tisdag 21 juni 2011

Danmark visar vägen återigen

Ikväll har följande i olika delar av svensk media varit omtalat:

Alla kriminella utlänningar ska utvisas ur Danmark, oavsett strafftid. Det är Danmarks integrationsminister Sören Pinds som har föreslagit detta.

Förslaget väntas gå igenom med stor majoritet, eftersom Socialistisk folkeparti och Socialdemokraterna är för det.
Det hela har debatterats idag.

Men experter varnar för att Danmark kan bli anmält för brott mot internationella konventioner.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.dn.se/nyheter/varlden/alla-kriminella-ska-ut-ur-danmark ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/alla-kriminella-ska-ut-ur-danmark_6261042.svd ,

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.657804-alla-kriminella-ska-ut-ur-danmark ,

http://www.skanskan.se/article/20110621/NYHETER/110629961/1060/-/alla-kriminella-ska-ut-ur-danmark

och

http://allahuakbar.se/wordpress/2011/06/alla-kriminella-ska-ut-ur-danmark/ .

I och med detta så visar Danmark återigen att landet är näst bäst i Europa på invandrings- och flyktingpolitik, Finland är dock det bästa landet i Europa när det gäller dessa saker för de släpper knappt in några invandrare och "flyktingar" alls.

Men så har Finland heller inga problem när det gäller sådana saker.

Och angående tjafset om "brott emot internationella konventioner": Sedan när är det fel att försöka stoppa brottslighet?
Svaret på den frågan är naturligtvis ett klart och tydligt ALDRIG!

Tänk om de som styr Sverige gjorde likadant, då hade vi ett mycket mycket bättre land eftersom majoriteten av de icke-vita invandrare och "flyktingar" som kommer till Sverige, eller redan är här, inte sköter sig.

För som det har varit de senaste 22 åren, och så är fortfarande, så kommer icke-vita invandrare som t ex araber undan med i princip precis vad som helst.

Visst, det finns vita invandrare som begår brott också, men de är relativt få om man jämför med de andra.

Som sagt, Danmark visar vägen återigen.

Vad tycker ni själva om det här?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det stämmer att Finland knappt släpper in några invandrare eller flyktingar.

Och ändå har Finland och Sverige i princip samma brottsfrekvens och samma typ av brottslighet.

Vad säger det om föreställningen att det är invandring som skapar brottslighet?

Jämförelse av olika länders brottsstatistik från Brottsförebyggande Rådet:

http://www.bra.se/extra/pod/?action=pod_show&id=555&module_instance=12

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Det stämmer, ja.

Angående det där med samma brottsfrekvens och samma typ av brottslighet: Nix, det stämmer inte, i så fall skulle ju Sverige ha t ex lika mycket (eller om man så vill lika lite) vansinnesskjutningar som Finland har.
Och det har Sverige inte.

Vad det säger om att det är invandring ifrån vissa delar av världen som skapar brottslighet i Sverige? Tja, invandringen ifrån dessa delar, t ex den muslimska delen, skapar ju brottslighet i Sverige, detta är ett verklighetsfaktum som är obestridligt, det vet nog de flesta människor om.

Angående din länk: Du, jag kan ju inte gärna komma in på en länk som visar en viss färg, eller hur? Din länk har ju svart färg, alltså går det inte att komma in på den, i alla fall inte från blogspot.com. Om du hade haft en blogg på blogspot.com och lagt in den länken i ett inlägg som du hade skrivit så hade det däremot gått.

Men du kommer ingen vart med länkar som inte visar "aktiv färg", så att säga.
Hade du postat länken i någon blogg på wordpress.com så hade däremot rätt färg synts.
Men nu gör det inte det, därför kommer jag inte in på den. Dessutom uppstår inget streck när muspekaren pekar på den, därför går det inte att komma in på den.

Och även om jag skulle komma in på den: Jag ska tro på det jag läser också, annars kan du inte övertuga mig. BRÅ har fel också ibland, om du inte visste det.

Feg är du också, du törs ju inte ens skriva en signatur. Jag slår inte ihjäl dig, om du nu tror det.

Varför kan du inte hålla dig till vad inlägget i huvudsak handlar om? Inlägget handlar mest om Danmark.

Hur svårt är det för dig att förstå detta? Eller har du läsproblem?

Anonym AKA Karpkramarn sa...

Kommer ingen vart med länkar som visar en "viss färg"?

Det krävs tre knapptryck för att copypasta en länk och lägga den i webbläsaren, och ett knapptryck till för att komma till sidan.

Och det var du själv som hänvisade till Finland och den finska invandringspolitiken i en text som handlade om invandring och brottslighet.

Anonym sa...

Om man kastar ut alla utländska brottslingar vad ska då polisen göra, de enda de måste göra är att ta hand om några fyllon och många av dem kommer att bli avskedade och polisstationer kommer att läggas ner, kanske de börjar en fejk brottsvåg som i "kopps" och filmerna om kriminalpolisen kommer att bli ännu tråkigare.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym AKA Karpkramarn: Eftersom din länk inte har "rätt färg" så går det naturligtvis inte, testa själv att peka med din muspekare på den länk som du har publicerat så får du se vad som händer, du måste dock peka på den där du har publicerat den naturligtvis.
För då ser du att det inte händer någonting alls.

Angående copypasta och lägga in länkar i webbläsaren: Jag ägnar mig inte åt sådant, det är en policy som jag har. Anledningen till detta är att den gången jag gjorde det blev det bara en jävla massa krångel, dessutom gick det inte att komma in på länken ändå, varför vet jag inte. Det var både den första och sista gången jag gjorde en sådan sak, datakrångel gillar jag inte. Du kunde lika gärna ha skrivit att jag skulle lägga in länken i adressfältet, för sådant gör jag inte heller. Anledningen till det är följande: Man måste rensa adressfältet titt som tätt såvida man inte vill ha MÄNGDER med länkar i det, att ha en massa sådana där som man knappt använder mer än kanske någon enstaka gång är totalt meningslöst, de tar bara upp en massa onödig plats.
De länkar som jag tycker är intressanta lägger jag däremot in bland mina favoriter istället, då främst länkar till olika nyhetssidor men även till annat också.

Angående hänvisning till Finland: Ja, det var det, men lik förbaskat handlar huvuddelen om inlägget om Danmark, hur du har lyckats missa detta är helt fantastiskt.

Eller också bryr du dig inte, att du inte gör det beror förmodligen på att du vet att jag har rätt i det som jag har skrivit i inlägget, och att det därför inte finns någonting att diskutera.

Läs gärna inlägget några gånger till, du behöver tydligen göra det eftersom du fortfarande inte har förstått vad det i huvudsak handlar om

Karpstryparn sa...

Svar till den Anonym som påstår att polisen inte får någonting att göra om man slänger ut alla utländska brottslingar: Du, polisen är knappast sysslolös för det, det finns brottslingar kvar ändå, t ex sådana som begår skattebrott av olika slag. Så tänk till lite grann, inte så lite heller.

Claes Andersson sa...

"I och med detta så visar Danmark återigen att landet är näst bäst i Europa på invandrings- och flyktingpolitik, Finland är dock det bästa landet i Europa när det gäller dessa saker för de släpper knappt in några invandrare och "flyktingar" alls."

Är det verkligen så? Jag läste ett ställe att så mycket som 10 % av de som bor i Finland har ett annat modersmål än finska eller svenska. En fruktansvärd hög andel!

Hur ser det ut i Östeuropa då? Jag har för mig att man inte är särskilt positivt inställd till invandring där borta...

Karpstryparn sa...

Svar till Claes Andersson: Jag har för mig att det är så, ja, de släpper inte in så många enligt vad jag har läst.

Angående Östeuropa: Du har helt rätt där.