onsdag 18 maj 2011

Hatbrott direkt i "rövhål" är snart ett obestridligt faktum, enligt PK-media

I gårdagens pappersupplaga av "toalettpappersblaskan" Metro så stod det en artikel som handlade om hur många hatbrott som anmäldes i Sverige förra året.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.metro.se/nyheter/5-800-hatbrott-anmaldes-2010/EVHkep!zEJvojITmmsUw/ ,

http://www.moderaterna.net/christer/sverige-ligger-hogt-vad-galler-hbtq-brott/

och

http://homowan.blogspot.com/2011/05/anmalningar-om-hbt-hatbrott-okar.html?zx=2d8cb671e6328e54 .

Det som är det märkliga med detta är att det av all PK-media enbart är Metro som har tagit upp detta, jag har nämligen sökt efter detta ämne här och var i politiskt korrekt media utan att hitta någonting alls om det.

Det som däremot är precis som vanligt är att Metro far fram med osanningar snabbare än en spyfluga hinner spotta. Detta är en av orsakerna till att Metro är Sveriges största gratistidning, en annan är att många oinsatta idioter går på precis vilka lögner som helst.

Enligt vad som står i pappersexemplaret av Metro så är det en s k "journalist" vid namn Clarence Frenker som har skrivit denna minst sagt lögnaktiga och osanningsenliga artikel.

Men har denne inkompetenta idiot ens varit inne på BRÅ:s hemsida och läst vad som står där om hatbrott? Nej, tydligen så har han inte det.

För som sagt, det är mängder med saker som inte stämmer i artikeln, t ex påstås det att det vanligaste motivet till hatbrott är främlingsfientlighet, men vilka det är som begår flest hatbrott i Sverige skrivs det ingenting om.

Detta är dock inte så konstigt, med tanke på vilken sorts "människor" som står för en övervägande majoritet av alla hatbrott i Sverige.

Vilka är det då? Jo, muslimer, dessa begår hatbrott emot bl a judar och homosexuella.

När det gäller att muslimer begår hatbrott emot judar så kan ni fråga t ex Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund om det.

Se t ex följande debatt mellan honom och Mona Sahlin angående muslimska hatbrott emot judar i Malmö: http://www.youtube.com/watch?v=1QPHUOZvJzo .

Läs även på BRÅ:s hemsida om hatbrott: http://www.bra.se/extra/news/?module_instance=2&id=49 .

Dock gäller BRÅ:s artikel året 2009, och inte 2010.

Men ändå, faktum kvarstår, det är rasistiska hatbrott som begås mest, t ex gällde detta år 2010.

Däremot är det inte vita människor, t ex svenskar, i Sverige som begår flest hatbrott emot icke-vita eller människor med annan religion än den kristna, nej, de flesta hatbrotten begås mellan olika icke-västerländska och icke-vita invandrargrupper.

Ett strålande exempel på det är muslimer som begår hatbrott emot judar och muslimer som begår samma brott emot HBT-människor.

För de flesta människor vet vid det här laget muslimers inställning emot HBT-människor.

Läs t ex följande artikel, OBS!, varning för illamående utfärdas: http://www.qx.se/samhalle/10070/bogar-i-irak-avrattas-genom-att-deras-anus-limmas-ihop .

Men joodåå, muslimer formligen ÄLSKAR homosexuella!

Jo, men viiiisssst.............Och rosa elefanter kan flyga de också, eller hur? Nää, skulle inte tro det.

"5 800 anmälda hatbrott

4 120 av dessa hade främlingsfientliga/rasistiska motiv

1 060 hade homo-, bi- och heterofobiska motiv" är kompatibel med att de flesta hatbrott begås utav muslimer. Det är ju så att det inte endast är vita svenskar som begår hatbrott, däremot begår muslimer brott mot andra kulturella och religiösa grupper.
 
Att rasismen och främlingsfientligheten är störst och värst bland icke-vita invandrare och de sk "flyktingarna" själva talar man tyst om, både i Metro, annan PK-media och i den vänsterextremistiska tidsskriften Expo.
 
Sedan har vi det här också, nämligen att det begås hatbrott emot människor med heterosexuell läggning.
 
Enligt BRÅ:s rapport har det anmälts mängder med sådana brott från 2004 till 2009, förra året var inget undantag.
 
Men det begicks också under denna period hatbrott med homofobiska och bifobiska motiv.
 
Hatbrott med heterofobiska motiv är hatbrott som begås emot människor med hetrosexuell läggning men vilka det är som begår dessa brott talas det tyst om.

Dock säger det sig ju självt vilka som begår sådana hatbrott med tanke på alla krav ifrån homosexuella under t ex de senaste 2 årens pridefestival i Sverige, för t ex 2 år sedan basunerades då följande hetsbudskap mot heterosexuella människor ut: "Död åt heteronormen!".
 
Det som man menade var alltså att människor med heterosexuell läggning skulle dödas, just för att de är heterosexuella.
 
Snacka om uppmaning till mord!
 
Men men, tillbaka till det här med hatbrott.
 
Med tanke på hur mycket lögner som PK-media sprider om vilka det är som begår dessa brott så kommer vi garenterat snart att få en ny typ av hatbrott, nämligen sådana som innebär att offren blir utsatta för hatbrott bokstavligt talat rakt ner i "rövhålet"!
 
Dock begås sådana brott redan, men då under benämningen "straffknullning".
 
En annan form av hatbrott är våldtäkt, läs t ex följande artikel:

http://imittsverige.blogspot.com/2011/05/lamin-abdikarim-ali-valdtog-igen-denna.html .
 
Och här är en artikel i PK-media om denna våldtäkt: http://www.expressen.se/nyheter/1.2439792/ali-valdtog-84-aringen-far-nio-ars-fangelse .
 
Ja, visst är det bra med invandring? Jo viiissssssst..............
 

2 kommentarer:

Benny sa...

Jag undrar om jag kan få en länk eller annan uppgift om vart man kan få tag på filmen "Ta mig i brasan". Den låter jättebra

Karpstryparn sa...

Svar till Benny: Haha, du, vad jag vet så finns det ingen film som heter så, det som jag menar i bloggpresentationen är att t ex titta på film är vardagliga händelser.

Dock recenserade jag vid ett tillfälle en riktigt ruggig och otäck film som heter "Cannibal Holocaust", tror du känner till den filmen, är en cannibalfilm ifrån 1980 eller 1979.

Men det är enda gången i min blogg som jag har skrivit ett blogginlägg som har handlat om en film, jag beskrev hela filmen i det också. Minns dock inte vad inlägget heter, men har för mig att ordet "känsliga" eller ordet "varning" stod med i dess rubrik. Vill du läsa det så kan du skriva "karpstryparn varning" eller "karpstryparn känsliga personer" i sökrutan på google, då bör du hitta det inlägget.