torsdag 13 januari 2011

Vänsterpartiet: "Vi silar myggor med laxhåvar"

Som jag skrev i det förra inlägget så var en utav de stora händelserna i Sverige förra veckan att en vänsterpartist greps för krigsförbrytelser utav den danska polisen, han greps för övrigt i Köpenhamn.

Så här stod det om det hela på TV3:s text-tv:

V-politiker gripen för krigsbrott

En vänsterpartist från Sydsverige har gripits i Köpenhamn misstänkt för krigsförbrytelser. Enligt misstankarna ska mannen ha skjutit ihjäl en person vid en gränsstation i Slovenien 1991.

Ja, det här är ju intressant, eftersom Vänsterpartiet är det riksdagsparti som avskyr och förtalar Sverigedemokraterna mest, t ex genom att påstå att de flesta medlemmarna i partiet har brottsdomar på sig.

Men ni vänsterpartister ska väl ändå enbart hålla käften när det gäller vilka som är brottslingar och vilka som inte är det, när ni själva begår mängder med brott, t ex misshandlar meningsmotståndare, förstör den allmänna ordningen på gator och torg vid SD-möten och dessutom stödjer muslimernas enorma hat emot Israel.

Det sistnämnda har för övrigt tagit sig uttryck som bl a försök till misshandel av israeliska tennisspelare under en tennismatch mellan Sverige och Israel i Malmö (eller också i närheten av Malmö), denna händelse är vid det här laget väldigt känd, den skedde nämligen i samband med Gazakriget.

Och så nu det här med krigsförbrytare då!

Lyckat, Lars Ohly, du och de andra i er partistyrelse har verkligen koll på läget.

Hmm, är du ute efter att köra Vänsterpartiet i botten fullständigt? Jag menar, du har ju lyckats bra med att få medlemmar i partiet rejält missnöjda med ditt ledarskap, många kräver ju din avgång.

Läs mer om dessa krav på bl a http://www.politikerbloggen.se/2011/01/13/41520/ , http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sjostedt-vill-ta-over-vansterpartiet_5863005.svd och http://www.dn.se/nyheter/politik/ohly-tar-strid .

Ärligt talat, inte under Gudrun Schymans ledarskap var det så här, ännu mindre under Lars Werners.

Och ändå var ju Lars Werner en riktig kommunist, dock uppenbarligen av en helt annan sort än Lars Ohly.
För Werner var faktiskt mer demokratisk än Ohly.

För när det gäller Lars Ohly så är det på väg att bli en Mona Sahlin-are av det hela, ja, ni vet, hon klamrade sig ju krampaktigt fast vid makten på den absolut sista genomruttna trädkvisten på det redan genomruttna trädet, innan den lossnade.

Och Lars Ohly börjar göra precis samma sak, möjligen är det ett annat träd kanske, typ ett päronträd eller liknande.

Men det är faktiskt den enda skillnaden.

Men nu åter tillbaka till den vänsterpartistiske krigsförbrytaren.

Person ifråga är invandrare och kommer ifrån bosnien, han är aktiv vänsterpartist och är även nämndeman i tingsrätten.

Läs mer om det hela på bl a http://www.friatider.se/invandrarpolitiker-v-greps-for-krigsbrott , http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2281008/v-politiker-gripen-for-krigsbrott , http://www.dn.se/nyheter/sverige/svensk-greps-for-krigsbrott och http://www.frianyheter.nu/2011/01/07/1085/vansterpartist-gripen-for-krigsforbrytelse/ .

Jaha, okej, nu vet vi följande: För Vänsterpartiet är inte krigsförbrytelser något brott, nej, det är Sverigedemokraterna som är farliga.

Konstigt resonnemang, eller hur?

Snacka om att sila mikroskopiska djur (myggor går bra de också) med laxhåvar, samtidigt som man "skjuter" lejon med atombomber!

1 kommentar:

diana sa...

Väl rutet, var ett uttryck som Alex Schulman använde som svar på...ja det mesta ett tag. Det passar bra här. Väl rutet alltså ;)