torsdag 1 september 2011

Patetiska förnekanden av invandringens enorma nackdelar

Jaha, så har vi nu åter igen fått ännu ett bevis i raden av mängder på hur bra det är med invandring och mångkultur, alltså det mångkulturella samhället. Detta helt enligt det politiskt korrekta etablissemanget sätt att se på saken.

Vad som är bra med mängder med olika sorters våldsdåd, t ex knivhuggningar, har dock åtminstone jag och många andra med mig svårt att se.

Jag tänker nu på t ex ett bröllop där bruden precis hann säga ja till sin nyblivne man innan hennes pappa drog kniv och därefter brutalt högg ner sin son.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.metro.se/skane/knivhogg-son-pa-dotterns-brollop/EVHkhE!jvVHa1Jq67y4c/ ,

http://vgnt.se/pappa-knivhogg-son-pa-brollop/  ,

http://www.skanskan.se/article/20110718/ESLOV/707189966/-/folk-var-chockade

och 

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2501354/sonen-fortfarande-allvarligt-skadad-efter-brollopsattacken .

Trots att det bevisligen är en icke-vit och icke-västerländsk invandrare som har begått detta mordförsök, t ex bevisar ju namnet vilken etnicitet gärningsmannen har (och ja, gärningsmannens namn finns med på en av länkarna), så väljer PK-media att pixla bilden.

Intressant är att denna pixling, precis som annan sådan som PK-media gör så fort gärningsmannen har en etnicitet som inte passar PK-medias mörka syften, är väldigt dålig.

Men att den sortens media alltid försöker mörka och förneka sånt här är inget nytt.

Se bara, eller rättare sagt lyssna, på t ex Hasse Aro i TV3-programmet Efterlyst: http://www.youtube.com/watch?v=Pa652Vk4EG8&feature=related .

Mer patetisk och verklighetsförnekande idiot än Hasse Aro går det knappast att bli, han är helt klart i samma klass som Täppas Fogelberg, Mona Sahlin, Alexandra "Plaskalidou" Pascalidou och Expos alla "bluffjournalister".

För att inte tala om vårt allas fega och ynkliga kräk stadsminister Fredrik Reinfeldt.

Inga kommentarer: