fredag 26 augusti 2011

PK-media kryllar av rasister

Kristianstadsbladet hävdade i en artikel på torsdagen att Chang Frick kan komma att kastas ut från kommunfullmäktige då han flyttat till Stockholm. Som brukligt är då gammelmedia ska förmedla nyheter finns det alltid information de ”missat”.

Frick reser mycket genom sitt arbete, främst i mellansverige och Stockholmsregionen. Utöver detta är han även ordförande för distrikt SDU Syd, vilket geografiskt täcker hela Småland, Skåne och Halland, vilket föranleder övernattningar på olika orter.

Reglerna är sådana att man anses bo på annan ort om man tillbringar majoriteten av nätterna på annan adress mer än tillfälligt. Detta är inte aktuellt om man genom arbetet tillfälligt vistas på olika orter. Det skulle i så fall betyda att man var tvungen att byta adress varannan vecka, vilket givetvis inte är rimligt. Dessa regler kollade Frick upp med en av tjänstemännen i socialnämnden i Kristianstad i samband med att han blev invald.

För övrigt har Frick en lägenhet som mer än väl rymmer två personer, varför han tycker det är lämpligt att ha en inneboende, något han haft under hela året. Det må vara många politiska motståndare som håller tummarna för att Kristianstadsbladets artikel är sann, men PI får tyvärr meddela dessa att allt pekar på att Frick sitter kvar mandatperioden ut.

Denna artikel är saxad ifrån Politiskt Inkorrekt.
Källa:  http://politisktinkorrekt.info/2011/08/26/kristianstadsbladet-fabulerar-om-chang-frick-sd/ .

Läs även Kristianstadsbladets lögnartikel om det hela på http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/article1531883/Frick-SD-kan-slangas-ut-fran-fullmaktige.html .

Men Chang Frick är väl kinesisk invandrare, i hans fall adopterad, om jag inte har helt fel. Alltså är de som jobbar på Kristianstadsbladet rasister, likadant är det med de som försöker slänga ut Chang ur kommunfullmäktige.

Och när vi ändå är inne på SD:

57-åriga Peter Stormare, en av Sveriges mest framgångsrika internationella skådespelare, uppger i en intervju med tidningen King, som Expressen återger, att han tycker att det är bra att Sverigedemokraterna tog plats i Sveriges riksdag i valet 2010.
-Jag följde det svenska riksdagsvalet och jag blev lite besviken på att det etablerade medie-Sverige, med kvällspressen i spetsen, beskriver alla i SD som nazister och fascister som vill döda invandrare och bygga ariska tempel.
Stormare anser att de knappa sju procent som röstade på SD uttryckt ett missnöje med någonting som är fel i samhället och mediernas reaktion har varit, i stället för att ta reda på vad det bottnar i, totalt avfärdat dessa:
-Jag står inte bakom SD på något sätt, men många av deras väljare har ett uttryckt missnöje över hur det svenska samhället fungerar i dag. Man bör studera varför, och inte bara avfärda dessa människor som idioter som inte fattar någonting, säger han till King.
Vidare säger han sig tycka det är bra att SD nu sitter i riksdagen vilket ”gör att de andra partierna måste skärpa sig på alla nivåer”. Lösningen på det utbredda missnöjet har dock inte Stormare, som också menar att det under många år lagts ut en rökridå som gjort att vi i Sverige trott att vi är bäst på allting:
-Nu börjar den försvinna, och det är jävligt bra. Invandringen har lärt oss en hel del om oss själva, vilket är alldeles utmärkt, säger han till King.
 Källor: http://politisktinkorrekt.info/2011/08/25/peter-stormare-bra-med-sd-i-riksdagen/ och http://www.expressen.se/noje/1.2539761/stormare-bra-att-sd-kommit-in-i-riksdagen .

Och på http://politisktinkorrekt.info/2011/08/25/telefonsamtal-med-bra-brottsforebyggande-radet/ hittar vi ett klockrent exempel på en person som ljuger så det skriker om det, han försöker vända och vrida på sina lögner men kommer helt enkelt ingen vart.

Han kan i princip inte svara på ett enda dugg, han är inte ens bra på att håna och göra narr av sig själv.

Jag pratar i det här fallet om en person som jobbar på BRÅ, Brottsförebyggande rådet.

Eller ska vi nämna BRÅ vid dess rätta namn istället, nämligen LRÅ, alltså Lögnrådet?

Personens "förklaringar" är helt klart i stil med tillfället när BRÅ idiotförklarade den rapport om våldtäkter begångna i Sverige som Sverigedemokraterna publicerade.

I ett försök att motbevisa SD gjorde BRÅ en egen rapport, det enda den rapporten resulterade i var dock att BRÅ kom fram till precis samma resultat som SD:s rapport visade.

Efter det blev det av någon konstig anledning väldigt tyst från BRÅ.

Men varför blev så tyst då? Jo, de tvingades äta upp och svälja sina egna lögner med både hull och hår.

4 kommentarer:

Ninz sa...

Herregud! Kanske skall man ta & syna det herrskapet med lupp som bedriver denna fabulösa undersökning. Undra hur många som går igen: CLEAR Trevlig helg :)

Anonym sa...

Alla partier är Rasister om man ska uttrycka det så.
Hoppas att allt är bra med Dig!
:)

Fenixmonas sa...

Instämmer med föregående talare...hehehehe...Så du hittade min morotblogg, käckt! kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Ninz: Ja, det verkar faanimej inte bättre.
Angående trevlig helg: Tackar, hoppas du hade det du också.

Svar till Estonian Angel: Hehe, jo, så kan man ju uttrycka sig.
Jajamen, med mig är det bara fint, hoppas det är bra med dig också.

Svar till Fenixmona: Aaaah, hehehe.
Japp, efter "diverse krumbukterier" så hittade jag den, hehe. Kramiz