tisdag 26 juli 2011

Anders Behring Breivik kan jämföras med ett vulkanutbrott

Mycket ska man läsa innan ögonen trillar ut, säger jag bara.

I helgen blev jag nämligen i denna blogg anklagad av några idioter för att vara medansvarig till fredagkvällens terrordåd i Norge.
Snacka om att de har en minst sagt livlig fantasi, ja, så pass livlig att den en dag ser till så att de hamnar på mentalsjukhus.

Dessutom påstod idioterna att jag är en feg usling för att jag går under psynonym, dessa anklagelser kom ifrån personer som själva var anonyma, haha. Men jag fick mig några goda skratt i alla fall.

Och tidigare idag (eller igår om man så vill, alltså under måndagen) fick jag mig återigen ett gott skratt.

För då var det nämligen en trångsynt idiot som i en blogg påstod att jag körde med svammel i min blogg. Som "bevis" på det citerade han mig där jag hade skrivit att människor kan konvertera till olika religioner, jag nämnde också att religioner inte har så värst mycket med folkgrupper att göra, för om det hade det skulle det ju inte gå att konvertera.

Så här löd mitt citat:

"För vad är det som säger att den gripne inte är en vit muslim, i det här fallet en norrman som av någon anledning har konverterat till islam?

För egentligen så har religion ingenting med folkgrupper att göra, man kan vara vit och vara muslim lika väl som man t ex kan vara svart och vara kristen."

Visst, den gripne är sionist, frimurare, antinazist, antirasist, antisocialdemokrat och islamhatare, detta kan ingen säga någonting om.
Att då anklaga honom för att vara högerextremist som t ex Aftonbladet gör blir minst sagt helgalet.

För man kan inte vara högerextremist, och samtidigt vara antinazist och islamhatare.

Och vad beträffande mitt citat om att religion inte har någonting med folkgrupper att göra:

Har den personen som citerade mig hört talas om konvertering? Nej, uppenbarligen inte.

Dessutom: Hade personen ifråga citerat resten som kom efter det så hade det varit solklart vad det var som jag menade.

Resten löd nämligen så här:

"Det finns även exempel på judar som har konverterat till islam, förvånadsvärt har dessa då blivit hjärtligt välkomna, så att säga, man skulle ju kunna tro att det var tvärtom.

Men så var inte fallet, däremot blev en del av dessa mördade när de ville konvertera tillbaka till sin förra religion."

I ett annat blogginlägg jämförde jag Nelson Mandela med Adolf Hitler, det som jag menade med denna jämförelse var att båda två har hetsat emot folkgrupper.

Hitler hetsade mot judar, och Mandela hetsade till mord på vita människor, närmare bestämt vita farmare i Afrika.

Jag publicerade även en länk till en video som bevisade att jag hade rätt angående Mandela, men videon nämnde idioten inte.
Men det var å andra sidan inte så konstigt, om han hade publicerat länken så hade han ju bevisat att han har fel.

Dock kunde jag inte besvara hans absurda påståenden, den som äger bloggen hade blockerat mig. Rätt kul att se hur snarstuckna vissa personer är, när man ska motbevisa dem, ja, då blockeras man. Snacka om att inte kunna erkänna att man har fel, haha!

Angående terrordåden i Norge så får nu Sverigedemokraterna skulden för det hela, ja, man anklagar SD för att ha saktionerat det hela.

Jo, jag vet, det är helsjukt, men så är det.

Tydligen anser det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige med alla våldsamma vänsteraktivister som sina hantlangare på fullaste allvar att Sverigedemokraterna har hyrt Anders Behring Breivik som mördare.

Läs mer om det hela på bl a

Med andra ord som är det politiskt korrekta etablissemanget med sina våldsverkande marktrupper genomsjuka i huvudet, alltså precis som vanligt.

Läs mer om detta på t ex

och

Och så påstår vänsterextremister att de är demokrater, jojo, mycket ska man höra och läsa innan öron och ögon trillar ut.

Artikeln där detta är skrivet hittar ni på http://www.dn.se/ledare/huvudledare/ord-goder-hat .

Här följer fler länkar om terrordåden i Norge:

och

Dessutom ville Anders Behring Breivik samarbeta med al-Qaida.

Läs mer om det hela på bl a

Det där sista är minst sagt mycket intressant, en person som hatar islam men som vill samarbeta med muslimska fiender för att förgöra en annan fiende.

En annan sak som också är intressant är att av de svenska riksdagspartiernas partiledare så är det bara SD:s Jimmie Åkesson och S:s Håkan Juholt som har fördömt dessa terrordåd å det kraftigaste.
Från de andra riksdagspartiledarna har det nämligen varit i princip knäpptyst.

Nåja, olika människor fungerar på olika sätt. Men ändå....

Det märkliga är dock att denne Anders anses vara fullt frisk, detta enligt vissa experter, samtidigt bedöms han enligt andra ha en psykisk störning kombinerad med ett starkt hat.

Men en sak står helt klar: Denne gärningsman är en produkt utav det mångkulturella samhället och det politiskt korrekta etablissemangets hetsjakt mot invandringskritiker.

Visst, galningar finns det lite här och var, och de flesta är inte kapabla till sånt här.

Men bland de "vanliga" galningarna finns det då och då en där det till slut brister, och där personen bestämmer sig att göra upp med det som han eller hon anser vara fel.

Men en person som är kapabel till någonting sånt här har ofta burit på sitt hat väldigt väldigt länge, en sådan här process är inte klar på en natt.

Man kan likna det vid ett vulkanutbrott: Det börjar med en inombordsprocess (utbrottets början , alltså när de krafter som släpps loss börjar att komma uppåt), sedan stiger det mer och mer (utbrottet börjar komma uppåt i vulkanen).........ännu är det dock lång tid kvar innan det verkligen bryter ut.........

Men när det väl bryter ut, ja, då bryter det ut i full skala!

Och den fulla skalan var i det här fallet bomben i Oslo och massakern på Utöya.

Och vulkanens namn är denna gång............Anders Behring Breivik.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du använder mycket, uttrycket "sjuk i huvet". Är det ett bra sätt att uttrycka sig tycker du? menar liksom om man verkligen vill nå fram med sina filosofier så bör man visa att man är mer mogen än så.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Är det enda som du har att komma med? Uppenbarligen, eftersom du inte nämner någonting om vad som i övrigt står i mitt inlägg.

Angående ett visst uttryck, och även andra uttryck: Jag skriver bara vad jag tycker om vissa personer, samt redogör för varför jag tycker så om dem.
Men som du säkert har märkt så handlar mitt inlägg mest om varför terrordåden i Norge skedde, och om gärningsmannen som utförde dem.

Men inlägget handlar också (som du säkert också har läst) om en del av de lögner, grova förtal och personangrepp som har skrivits om mig under helgen, samt om de personer som har skrivit sådana saker om mig.
Visst, jag skulle kunna namnge dessa personer också, men det besparar jag mig. De har gjort bort sig tillräckligt mycket ändå.

Däremot funderar jag på att polisanmäla dessa kommentarer som grovt förtal, jag har ju sparat dem.

Angående filosofier: Jag förstår precis vad du menar.
Men om du vill kolla in bloggar som du anser att bloggägaren uttrycker sig omoget i så finns det bra mycket värre bloggar än min.
Ett tips: Kolla in Demokratbloggen på http://www.demokratbloggen.wordpress.com .Där hittar du mycket sådana s k (enligt dig) omogna uttryck.
Även jag tycker att han många gånger går för långt, men det är min åsikt det.
Däremot anser jag inte att han är omogen, bara väldigt slagkraftig.

Men alla kan ju inte tycka likadant.

Angående ditt påstående om att jag är omogen: Det får stå för dig, de flesta som har synpunkter på mina blogginlägg tycker dock att jag är slagkraftig och skriver bra.
Jag tycker att det säger väldigt mycket om vem det är som är mogen.

Eller vad tycker du själv?

Och förresten: Igår kväll framkom det att Anders Behring Breivik (alltså den person som i fredags kväll begick terrordåden i Norge) har haft mycket kontakt med den sionistiska organisationen EDL, alltså English Defence League.

I svensk PK-media benämns denna organisation som högerextrem, att den är det stämmer inte.
Om man kollar runt lite bland t ex nationalsocialistiska media som t ex Nationell.nu så upptäcker man att de klassar EDL som sionistisk, och att de därför tar avstånd ifrån den.

Även organisationen FSS, alltså Försvarskåren Sveriges Självförsvar, tar avstånd ifrån EDL bl a på grund utav att de anser att EDL mest består utav sionistiska bråkstakar som bara ställer till bråk.
T ex försökte EDL att med våld sabotera förberedelserna för den stora demonstration som tidigare i år hölls emot det stora moske'bygget i Göteborg.

Karpstryparn sa...

Rättelse: Det var SDL, alltså Swedish Defence League, som med våld saboterade, inte EDL. Men SDL är allierade med EDL.