onsdag 9 mars 2011

Att vara realist, och inte PK-avskum

Ibland går saker och ting inte som man har tänkt sig riktigt, jag skrev nämligen igår på Facebook (japp, jag finns på Facebook också) att jag i morgon skulle blogga om de tre ämnena som jag i det förra blogginlägget utlovade att det inlägg som i skrivande stund skrivs skulle skrivas i morgon.

I det skulle jag även skriva om de uppmärksammade gruppvåldtäkterna som av 20 "flyktingar" begicks mot några minderåriga flickor på det nu så kända Husbybadet i Stockholm.

Detta extremt vidriga, totalt förkastliga och grovt kriminella dåd har ju den senaste veckan varit mycket uppmärksammat och omtalat, i alla fall i äkta sanningsenlig politiskt inkorrekt media som t ex Politiskt Inkorrekt, Nationell.nu och Fria Tider.

Men från PK-medias håll, t ex Aftonbladet och Expressen, har det varit totalt knäpptyst. Detta beror på att PK-media skiter fullständigt i att "flyktingar" och andra icke-vita invandrare begår brott i Sverige, sådant tystas ner.

Däremot tystas det inte ner om en svensk begår brott, t ex har en viss svensk våldtäktsman i Örebro hängts ut med namn och bild, och ändå står det inte klart att han har begått dessa 15 våldtäkter.
Men hängas ut, ja, det ska han ändå, om han är oskyldig spelar ingen roll.

Men mer om det här med gruppvåldtäkterna på Husbybadet i nästa inlägg, i annat fall blir det här inlägget alldeles för långt.

Varför? Jo, jag ska nämligen ta upp fyra stycken nyheter, därför börjar vi lite lätt med den första, nämligen den här:

Förra onsdagen friades Skånepartiets partiledare Carl B Herslow från åtalet om hets mot folkgrupp.

Men vad gällde åtalet då? Jo, att han påstods ha satt upp affischer här och var i Malmö föreställande den muslimske profeten Muhammed spritt naken tillsammans med en minderårig flicka som han var gift med.

När det gäller ordet "påstods" så skriver jag det eftersom det inte var bevisat att det var Carl B Herslow som hade satt upp affischerna.

Några "sugproppar" (antingen var de rasistiska muslimer, eller också bara helt vanligt genomkorkade antirasistiska tokgalningar) hade nämligen anmält honom för hets mot folkgrupp, men åtalet ogillades och han friades alltså.

Läs mer om det hela på bl a http://www.realisten.se/2011/03/02/carl-p-herslow-friad-fran-hets-mot-folkgrupp/ , http://www.dn.se/nyheter/sverige/skanepartiets-ordforande-friades-i-tingsratten , http://www.svd.se/nyheter/inrikes/herslow-frias-for-mohammedaffish_5978503.svd och http://www.friatider.se/rattegang-om-muhammedbild-idag .

Men vad exakt var det egentligen som Herslow blev anmäld för? Jo, för att ha spridit en av många sanningar om profeten Muhammed.

Läs om profeten Muhammed på t ex följande länk: http://www.sanningenomislam.se/muhammed.asp , läs under texten "Var Muhammed pedofil?", där framkommer det bl a att han var gift med en nioårig flicka när han själv var 53 år.

Och vad är man om man sysslar med sådant? Ska jag bokstavera? Ordet stavas P E D O F I L.

Så Carl B Herslow hetsade inte mot muslimer, däremot spred han en av många sanningar om muslimernas älskade "profet".

På tal om muslimer förresten, förra tisdagen anklagade Irans OS-kommitte' logotypen för London-OS-2012 för att vara rasistisk, anledningen var följande: Siffrorna 2012 påstods kunna utläsas som Zion och skulle då ha syftat på Jerusalem och Israel.
Naturligtvis avslog Internationella olympiska kommitte'n protesten, orsaken var helt enkelt att det som Irans OS-kommitte' påstod om logotypen var rätt och slätt bullshit.

Läs mer om det hela på bl a http://askadaren.wordpress.com/2011/03/01/iran-hotar-bojkotta-os/ , http://www.varldenidag.se/nyhet/varlden/2011/03/04/Iran-protesterar-mot-OS-logo/ och http://capdesign.idg.se/2.990/1.371692/os-logga-anklagas-for-rasism .

Men visst, ger man sig bara faan på det så går det att se det mesta i allting, t ex går det att anklaga Svenska kyrkan för nazism med motiveringen att om man tar och sätter fast hakar på ett kristet kors, samt flyttar den översta pinnen till mitten på korset och förlänger den så att den blir lika lång som resten av det så har man en swastiska, alltså ett hakkors.

Ett annat exempel: Om man tar ett rött frimurarkors och låtsats att det är svart med ett hakkors i mitten, vad har man då? Jo, ett järnkors!

Det är förresten en jävla tur att jag inte är född 1988, för då kan jag bli anmäld för hets mot folkgrupp. Varför? Jo, 88 är ju sifferkoden för uttrycket "heil Hitler".

Nåja, nog om detta nu, och raskt över till nästa nyhet.

Förra torsdagen så var det ett "herrans liv" i PK-media om att Sverigedemokraterna efter valet i fjol fick 132 nämndemänsplatser i Sveriges tingsrätter, vissa halvrädda (eller JÄTTERÄDDA) PK-typer som t ex Madeleine Leijonhufvud, professor i straffrätt, är nu "livrädda" för att alla Sveriges domstolar komma att "skaka sönder i husgrunderna" på grund utav att vissa representanter för SD har sagt att de vill "få in sina åsikter i de frågor som de driver".

Läs mer om det hela i skräp- och lögnblaskan Metro, artikeln finns på http://www.metro.se/nyheter/sd-vill-fora-in-sina-asikter-i-ratten/EVHkcd!eJuIY53xr1sOY/ .
Egentligen borde jag inte ens ta upp detta, eftersom det hela säkert är skittjat och lögngnat rakt igenom, det är ju väldigt vanligt med grova sakfel i så gott som nästan varenda "tidningsartikel" som finns i varje exemplar av Metro.
Så därför är det säkert en lögnartikel det här också.

Men om det mot förmodan är sant: Jaha, och vad är det för konstigt med detta då? Det är väldigt svårt att inte låta sig påverkas utav sina åsikter om man är i en makthavarposition, till och med omöjligt.
Ta t ex Stadsminister Fredrik Reinfeldt som dag ut och dag in gör klart att svenskar är mindre värda än "flyktingar" och icke-vita invandrare, och ändå säger att han står för alla människors lika värde.

Ett ännu värre exempel är den svenskfientliga "muslimtaskan" Mona Sahlin, så henne tänker jag inte ens nämna.

Så har det då blivit dags för den sista nyheten i detta inlägg, nämligen denna:

Igår var det ett väldigt tjat och gnat i PK-media, både i TV och tidningar, om bussföretaget Keolis i Jönköping.
Orsaken var att företaget hade infört en regel som föbjöd sina anställda att prata andra språk än svenska på jobbet.

Men idag har alltså företaget backat, och det är nu därför återigen fritt fram för utlänningar att på sina egna språk prata skit om sina svenska arbetskollegor på jobbet.

Läs mer om det hela på bl a http://www.svd.se/nyheter/inrikes/bussbolag-backar-fran-sprakregler_5991377.svd , http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=4388675 , http://gt.expressen.se/nyheter/1.2358040/bussbolaget-backar-forarna-far-prata-hur-de-vill , http://politisktinkorrekt.info/2011/03/08/anstallningspolicy-tala-bara-svenska-med-varandra/comment-page-3/ och http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article8680007.ab .

Men företaget gör helt fel som backar, liksom de idiotiska typer som har fördömt språkregeln.

Rätta mig om jag har fel, men vi lever i ett land som heter Sverige. Eller hur? Därför är det självklart att man inte ska få prata annat än svenska på en arbetsplats, det borde förresten gälla ALLA arbetsplatser i Sverige, ja, utom turistbyråerna då.

Ärligt talat borde man förresten inte få prata något annat språk i Sverige än svenska oavsett var man befinner sig, såvida man inte är turist förstås.

För då undviker man konflikter och bråk angående utlänningar och icke-svenskar som är födda i Sverige.

För det är därför som regeln på Keolis kom till, nämligen att stoppa konflikter och bråk angående typer som pratar om andra på sina hemländers språk.

Jag jobbade en gång på ett företag där 4 thailändskor pratade thailändska med varandra, det slutade med att det blev ett jättebråk och en extremt dålig arbetsstämning som spred sig på hela stället.

Varför? Jo, thailändskorna pratade skit om alla de svenskar som var anställda där, när detta kom fram blev det bråk som hela tiden eskalerade. En av thailändskorna berättade nämligen för en svensk arbetare att de andra thailändskorna pratade skit om de svenska.

Jag var bara där i 2 år, men hela tiden var det bråk om detta. Till slut kallades samtliga in till chefen för att det skulle bli utrett, thailändskorna påstod då att de inte pratade skit. Men mötet resulterade inte i någon lösning, utan bråket fortsatte.

Det är nu fem år sedan jag slutade där, thailändskorna finns fortfarande kvar där och bråket fortsätter fortfarande.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Din blogg är bland dom bästa på blogspot, har följt den länge. Det är du och Politiskt Inkorrekt!

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Tackar, tackar, alltid trevligt att vara uppskattad.
Angående Politiskt Inkorrekt: Sedärja, är inte första gången som min blogg har blivit jämförd med Politiskt Inkorrekt, dock är jag ändå lite förvånad, visst, jag skriver ju bra, men ändå. Men tackar för jämförelsen´.