torsdag 29 april 2010

En ursäkt

Angående inlägget om tidningen Nationell Idag:s presstöd så ber jag om ursäkt att ni har fått vänta så länge, inlägget skulle ju ha kommit under måndagen eller tisdagskvällen.

Men jag har haft mycket att göra under dessa dagar, detsamma har gällt under onsdagen, och därför har jag inte haft varken tid eller möjlighet att skriva det.

Som sagt, jag ber om ursäkt för detta.

Men inlägget kommer att komma, så det är bara att hålla utkik.

måndag 26 april 2010

Försmak om inlägget om presstödet till tidningen Nationell Idag

Under helgen så har det varit ett väldigt ståhej om att tidningen Nationell Idag nu har fått statligt presstöd i form av 2,4 miljoner kronor.

Naturligtvis var det självklart att tidningen fick detta presstöd, eftersom tidningen uppfyllde de krav som gällde för att den skulle få det, närmare bestämt att den har minst 1.500 prenumeranter.

Därför är det mycket märkligt att det nu har gastats och skrikits hejvilt om att presstödet nu ska bort, bl a ifrån en viss Martin Ahlqvist som satt i Presstödsnämnden och som vid beslutet avgick.

En annan antidemokrat som har uttalat sig om det hela är moderaten Lena Adelsson Liljeroth, hon har nämligen sagt bl a följande: -Det är nästan så att jag är beredd att försvara yttrandefriheten till vilket pris som helst.

Hon har också sagt att hon tycker att presstödet (citat från henne) "inte ska användas till sånt här".

Jaha, det ska alltså inte användas till det som är avsett för. Vad ska det då användas till?

Och vad är det som ska försvaras? Är det att vi har en grundlag, eller vaddå?

Grundlagen finns ju redan, och har funnits länge, den kommer knappast att försvinna såvida inte man tar bort presstödet förstås.

För om så skulle ske så försvinner en del utav grundlagen, vilket uppenbarligen är någonting som de fascistiska PK-typer som har "skrikit hals" hela helgen vill.

Har de tänkt på att ALLA tidningar i hela landet, oavsett partitillhörighet, förlorar presstödet då, t ex Aftonbladet och Expressen?

Lyckat, "gubbar" och "gummor", ni har "verkligen" koll på läget.............eller rättare sagt inte ALLS!

Läs t ex följande artikel på http://www.newsmill.se/artikel/2010/04/25/avskaffa-presstodet , någon dummare och patetisk artikel har jag fanimej inte läst på länge!

Den på http://www.newsmill.se/artikel/2010/04/23/felaktigt-att-ge-presstod-till-nationell-idag går inte av för hackor heller, när det gäller patetisk idioti a la' fascista.

Och vad den fascistiske åsikts- , yttrandefrihets- och demokratiutrotaren tillika folkförintelseförespråkaren Kurdo Baksi har att säga om det hela tänker jag inte ens nämna, för det är han inte värd, inte i det här inlägget i alla fall.

Han kallar sig förresten skrattretande för både svensk, demokrat och journalist, när han i själva verket är kurd, fascist/antidemokrat och "plutte lille dutte-journalist".

En av de artiklar som är för demokratin i det här fallet hittar ni på http://www.newsmill.se/artikel/2010/04/24/presstodet-ar-livsviktigt .

Nåja, nog snackat om detta i detta inlägg, mer om det hela kommer i nästa inlägg antingen i morgon eller på tisdag kväll.

Väl mött då.

fredag 23 april 2010

Om den fascistiska och absurda lagen Hets mot folkgrupp

Igår lades det ut en ny film på min Youtube-kanal, och den filmen heter "Karpstryparn om hets mot folkgrupp".

I den pratar jag om t ex varför lagen om hets mot folkgrupp kom till, när den kom till och vad den innefattar idag.
Den innefattar ju idag en massa saker som inte har någonting med folkgrupper att göra, därför ska den bort eller också måste den göras om så att den fungerar som den ska.

För som det har blivit idag, närmare bestämt sedan någon gång under 90-talet och fram till idag, så har lagen om hets mot folkgrupp inte något som helst existensberättigande alls.

T ex står den inte för alla människors lika värde, jag tänker nu bl a på när svenskar utsätts för rasistiska hatbrott begådda utav vissa invandrargrupper och "flyktingar".

Ja, det här är bara några av de saker som rör denna lag, men det finns fler.

I filmen tar jag också upp varför muslimer borde dömas för hets mot folkgrupp, om Mona Sahlins förnekelse om att muslimer begår hatbrott, samt hur lagen om hets mot folkgrupp ställer sig till en s k "kombinationsmänniska" och också varför cigarrettrök kan vara hets mot folkgrupp.

Som ni säkert förstår så kan jag i detta inlägg inte nämna alla de saker som jag tar upp i filmen angående hets mot folkgrupp, för då finns det ju ingen anledning för er att se filmen.

Så se den gärna, kommentera också.

Direktlänken till filmen är http://www.youtube.com/watch?v=VFkDejnRp9E .

Ett stort tack till Mr Varulv på Youtube för hjälpen med denna film.

onsdag 21 april 2010

Om fascistiska, våldsförhärligande, terroristiska, falska och antidemokratiska snoravskum

Här följer en liten film om just det som står i rubriken.

I filmen pratar jag om antirasism och antirasister, om antirasistiska nätverk, om organisationen Ungdom mot rasisms kampanj "Rösta demokratiskt", hur fascistiska och falska antirasister är, om en utav demokratins grundpelare, om dödsmisshandeln som begicks utav en libanesisk invandrare mot en 78-årig kvinna på en viss parkeringsplats i Landskrona i år, om hur antirasister skymfade och hånade hennes minne, om vänsterextremister, samt om vad jag skulle göra om jag hade barn som hade blivit vänsterextremister.

Men jag pratar också om varför man enligt antirasister (eller rättare sagt idioter) är rasist om man brukar göra och äta pannkakor, varför det enligt dessa idioter är rasistiskt att bajsa, samt varför man är rasist beroende på var vissa färger i ens bokhylla sitter någonstans.

I slutet utav filmen säger jag dock en stollig sak, nämligen att den vita delen av bokhyllan symboliserar den svarta. Det som istället skulle ha sagts var att om en vit del av bokhyllan sitter över en svart del så menas det, enligt antirasister, att den vita rasen är överlägsen den svarta, och därför är bokhyllan då enligt dessa idioter rasistisk.

Ett stort tack till MrVarulv på Youtube för hjälpen med denna film.
Filmen är inspelad den 19:e april i år, och direktlänken till filmen är http://www.youtube.com/watch?v=2VIJf7d3VpM .

Om ni vill besöka MrVarulvs Youtube-kanal så har ni den på http://www.youtube.com/user/MrVarulv .

måndag 19 april 2010

Genomruttna skitsystem utan någon som helst balans, om så ens i den allra minsta form

Nu ska det handla om en sak som är alldeles käpprätt helt åt helvete.

-Vad är det då?, undrar ni nu kanske, typ "-Vad är det för skillnad på detta och på sådant som han har skrivit om tidigare? Mycket är ju enligt honom åt helvete i Sverige."

Jo, det är alldeles riktigt, det finns mycket i dagens Sverige som är det, även om det naturligtvis finns saker som är bra också.

Men vem fasen vill läsa en blogg där inläggen bara består utav bra saker? Ja, inte jag i alla fall, för skulle jag bara läsa om sådant, oavsett om det vore i blogginlägg eller tidningsartiklar, så skulle jag inte ha någon skrivkraft.

Uttryckt på ett annat sätt: Jag skulle tappa stinget och det är ingenting som jag är känd för att göra, för om så vore så skulle inte mina bloggar vara så kända (speciellt två utav dem är det).

Nåja, i det här inlägget bryter jag trenden ganska rejält, för det ska nämligen handla om någonting riktigt löjligt nu.

Det ska nämligen handla om spel.

Vad är det med oss människor som bor i Sverige egentligen? Det spelas som aldrig förr, både högt och lågt, härsan och tvärsan, och det ena över och under det andra. Visst, det har spelats mycket förr också, men jag upphör aldrig att förvånas över många människors konstiga resonnemang när det gäller sådana saker.

Har folk fnatt, eller vad är det frågan om?

Och vilka pengasummor en del vinner då, läs om detta på t ex http://www.sydsvenskan.se/sverige/article321212/Rekordvinsten-135-miljoner-pa-Lotto.html och http://www.nwt.se/karlstad/article60118.ece .

Vad är det för jävla knäppskallar/undersysselsatta "torrbollar" som bestämmer vinsterna till dessa spel och system?

Har de hört talas om utrycket "jämt fördelat"? Nej, jag tänkte väl det.

Visst, en person som vinner en jättevinst är nog glad i början, typ "-ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad fa-a-a-antasti-i-i-i-i-i-iskt-t-t-t-t, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH, v-vad fantastiskt, jag har VUUUUUUUUUUUUUUUUUNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" *HICK HICK HI-I-I-I-I-I-I-CKCKCKCKCKCKCK*

Och är det en man så ligger hans kärring säkert som en jävla zeppelinare med världens brutalaste tuppjuck på väggen.

Vinster som den på http://www.ystadsallehanda.se/article/20100401/YSTAD/704019751/1066/YSTAD/&/Ystadsbo-vann-nara-fyra-miljoner-pa-Lotto är också alldeles för mycket, en miljon högst tycker jag är lagom vinst på lotto.

Men att det inte är så bra att vinna en jävla massa pengar skvallrar en artikel på http://www.expressen.se/Nyheter/1.1940978/keith-gough-vann-pa-lotto-festade-upp-100-milj om.

Varför dessa absurda jättevinster? Vi lever inte i USA, om någon tror det, förresten så är dessa jättevinster lika mycket värda som ett genomruttet lingon med amerikanska mått mätt.

För in the good old USA så är sådana pluttvinster blaha blaha.

Men så är också USA världens kapitalistland nr 1. Samtidigt så har de dock yttrandefrihet värd namnet där, vilket är någonting som vi inte har i Sverige.

Men åter till vinsterna.

Jag missunnar ingen lite glädje, men det är så lagom glatt när dessa pengar väl har "gått upp i rök".

Varför försöker inte de som organiserar denna jävla soppa göra det enklare för människor att vinna, alltså att fler vinner? Visst, då måste man visserligen minska vinsterna för var och en, men då är det i alla fall bättre och mer rätt fördelat.

För varför ska bara några fåtal (om ens det) ha rätt att vara glada, när fler kan vara det? Å andra sidan gör stora drösar med pengar ingen människa glad, nej, det är andra saker som gör det,

För pengar tar ju i 9 fall av 10 slut väldigt snabbt.

Själv anser jag att det är totalt meningslöst med att slänga ut en massa pengar på någonting där chanserna är c:a 0,000001 % att vinna någonting, detta oavsett spelsort.

Jag köper aldrig ens en 10-kronors lott ens, det är en fråga om principer.

Om det däremot hade varit så att man hade haft en hyfsad chans att vinna tillbaka c:a hälften av de pengar som man spelar bort (jag tänker nu på spel som t ex trav, binglotto, enarmade "banditer", fotboll och annan liknande skit) så hade det varit en annan sak.

Men nu är det inte så, har visserligen spelat binglotto en gång men det var en gång för mycket det, jag kunde ha använt spelsumman till mat istället.

Men visst, jag har faktiskt spelat på trav några gånger, närmare bestämt när jag jobbade på Myrorna i mitten på 90-talet.

Då var vi ett gäng arbetskollegor som ett tag varje tisdag spelade på V5, alltså dåtidens trav. Jag vet inte om V5 fins kvar idag, men det var lite spännande att sitta framför tv:n och vänta på om hästen man spelade på skulle springa först i mål.

Vi vann dock aldrig, men jag kan förstå spänningen i att spela på skit.

Men detta var ett undantag från regeln, i alla fall för min regel.

Sedan vet jag en bekant som spelade bort allt han ägde och hade, han spelade på precis nästan vartenda spel som gick att spela på, dock mest på trav och fotboll.

Jag har inte sett honom på säkert 8 år, men sist jag såg honom så levde han på existensminimum och såg väldigt risig ut.

Jojo, så kan det gå när inte haspen är på.

Men nu kanske ni tror att jag aldrig spelar kort heller, t ex poker?

Jodå, det gör jag visst det, men jag har en policy.

Vad är den då? Jo, jag spelar aldrig om pengar!

onsdag 14 april 2010

Socialdemokraterna och Moderaterna har en vidrig människosyn

Så var det dags att ta upp fascism, förtryck och antidemokrati a la' Socialdemokraterna och Moderaterna igen då.

Dessa båda partiers företrädare har tydligen aldrig hört talas om ordspråket "Sopa rent framför egen dörr", det är dessa partier inte ensamma om förresten eftersom samtliga i riksdagen dag ut och dag bevisar precis samma sak.

Jag tänker nu på en artikel från igår från bl a SVT text-tv, den löd så här:

S och M ska stoppa SD i Stockholm

Både Moderaterna och Socialdemokraterna vill bilda en blocköverskridande majoritet i Stockholm om Sverigedemokraterna skulle väljas in i fullmäktige och bli vågmästare.

Det säger ledande företrädare för de båda partierna till Ekot: -Poängen är att inte ge SD något inflytande. Jag tror att vi är överens över blockgränserna om att vi inte delar deras människosyn, säger Sten Nordin (M).

Carin Jämtin (S) säger att trots att de är huvudfiender i valet, så kan S och M hitta sätt att regera ihop i Stockholm, landets näst största valkrets.

Mer om detta antidemokratiska och fascistiska tilltag finns att läsa om på bl a http://www.expressen.se/1.1951127 , http://frianyheter.wordpress.com/2010/04/13/stockholm-s-och-m-i-samarbete-mot-sd/ , http://politisktinkorrekt.info/2010/04/13/s-och-m-i-ohelig-allians/ , http://stockholm.lny.se/sa-ska-s-och-m-stoppa-sd-i-stockholm-171146/ och http://spikharry.wordpress.com/2010/04/13/svurna-fiender-skall-stoppa-sverigedemokraterna/ .

På tal om fascism: Läs om några av de "trevliga" saker som deras allierade, alltså vänsterextremisterna, ägnar sig åt på t ex http://politisktinkorrekt.info/2010/04/13/vanstern-trampade-pa-ingers-blomsterhyllning/ och http://politisktinkorrekt.info/2010/04/14/sds-lunchmote-pa-skola-stoppat-av-rektor/ .

De saker som det står om på dessa länkar är klockrena bevis på vad antidemokratins och fascismens förespråkare, alltså vänsterextremister och riksdagspartiernas företrädare, ägnar sig åt.

När det gäller vänsterextremister så kan jag säga mycket, men väljer att säga dessa ord istället: Dessa mammaknullare är bara en massa ohyfsade snorbarn som inte har "kommit ut ur garderoben än", som borde ha strypts bara någon sekund efter att de hade fötts (synd att det inte finns kristallkulor) samt nog har blivit utsatta för grova sexuella övergrepp så många gånger att det har orsakat en total hjärnkollaps i deras förkrympta hjärnor.

Om inte så skulle de knappast hålla på så här, nej, de borde spärras in och få hjälp på obestämd tid, kanske hela livet, och också sitta där livet ut.

Jag och många andra är gärna med och lägger några kronor till detta, egentligen är vänsterextrema avskum inte någonting att tycka synd om men nu gör jag det (men ändå inte).

För när man inte ens kan respektera anhöriga och vänner till en gammal kvinna till vilken de lägger blommor till hennes ära och minne, ja, då...................., ja, för en gångs skull ska jag inte utrycka mig för grovt, det behövs nog inte heller.

Men jag kan säga så här: Om jag hade en son eller dotter som ägnade sig åt den sortens vidrigheter som vänsterextremister håller på med, och som var det, så skulle han eller hon få rejält med stryk tills de hade förstått att de måste ge sig med detta, men först rejäla utskällningar, och om de inte fattade något efter det så skulle jag bryta kontakten med mitt eller mina barn!

Visst, det skulle kännas, men man vill ju inte ha terrorister till barn. De skulle få välja helt enkelt.

Men nu tillbaka till det här med det som Socialdemokraterna och Moderaterna i Stockholm tänker göra.

Den enda effekten som detta tilltag får är att det, precis som alla andra fascistiska och antidemokratiska tilltag emot SD gör, enbart gynnar SD.

Dessutom består inte väljarkåren till 100 % av idioter, vilket många politiskt korrekta antidemokrater, t ex inom S och M, tycks tro.

Detta tilltag är inte demokratiskt, eftersom det strider emot bl a en av demokratins grundlagar.

Vilken är den då? Jo, att människor ska få rösta på vilket parti de vill.

Det som man säger till väljarna är alltså följande: -Ni får rösta på precis vilket parti som ni vill, bara ni röstar på något utav våra.

Är detta demokratiskt? Nej, naturligtvis inte, men eftersom båda partierna i grund och botten är nazistpartier, jag tänker nu på hela deras historia för än idag tillåts nazister i dessa båda partier (för mer info om detta: Se några av länkarna i mitt inlägg som heter "När ska Socialdemokraterna göra upp med sin nazism?", det finns en bit här nedanför), så är detta egentligen inte så konstigt.

Visst, demokratisk inställning i all ära (Socialdemokraterna och Moderaterna vet ju inte ens vad det betyder att vara demokratisk), men när man titt som tätt fördömer en sak medans man samtidigt tillåter de saker som man fördömer i sitt eget parti så är man antingen så djupt demokratiskt lagd att det gränsar till extrem självmotsägelse/"IQ amöba", eller också är man rent utsagt totalt genomblåst i huvudet!

När det gäller moderaten Sten Nordins påstående om att (citat) "vi inte delar deras människosyn", så vore det intressant att ta en titt i hans hjärna och se om man hittar någonting där.

För vad har Moderaterna för människosyn själva, när de bedriver en politik som bl a går ut på att förinta levnadsstandarden och livet för människor som är arbetslösa eller är sjukskrivna, medans de som redan har pengar som gräs får ännu mera i sina feta plånböcker?

Var det någon som sade någonting om att sila mygg och svälja kameler?

För det är ju Moderaterna som har en vidrig människosyn, att därför Socialdemokraterna kan samarbeta med dem säger mycket om vad Socialdemokraterna har blivit för ett parti.

Gamle Olof Palme skulle vrida sig flera varv i sin grav om han finge veta att hans parti samarbetar med sin äldsta, värsta och allt igenom svurna fiende.

Och vad tycker dessa båda partiers väljare om detta samarbete? Ja, jag skulle bli väldigt förvånad om någon av dem skulle säga så här:

-Jösses, vad bra det här är, det hela är ju nästan för bra för att vara sant, det här är ju någonting som vi alla har drömt om!

Nej, det rätta resonnemanget vore istället detta:

-Nej, fy faan, ska vi som alltid har varit fiender, och fortfarande är, samarbeta med ett parti som vi inte har någonting gemensamt med? Och detta enbart för att hindra ett annat parti att få tilgång till sina demokratiska rättigheter? Jag SKÄMS för mitt eget parti, för det här är ju inte demokratiskt!

Nej, exakt, det är ju inte det.

Och angående Socialdemokraterna: Jäädraaarr, vilken "smart" representant de har i Stockholm i form utav Carin Jämtin.

För hon sade ju faktiskt att trots att Moderaterna och Socialdemokraterna är huvudfiender i valet så kan de hitta sätt att regera ihop i Stockholm.

Men varför inleder Socialdemokraterna i Stockholm inte ett samarbete med Sverigedemokraterna då? För dessa båda partier är ju fiender om något!

Ska man samarbeta med sin fiende så ska man ju göra det seriöst. Eller hur, Carin Jämtin?

Jag menar, jämfört med Moderaterna så är ju SD VERKLIGEN fiende till Socialdemokraterna.

Socialdemokraterna kan förresten samarbeta med Svenska Motståndsrörelsen (SMR) eller Folkfronten då, jag menar, S har ju alltid haft kopplingar till nazismen och har det ju fortfarande.

Men visst fasen, det går ju inte vid närmare eftertanke, eftersom Socialdemokraterna inte är motståndare till nazismen, i annat fall skulle de göra upp med sin nazism.

Och när det gäller SD: Eftersom Socialdemokraterna i Trelleborg flera gånger har samarbetat med Sverigedemokraterna där, nu senast drev dessa båda partier igenom en skolreform tillsammans där, så är det ju knappast några problem att Stockholmssossarna gör det.

Det finns ett ordspråk som heter "Håll dina vänner nära, och dina fiender närmare".

Men detta har uppenbarligen varken Socialdemokraterna eller Moderaterna hört talas om, inte det om att sopa rent framför egen dörr heller.

Det enda bra som Socialdemokraterna idag står för är att A-kassan ska höjas om de vinner valet, men i övrigt så har de inget partiprogram och om de nu har det så är de fruktansvärt på att dölja det, ja, man blir faktiskt riktigt imponerad.

Men så har de också en svenskfientlig och inkompetent "försöksutskriven mentalpatient" till "kvastfia" som partiledare.

Stackars, stackars Socialdemokraterna.

Ett tips till Socialdemokraterna: Byt partiledare, eller förlora valet.

Vad väljer ni?

I den senaste förtroendemätningen mellan Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt så hade Mona Sahlin bara 26 %, vad Fredrik Reinfeldt hade i den är därför inte så svårt att räkna ut.

lördag 10 april 2010

Att lösa arbetslösheten genom att öka brottsligheten

Sverige är nu för tiden ett av de 3-4 länder som har mest invandring och flyktingströmmar i hela världen, i Europa är vi det land som tar in mest av dessa problem.

Ja, jag säger problem, eftersom det inte finns någonting som är bra med varesig invandring, flyktingströmmar eller det mångkulturella samhället rent allmänt.

Och vem eller vilka är det som tjänar på denna förstörelse? Och varför vill de som organiserar och saktionerar denna vidriga förstörelse att det ska vara så här?

De politiskt korrekta brukar säga att man måste komma ihåg att invandringen är bra för Sverige, och ingenting annat.

Visst, säg det ni till människor som har blivit våldtagna, rånade, misshandlade, utsatta för rasistiska brott, och mist vänner och familjemedlemmar som har blivit mördade av dessa "trevliga" och "snälla" "kulturberikare" så får ni se vad ni får för svar.

Men det klart, detta kräver att ni går ut i verkligheten och ser hur det ser ut här och var i Sverige.

För det är just det som är problemet, nämligen att de inte gör det.

Ta t ex det här med den muslimske libanes som nu är häktad för dödsmisshandeln, eller rättare sagt mordet, på den 78-kvinnan som han dödade på parkeringsplatsen i Landskrona.

Men vem och vilka är det synd om? Ja, enligt PK-media så är det inte kvinnans man och deras familjer, utan förövaren och hans familj.

Och hans släktingar som satt i bilen hade ju en lysande "förklaring":
-Vi vet ingenting om det här.

Alltså måste de vara både döva, blinda och rent allmänt gravt cp-skadade och efterblivna.

Och sådana påstås vara en tillgång för Sverige.

Hitills har jag inte läst en enda artikel i den politiskt korrekta median där det inte står snyfthistorier om aset och hans familj.

Någonting helt annat är det däremot i den demokratiska median, alltså den politiskt inkorrekta, t ex på Fria Nyheter och Politiskt Inkorrekt, för där hymlas det inte med någonting.
http://frianyheter.wordpress.com/2010/04/02/25-aring-gripen-misstankt-for-dodsmisshandeln/ .

Kolla även dessa båda mediasidor rent allmänt på http://politisktinkorrekt.info/ och http://www.frianyheter.com/

I dödsmissmandelsfallet så ges, hör och häpna, Sverigedemokraterna skulden, man väljer alltså att beskylla ett politiskt parti för att genom sin politik ha bidragit till detta mord.

Men de politiskt korrekta struntar i att fördöma det avskum som mördade kvinnan.

Sverige är fantastiskt, eller hur? Läs t ex två artiklar på http://www.newsmill.se/artikel/2010/04/06/facebook-forstarker-rasismen-i-landskrona och http://www.newsmill.se/artikel/2010/04/06/rasismen-i-landskrona-frodas-bland-bade-invandrare-och-svenskar precis som alla andra politiskt korrekta så väljer artikelförfattarna att skriva skit om Sverigedemokraterna, att dra upp det "fruktansvärda" i att gärningsmannen dras fram i ljuset samt att gasta och skrika hals om rasism emot invandrare så fort verkligheten gör sig påmind (för övrigt är det extremt få politiskt korrekta som vet vad ordet rasism betyder), men också om att SD utnyttjar dödsmisshandeln.

Jaha, och? Det finns inget parti som inte utnyttjar olika händelser och förete'elser för att få fler väljare, se bara på debatterna mellan Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt t ex.

En av de artiklar som tar upp helhetsbilden kring varför dådet skedde och vad som ligger till grund för mordet på den 78-åriga kvinnan är den på http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/04/muslimske-mordaren-i-landskrona-pa.html .

Men visst ja, inlägget skulle ju handla om hur man löser arbetslöheten också, eller rättare sagt hur man inte löser den.

För den löses inte genom att den svenska regimen tar in drösar med människor till Sverige som inte tillför landet ett enda dugg, ja, utom en stor kostnad då.

Om nu inte det är bra att många utav de som kommer hit är kriminella och fortsätter att begå brott i Sverige också, även om jag har svårt att tro att brottslighet i de politiskt korrektas ögon är en meningsfull sysselsättning.

Men på ett vis förstår jag de invandrare och flykting som väljer brottets bana istället för att gå arbetslösa, för då tjänar man ju mer pengar och behöver inte betala någon skatt heller.

Men om man ska se det ur ett lagligt perspektiv så löser sådant ingenting, alltså, man löser ingen arbetslöshet i världen genom att ta in en massa problem, dessutom ställer ju detta till problem för de invandrare som sköter sig också.

För det finns faktiskt några stycken som gör det.

Men hur löser man då arbetslösheten? Ja, om Sveriges riksdagspartier och andra makthavare verkligen VILL lösa den så måste de börja i rätt ände, nämligenn denna:

Enligt studier som har gjorts när det gäller ungdomar som ska in i gymnasiet så har de flesta utav dem så dåliga betyg att bara 40 % av dem kommer in, resten gör det inte.

Varför är det då på detta vis? Ja, det finns många förklaringar till det, en förklaring kan vara att många elever saknar någon riktig motivation när det naturligtvis borde vara tvärtom.

Därmed är inte sagt att alla elever måste ha 5:a (eller ÄNNU högre) i vartenda ämne som finns, vara inställsamma som faan och tillfredsställa sina lärare sexuellt på vartenda sätt varje dag efter stängningsdags, det är inte så jag menar.

Men det är i denna ände (hoppsan, nu fick jag till det, va?) som man måste börja, för annars får vi ingen ordning på det här landet, i alla fall inte på den punkten.

Och så måste det bli ett totalstopp för invandringen till Sverige, istället för att som det är nu ösa in okontrollerade mängder med människor som bara ställer problem för och i Sverige, ta det här med kulturskillnaderna t ex.

Men är all invandring till Sverige skadlig? Nej, inte den som kommer ifrån länder som har ungefär samma kultur som vår egen, som har språk som är någorlunda närbesläktade med vårt eget, ja, där kulturen ligger på ungefär samma nivå som vår egen helt enkelt.

Detsamma gäller i hela världen, t ex i de länder som gränsar till länder där det kommer flyktingströmmar från.

Dessutom sparas det mycket pengar, både för de som flyr och de som tar emot dem, detsamma gäller även invandring som inte är flyktingrelaterad (i Sverige är ju mindre än 5 % av de "flyktingar" som kommer hit flyktingar).

Men som de folkförrädare som riksdagspartierna är så väljer de istället en kortsiktig och därmed nackdelsfylld och problemfylld "lösning", alltså att ösa in folk istället för att tänka långsiktigt och därmed börja i rätt ände.

Deras resonnemang verkar vara detta:

"Ja, en gång dör vi också, och då kan ni inte lasta oss för detta, det kan ni inte ändå förresten. För vi behöver bara säga att vi inte hade en aning om att det skulle bli så här, det har ju fungerat hitills."

Jaha, är det SÅ det ligger till? Men detta har vi vanliga människor genomskådat för många herrans år sedan, era jävla svinegoister!

Vill ni bli ihågkomna som de som bidrog till Sveriges förintelse? Ja, tydligen.

Varför inte bara säga så här istället: -Vi ber om ursäkt, vi hade fel, denna utveckling var inte så bra som vi trodde och nu vill vi göra vad vi kan för att rätta till detta. Vi kanske inte lyckas direkt, det kommer att ta tid, men vi ska försöka. För det är vi skyldiga er, både svenskar och invandrare.

Men visst fasen, det här gäller ju bara om de VILL och anser att de har ett ansvar förstås.

Det är ju som det gamla talesättet lyder: "Om viljan finns kan man förflytta berg, men finns inte viljan så går ingenting".

Ett annat lyder så här: "Har du viljan men inte kunskapen kan du lära dig, men har du kunskapen men inte viljan går det inte".

fredag 9 april 2010

Om arbetslösheten och om åldringsmordet på parkeringsplatsen i Landskrona

Nu har jag inte skrivit något inlägg här sedan i måndags, orsaken till detta är att jag under nätterna efter måndagen har drömt om att jag har bloggat och besvarat kommentarer.

Jag har helt enkelt bloggat för mycket, har varit med om detta förut och då tog jag en rejäl paus, närmare bestämt på nästan 2 veckor.
Så den gången berodde det inte enbart på datakrångel.

Vad kommer nästa inlägg att handla om då? Jo, hur man löser arbetslösheten i Sverige, och då också om hur man inte löser den.

Men jag kommer också att ta upp den omtalade dödsmisshandeln mot en 78-årig kvinna på den nu kända parkeringsplatsen i Landskrona, detta vidriga dåd begicks ju utav en libaneser och PK-media (alltså politiskt korrekt media) har sedan det visade sig att gärningsmannen är en invandrare gjort allt för att raportera om hur synd det är om den åtalade och hans familj.

Däremot har PK-media precis som vanligt skitit fullständigt i hur kvinnans man och deras familjer har det och hur dåligt de mår på grund utav avskummet som mördade kvinnan.

Och invandrarorganisationerna i Landskrona står också på asets och hans familjs sida, precis som vårt lands politiskt korrekta politiker, t ex Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt, Maud Olofsson och Lars Ohly gör.

För ifrån svenskfientliga politikers håll så är det precis som vanligt knäpptyst, ingen av dessa svin har fördömt dådet.

Under kvällen handlade SVT-programmet Debatt om dödsmisshandeln i Landskrona, läs mer om kvällens Debatt på bl a http://thoralfalfsson.webblogg.se/2010/april/sanningen-skall-gora-eder-fria.html .

"Nej, vi måste tänka på gärningsmannen, offret och hennes man har inget människovärde för de är ju svenskar. Invandrare och "flyktingar" är alltid värda mest, särskilt de som begår brott."

Jag menar att det finns en koppling mellan det avskum som begick dödsmisshandeln och vårt lands arbetslöshet, jag tror nog att ni kan lista ut kopplingen.

Oavsett vilket så kommer jag att ta upp detta i nästa inlägg, det kommer innan denna veckas slut.

Väl mött då.

måndag 5 april 2010

När ska Socialdemokraterna göra upp med sin nazism?

Så var då dags för mig att skriva inlägget om Metalls förbundsordförande Stefan Löfvens lögnanklagelser om Sverigedemokraterna.

Det är skandal att ett utav Sveriges största fackförbund har en förbundsordförande som är en äkta antidemokrat och fascist, dessutom är han en ren och skär lögnare.

Jag pratar helt enkelt om herr Löfvens lögnkrönika om Sverigedemokraterna som i onsdags publicerades i årets fjärde exemplar av tidningen d.a, alltså tidningen Dagens Arbete.

Kröniikan hette "Felet är klassskillnad - inte hudfärg eller religion", bara i rubriken kommer ju den första lögnen.

För om rubriken vore sanningsenlig så skulle ju inte invandrare och "flyktingar" ifrån t ex Mellanöstern och de afrikanska länderna vara ledande på brottsligheten i Sverige, och det skulle inte heller finnas en religion som heter islam och därmed inte heller religionsutövare som heter muslimer.

Alltså, klara och tydliga indikationer på att typ 96-97 % av krönikan är rena lögner visar sig alltså redan i rubriken till den, vilket verkligen inte är illa pinkat av "herr" Löfven.

Däremot visar det hur djupt okunnig och inskränkt denna person är, ska här gå igenom hans lögner från punkt till punkt.

Men innan jag gör det så ska jag bara nämna att det till tidningen d.a redan har kommit in gått om motreaktioner på denna lögnkrönika, och det med all rätt.

För Metalls medlemmar är (i alla fall de flesta av dem), till skillnad ifrån sin förbundsordförande, verklighetsförankrade.

Ett av många exempel på det är det brev som efteråt skickades till Stefan Löfven efter att hans "krönika" hade publicerats, brevet finns på bl a http://www.blandatbloggen.se/index.php/insandare-oppet-brev-till-stefan-lovfen/ om ni vill läsa det.

Brevet finns publicerat på andra ställen också, t ex på http://politisktinkorrekt.info/2010/04/04/insandare-oppet-brev-till-stefan-lovfen/.

I brevet tar brevskrivarna, både svenskar och invandrare har undertecknat brevet, bl a upp en känd socialdemokratisk riksdagsman som även var landshövding och också en utav Sveriges mest kända antisemiter genom tiderna, bl a på 1930-talet. Hans namn var Albert Engberg.

Men det finns flera.

Läs gärna de artiklar som finns på t ex http://imittsverige.blogspot.com/2008/02/socialdemokraternas-nazistiska-frflutna.html , http://www.rebell.dk/?p=73 och http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/29/nazismen-alliansen-och-socialdemokraterna-del-5 .

Bevis i mer modern tid för att nazismen och nazister är fullt accepterade inom Socialdemokraterna än idag finner vi på t ex http://politisktinkorrekt.info/2010/02/06/socialdemokraterna-nominerar-ex-nazist/ och http://frianyheter.wordpress.com/2010/02/07/gamla-nazister-valkomna-hos-socialdemokraterna/ .

Så, jadu, käre Stefan Löfven, det är ju bara att konstatera att du inte vet så värst mycket om ditt eget partis, alltså Socialdemokraternas, nazism.

Eller också vet du detta mycket väl, men vägrar erkänna partiets allt igenom genomgående kopplingar och rötter med nazismen.

Och du har mage att anklaga Sverigedemokraterna för saker som skedde minst 43 år innan partiet bildades.

Hur i helvete går detta ihop?

Ta reda på fakta innan du yttrar dig istället (om du nu vet vad ordet fakta betyder och innebär).

Men nu till lögnkrönikan som "herr" Löfven skrev om Sverigedemokraterna, jag kommer här att gå igenom lögnerna från punkt till punkt. Vi tar dem i tur och ordning. (Krönikan finns på http://www.dagensarbete.se/home/da/home.NSF/unid/3991EB0FBECBEE4DC12576F700302D72?OpenDocument om ni vill läsa den).

Den första lögnen stod ju som sagt redan i rubriken till krönikan, nästa lögn kommer dock om Stefan Löfven själv.

Han säger nämligen så här om sig själv (citat): "Med den följer både min självrespekt och min respekt för varje annan människa, varje indvid."

Han hänvisar genom detta påstående till arbetarrörelsens grundläggande värdering, nämligen alla människors lika värde.

Men vänta nu ett litet tag här, det här går inte ihop riktigt, eller rättare sagt inte alls.

Ingen arbetare anser väl att en person som har våldtagit en annan människa har samma värde som en person som aldrig har våldtagit någon. (Jag är själv en helt vanlig arbetare förresten, om nu någon av er inte trodde det).

Eller har jag fel? Våldtäkt är ju ett av de mest vidriga brott som finns.

Vi kan ta ett annat exempel också: Hade diktatorn Saddam Hussein samma värde som de kurder som han avrättade?

Fler exempel: Hade Adolf Hitler & Co samma värde som de som dog i de tyska förintelselägren?

Hade kommunistsvinet tillika diktatorn Josef Stalin samma värde som de 42,7 miljoner människor som han på olika sätt lät dö i hans Gulagläger?

Vill ni jag ska fortsätta, eller förstår ni min poäng?

Har en muslim som dödar en homosexuell man på grund utav dennes sexualitet samma värde som en person som inte gör det?

Visst tusan, jag skulle ju inte fortsätta dra upp exempel ju, såvida ni inte har förstått hur jag menar.
Dock bör ni förstå hur jag menar, för om inte så måste ni vara näst intill hjärndöda, eller ha en så låg iq att ni får somalier att framstå som världens mest intelligenta folkslag!

Nästa stycke i krönikan inleds dock med, hör och häpna, en sanning.

Löfven säger nämligen så här (citat): "Därför känner jag just nu en underliggande olustskänsla och ett starkt obehag över den kommande valrörelsen. Jag är nämligen djupt bekymrad över att Sverigedemokraterna har opinionssiffror som inte utesluter att de faktiskt kan komm in i riksdagen".

Ja, det här är verkligen intressant. En person som anser sig vara demokrat (hans ord talar dock emot honom) är alltså oroad över att det finns människor i det här landet som röstar på ett parti som de tycker representerar dem.

Har Löfven glömt bort att i en demokrati får man rösta på vilket parti som man vill? Ja, uppenbarligen.

Visst, den demokrati som finns i Sverige blir ju mindre och mindre dag för dag, ett enkelt bevis på det är ju fackförbundet Transport som utesluter sverigedemokrater ur förbundet för att de är just sverigedemokrater.

Uppenbarligen så känner inte Transport till arbetarrörelsens grundläggande värdering, nämligen den om alla människors lika värde.

Men eftersom inte Metalls förbundsordförande Stefan Löfven står för alla människors lika värde, varför ska då Transport göra det?

Nästa lögn från Löfven, eller rättare sagt lögner, börjar med texten (citat) "Vi måste tala klarspråk: Sverigedemokraterna härstammar i rakt nedstigande led från nazistiska och rasistiska organisationer och partier".

Ja, sedan fortsätter lögnerna. "De har kopplingar till den svenska naziströelsen under andra världskriget" osv.

Men du Löfven, när ska du få huvudet ur arslet egentligen? Det är ju för fasen DITT parti som härstammar från allt det här, och som aldrig har gjort upp med sin nazism. I annat fall skulle ju inte nazism och nazister fortfarande vara accepterade och välkomna inom Socialdemokraterna.

När det gäller Socialdemokraterna som ett nazistparti så hänvisar jag till de länkar som finns högre upp i detta inlägg.

Socialdemokraterna grundade och drev förresten Rasbiologiska Institutet på 1920-talet (detta institut fanns för övrigt ända in på 70-talet i Sverige, detta enligt den "antirasistiska" tidskriften Expo), där bl a tattare och efterblivna beskrevs som "denn mänskliga slaggen"..

Löfvens krönika innehåller i princip bara en enda sanning om Sverigedemokraterna som är någorlunda sann, nämligen den att partiet innan 1988 hette Sverigepartiet.

Men inte ens där talar han sanning, han påstår att Sverigedemokraterna bildades (citat) "vid den senaste splittringen till Sverigedemokraterna".

Men hallååååååååååååååå, wake wake, gånggången slår på Stora Trumman och alla hjärncellerna borde slås band runt så att de inte "springer" iväg åt alla håll igen!

Stefan, det är en jädra skillnad på splittring och att lägga ner någonting.

Fler citat från honom om SD: "Sverigedemokraterna står för någonting vi aldrig kan acceptera" (okej, självklart ska vi acceptera brottslighet i det här landet, va?), "Partiet delar upp människor i bättre och sämre" (okej, våldtäktsmän och pedofiler har alltså samma värde som människor som aldrig har begått sådana vidrigheter, mycket intressant) "Nästa gång är det någon annan som ska förtalas" (Nej, Stefan, det är sådana som DIG som förtalar och ljuger), "Därför att de splittrar oss" (Jaha, men om alla tycker likadant så är det ju inte demokrati) osv.

Ja, om jag skulle dra upp alla lögner som Löfven drog upp i "krönikan" så skulle ni nog inte orka läsa detta inlägg.

Så därför skippar jag det.

Det sista påståendet (längst ner i krönikan finns det) som han kommer med är en sak som Olof Palme en gång sade, han sade så här (citat): "Det finns inte vi och dom - det finns bara dom".

Herre jösses, Löfven, det stavas "dem", inte "dom".

Dom, det är en dom det, t ex en fängelsedom.

Och angående Olof Palme så vände han sig nog i sin grav om han finge veta att du, en antidemokratisk lögnare och fascist, har citerat honom.

Nej, Stefan Löfven, du skulle ha citerat den gamle nazisten Josef Göbbels istället, han sade nämligen en gång så här (citat): "om en lögn upprepas tillräckligt många gånger blir den sann".

För du har ju tagit efter hans påstående!

fredag 2 april 2010

Lögnerna, förtalet och bristerna kommer efter Påsk

Ikväll var det tänkt att jag skulle skriva ett inlägg om Metall:s förbundsordförande Stefan Löfvens lögnartikel om Sverigedemokraterna som i onsdags publicerades i tidningen da, alltså Dagens Arbete.

Men det får vänta tills efter Påsk, jag hinner inte med det innan.

Men jag har både länken till artikeln och artikeln i ren tidningsform, så visst blir det av.

Det här blir mitt sista inlägg i denna blogg före Påskafton, så därför önskar jag mina läsare en riktigt Glad Påsk.

Dock ska ni inte bli lottlösa denna gång heller.

Se därför en film där jag pratar om invandring och mångkultur, t ex vad det är som är bra med att 80 % av alla brott i Sverige begås utav invandrare och "flyktingar" ifrån t ex Mellanöstern och de afrikanska länderna

Filmen finns på http://www.youtube.com/watch?v=mJ06269TxSA .

Glad Påsk på er, vi höres efter Påskafton, närmare bestämt på Påskdagen eller Annandag Påsk.

Ha det bra så länge!