måndag 26 september 2011

Välkommen till gänget som förstör Sverige

Så var det dags för en politisk analys igen då.

Som många av er vet så fick Centerpartiet i förra veckan den 23:e september en ny partiledare, Annie Lööf tog då över partiledarposten efter Maud Olofsson.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/annie-loof-foreslas-bli-ny-centerledare_6429930.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/starkt-c-stod-for-loof_6417988.svd ,

http://politisktinkorrekt.info/2011/09/26/annie-bygger-vidare-pa-mauds-luftslott/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/1.2571678/har-provoceras-loof-av-svt-journalistens-fraga

http://www.dn.se/nyheter/politik/starkt-c-stod-for-loof

och

http://www.dn.se/nyheter/politik/i-dag-blir-annie-loof-centerledare

Det ska bli intressant att se hur Centerpartiet kommer att utvecklas under hennes ledarskap, om hon kommer att apa efter i den förra partiledaren Maud Olofssons fotspår eller om hon har insett vad många av hennes kollegor i andra EU-länder har deklarerat, nämligen att det mångkulturella samhället inte fungerar över huvudtaget och att det är ett enda stort fatalt misslyckande.

Men tyvärr finns det galna tecken redan i början, t ex att Sverige i framtiden ska ha en befolkning på 40 miljoner människor där etniska svenskar är i kraftig minoritet.

På den punkten går hon alltså i Mauds fotspår, dock ska man väl inte döma ut henne innan björnhonan är skjuten och skinnet är sålt på exekutiv auktion.

Vi får helt enkelt se vad som händer.

Men om hon skulle visa sig vara någonting som hennes gamla föregångare inte är, nämligen verklighetsförankrad, så lär hon omedelbart bli "ryckt i öronen" ett gäng gånger, eller bli belagd med munkavel, av Sverigehataren och svenskförrädaren tillika vårt lands stadsminister Fredrik Reinfeldt.

"FYYYYY på sig, Annie, sådär får man INTE göra, nej, man ska leva i dimman precis som jag gör!"

Leva i dimman, ja, han vill uppenbarligen ha en utveckling som ingen vettig människa vill ha.
Men å andra sidan är han ju inte vettig förstås.

Se t ex följande video där han förespråkar djurplågeri. OBS! Videon är inget för känsliga tittare: http://www.youtube.com/watch?v=fYXh1-aQuHE .

Varför ska vi ha invandring till Sverige, när den bara är skadlig?

Varför ska förresten självaste EU fortsätta att ösa in skadlig invandring? Ni som anser att t ex muslimsk invandring är bra såg uppenbarligen inte en dokumentär som i natt sändes i TV4 Fakta, den handlade om muslimsk propaganda från Saudiarabien i England.

I dokumentären uppmanade framträdande muslimer till mord på alla som inte är muslimer, att Jihad ska gälla över hela jorden, att man ska mörda judar över hela jorden, samt andra mycket vidriga saker. Moske'er var några av de platser där sådant propagerades, muslimer påstod också att förintelsen av judar i Tyskland under andra världskriget aldrig hade skett.

På tal om öppet hat emot andra folkgrupper, se t ex följande video där muslimer i Frankrike skanderar slagorden "Död åt judarna": http://europenews.dk/en/node/47622 .

Visst, det finns annan invandring som är av ondo också, men den muslimska är den absolut värsta.

Men detta skulle aldrig Fredrik Reinfeldt & Co erkänna, intressant är därför att han i en finsk tidning hade sagt att det mångkulturella samhället inte fungerar.

Nåja, nu är inte bara den borgeliga regeringen som är blinda, även vänsterblocket är det, särskilt Miljöpartiet och Vänsterpartiet som är extremistpartier av sällan skådat slag, i alla fall när det gäller svensk politik.

Miljöpartiet är faktiskt värre än Vänsterpartiet när det gäller att vara invandrings- och mångkulturextremister, vilket är anmärkningsvärt.

När det gäller den borgeliga regeringen contra vänsterblocket så finns ändå en stor skillnad, regeringen struntar ju i människor som har det svårt på jobbfronten och på andra håll i livet också.

Men båda sidor försöker lösa arbetslösheten genom att ösa in människor i Sverige som inte tillför någonting positivt över huvudtaget, så har det varit de senaste 21 åren och så är det fortfarande.

Att välja mellan det borgeliga blocket och vänsterblocket är alltså som att välja mellan böldpest och kolera.

Även Sverigedemokraterna har sina nackdelar, jag syftar nu på att partiet är för judevänligt och att de vill ha mer vargjakt i Sverige.

I övrigt är Sverigedemokraterna ett bra riksdagsparti, SD är dessutom ingångspunkten för andra invandringskritiska partier.

För något parti måste ju vara det första, SD var det som hade störst stöd bland befolkningen och därför kom de in.
Inte bara svenskar och andra vita röstade på Sverigedemokraterna heller, även icke-vita som t ex greker och turkar röstade på dem vilket är intressant.

Men åter tillbaka till Annie Lööf.

Välkommen till gänget som förstör Sverige, Annie, alltså den borgeliga regeringen.

Fast å andra sidan hade du lika gärna kunna ha varit med i vänsterblocket, skillnaden där är bara att de förstör Sverige på ett annat sätt.

Men nackdelar och fördelar finns med alla partier, frågan är bara hur mycket dessa saker är åt det ena och det andra hållet.

4 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Ja, du har så rätt...för-o nackdelar finns hos alla! Vi får väl se vad denna nya kvinna har att komma med...om hon nu inte blir tagen i örat direkt! Hehehe...Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Precis, det finns inget parti som är 100 % bra lika lite som det finns något parti som är 100 % dåligt.

Vi kan ta ett bra exempel på det: Vänsterpartiet är till största delen ett dåligt parti (dock var partiet märkligt mer demokratiskt under Lars Werners tid, än vad det blev under både Gudrun Schymans och Lars Ohlys tid som partiledare), men även där finns det enstaka bra saker.

Ett exempel på en bra sak är Vänsterpartiets inställning till Fas 3-arbeten, ett annat exempel är Lars Ohlys inställning till fildelning.

Som sagt, även hos ett genomruttet parti finns det bra saker, hur många de är dock en helt annan sak.

Angående Annie Lööf: Ja, det blir intressant att se hur Centerpartiet blir under hennes ledning, alltså om det går ännu mer käpprätt åt helvete eller om det går mindre.

Som det ser ut just nu så verkar det gå riktigt käpprätt åt helvete, jag menar, att vilja ösa in 40 miljoner människor till Sverige varav ingen av dessa tillför någonting bra samtidigt som etniska svenskar blir i kraftig minoritet, ja, det finns det absolut ingenting bra med.

Men som sagt, vi får se.
Kramiz

diana sa...

Jag blir bara väldigt trött ibland och undrar hur länge vissa politiker kan ha huvudena uppe bland molnen innan de fattar vad de ställer till med.

Karpstryparn sa...

Svar till diana: Jag förstår dig, och jag håller med dig fullständigt.....dock med skillnaden att jag ständigt är trött på PK-politiker.

Svenska PK-politiker = Landsförrädare.