torsdag 30 september 2010

Vart har demokratin inom arbetarrörelsen tagit vägen?

Vad har hänt med den svenska arbetarrörelsen? Vart har demokratin inom den tagit vägen någonstans? Nu för tiden är det uppenbarligen illa ställt med den, för demokratin som en gång har funnits inom den har nu totalt försvunnit.

Jag har alltid trott att arbetarrörelsen står för mänskliga rättigheter och alla människors lika värde, men uppenbarligen så har jag haft fel.

I går visade det sig nämligen att de flesta av Sveriges fackbund är starkt antidemokratiska, alltså precis likadana som PK-media och alla riksdagspartier, utom SD, är.

Facket tänker nämligen utesluta sverigedemokrater, för villken gång i ordningen har jag tappat räkningen av.

Flera fackförbund, däribland Metall och Vårdförbundet, vill nämligen hålla aktiva sverigedemokrater utanför sin verksanhet.

Så här säger t ex Vårdförbundets ordförande Anna-Karin Eklund:

-Att vara sjuksköterska eller barnmorska bygger på mänskliga rättigheter och alla människors lika värde, att vara sverigedemokrat i vårt förbund är oförenligt med förbundets stadgar.

Men vänta nu ett litet tag här, Anna-Karin Eklund, hur kan du påstå att sverigedemokrater inte står för mänskliga rättigheter och alla människors lika värde? Du bevisar ju genom ditt påstående att du själv inte står för dessa saker.

Snacka om att du inte vet vad du pratar, du borde rota fram dina egna "skelett ur garderoben" och slänga bort dem, innan du anklagar andra för att stå för exakt samma saker som du självv står för.

Nåja, nu är det ju inte bara Vårdförbundets ordförande som har denna antidemokratiska uppfattning, utan andra också tyvärr.

Ni som resonerar så här, hur faan tänker ni egentligen???? Är ni för demokrati? NEJ! Är ni för yttrandefrihet? NEJ! Är ni för åsiktsfrihet? NEJ!

Däremot är ni för följande tre saker:

1. Fascism.

2. Diktatur.

3. Antidemokrati.

Nåja, nu ska man ju inte "kasta skit" på dessa knäppskallar (OBS! Jag är snäll i min dom nu) allt för mycket, de är ju så bra på att göra det själva så de behöver ingen större hjälp.

Dessutom bryter man emot grundlagen om man gör så som de vill göra, detta enligt Anna Ramberg som är generalsekretare i Advokatsamfundet.

Så här säger hon om det hela:

-Vi har inte laglig rätt utesluta någon som är medlem i SD.

Läs mer om det hela på bl a http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article7871955.ab , http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1251774/Facket-kan-utesluta-sverigedemokrat.html , http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-flera-fack-smatt-korrumperade_5419089.svd och http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.457134-sd-flera-fack-smatt-korrumperade .

Jag är själv gammal arbetare, men när jag läser sådana här saker så skäms jag över att vara med i facket.

Varför då? Ja, det är väl ganska uppenbart varför för i Sverige är det tydligen nu för tiden oförenligt med demokratiska värderingar att vara medlem i facket, jag syftar nu på händelser som dessa.

De som bestämmer i 99,99 % utav fackföreningsrörelsen tycks ha missat vad ordet demokrati betyder, det är ju tamejfaan inte klokt.

Avsätt de människor på ledande poster inom fackföreingsrörelsen som tycker så här, och tillsätt människor som verkligen ÄR demokrater.

Det bli får slut på all hets emot SD nu. SD är invalt i riksdagen och ska behandlas därefter, i annat fall kan man lika gärna spränga hela riksdagshuset i luften och skjuta ihjäl de som kommer ut!

Jag säger som gruppen Köttgrottorna sjunger i låten "Dansa på deras gravar": ".....med hela riksdan i strömmen"......

Det här gäller oavsett partitillhörighet, alla har lika värde och ska behandlas lika.

Eller var det inte så, Aftonbladet & Co?

Sedan har vi det här som den socialdemokratiske riksdagsmannen Björn von Sydow sade igår också, när han fick reda på att SD skulle stödja honom i sin kandidatur till talmansposten.

Så här sade han om det:

-Jag tänker inte kandidera, ni får hitta någon annan, jag måste värna om demokratin.

Läs mer om det hela på t ex http://politisktinkorrekt.info/2010/09/29/bjorn-von-sydow-s-vill-inte-bli-talman/ .

Hmm, okeeej, demokratin gäller alltså långt ifrån alla i detta land. Men vilken överaskning, gamle Björn, du är allt en "sann" demokrat du....eller rättare sagt inte alls!

På tal om demokrati så är det förresten idag exakt en vecka sedan Izza Izza, alltså SD:s femtenamn till kommunfullmäktige i Göteborg, fick ta emot hela 18 knivhugg, bl a i huvudet och ryggen, av ett antal avskum som respekterar demokratin lika mycket som när man skrapar bort skit från sin sko.

Men var det någon PK-typ som fördömde mordförsöket? Nix pix päronpung!

Dessutom var det inte bara frågan om ett politiskt hatbrott, utan också ett rasistiskt hatbrott.

Izza Izza är nämligen invandrare, han ser ut att vara ifrån Mellanöstern.

Troligen var också gärningsmännen ifrån samma del av världen, de skrek bl a SD-horunge åt honom innan de högg honom sönder och samman.

Ja, det är så sant som det stod i en insändare idag. Den löd så här:

"Svensk demokrati är fantastisk. Alla partier mot ett. I andra länder kallas det för diktatur."

Länge leve demokratin, va? Demokrati my ass förresten, vi har ju ingen.

Nej, då har fanimej Burma mer demokrati än vad Sverige har, för i Burma gör man inte skillnad på folk och folk.

Nej, där skjuter man alla över samma kam, så att säga!

tisdag 21 september 2010

Hets emot SD är hets mot folkgrupp

Att Sverigedemokraterna i söndags kväll kom in i riksdagen är en seger för demokratin, no dought about it!
För aldrig någonsin har något parti i Sverige blivit utsatt för så mycket hets, hat, våld, sabotage, vandalism osv som SD och dess företrädare.

Och hetsen, hatet, våldet, fascismen osv emot SD fortsätter, trots att Sverigedemokraterna är ett demokratiskt parti som har blivit framröstat av demokratiska människor i ett demokratiskt val i ett demokratiskt (ja, lite grann i alla fall) land.

Några exempel på hetsen emot SD:

http://politisktinkorrekt.info/2010/09/21/sd-hackat-aldre-medlemsregister-utlagt/

http://politisktinkorrekt.info/2010/09/21/man-knivskuren-misstogs-for-sverigedemokrat/

http://politisktinkorrekt.info/2010/09/21/propagandan-byter-karaktar/

http://www.dn.se/blogg/epstein/2010/09/20/maktig-demonstration-mot-sd-pa-sergels-torg-8104

http://www.dn.se/blogg/epstein/2010/09/20/protester-mot-sverigedemokraterna-8102

http://hd.se/inrikes/2010/09/20/demonstrationer-planeras-mot-sd/

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.451153-tusentals-demonstrerade-i-goteborg-stockholm-och-malmo

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/tusentals-demonstrerade-mot-sd_5366071.svd

När det gäller de här demonstrationerna så, ja, vad ska man säga? Helt klart är ju att alla de människor som är med i sådana är antidemokrater och fascister.

"Alla ska tycka som vi, de som inte gör det är avskum!"

"Bort med folkets rätt att rösta på vilket parti de vill!"

"Utrota demokratin!"

"We are ashamed"

"Kör ut packet!! Inga sverigedemokrater i Sverige, tack!"

Ja, ni hör ju själva hur demokratiskt det låter, och inte bara det: Dessa demonstrationer är nämligen också yttreligare en sak.

Vad är det då? Jo, hets mot folkgrupp.

Vaddå, tror ni mig inte? Lyssna själva då på klippet som finns på http://www.youtube.com/watch?v=HoKg5LSmSNQ .

För det är ju så att det finns invandrare i både Sverigedemokraterna och bland de som röstar på partiet, det är inte bara svenskar som finns i SD och som röstar på partiet.

Så till Lars Ohly, Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt, Göran Hägglund, Maria Wetterstrand, Peter Eriksson, Maud Olofsson, Jan Björklund och andra PK-svin som hatar SD för saker som partiet inte är:

Clean up your act! AAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!

(Det där "Clean up your act! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!" har jag hämtat från ett inslag i filmen "Les Pattersson saves the world", när Dame Edna rycker loss en "hakstjärna" från den ena bröstvårtan på en poliskommisarie som är transvestit.)

Och den här hets/hat/lögnpropagandan som Expressen och Aftonbladet (förlåt mig, Aftonhoran heter ju denna "skiblöjblaska" egentligen) körde med på måndagen då.

Har man hört på själva fasiken, här breder samtliga riksdagspartiledare (ja, utom Jimmie Åkesson då naturligtvis) ut sig mitt i Expressen och håller upp varsin bild med en ihopskrynklad valsedel för Sverigedemokraterna som någon har slängt i rännstenen.

Och vet ni vad? Jo, när de gör så här så bevisar de att de är fascister, de nedvärerar ju t ex i väljarna.
Men vänta nu ett litet tag här, det här snacket om alla människors lika värde? Vart har det tagit vägen NU då? Har det gått hem och lagt sovit kanske? Eller har det tagit semester i de närmsta 4 åren?

Fascista a la' fyrklövern alltså.

Läs mer om denna antidemokratiska smutsåtgärd på bl a http://www.expressen.se/ledare/dahlberg/1.2141031/rosta-nej-till-hatet .

Okej, en artikel skriven i PK-media utav en första klassens vänsterextremist som förutom våldsförespråkande genom åren har varit inblandad i grovt politiskt våld emot oliktänkande säger ju en hel del.

Och att 7-klövern (eller rättare sagt "7-knöveln") står bakom denna hat- och uppviglingskampanj emot SD visar ju bara vilka som är fascister och antidemokrater.

För inte fasen är det SD som är det, den saken är klar!

Förresten så är uppvigling ett brott, som kan leda till fängelse.

Om så skulle ske någon dag så hoppas jag av hela mitt hjärta att dessa partiledares och fröken Dahlbergs fångvaktare är sadister hela bunten.

Sedan har vi Aftonbladets hatkampanj också, den står att läsa om på bl a http://natverkmotpk.blogspot.com/2010/09/sds-motdrag-till-aftonbladets-anti-sd.html .

Och dessutom har det politiskt korrekta etablissemanget, t ex "7-knöveln", mage att påstå att de är demokrater och vill skydda demokratin.

HA HA HA, ja, det är nästan så att jag hånskrattar ihjäl mig hela vägen till sängen i natt!

Nej, det är minst sagt sannerligen på tiden att Sverige får ett demokratiskt parti i riksdagen, vi har ju inte haft det sedan Ny Demokratis riksdagstid.

Men nu har vi återigen (även om det tog typ nästan 20 år innan Sverige fick det) fått det.

Och det partiet heter Sverigedemokraterna.

fredag 17 september 2010

Den ocensurerade versionen av filmen "Karpstryparn om CMR & Co"

Det var tänkt att jag i detta inlägg skulle ha analyserat och granskat Sverigedemokraternas valmanifest, alltså det som vi alla tillsammans med deras valsedlar nu har fått i våra brevlådor.
Men så blir det inte.

Jaha, nu är det bara ungefär 2 dygn tills årets valkväll/valnattv börjar i SVT och TV4, det här blir mycket spännande i år eftersom vi kommer att få ett nytt parti riksdagen.

Alltså kommer det i år att bli ett historiskt val.

Vilket parti kommer in då? Jo, Sverigedemokraterna, allting tyder på det, t ex opinionsmätningarna.

Men rubriken till detta inlägg då? Nejdå, hehe, låt er inte luras av rubriken till detta inlägg, min film har inte blivit censurerad. Nej, den ligger sedan i förrgår, har jag fått reda på, ute på bubblare.se. En kille som har tillåtelse utav mig att lägga ut mina filmer har lagt ut den där, sök efter Böbben på http://www.bubblare.se/ och ni hittar samtliga utav mina politiska filmer där.

Men det är så här att jag kommer att lägga ut filmen "Karpstryparn om CMR & Co" på min andra Youtube-kanal, nämligen Karpstryparn2.

Dock kommer jag, som det ser ut nu, att ta bort en bild i den, nämligen den med glassar i bakgrunden och som har texten "Hellre en Nogger i handen än en nigger i landet". Jag vet ju hur "demokratiska" Youtube är (eller rättare sagt inte är), jag vill ju ha kvar filmen på Youtube, vet ju att det finns gott om snarstuckna "soppturkar" och andra wannabies där som anmäler både det ena och det andra.

Värst är dock de som driver Youtube, de är så politiskt korrekta att deras egen skit har fyllt ända upp i hjärna från arslet så till den milda grad att den har förintat allting som är demokratiskt i deras hjärnor. Youtube borde byta namn till Fascisttube egentligen med tanke på dess lednings fascistiska och antidemokratiska inställning, t ex följer de inte sitt eget användaravtal.

De har alltså mycket gemensamt med metrobloggen.se.

Och till er som tror att jag har blivit politiskt korrekt: Nix, fascist blir jag aldrig, så ni som tror att jag har blivit PK-fascist kan ta er "i brasan" någonstans!

Men ni ska inte gå miste om orginalfilmen för det, därför kommer den nu här. OBS! För att kunna se den måste ni enkelklicka på den med vänster musknapp.

I denna film pratar jag om antirasistiska organisationer som t ex Centrum mot rasism (CMR) och Afrosvenskarnas Riksförbund (AR), och vad de ägnar sig åt. Jag tar också upp var man enligt dessa kan hitta rasism, t ex i avföring, smör, grillkorv och kistor.

Filmen är gjord den 14:e september 2010.

Varsegoda:

tisdag 14 september 2010

Jämfört med Fredrik Reinfeldt var Adolf Hitler demokrat

Läs inlägget på http://karpstryparn.wordpress.com/2010/09/14/reinfeldt-tycker-att-allt-vald-emot-sd-ar-bra/ , så förstår ni varför jag anser detta.
Länkar till olika artiklar finns i det inlägget också.

Det var ju tänkt att detta inlägg skulle handla om Sverigedemokraternas valmanifest, men det blir i nästa inlägg istället.

måndag 13 september 2010

Absurda lögner och läpparnas överdrivna "bekännelser"

Nu ska det återigen handla om någonting allvarligt och viktigt, nämligen demokrati.

Ända sedan i fredags när några vänsterextremister försökte mörda en sverigedemokratisk representant genom att bl a skära hans hals och rista in ett hakkors i hans panna så har jag endast känt EN enda sak emot det politiskt korrekta etablissemanget.

Och det, mina vänner, det är.................HAT!!! Ett ENORMT hat, ett hat så enormt att det i princip nästan inte har gått att prata med mig utan att man riskerar att åka på rejält med stryk. Jag har helt enkelt varit som en bomb som bara väntar på att brisera, det är bara rena turen att "den" inte har gjort det.

För INGEN av PK-etablissemanget har fördömt detta vidriga mordförsök och tortyr, ja, utom Lotta Grönning på Expressen, Per Gudmundsson (på Aftonbladet?) och Malmös socialidemokratiska kommunalråd Illmar Reepaleu (tror hans namn stavas så).

Men inte ett ord i övrigt, inga fördömanden alltså.

Och vart hade demokratin då tagit vägen någonstans? Och vad hade hänt med snacket om alla människors lika värde?
Jo, båda dessa saker hade uppebarligen "gått hem och lagt sig i sängen", för de hade fått så extremt hög "feber" som var så hög att de nästan dog.

Däremot publicerade den "antirasistiska" tidskriften Expo i lördags, som ett rejält hån emot den mordförsökutsatte sverigedemokraten, en "undersökning" som "visade" att Sverigedemokraterna fortfarande påstås ha en stark koppling till nazism.

Som "bevis" för detta påstod Expos fascistiske vänsterextremist till chefredaktör Daniel Poohl bl att av 51 personer som vill in i kommunfullmäktige så hade bara 8 av dessa haft någon koppling till rasism, och inte ens rasism.

Nej, de hade haft koppling till det nationalistiskt demokratiska partiet Nationaldemokraterna.

Det var gott om andra lögner också, bl a utmålade man sidan Nordisk.nu som ett nazistforum, bara på grund utav vad några få enstaka personer hade skrivit där, några av dem hade förresten fått sina konton kapade.

Läs mer om Expos lögner på bl a http://www.nyhetskanalen.se/1.1807457/2010/09/11/nazistkopplingar_hos_sd_kandidater och http://www.nyhetspressen.se/919888.html .

Men det här var som tusan, jag hade ingen aning om att jag är typ minst 1000 gånger mera påläst än PK-medias "tuppgökar" hos t ex Aftonbladet och "analtomtarna" på Expo.

Men det är jag tydligen, och ändå är jag inte journalist.
Intresant, va?

Jag är för övrigt med på Nordisk.nu, så till skillnad ifrån dessa "tuppgökar" och "analtomtar" så VET jag vad det är för en sorts sida. Och det är ingen nazistsida, däremot är den avsedd för människor som på grund utav olika orsaker är emot den politiska korrektheten och det mångkulturella samhället.

Dessutom är PK-media inte trovärdigt den här gången heller, eftersom man väljer att lyssna på en tidning där chefredaktören själv har varit med i Nationaldemokraterna, enligt Nationaldemokraternas dåvarande partiorganisatör har Daniel Poohl varit medlem i partiet, men uteslöts eftersom han mest var ute och slogs.

Daniel Poohl är också känd för sina ökända kontakter med våldsamma vänstergrupperingar som t ex AFA, så gammal (eller ung) vänsterextremist han är. Expo samarbetar för övrigt med flera extrema våldsorganisationer, t ex med den ökända tyska terrororganisationen AntifaInfoBlatt.

Och ja, jag har flera nummer utav Expo där AntifaInfoBlatt är inskriven i tidningen som en utav Expos samarbetspartners.

Men detta håller de nu för tiden tyst om.

Ja, som ni förstår så är inte Expos "undersökning" om Sverigedemokraterna trovärdig, den duger inte ens till att pryda ytorna på en toalettpappersrulle ens.

Men vilken trevlig toalettunderhållning, va? "Om du rullar ner papperet en liten bit så kan du läsa om bla bla bla bla.....".
Det hela påminner om när "hemmamannen" Kurt Olsson i slutet utav sina program under slutet på 80-talet vevade runt en pappersrulle där namnen på alla som hade varit med och gjort programmen stod.

Lyckat, ni på Expo, ni är verkligen "trovärdiga".

Och TV4:s nyhetsankare då, som hånlog rakt in i TV-rutan innan reportaget skulle sändas. Undrar just hur många gånger hon hade njutit av en toalettborste i arslet, vem vet, hon kanske satt på en under sändningen, med tanke på hur mycket hon log.

"Deep in the hole", kan man lugnt säga att det var frågan om.

Nåja, idag så skickade SD:s partikledare Jimmie Åkesson med anledningen utav mordförsöket i fredags ett brev till samtliga av riksdagspartiledarna, brevet finns att läsa på bl a http://politisktinkorrekt.info/2010/09/13/jimmie-akesson-oppet-brev-till-partiledarna-for-riksdagspartierna/ , http://imittsverige.blogspot.com/2010/09/jimmie-akesson-oppet-brev-till.html , http://frianyheter.wordpress.com/2010/09/13/oppet-brev-till-partiledarna-for-sveriges-riksdagspartier-angaende-det-eskalerande-valdet-fran-extremvanstern/ och http://barajageller.blogspot.com/2010/09/jimmie-akesson-oppet-brev-till.html .

Och, hör och häpna, han fick svar, men inte ifrån vilken som helst utan ifrån Vänsterpartiets kommunistiske ledare Lars Ohly!

Läs vad Ohly svarade på bl a http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ohly-fordomer-sd-overfall_5313985.svd , http://dagbladet.se/nyheter/inrikes/1.2326286-ohly-fordomer-sd-overfall , http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.445463-ohly-fordomer-sd-overfall , http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=225358 och http://politisktinkorrekt.info/2010/09/13/helvetet-fros-just-till-is-lars-ohly-fordomer-sd-overfall/ .

Däremot har ingen utav de andra riksdagspartierna fördömt detta avskyvärda, antidemokratiska, hatfulla och vidriga dåd.
Och det kommer de knappast att göra heller, ånej, sverigedemokrater ska utsättas för mordförsök, hatbrott och allt annat "trevligt".

Vill dessa partiledare ha förkortningen KKK inristade i sina pannor (ja, de är ju rasister, bl a emot sitt eget folk), eller vad är det frågan om?
Man kan ju tro det, eftersom de inte har fördömt dådet.

Även Expo, hör och häpna, har fördömt dådet. Läs mer om Expos fördömande på t ex http://politisktinkorrekt.info/2010/09/13/expo-fordomer-hatbrottet-mot-von-arnold/ och http://expo.se/2010/48_3335.html .

Men fördömandena ifrån Daniel Poohl och Lars Ohly är föga trovärdiga, eller rättare sagt, de är inte alls trovärdiga. Istället är det frågan om en läpparnas bekännelse.

Angående fördömandet ifrån Daniel Poohl så kom det först EFTER att nyhetssidan Fria Nyheter hade pressat honom angående hans inställning till det oerhört brutala mordförsöket på den unge sverigedemokraten, Poohl skyllde då på att de "inte hade haft tillgång till några datorer". Om inte Fria Nyheter hade satt press på honom så hade "fördömandet" aldrig kommit.

Poohl, Ohly och de andra hade dock inget val, även om de inte menar det så MÅSTE de säga att de fördömer mordförsöket.

För annars avslöjas de ännu mera som de antidemokratiska "munhuggare" som de faktiskt är, och om Lars Ohly inte skulle fördöma det så skulle hans parti förlora röster på det. Så han är faktiskt, till skillnad ifrån de andra partiledarna i riksdagen, faktiskt smart i det här fallet.

För det här handlar inte om man gillar Sverigedemokraterna eller ej, nej, det handlar om en mycket viktigare sak.
Vad är det då? Jo, om hur det fungerar och hur det SKA fungera i en demokrati.

Nu är visserligen Sverige knappt någon demokrati längre, men när det händer sånt här, ja, först DÅ vaknar demokratins kämpar upp ur sin sömndruckna sömn.

Nåja, bättre sent än aldrig.

Att Ohly och Poohl har fördömt dådet har dock inte uppmärksammats i varesig SVT eller TV4, vilket minst sagt är mycket märkligt.

Är Ohly och Poohl mer rakryggade än SVT:s och TV4:s ledning? I så fall är det riktigt illa, eller hur man nu ska säga, med tanke på hur partiska dessa båda kanaler är.

Inte heller brevet som SD:s partiledare Jimmie Åkesson skickade till riksdagspartiledarna har nämnts i någon TV-sändning.

På tal om SD förresten så fick partiet igår 7,0 % i den senaste United Minds-mätningen, och 5,3 % i den senaste Synovates-mätningen.

Men var det någon av PK-medierna som nämnde detta? Nej, naturligtvis inte, väljarna ska föras bakom ljuset.

Men tyvärr, kära PK-medier, erat lurendrejeri fungerar inte längre, utom på er själva då.

Dock var det faktiskt en del av PK-media som tog upp SD:s framgång.

Vilken var det då? Jo, hör och häpna: TV3!

Dock var artikeln borttagen i morse, den publicerades för övrigt i natt runt kl. 02.00.

Uppdaterat kl.13.50 den 14:e september: I dagens Skop-mätning fick Sverigedemokraterna 5,0 %, detta enligt bl a SVT-text.
Läs mer om det hela på bl a http://www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/alliansen-utokar-forspranget_5318567.svd , http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2134233/alliansen-utokar-forspranget , http://www.dn.se/nyheter/valet2010/alliansen-utokar-forspranget-1.1170163 och http://politisktinkorrekt.info/2010/09/14/skop-sd-far-50-procent-alliansen-leder-stort/ .

Mitt nästa inlägg i denna blogg blir det sista före valet nu på söndag. I det ska jag gå igenom Sverigedemokraternas valmanifest, alltså det som vi alla i det här landet har fått i våra brevlådor tillsammans med SD:s röstssedlar.

Har ni röstat än, eller väntar ni med det tills på söndag? Själv röstar jag på söndag.

Min röst i både landsstingsvalet, kommunvalet och riksdagsvalet går till det enda demokratiska partiet som kommer att finnas i Sveriges riksdag när årets val är slut, alltså när alla röster är räknade.

Det partiet heter Sverigedemokraterna.

fredag 10 september 2010

Metro:s Johan Norborg, en fantasihistoriker eller en historieförfalskare?

Det är inte ofta jag läser "toalettpapperstidningen" Metro, även om det händer någon gång ibland. Om inte annat som för att se om jag kan bli förvånad återigen över hur mycket "half ass-journalister" som jobbar på tidningen.

Jag menar, vad ska man säga om en tidnings vars arbetare i princip aldrig skriver några egna artiklar, utan bara kopierar dem ifrån andra tidningar? Ja, det enda är väl att de "journalister" som jobbar på Metro är en samling brottslingar, det är ju enligt svensk lag förbjudet att kopiera tidningsartiklar ifrån andra tidningar och lägga in dem i sin tidning.

Det är också olagligt att utan tillstånd kopiera en tidningsartikel och lägga in den i sin blogg, vilket innebär att jag själv skulle kunna åka dit på det. Jag har dock gjort detta i en annan blogg några gånger, var dock länge sedan jag slutade med det.

Men åter till Metro.

Även om jag inte läser Metro så ofta så brukar jag när jag gör det läsa en viss persons kolumn, nämligen ide'historikern och författaren Johan Norborg.
Jag har hela tyckt att han har "kött på benen", men nu har detta ändrats rejält och efter hans senaste kolumn, alltså den från igår, så är han nu i mina och många andras ögon en fantasihistoriker och historiförfalskare.

Den handlade nämligen om Sverigedemokraterna, och så PK-it/fascist som han är så var den naturligtvis full utav sakfel, speciellt ett. Detta sakfel gjorde nämligen att hela hans kolumn föll sönder och samman snabbare än en muslimsk självmordsbombare spränger sig själv i luften.

Visst, vill man läsa lögnkolumner av sällan skådat slag så ska man läsa Sverigehaterskan Alexandra "Plaskalidou" Pascalidous eller Nabila "Käpphäst" Abdul Fattahs kolumner i Metro.

Ofattbart förresten att man låter terrorismförespråkare som dessa två (ja, de stödjer ju vålds- och terroristorganisationer som t ex AFA och al-Qaida, båda två har sagt att de stödjer den första och Nabila har sagt att hon stödjer båda två) skriva artiklar och kolumner i en tidning, istället borde de spärras in eftersom de är ett stort hot emot demokratin.

I dagens Metrokolumn skriver Plaskalidou att den person som gjorde Sverigedemokraternas valfilm hatar Sverige.

Men DU då, Alexandra, som tillsammans med Mona Sahlin är en utav de absolut värsta, avskyvärda och vidriga svenskfientliga avskum som någonsin har funnits i Sverige? Vad faan är sådana som DU då? Jämfört med er så var ju Stalin och Hitler rena helgonen, de brydde sig ju om sitt folk.

Men det gör inte NI, eller rättare sagt, det gör ni ju. Ni värnar ju om alla utom svenska folket.

Nåja, nu till Johan Norbergs lögnkolumn om SD, den heter för övrigt i tidningsupplagan av Metro "Det mest osvenska partiet" och finns på http://www.metro.se/2010/09/08/44576/lattare-fa-valjare-med-slips-an-med-a/ .

Men inte helt oväntat så är det mängder med folk, både anhängare och motståndare till Sverigedemokraterna, som anser att hela kolumnen är rent bullshit och rent allmänt historieförfalskande.

Ett av många exempel på detta finns på http://politisktinkorrekt.info/2010/09/09/tokliberal-framfor-grova-logner-i-metroartikel/comment-page-1/ .

Även om de flesta av bluffhistorikern Johan Norberg avslöjas i denna artikel på Politiskt Inkorrekt så väljer jag ändå att ta upp några fler lögner som står i Norbergs lögnkolumn.

T ex så påstår han att Sverigedemokraterna är ett populistiskt parti, vilket naturligtvis inte är sant.

Däremot kan man säga att Norberg & Co är populister, de tar ju upp saker som är "populära", så att säga, i alla fall om man är en politiskt korrekt fascist som bara ser det som man vill se, och bara hör det som man vill se.
Men verkligheten då? Ja, den "sopar" maan "under mattan".

Johan Norberg kunde lika gärna skriva en kolumn som handlar om att smeta in en höna med raktvål, raka hönan med rakkniv, proppa hönan full med hasselnötter efter att ha tagit ur innanmätet, rulla in hönan i isoleringsband för att "få smak på köttet" och sedan slänga in hela "härligheten" i ugnen och därefter vrida upp ungstemperaturen i bott.

Visst, i och med kolumnen om Sverigedemokraterna så är han ju idiotförklarad ändå, men "det kommer mera", som det heter. Ja, snart jämför han väl SD med någon halvgalen seriemördare i Colombia också.

Som "bevis" för sina lögner hänvisar han till den döde våldsförhärligande vänsterextreme Expo"journalisten" Stieg Larsson och Expobögen Mikael Ekman:s bok (Mikael Ekman är för övrigt ökänd för sina kopplingar till våldsextremisterna i AFA) "Sverigedemokraterna: Den nationella rörelsen".

Johan Norborg kunde lika gärna ha skrivit en kolumn om Adolf Hitler och som bevis för sina "fakta" om Hitler hänvisat till judeutrotningen i Gaza.

För som alla vet så pågår det ingen judeutrotningen i Gazaremsan i Mellanöstern, däremot bedriver Israel systematiskt utrotningen av Mellanösterns palestiner.

Missförstå mig rätt nu, jag gillar varken Mellanösterns muslimer (gillar inte muslimer rent allmänt heller) eller Israels judar (gillar inte judar rent allmänt heller), men rätt ska ju vara rätt.

En utav Norbergs absolut största lögner i hans kolumn, nämligen den lögn som får hela kolumnen att totalrasa, är den om att SD uppstod ur BSS, alltså organisation Bevara Sverige Svenskt.

För som de flesta vet, ja, utom Norberg & Co då, så bildades inte SD förrän 1988, BSS upphörde för övrigt inte så långt efter att organisationen startade 1979.

Detta betyder alltså att det fram till 1988 fanns ett enda stort tomrum.

Men vad fanns i detta tomrum då? Ja, inte Sverigedemokraterna i alla fall, däremot ett parti som hette Sverigepartiet.

Kan inte Norberg historia? Nej, uppenbarligen inte, istället försöker han förfalska den, så historieförnekare han är.

Och OM han ska skriva om ett parti som alltid har haft, och fortfarande har, nazistiska kopplingar, varför då inte skriva om något utav riksdagspartierna då? T ex Socialdemokraterna har haft kopplingar till nazismen sedan 30-talet, och de är långt ifrån ensamma om detta inom riksdagen.

Vi har alltså sju stycken nazistpartier i riksdagen, på fler sätt än ett.

Men detta talas det tyst om. Nej, istället smutskastar man och sprider lögner om SD.

Men varför inte ta upp de problem som SD tar upp, och ta upp varför partiet kommer in i riksdagen den 19:e september i år?

Nej, det gör man aldrig, istället fortsätter man i samma spår.

Men folk i Sverige är trötta på sånt, det ser vi tydligt nu och har så gjort under hela 2000-talet.

Och till sist, i den sista meningen i sin kolumn så skriver Johan Norberg följande om SD: "Något mer osvenskt är det svårt att hitta."

Jaha du, Johan, då undrar jag vart du har letat någonstans. För inte fasen är det hos SD inte.

Om du hade syftat på att det är många invandrare som håller på SD, en del är ju med i partiet också, så hade jag förstått vad du syftade på.

Men det är ju knappast det som du syftar på. Eller hur?

Så vad syftar Johan Norberg på då? Ja, det får vi aldrig veta.

lördag 4 september 2010

Riksdagspartierna: Hög brottslighet = Fördelar med det mångkulturella samhället

Har ni fått några valsedlar ännu? Själv har jag fått valsedlar ifrån nästan alla partier som ställer upp i årets riksdagsval, däribland Sverigedemokraterna.

Precis som hos andra partier så följer det hos SD också med de punkter som partiet saluför, t ex en rättvis arbetsmarknad och minskad arbetslöshet, en ansvarsfull invandringspolitik och krafttag emot brottsligheten.

De två sistnämnda punkterna tar däremot inte riksdagspartierna upp. Alltså skiter de fullständigt i det svenska folket, även många invandrare struntar de i.

Ja, riksdagspartiernas budskap när det gäller dessa två punkter är i princip följande: Hög brottslighet är en utav fördelarna med invandringen och det mångkulturella samhället!

Till alla riksdagspartier och PK-media: Är det inte dags för en extremt grundlig sinnesundersökning snart? Den borde ni ju faktiskt ha genomgått redan för 20 år sedan, när ni inledde det mångkulturella landsförräderiet emot det svenska folket.

För reultatet av detta totala vansinne, ja, det ser vi idag.

När det gäller SD:s valsedlar: Läs mer om det på t ex http://politisktinkorrekt.info/2010/08/31/riksutskick-av-sd-valsedlar-2-september/ .

Läs även på http://www.val.se/valet_2010/ och http://www.val.se/ , där finns information om årets val.

Valfusk emot Sverigedemokraterna har redan begåtts också, två exempel på det finns på http://robsten.blogspot.com/2010/09/valfusk-i-sodertalje.html och http://politisktinkorrekt.info/2010/09/04/nya-bevis-for-organiserat-valfusk/ .

Och håll ögonen öppna efter mitt nästa inlägg, det kommer någon gång under nästa vecka.

OBS! Det kommer dock att bli ganska långt, det är ju mycket som ska gås igenom.

Till sist önskar jag mina läsare en trevlig helg.

Tjoflöjt på er out there!