torsdag 23 juni 2011

Folkmordspartiet måste bort, bort, bort

Idag stod följande artikel på bl a SVT text-tv:

C och V under riksdagsspärren

Om det vore val idag skulle både Centerpartiet och Vänsterpartiet hamna under riksdagsspärren, visar DN/Synovates junimätning.

C får stöd av 3,7 % av väljarna, och V av 3,8. V har därmed tappat 1,8 procentenheter sedan valet.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.dn.se/nyheter/politik/c-och-v-under-riksdagssparren ,

http://svt.se/2.22620/1.2462683/c_och_v_under_riksdagssparren?lid=puff_2462683&lpos=rubrik

och

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/c-och-v-under-sparren_6267460.svd .

Ja, det är verkligen synd att det inte är val idag, för då hade båda dessa partier åkt ut ur riksdagen så det bara visslar om det.

Sverigedemokraterna fortsätter däremot att sitta lika säkert i sadeln som de har gjort de senaste 2 åren, i nästan varenda opinionsmätning ända sedan april 2009 har de hela tiden legat stadigt och kraftigt över riksdagsspärren.

SD:s högsta siffra hitills i en opinionsmätning låg på nästan 8 %, har för mig att den låg på 7,5 %.

Men det är inte konstigt att det går så dåligt för Centerpartiet och Vänsterpartiet.

När det gäller Centerpartiet så är deras nu före detta partiledare Maud Olofsson troligen en stark orsak till detta, som om det inte räckte med enbart partiet.

Och Vänsterpartiet då............Ja, vad ska man säga? Att ett folkmordsparti som fortfarande bekänner sig till kommunismen, alltså en ideologi i vars namn det har begåtts flera folkmord på sammanlagt över 120 miljoner människor av olika slag, med olika sexuella läggningar och med olika politiska inriktningar, fortfarande sitter kvar i riksdagen är en stor skam för Sverige.

Och inte nog med det, Vänsterpartiets många sympatisörers och företrädares extrema våld emot bl a politiska motståndare och olika sorters invandrare, t ex judar, har förmodligen också bidragit till partiets låga opinionssiffror.

Dessutom har de ju en partiledare som fortfarande är stolt över att vara kommunist, och som fortsätter att bete' sig sämre emot alla som inte håller med honom än en liten barnunge som har smetat ner sig själv med avföring i en sandlåda.

Partiet och dess företrädare är för övrigt rent allmänt inte demokratiska, partiet var mer demokratiskt under Lars Werners ledarskap än vad det blev under Gudrun Schymans ledarskap och under hela Lars Ohlys tid som partiledare.

Med all säkerhet är Lars Ohly själv en av orsakerna till att partiet i nästan varenda opinionsmätning på sistone har legat farligt nära riksdagsspärren, det var bara en tidsfråga innan partiet hamnade under den.

Låt oss nu hoppas att partiet fortsätter att vara nära den, alltså att det fortsätter att gå dåligt för partiet rent allmänt.

För vi har haft detta vidriga folkmordsparti i riksdagen länge nog.

Det är helt enkelt dags att det åker ut ur riksdagen och fortsätter att stanna utanför den, Lars Ohly är ju i nästan samma klass som Gudrun Schyman när det gäller drickandet.

Det är ju som den gamle Nationalteatern-sångaren Ulf Dageby sjunger i låten "Ut i kylan":

"Ut i kylan, du stinker öl...."

I en annan text i samma låt sjunger han följande: "Ut i kylan, jag och min öl....."

Det allra bästa vore om folkmordspartiet Vänsterpartiet förintades helt och hållet.

För om så skedde så vore det enbart bra för demokratin, eftersom Vänsterpartiet inte är något demokratiskt parti.

Inga kommentarer: