lördag 2 april 2011

När ska svenskofobin utredas?

På grund utav datakrångel så är detta inlägg några dagar försenat, det skulle nämligen ha skrivits redan i onsdags.
Jag har nämligen inte kunnat använda datorn de senaste 4 dagarna, detta på grund utav att den inte har fungerat, eller rättare sagt, själva datorn har fungerat, men allt annat på den har inte fungerat.

Det har t ex inte gått att komma ut på nätet, inte gått att spela musik eller titta på film i media-spelaren, inte gått att scanna datorn efter virus osv.
Orsaken till allt detta var att jag hade fått in en ny variant av virus i datorn, detta i form utav ett falskt Windowsprogram som istället för att rätta till problemet i själva verket var ett virus.

Så tydligen så var den virusvarning som jag fick, och som gjorde att jag enligt vad som stod var tvungen att installera ett nytt Windowsprogram för att få bort viruset, själva viruset.

Men nu tycks viruset ha tagits om hand, så att säga, en kompis var här ikväll och hjälpte mig med datorn ikväll.

Nåja, i morgon märks det ju om allt är som det ska, om inte får jag kontakta honom igen.

Under de här dagarna har många intressanta nyheter som jag har viljat skriva om passerat, t ex den estniska kvinna som grät ut i Värmlands Folkblad ( läs mer om det hela på t ex http://www.vf.se/nyheter/kristinehamn/har-sokt-mer-1-000-jobb ) för att hon hade sökt över 1000 jobb i Sverige och inte fick ett enda ett (jadu, käre estländerska, så är det att leva i Sverige, själv skulle jag dock inte anställa någon med ett icke-"vitt" namn om jag vore arbetsgivare), de två muslimska invandrare som i veckan våldtog några kvinnor på Gällivare Torgmarknad och den borgeliga regeringens säkert 15:e nederlag när Sverigedemokraterna tilllsammans med Socialdemokraterna och Vänsterpartiet röstade emot regeringen angående skolreformen.

I ärlighetens namn skulle förresten det här inlägget, om det hade skrivits i onsdags, ha handlat om islam.
Det lustiga är dock att det kommer att göra det nu ändå, dock inte relaterat till någon insändare om religion.

Istället ska det handla om att islamofobin i Sverige nu ska utredas, detta har nu regeringen bestämt. Också antisemitismen i Sverige ska utredas, det är Forun för levande historia som ska utreda dessa båda saker.

Läs mer om det hela på bl a http://politisktinkorrekt.info/2011/03/31/regeringen-ska-utreda-islamofobi/ ,  http://uppochnervandavarlden.wordpress.com/2011/03/31/erik-ulven-ullenhag-vill-kartlagga-islamofobi-med-utredning/ och http://www.dn.se/nyheter/sverige/regeringen-utreder-islamofobi .

Läs också de här verklighetsförvridna lögnartiklarna: http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/olja-pa-elden och http://www.dn.se/debatt/sapo-trakasserar-muslimer-och-underblaser-islamofobi .

Men vad exakt är det som ska utredas?

Är det så att man ska utreda människor som på grund utav olika verklighetsförankrade orsaker inte gillar islam?
För som de flesta någorlunda vettiga människor förstår så är det inte frågan om att utreda någon "islamofobi", nej, det hela är bara ett svepskäl för att försöka stoppa människor från att avsky en våldtäkts- , pedofil- , kvinnofientlig- och förtryckarreligion.

Men visst, islam är säkert en jättebra religion, alltså precis lika bra som de kristna conquistadorerna som någon gång under 1500-talet slaktade nästan hela stammen av inkaindianer i Sydamerika för att kunna roffa åt sig deras skatter.

För är det ena bra så är ju det andra det också, muslimer är för övrigt rätt bra på att döda oliktänkande.

För någon våldsammare "religion" än islam har nämligen aldrig någonsin funnits på denna jord.

Islam är för övrigt inte längre en religion, däremot har islam blivit en politisk ideologi.

Och angående "islamofobi": Vad sjutton är det för någonting? Någonting sådant existerar ju inte, ja, utom i förvridna PK- och svenskfientliga hjärnor då.

Alltså är det precis som vanligt, alla som inte tycker som PK-iter och andra svenskfientliga, ja, de ska utrotas till sista blodsdroppen!

"Adolf Hitler i din himmel, vrid på gaskranen och låt zyklon B förgifta alla verklighetsförankrade personer, alltså de som är emot islam och muslimer. Vi PK-iter och andra svenskfientliga rasister är dina ödmjuka tjänare!"

För nog finns det fler människor inom "PK-it-rörelsen" som har nazistruk än vad man kan tro.

Sedan har vi det här med antisemitism också.

Jag undrar just hur de som håller i Forum för levande historia kommer att reagera när deras utredning visar att en övervägande majoritet av alla antisemitiska brott i Sverige begås utav muslimer.

Ett av många exempel på det är Malmö: http://jihadimalmo.blogspot.com/2011/03/det-bubblar-i-det-antisemitiska-trasket.html .

Som vanligt har alltså de politiskt korrekta makthavarna, i det här fallet de trångsynta och genominskränkta "grötskallarna" i regeringen, fått det hela om bakfoten....eller bockfoten, om man så vill.

Ty dessa är Djävulens konkubiner!

För det är inte "islamofobin" eller antisemitismen som ska utredas, nej, det som borde utredas är svenskofobin. Många icke-vita invandrare i Sverige anser t ex att alla svenskar är rasister, jag har ett exempel på detta:

På ett ställe där jag jobbade började det en dag en thailändska. Den första fråga som hon ställde till chefen var följande: -Finns det några rasister här?

Men det var ju hon som var rasist, det bevisade hon tydligt flera gånger efter detta. Ändå fick hon jobba kvar, helt ofattbart.
Men hon och de andra thailändskorna där var inte omtyckta, det fanns gott om orsaker till detta.

Alltså: Utred svenskofobin istället!

2 kommentarer:

Smörblomma sa...

Där håller jag helt med, islam har blivit en politisk ideologi.

Det är en väldigt maktstyrd religion, och ja, man dödar lätt oliktänkande. Tänka sig; religion.

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Exakt.