måndag 19 september 2011

Varbölder

Under helgen fick jag en fråga från bloggaren Fenixmona på http://fenixmonasliv.blogspot.com/ om min reaktion på Riksdagens öppnande, hon undrade vad jag hade för åsikter om detta.

Jag funderar därför på att skriva ett inlägg om det, dock såg jag inte öppnandet så jag måste se det först. Kanske finns det på SVT Play.

Men idag bloggar jag om det här:

I helgen har det skett ytterligare ett vålds- och terroristdåd emot folkvalda politiker, jag syftar nämligen på detta:
http://politisktinkorrekt.info/2011/09/18/ny-antidemokratisk-attack-mot-kvinnlig-sd-politiker/ .

På http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=4702398 och http://politisktinkorrekt.info/2011/09/19/media-om-attacken-mot-gabriella-svensson-sd/  hittar ni intervjuver och reportage om det hela.

Här har ni ett annat av mängder med exempel på våldsdåd emot SD, det står om det på bl a  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/attentat-mot-sd-politiker-i-gnesta_6426436.svd

och

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.710337-sd-politiker-utsattes-for-attentat

Även representanter för andra invandringskritiska partier, t ex Nationaldemokraterna, drabbas.

I samband med det antidemokratiska våldsdådet emot Gabriella Svensson så uttalade sig en "varböld" vid namn Camilla Äckelberg, hoppsan, Läckberg menar jag ju.

Nåväl, Camilla Läckberg uttalande handlade bl a om SD, hon påstod bl a att partiet är en varböld.

Så här säger hon:

"– Jag har ju ingen politisk agenda med mitt författarskap. Jag vill underhålla. Men sånt som upprör mig och intresserar mig, det är klart jag lägger in det i böckerna. Sverigedemokraterna är en varböld som vi borde sticka hål på. Jag skulle vilja lyfta fram allt jag kan för att visa det vansinniga i vad vi gjorde som röstade in ett sådant parti i riksdagen. Det är så många som inte förstår vad de gjorde med sin röst, de tänkte väl att det bara var en missnöjesyttring den gången, de känner ”jag har det inte så bra just nu”, utan att förstå frågorna, utan att förstå vad det är för människor som faktiskt sitter i det här partiet."

Ni hittar artikeln i sin helhet på t ex http://www.sydsvenskan.se/journalist/andreasekstrom/article1546517/Verklighetens-tolk.html .

En annan liknande artikel om henne finner ni på http://www.aftonbladet.se/kultur/article13635865.ab .

Nu undrar jag om hon över huvudtaget någon gång har sett en varböld. Om hon inte har gjort det så är det snabbt och enkelt åtgärdat, det enda som hon behöver göra är ju att titta sig i spegeln.

Det är personer som Camilla Läckberg som är medansvariga till att våldsdåd som t ex detta sker emot folkvalda politiker.
Även PK-politiker som t ex Fredrik Reinfeldt och Lars Ohly är medansvariga till sådant.

Eller rättare sagt: De är huvudansvariga.

AFA, Ung Vänster, RKU, Syndikalistiska Ungdomsförbundet, Revolutionära Fronten och andra vänsterextrema våldsorganisationer går bara deras ärenden.

På valnatten sade ju Lars Ohly att "nu måste vi ta till utomparlamentariska metoder!".

Men vad har vänsterextremister gemensamt med extrema PK-människor som t ex Fredrik Reinfeldt, Lars Ohly och Camilla Läckberg då?

Jo, den gemensamma nämnaren är varbölder.

Läs mer om politiskt våld på t ex http://blog.svd.se/ledarbloggen/2011/08/30/det-politiska-valdet-maste-stoppas/ .

Och när vi ändå är inne på saker som har med politik att göra: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fp-narmare-riskgransen_6477996.svd .

2 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Jag tycker att det är dålig respekt för alla människor som säkert vet var de har lagt sin röst! Inte nog med att den berömda demokratin tycks vara helt utslagen, utan folk ska misshandlas och fara illa också för sina åsikter! herre du min skapare...kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Kunde inte ha sagt det bättre själv. Kramiz