torsdag 20 oktober 2011

Demokrati i Sverige fanns bara på stenåldern

I lördags så visade en del av Sveriges vänsterextremister vad varenda vänsterextremist i hela Sverige tycker om demokrati, nämligen att dessa våldsavskum har som mål att förinta den och allt som innefattas av den, t ex åsiktsfrihet och yttrandefrihet.

Detsamma gäller de företag i Malmö som då spelade s k "antirasistisk" musik som en protest emot att ett folkvalt riksdagspartis ungdomsförbund hade en manifestation emot en mycket allvarlig företeelse i Sverige, nämligen svenskfientligheten.

Men vad var det då som dessa företag basunerade ut för kräkmusik? Jo, rasistiska och våldsuppmanande hatlåtar gjorda av t ex de två rasistiska fascist- och våldspropagerande hiphop-artisterna Timbuktu och Promoe.
Andra rasistiska, fascistiska, våldsuppmanande och antidemokratiska hatlåtar stod bl a "latringruppen" Latin Kings för, vilken skämtsamt brukar kallas för Latrino Kids.

Läs mer om det hela på bl a

http://sverigedemokraterna.se/2011/10/19/dags-att-visa-konsumentmakt-bojkotta-anti-sd-foretag/ ,

http://www.svd.se/kultur/musikprotest-mot-sdu-marsch-i-malmo_6554823.svd ,

http://gd.se/noje/nojesnytt/1.4005195-musikprotest-mot-sdu-marsch-i-malmo  ,

http://www.gp.se/kulturnoje/1.749736-musikprotest-mot-sdu-marsch-i-malmo ,

och

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/621130-nu-manar-sd-till-bojkott-av-affarer .

Och här har ni resultatet av extremvänsterns demokratisyn under denna manifestation: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4749879 .

Angående Björn Söders uttalande så gör han helt rätt som uppmanar till bojkott mot dessa antidemokratiska och fascistiska butiker.

För demokrati, ja, det fanns tydligen i Sverige bara på stenåldern.

Visst, man kan tycka vad man vill om SD och andra invandringskritiska partier och organisationer, men att ha som mål att införa ett system där människor som är verklighetsförankrade blir avrättade för att de vill att rätt ska vara rätt är totalt förkastligt.

Men visst, de människor som vill införa det skulle väl inte bojkotta matkedjor som t ex Mc Donalds, om det visade sig att man i hamburgarna där hade genomruttet kött som hade blivit avskrapat från människor vars döda kroppar hade fått ruttna sönder i en värme på 35-40 grader heller då.

Eller uttryckt på ett annat sätt: Come on in, all världens skadliga bakterieepidemier!

2 kommentarer:

Emil sa...

Du är inte riktigt klok i huvudet.

Karpstryparn sa...

Svar till Emil: Känner du dig träffad? Om inte hade du inte brytt dig.