fredag 4 mars 2011

Om mångkulturextremisternas genomtröga "trögkvarnar"

Idag hinner jag inte skriva så mycket, så därför får ni en försmak om vad nästa inlägg kommer att handla om.

Det kommer nämligen att handla om varför Skånepartiets partiledare Carl B Herslow blev frikänd för hets mot folkgrupp angående sanningen om den muslimske profeten Muhammed, varför Irans OS-kommitte' anmälde logotypen för London-OS-2012 för rasism och troligen även om det självklara i att låta invandringsmotståndare vara nämndemän i tingsrätt, hovrätt, förvaltningsrätt, kammarrätt och fastighetsdomstol, alltså i hela Sveriges rättssystem.

Väl mött i nästa inlägg alltså.

Tills dess lite intressant läsning på http://www.nationellidag.se/ , http://www.friatider.se/ , http://www.politisktinkorrekt.info/ , http://www.realisten.se/ och http://www.demokratbloggen.wordpress.com/ .

Och på http://www.aftonbladet.se/nyheter/article350571.ab hittar vi en tvättäkta idiot som anser att det svenska språket ska avskaffas, detta på grund utav att det bl a finns "enorma fördelar" med att avskaffa det.

Jo men visst, visst finns det "enorma fördelar" med det, visst, säkert, och blåvalar kan ju flyga de också. Eller hur?

Räcker det inte med att det finns idioter som kräver att arabiskan ska ersätta det svenska språket på alla håll och kanter i Sverige? Nej, uppenbarligen inte!

Enjoy the reading!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns ingen som helst fördel med att behålla det svenska språket, om engelskan tar över i större delar av världen som huvudspråk så blir det betydligt enklare på alla sätt och vis, om du tänker till bara lite så borde du också förstå varför.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Och du borde komma med argument som håller istället för skitprat, för dina "argument" håller lika bra som en fasan som har "rensats" i en slåttermaskin gör. Om du tänker till bara lite så borde du förstå varför.