikt i Sverige.

OCH, hör och häpna, så finns det människor i Sverige som på fullaste allvar lever i den absurda och overklighetsförankrade tron om att muslimer är bra människor.

Men okej då, muslimer är väl säkert jättebra människor, det är väl bara vi politiskt inkorrekta (alltså vi verklighetsförankrade) människor som är dåliga människor då.

Ja, självklart är det så, avskum som negligerar och försöker tysta ner muslimska terrordåd, det är bra människor det.

Och självklart är muslimer som stödjer dessa brott jättebra de också. Jag vet t ex en muslim i närheten av mitt jobb som stödjer den muslimska terroristsprängningen i Stockholm i lördags, han är ju en jättebra människa med en mycket sund och vettig inställning till sådana här saker, eller hur? Visserligen har han inte sagt det rakt ut, men det märks tydligt vad han tycker om det inträffade på andra sätt.

Men har det kommit några fördömanden ifrån det politiskt korrekta etablissemanget? Nix, det är tystare än i Adolf Hitlers grav om det hela, om jag säger så.

Men vad konstigt, va? När nu mångkulturens nackdelar återigen gör sig alldeles uppenbart uppenbara, fast denna gång på ett hitills "otippat" sätt i Sverige så blir det knäpptyst ifrån PK-hållet, dock inte när det gäller påståenden om att s k "främlingsfientliga" och "muslimfientliga" krafter kan gynnas utav detta dåd.

Men snälla lilla PK-folk, och även vissa muslimer, nu får ni väl ändå ta och ge er!

Dessa "krafter" har redan gynnats utav detta, så lägg ner erat "Yesterday-tjat" och försök koncentrera er på vad man kan göra för att sådant här inte ska hända igen.

Eller är det för mycket begärt det? Ja, tydligen.

När det gäller riksdagspartiledarna så är det bara Lars Ohly (Och JA, ni läste rätt) och Jimmie Åkesson som kraftfullt har fördömt det och sagt att man måste göra någonting åt det här.

Angående Lars Ohlys s k "fördömande" så lade han också till följande: "Vi måste också bekämpa rasismen!"

Alldeles riktigt, min "käre Ohly, det måste vi göra, frågan är bara vilken rasism som du syftar på?
För du syftar ju knappast på den som VERKLIGEN ska bekämpas, nämligen den som muslimska samhällsomstörtare står för.

Eller står ni kommunister så nära era muslimska kamrater när det gäller t ex judehat, homohat och demokratihat att ni inte kan skilja agnarna från vetet längre?

Och förresten, har ni någonsin kunnat göra det?

Sedan har vi den tafatte stadsministern Fredrik Reinfeldt också som väntade hela 19 timmar innan han sade någonting om terroristdådet.

Men vad var det han sade då? Jo, bl a att "vi måste vänta på demokratin".

Vaddå "vänta på demokratin"? Tror du, Reinfeldt, att den har tagit semester på obestämd tid, eller? Ärligt talat så hade det varit bättre om du hade hållit käften istället, du är ju mer tafatt än Mona Sahlin ju (om det nu ens går att vara det).

Mona Sahlin ja, från hennes håll har det varit knäpptyst. Men vad konstigt då, va, när en utav hennes små "älsklingar" gör någonting sånt här.

För vad ska hon säga?

Sedan finns det idioter som som belägger SD:s Jimmie Åkesson och hans parti skulden för detta muslimska terroristdåd.

Hmm, okej, Jimmie Åkesson och SD är väl ansvariga för vad som händer på varenda liten landyta i hela världen då, han är då alltså, enligt dessa konstiga typers märkliga resonnemang, ansvarig för att det t ex i Sverige är så kallt nu.

Månne har SD god kontakt med vädergudarna tro?
I så fall borde väl SD:s nya partisång vara låten "Let it snow" med den legendariske sångaren och skådespelaren Dean Martin.

Igår stod det förresten klart att SD:s krav på en riksdagsdebatt om islamisk extremism ser dagens ljus, debatten blir nämligen ändå av men först i januari.

Men varför blir den av då? Jo, de andra riksdagspartierna har ändrat sig, och gett SD rätt!

Har man hört på självaste maken???? De har ÄNDRAT sig! Men de kanske insåg att man måste prata om detta, eller också är det väl bara ett spel för galleriet.

Om det är det senare så kommer SD att vinna den debatten lättare än de någonsin har gjort tidigare, eftersom de återigen har att göra med personer vars "argument" för länge sedan "fastnade i halsen" tillsammans med morgonkaffet.

Och på tal om att köra spel för galleriet: De muslimer i Sverige som har fördömt terroristdådet i Stockholm menar inte ett ord av vad de säger, nej, istället måste de fördöma det fastän fördömandet är falskt.

Men varför? Jo, för annars visar de ju vad de egentligen är för typer.

Sedan har vi skräpblaskan Metros påstående om att en "högerextremistisk" grupp satte upp klistermärken med budskapet "Mångkulturen ska bort" på den muslimske självmordsbombaren Taimor Abdulwahabs hus (ja, han hette så, enligt Säpo var han ifrån Irak). Därför är nu hans familj under polisbevakning.

Men vaddå "högerextremistisk grupp"? Man är inte högerextrem för att man är motståndare till avskum och handlingar som dessa, däremot är man för en sund och vettig inställning.

Man bryr sig helt enkelt om sina medmänniskor, i alla fall de som förtjänar det.

Men vilka är det då som i första hand bär ansvaret för detta muslimska terroristdåd?
Jo, det politiskt korrekta etablissemanget som ständigt dag ut och dag in försöker tuta i oss normala människor alla fördelar med det mångkulturella samhället och invandringen ifrån t ex muslimska länder i t ex Mellanöstern och Afrika, och idiotförklara alla människor som har belägg och fakta på att det inte är så som PK-etblissemanget påstår att det är.

För vad är det som är så bra med att riskera att bli sprängd i luften, eller att på något annat sätt bli dödad?

Läs mer om allt detta på bl a http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1325482/Bilbrander-i-Stockholm-city.html , http://www.expressen.se/nyheter/1.2254082/nya-hot-pa-al-qaidasajt , http://corruptio.blog.com/2010/12/14/sjalvmordsbombaren-taimour-abdulawahab-blev-skjuten/ , http://politisktinkorrekt.info/2010/12/11/bil-exploderade-i-stockholms-city-en-dod/ , http://www.dn.se/sthlm/bil-exploderade-i-centrala-stockholm-1.1225750 ,
http://politisktinkorrekt.info/2010/12/12/idag-fyllde-sjalvmordsbombaren-29-ar/ ,
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/man-sprangde-sig-sjalv-i-stockholm_5802915.svd
och http://www.svd.se/nyheter/inrikes/hot-mot-svenskar-i-mejl_5802959.svd .

Läs även vad SD:s partiledare Jimmie Åkesson och hans partikamrat Kent Ekeroth har att säga om det muslimska terroristdådet i Stockholm på bl a http://www.frianyheter.nu/2010/12/13/963/963/ .

10 kommentarer:

Anonym sa...

Du jag tror att Ohly inte fatta kommunismen heller.

Taget ifrån wikipedia: "After the taming of Central Asian Muslim Khanates by the Soviet Union, Soviet-style Communists did not have any largescale interaction with Muslim populations until the Saur Revolution in Afghanistan, 1978. Before this, traditional Muslim clerics railed against Communist influences in Muslim societies, but any action beyond the sermons was rare. After the declaration in Kabul of the Democratic Republic of Afghanistan, a Civil War began that spiralled into the invasion of Afghanistan by the Soviet Union. This event elevated the ideology of Islamism, which was rooted in Afghanistan's anti-Communist struggle, into a regional influence throughout South West Asia."

Muslim älskare och kommunist = FAIL!

John

charlotte sa...

i mkt hhar du rätt som vanligt. men ingen regel utan undantag..
det finns muslimer som inte är trogna islam. jag vet att de inte är många men man kan inte dra alla över en kam.
här får du lite roligt att läsa:

Hej alla barn nu blir det barnprogram, titta nu vad farbror Frej tar fram..

Rörbomb o Koranen, och nu ska ni få höra vad man med en rörbomb och Koranen kan göra..

Rabbla i boken och spräng dig till flis..

…så har du fixat ditt paradis!!

Karpstryparn sa...

Svar till John: Nej, det har han inte gjort. Men å andra sidan fattar han ju inte så värst mycket rent allmänt, man kan ju tro att han är bror till både Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin.

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Ja, det finns muslimer som skiter i slam, men då är de ju inte några riktiga muslimer egentligen. Visst, det finns kristna som inte är så värst troende heller, men man kan ändå inte jämföra dem med otrogna muslimer.
Angående din ramsa: Hehe, den var bra den.

Julia Dred sa...

Visst har du rätt i det du skriver. Det ingen politiker utanför SD uppmärksammar är det hat mot Sverige och västvärlden som faktiskt är ett utbrett faktum bland många muslimska invandrare. Nej, det stora bekymret idag är minsann att "Åh neeej!! Nu när folk har sett att SD hade rätt i sina varningar kanske folk rööstar på dem!"
Givetvis ska man, som det ju heter, "inte dra alla muslimer över en kam", men sanningen borde också tas upp.

Fenixmonas sa...

Förstår inte folks bestörtning o förvåning. Bombningen som sådan var ju inte oväntad...vi visste ju att set skulle ske, bara inte när...så det var ju inget förvånande med detta! Enligt nyheterna idag så är nu SD fjärde största parti och ligger i senaste mätningen på 7,4%...Kramiz

Ma sa...

Är det några som kommer vinna på detta, så tror jag att det är SD. De kommer få många fler sympatisörer efter denna attack. Det var nog knappast vad de som gjorde attacken hade tänkt sig. Men det är så den stora flocken tänker...

diana sa...

Du sätter verkligen fingret på problemen.

Smörblomma sa...

Ja, dina inlägg väcker reaktioner. Så ska det vara, bra skrivet!

charlotte sa...

ha en bra dag