måndag 22 augusti 2011

Ännu ett dåd i mängden från dessa avskum

Jaha, så var det ny vecka igen. I mitt förra inlägg skrev jag att mitt internet inte har fungerat under några veckor, men att det nog ska fungera under denna vecka.

Hur det blir med den saken vet jag dock inte än, har inte hört någonting från min IT-leverantör.

Men om det inte skulle lösa sig denna vecka så har jag löst problemet på ett annat sätt, kan dock fortfarande inte använda min dator. Som jag skrev i det förra inlägget så använder jag mig av andra datorer på olika håll, jag kan alltså dyka upp "lite överallt".

Men men, hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag haft.

På http://thereseborg.wordpress.com/2011/08/20/nattligt-besok/ hittar ni däremot en kvinnlig representant för SD i Eskilstuna som tyvärr inte har haft någon bra helg.

Det står om det hela även på t ex http://www.dn.se/nyheter/sverige/sd-politiker-utsatt-for-skadegorelse-och-hot och http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.1157270-fonsterkrossning-hos-politiker-i-eskilstuna .

Hon hade nämligen blivit utsatt för den minsta sagt fascistiska och våldsamma terroristgrupperingen AFA (Antifascistisk aktion), vilken för övrigt borde ändra namn till FA, alltså Fascistisk aktion.

För det är ju vad de är, alltså just fascister som använder sig av våldsmetoder för att försöka stoppa folkvalda politiker.

Läs hennes och Carina Herrstedts debattartikel om det hela på http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/hot-och-vald-maste-tas-pa-storre-allvar_6409108.svd .

Läs också sverigedemokraten Stefan Olssons slagkraftiga reaktion på detta terroristdåd på http://politisktinkorrekt.info/2011/08/22/demokratins-djavlar-visat-sitt-fula-tryne/ .

Det är heller inte bara företrädare för invandringskritiska partier som drabbas av vänsterextremisters avskumsvidrigheter, nej, också företrädare för PK-partier som t ex Folkpartiet, Moderaterna, Centerpartiet och även Socialdemokraterna drabbas.

Ett enkelt exempel på sådant var ju när folkpartistiska valarbetare inför EU-valet blev grovt misshandlade av vänsterextremister ifrån bl a AFA.

Ett annat var när den homosexuelle och centerpartistiske riksdagsmannen Fredric Federley blev grovt misshandlad utanför sitt hem.

Dock är inte AFA ensamma om sådana illdåd, ånej, andra vänsterextrema grupperingar som t ex RKU, Revolutionära Fronten, Ung Vänster, Rättvisepartiet Socialisterna och även en del medlemmar inom SSU ägnar sig åt sådana "trevligheter".

Har dessa avskum någonsin hört talas om demokrati? Vet de ens vad det ordet innebär?
Nej, uppenbarligen inte, såvida de inte resonerar så här: "Det är vår demokratiska rättighet att misshandla och försöka mörda personer som inte tycker exakt lika som oss i varenda fråga."

För de resonerar ju tydligen så.

Till och med diktatorer som Adolf Hitler, Saddam Hussein och Josef Stalin var mer demokratiska än dessa snorbarn.

Och när vi ändå är inne på vänsterextrema snorvalpsavskum:

http://svtdebatt.se/2011/08/upplopp-enda-sattet-att-fa-politikerna-att-lyssna/  ,

http://www.newsmill.se/artikel/2011/08/13/i-v-nsterns-v-rld-har-ligister-aldrig-n-got-eget-ansvar  ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/poliser-attackerades-i-goteborg ,

http://politisktinkorrekt.info/2011/08/21/gapvanstern-storde-i-vanlig-ordning-under-sdus-torgmote-i-malmo/

m.fl.

Visst, det finns hur mycket antidemokratiska våldsdåd som helst som gapvänstern (som PI så vackert uttrycker det) har gjort, och gör, sig skyldiga till.
Men tyvärr räcker inte min blogg till för att ta upp vartenda ett av alla dessa.

Och på tal om antidemokratiska händelser: http://politisktinkorrekt.info/2011/08/21/sd-gloms-bort-i-rapports-redovisning-av-sifo/ .

Men mitt upp i alltihop finner vi också en minst sagt positiv händelse, nämligen följande: http://politisktinkorrekt.info/2011/08/22/nedskarningar-pa-aftonbladet-tappar-i-upplaga/ .

Läs mer om denna glädjande nyhet på t ex  http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article3236380.ece .

Whit these words I rest my case för den här gången.

9 kommentarer:

Ninz sa...

Sv; Själv har jag aldrig haft problemet med att vakna för tidigt :) Önskar att jag vaknade tidigt :D

Ninz sa...

Det tråkiga är att när en organisation skapas & dom får medlemmar så blir deras sätt att tänka en normalitet (i deras värld). Att dom sen skall passa in det övriga samhället, det existerar tydligen inte för dom *trist* & *galet*

Fenixmonas sa...

Kul att höra av dig igen! Små ligister har jag inget till övers för, men dessvärre kan de ju ställa till mycket elände...kramiz

attis sa...

Hallojsan. Det finns allt för många dårar som går lös i vårt samhälle. Vill snart varken läsa tidningar eller se på nyheter. Man blir ju bara illamående. Hoppas allt är bra och att du får ditt internet fixat. Ha det bäst.
Kramen

Karpstryparn sa...

Svar till attis: Jo tack, det kan man lugnt säga att det finns.
Angående internet: Det fungerar fortfarande inte, lite småtöligt det eftersom jag betalar mina räkningar via internet, som det är just nu får jag betala direkt till banken. Är lite dyrare det. Ha det bäst. *Kram*

Karpstryparn sa...

Svar till Ninz: Precis, oftast är det så, alltid är det dock så när det är frågan om vänsterextremister, veganer och muslimer.

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Ja, detsamma! Precis. kramiz

Anonym sa...

Börjar bli trött på politik. Farligt! Men så jäkla teist med alla lögner o smutskastning

Karpstryparn sa...

Svar till kloppan: Håller med om de två sista sakerna, själv tröttnar jag inte på politik, finns hur mycket som helst att skriva om. Men våldsdåd som detta är mycket allvarligt, sådana hotar demokratin och de som begår dem hatar demokratin.