torsdag 6 oktober 2011

Bör dödsstraffet återinföras?

I skrivande stund känner jag ett enormt hat som är så obeskrivligt stort att det kommer att bli mycket svårt att skriva detta inlägg, om jag skrev precis hur jag kände när det gäller djurplågeri och djurplågare så skulle jag med all säkerhet bli polisanmäld för mordhot och liknande.

Så därför låter jag bli det, jag låter istället följande länkar tala för sig:

http://www.dn.se/nyheter/sverige/vanvardade-katter-fick-avlivas ,

http://www.metro.se/goteborg/har-plagade-kvinnan-de-48-katterna/EVHkjf!GIbWBh7HZ7xsM/  ,

http://hn.se/nyheter/omkretsen/1.1385166-boter-for-kvinna-som-vanvardade-katter ,

http://www.gp.se/nyheter/halland/1.741036-katter-avlivades-efter-vanvard ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/vanvardade-katter-fick-avlivas_6528672.svd

och

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2582847/vanvardade-katter-fick-avlivas .

Hur kan någon människa plåga djur över huvudtaget? Djurplågare borde avrättas på så brutala sätt som det över huvudtaget går, personer som plågar djur har också mist rätten att få kallas människa och att existera.

Och angående hon som har gjort detta: Vaddå böter? Vaddå inte fängelse? Hon får ju för fasen inget straff ens.

Nej, om det fanns någon rättvisa så skulle hon avrättas med hjälp av gasen zyklon B, ni vet den gas som användes i Auschwitz.

Jag är för dödsstraff för djurplågeri, vi borde i Sverige återinföra dödsstraffet när det gäller grova brott som t ex djurplågeri, våldtäkt, dödsmisshandel m.m.

Tycker ni att vi ska återinföra dödsstraffet?

Själv tycker jag att vi skulle vinna mycket på detta, t ex så skulle vi bl a få bukt med större delen av den brottslighet som massinvandringen för med sig.

Men ska jag då avsluta detta inlägg i hat?
Svar nej.

För det första så är det inte bra, och för det andra så skulle det förstöra hela dagen och resten av veckan också.

Så därför avslutar jag inlägget med en minst sagt "svajig" version av låten "Rock'n roll Christmas" med Gary Glitter som finns på det klipp som kommer här. 

Innan det börjar så kan jag bara säga att om den snubben som körde den spelade upp den på en grammofonspelare så tycker jag följande: 

Personen ifråga ska slänga grammofonen käpprätt åt helvete, när den har landat ska han åka dit och sparka sönder den typ 102 gånger. Sedan tar han med resterna av den upp igen och sätter på dreten, då funkar den nog. 

Jag menar, det kan ju knappast låta sämre.
Eller vad tror ni? 

Döm själva: http://www.youtube.com/watch?v=z6IqIBKb0eA&feature=related .

1 kommentar:

Fenixmonas sa...

Nej, jag är ju emot dödsstraff men i vissa lägen så skall personer sättas in och nyckeln ska kastas bort så de aldrig någonsin kommer ut igen!! Människor som ger sig på djur är vidriga! Jag misstänker att det är sådana individer här som vi bor för min lille tiger Cesare blir rädd när gubben tar på sig jackan...Kramiz