tisdag 14 juni 2011

Skärpning, fascistmedia

PK-media förnekar sig sällan när det gäller att köra smutskastnings- och lögnkampanjer i sin desperata iver att sälja lösnummer.

Man kan ju tro att hela den politiskt korrekta massmedian står på avgrundens brant med en jättebazooka rakt upp i cenit redo att tryckas av, samtidigt som en jättebila är beredd att med ett kraftigt hugg skilja det massmediala "huvudet" frånn den massmediala "kroppen".

En utav de senaste i raden av PK-tidningar som står på denna avgrundens brant är, enligt SVT text-tv, Dagens Nyheter.

I DN från idag hestas det på ett oerhört osakligt sätt, som inte står Aftonbladets grova lögner och smutskastning långt efter, emot det nationalistiska partiet SvP, alltså Svenskarnas parti.

Och det är inte bara DN som har hestat emot detta trevliga sommarläger, ånej, annan PK-media är inte sen att haka på smutskastningen och lögnerna.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.dn.se/nyheter/sverige/hogerextremt-parti-bjuder-barn-pa-lager ,

http://svt.se/2.22620/1.2452928/extremparti_anordnar_barnlager

och

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/extremparti-bjuder-barn-pa-lager_6241412.svd .

Läs även nyhetssidan Realistens syn på det hela: http://www.realisten.se/2011/06/14/svt-rapport-sprider-desinformation-om-nordisk-vision/ .

Även Metro har skrivit, eller rättare sagt kört plagierat, om detta. Men eftersom Metro bara kopierar andra tidningars artiklar, alltså kör med plagiat, så tänker jag inte länka till Metros "artikel" och därmed se till så att jag begår medhjälp till brott.

För att plagiera är nämligen att begå brott.

Och angående SvP:s sommarläger: Vad är det för galet med detta?

Det har förekommit förut att partier och organisationer har anordnat läger och trevliga tillställningar förut, att sådant sker är absolut ingenting konstigt.

Det är heller inget konstigt att PK-media, t ex i det här fallet Dagens Nyheter, anlitar representanter för rena fascistorganisationer som t ex Expo att uttala sig om sånt här.

Och det säger ju allt, det är ju som om seriemördare skulle utreda sig själva.

Med andra ord: Resultatet skulle bli mer partiskt och förvrängt, än vad partiskt och förvrängt någonsin kan bli.

Men det är ju precis som det alltid är, skit anlitas av skit helt enkelt.

Och vaddå "nazistisk rörelse"? SvP heter inte NSF, dessutom är NSF nedlagt för flera år sedan.

Eller hänger inte den fascistiska PK-median med i "svängarna" längre? Nej, uppenbarligen inte, men det har de ju inte gjort tidigare heller.

Men upp till dans, vetja. Hela den nationella rörelsen tar säkert era händer, och hjälper er med "dansstegen" rakt ut i verkligheten.

"Kom igen, alla glada, nu tar vi oss en rejäl vals och ser vart det slutar någonstans!"

Dessutom har SvP i samband med bl a namnbytet, samt en massa andra saker, genomgått en stor förändring.

Det är nämligen inget nationalsocialistiskt parti längre, utan ett nationalistiskt parti.

Läs själva: http://www.svenskarnasparti.se/partiet/ .

I pappersupplagan av partiets stadgar står det nämligen redan på första sidan att SvP är ett nationalistiskt parti.

Dessutom hette ju partiet Folkfronten efter NSF, så PK-media borde kanske ta reda på fakta innan de uttalar sig.

Fast det klart, varför ska de göra det nu när de aldrig gör det annars?

Och sedan när blev det farligt att gå på sommarläger?

Eller vaddå, tror PK-media att radon huserar på samtliga av landets sommarläger, t ex hos SvP:s?

Läs mer om denna gas på t ex http://sv.wikipedia.org/wiki/Radon .

Men men, svensk PK-media gör ju allt för att vara världsmästare i förvrängdhet och okunnighet, i 99,99 % av fallen lyckas de alldeles utmärkt med detta.

Och angående det här med att en representant för SvP sade att "vi ser inte någon som svensk, bara för att personen har ett svenskt medborgarskap":

Ja, men det stämmer ju, man är ju inte svensk bara för att man har svenskt medborgarskap. Att vara svensk och att ha svenskt medborgarskap är inte samma sak.

Vilka personer som är välkomna på SvP:s sommarläger bestämmer SvP själva, alltså precis som alla andra som anordnar läger och andra tillställningar av olika slag gör.

Skärpning, fascistmedia/lögnmedia/PK-media!

8 kommentarer:

Karpstryparn sa...

Svar till den person vars signatur var "tänk, snälla?": Jag försvarar varje människors rätt att anordna tillställningar, t ex sommarläger.
Om det sedan är SvP eller något annat parti eller organisation som gör det spelar ingen roll, jag hade försvarat om t ex Moderaterna eller Vänsterpartiet hade anordnat ett sådant läger också.

Dessutom har man roligt på olika sätt på ett sommarläger samt gör saker som är av allvarligare karraktär också naturligtvis, så var det även för mig när jag var på sådant när jag var liten.

Men du har väl aldrig varit på något läger över huvudtaget, va?

Och angående försvara: Japp, jag försvarar mycket, det har du alldeles rätt i.

Någonting jag däremot inte försvarar är rätten att komma med personangrepp som t ex idiot när man kommenterar i min blogg, alltså precis sådant som du själv kom med.
Därför raderades din kommentar.
Undvik att skriva skit om du vill att din kommentar ska vara kvar.

Uppfattat?

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Det finns ingen anledning att radera din kommentar, du kom ju inte med några personangrepp.
Men däremot borde du läsa på lite grann innan du uttalar dig, är bara ett litet tips från mig till dig.

Angående DN-artikeln så står det mest skitprat i den, bl a anlitar de Expo. Och med tanke på hur extrem och trångsynta Expo är så är det inte så konstigt, dock retar de bara upp folk.
Detsamma gäller de andra PK-artiklarna.

När det gäller det där med outbildad så: Jag låter det gå för den här gången, även om det är precis på gränsen till vad som accepteras här. Dock har jag en bra utbildningar, flera stycken till och med.
Så tji fick du!

Karpstryparn sa...

Tillägg till Anonym: Att antyda att jag är en outbildad högerextremist är dock ett påhopp, däremot har jag fler bra utbildningar bakom mig är nationalist.

Så tyvärr för dig, jag är ingen högerextremist.

Och jag som faktiskt hade tänkt låta din kommentar stå kvar, men tyvärr, det där som du skrev om mig i det sista stycket är ju ett lögnpåhopp.

Så tyvärr, din kommentar blev raderad.

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan denna onsdag! Kramiz

Anonym sa...

haha radonfyllda hus. du vet ju var jag står i denna fråga fast jag kan hålla med dig om att de har samma rätt att anordna läger som alla andra men syftet med det är ju helt åt h!! det är ju givetvis för att de ska bli indoktrinerade o det vet du med.

Karpstryparn sa...

Svar till kloppan: Ja, hehe, angående det där med radonfyllda hus så tänkte jag att jag skulle vitsa till det lite.

Japp, jag vet vart du står i den frågan.

Absolut, självklart har alla rätt att anordna sånt här, det är en demokratisk rättighet. För det är mest det som det hela handlar om, d v s att alla har rätt att anordna sånt här.

Angående indoktinering: Sommarläger är ju främst till för lek och andra former av roligheter, men visst, en viss form av indoktinering lär ju ske också. Men det där med indoktinering har inget med SvP att göra, för så hade det varit oavsett vilket parti eller organisation som hade anordnat det.
Sånt är oundvikligt, om t ex Vänsterpartiet eller Moderaterna hade anordnat det så hade det blivit indoktinering då också.

Anonym sa...

och jag vet att de långtifrån är ensamma att bedriva såna här kampanjer bland de politiska partierna men ingen av de övriga skulle ens komma på tanken att utesluta en viss grupp människor

Karpstryparn sa...

Svar till kloppan: Nej, det har du rätt i. Å andra sidan måste man ju gå på sig själv, vill man inte ha vissa personer där så vill man inte.
Så det där kan man se på olika sätt.