fredag 15 april 2011

Antirasister: "Vi skjuter med bazookas och luftvärnskanoner"

Har ni hängt med i vad som har hänt i nyhetsflödet under veckan? Det har nämligen jag, och det ska gudarna veta att det har hänt mycket.

Tyvärr kan man dock inte skriva om allting, i så fall skulle jag i princip bo framför datorn.

Men visst har det hänt mycket intressant, t ex har nu den etiopier vid namn Ephrem Tadele Yohannes som mördade Elin Krantz i Göteborg blivit dömd för mordet på henne, alltså det som han bevisligen har begått.

Läs mer om det hela på bl a

http://vgnt.se/atal-idag-for-mordet-pa-elin-krantz/ ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12874648.ab

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2400884/23-aringen-skyldig-till-mordet-pa-elin

och

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.600795-23-aringen-anses-skyldig .

Det som jag är förvånad över är dock följande: För en gångs skull är det förhållande vis få PK-tidningar som har skrivit någonting om hur "synd" det har varit om denna etiopiske mördare, jag menar, så gott som alltid när det är frågan om en icke-vit invandrare så står det alltid vad "synd" det är om avskummet när han eller hon har misshandlat eller mördat en vit människa, i alla fall i Sverige.

Ni minns väl t ex den 23-årige libanesen som på en viss parkeringsplats i Landskrona i april förra året slog och sparkade ihjäl en 78-årig kvinna? Ja, honom var det JÄTTESYND om, och hela hans familj och släkt också.

Ja, det var så himla "synd" om honom att han inte ens blev dömd till 2 års fängelse ens, nej, han blev dömd till 2 tredjedelar av denna tid och blev inte ens utvisad.

Som sagt, honom var det JÄTTESYND om!

Däremot skrevs det ingenting om hur synd det var om kvinnans anhöriga och hennes man som hade mist sin käresta, nej enligt PK-media så var det rätt åt dem.

Men nu kom jag ifrån ämnet lite grann, det ska ju handla om någonting helt annat.

I måndags så blev Sverigedemokraterna Sveriges fjärde största parti med 8,2 %, partiets högsta siffra någonsin i en opinionsmätning. Denna gång var det en opinionsmätning gjord av Yougov i samarbete med Metro.

Läs mer om det hela på bl a

http://politisktinkorrekt.info/2011/04/12/sd-sveriges-fjarde-storsta-parti-i-yougov/

och

http://www.friatider.se/sd-far-82-procent-i-ny-matning .

Jag hittade bara några få länkar om denna nyhet, anledningen till det är enkel: Få PK-tidningar har skrivit om detta, men det klart, det är ju inte så konstigt, de vill undanhålla folket fakta.

Å andra sidan, sedan när är PK-media bra på fakta? Jo, bara när det passar deras syften, i annat fall struntar de i dem och kör samma gamla genomruttna race som alltid.

Så jag är inte förvånad av att så få av sådana "tidningar" skrev om det.

Samtidigt är jag heller inte förvånad över att SDU:s demonstration i Göteborg i söndags, ja, ni vet den där SDU demonstrerade emot den vidriga svenskfientligheten, "östes skit" på i PK-media.

Man anklagade SDU för att orsakat våldsamheter i form av stenkastning, äggkastning, allmän vandalisering och skadegörelse, beskjutning med handeldvapen och liknande.

Men vilka avskum som stod för och som begick alla dessa våldsamheter, ja, det vet ju de flesta vid det här laget. Som vanligt så var det s k "antirasister" som gjorde allt det här, vänsterextrema grupperingar som t ex Ung Vänster och Syndikalistiska Ungdomsförbundet var några av de antidemokratiska avskum som var där och gjorde allt detta.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.598106-massiva-protester-mot-sdu-taget ,

http://sdu.nu/2011/04/11/sdu-genomforde-lyckad-demonstration-i-goteborg-mot-svenskfientlighet/ ,

http://svt.se/2.22620/1.2389287/stokigt_vid_sdu-demonstration

och

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/stokig-sdu-demonstration_6079659.svd .

Med all säkerhet finns det antirasister som planerar att mörda politiska motståndare (ja, inte bara sådana förresten) med hjälp av bazookas och luftvärnskanoner (de har garanterat använt dessa någonstans), det finns ju galningar till allting.

Ett bra exempel på det var den vänsterextrema Bader Meinhof-ligan som härjade i Tyskland under bl a 70-talet.

Läs mer om den på t ex http://www.mimersbrunn.se/Baader_Meinhof_ligan_RAF_63989.htm .

Dessutom skriker "antirasister" "Inga rasister på våra gator" så fort sverigedemokrater eller andra vanliga människor visar sig, alltså hetsar "antirasister" emot sig själva.

För oftast är det ju så att man känner igen sig själva i andra, eller att det som man skriker åt andra säger mer om en själv än de som man skriker det åt.

Alltså är det "antirasister" som är rasister, inte sverigedemokrater, och det är nog därför som "antirasister" hatar SD:are så mycket.

För "antirasister" ser sig själva i SD:are, hur nu det går ihop.

Sverigedemokrater är inte rasister, nej, de som är rasister är antirasisterna.

Man ska ju sent glömma t ex Davis Cup-matchen i tennis mellan Sverige och Israel, alltså den där en massa antirasister försökte ta sig in på stadion och mörda de israeliska tennisspelarna.

För de var ju judar, detta skedde i samband med Gazakriget.

Visst, jag gillar judar lika mycket som jag gillar muslimer, nämligen inte ALLS!

Men anser man sig vara antirasist, ja, då ska man väl inte försöka mörda judar.
Eller?

"Antirasister" är inte för demokrati, däremot hatar de demokrati och allt som har med den att göra. De kan ju t ex inte acceptera att ett demokratiskt parti har röstats in i Sveriges riksdag utav demokratiska människor i ett demokratiskt val.

Alltså är de även fascister, och naturligtvis också antidemokrater.

Jag är för polisbrutalitet emot "antirasister", synd att inte polisen slog eller sköt ihjäl hela den "antirasistiska" bunten!

Det är också tragiskt att sådana kräk inte levde i Stalins Ryssland, frågan är förresten hur länge de hade klarat sig.

För "Kamrat" Stalin gjorde ingen större skillnad på fiender och vänner, nej, han var demokrat han för han drog alla över samma kam.

Eller uttryckt på ett annat sätt: Han avrättade alla, t ex människor som stod på hans sida men som han hade utnyttjat färdigt.

Och till er kommunister/vänsterextremister: Ni hade nog gillat att leva i Stalins Ryssland, ty han hade avrättat er hela bunten.

Och det hade ni för övrigt förtjänat, ni förtjänar ju det nu för tiden också.

Varför? Jo, för ni är avskum och ska behandlas därefter.

Så den dag ni dör hoppas jag och många andra med mig att ni dör en vedervärdig död.

Skit ska skit ha!

Och sist men inte minst som avslutning på detta inlägg så blir det en liten film om hur Sverige har blivit, tycker den passar mycket bra in i det här inlägget.
Kombinationen mellan låttexten och filmklippen i den är oerhört slagkraftig och träffsäker.

Varsegoda: http://www.youtube.com/watch?v=m6hKvAeO4Kc&feature=related .

Inga kommentarer: