söndag 23 oktober 2011

Håkan "Jag är inte sambo" Juholt = Sveriges största brottsling?

En av de saker som det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige pratar om är att brottsligheten måste bekämpas. Dock är det bara just prat från deras håll och inget handlande, särskilt inte när brott begås utav någon av deras egna inom PK-eliten.

Jag tänker t ex på ledaren för Sveriges största nazisminfluerade parti, nämligen Håkan Juholt. Ja, Socialdemokraterna är ett gammalt nazistparti som inte vill låtsas om sina rötter.

Läs på t ex följande länk: http://sv.wikipedia.org/wiki/Statens_institut_f%C3%B6r_rasbiologi .

Men det är inte bara sossarna som inte vill kännas vid detta, ånej, vartenda parti som satt i Sveriges riksdag vid denna tid var med och drev igenom detta.
Alltså har vi idag en riksdag i Sverige där samtliga partier utom Sverigedemokraterna, Miljöpartiet och Kristdemokraterna är nazisminfluerade.

Anledningen till det är enkel: Dessa tre partier fanns inte på 20-, 30- och 40-talet.

Till och med Vänsterpartiet är ett gammalt nazistparti, fast i "röd" skepnad då.
För nazism och kommunism är ju ideologier som grundar sig på ungefär samma saker, enda skillnaden är att den ena är långt åt höger och den andra långt åt vänster.

När det gäller politiker som står långt åt vänster så har vi t ex storljugaren Håkan "Ingen kommentar" Juholt, vem vet, han kanske stödjer folkmord med tanke på hur nära Vänsterpartiet som han står.
Juholt tillhör ju den extrema vänsterfalangen inom partiet.

Angående Juholt så blir det tydligen inga förundersökningar mot honom angående alla lögner som han har kommit med genom åren, t ex när det gäller hyresbidrag, bilersättning, studieresor till Vitryssland samt mycket annat som han gör patetiska försök att bortförklara.

Läs mer om det hela på bl a






http://svt.se/2.22620/1.2567042/hakan_juholt_sitter_kvar_som_partiledare ,

http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1664 ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/fortsatt-granskning-av-juholt

och

http://www.dn.se/nyheter/politik/ingen-forundersokning-mot-juholt .

Ja du, Juholt, jag vet om jag kan hålla med om att en partiledare som har visat sig vara den andra manliga delen av vänstersidans svar på hela Mona Sahlins absurda personlighet (den första är ju Lars Ohly) är en bra ledare.

Dessutom är du ju djupt okunnig rent allmänt, du vet ju inte ens vad ordet "sambo" innebär, inte heller vet du vad förkortningen KK betyder, och inte heller vad man är om man är knullkompis med någon.

Med andra ord så är det lätt att tro att "herr" Juholt aldrig gick klart varesig grundskolan eller gymnasiet, och inte heller att han fick något slutbetyg när det gäller dessa båda.
Han har alltså lite för mycket gemensamt med en viss annan före detta partiledare för Socialdemokraterna, nämligen Göran Persson, samt även Mona "Jag hatar Sverige och alla som inte tycker som jag överallt" Sahlin.

Men ingen av dessa kom dock riktigt i närheten av att visa sådan okunnighet i början av sin tid som partiledare som Juholt har gjort.............fast när det gäller psykfallet Mona Sahlin så framstår nog Juholt ändå som en liten amöba, Mona Sahlin är ju en STOR amöba hon.

Dessutom har "fröken" Sahlins bana varit fylld av skandaler till "hersan och tvärsan" ända sedan hon gick i lekskolan, och det är den fortfarande.

Men ändå, Juholt: Även om Mona Sahlin är en djupt inskränkt rappakalja så insåg hon ju till slut det omöjliga i att sitta kvar.

Och det borde du också göra.

Eller är en av orsakerna till att en del av partiledningen vill ha bort dig att du har hållit med din partikollega i Malmö, nämligen Ilmar Reepalu, om att man ska utvisa kriminella invandrare ur Sverige och återkalla deras medmorgarskap?: http://politisktinkorrekt.info/2011/10/12/panik-i-s-juholt-stodde-reepalu/ .

Men visst finns det skurkar i det borgeliga blocket också, t ex denna: http://www.gp.se/nyheter/sverige/inrikespolitik/1.749139-c-ledamot-gjorde-en-juholt- .

Sedan har vi stadsminister Fredrik Reinfeldts far, som också han är politiker, som åkte dit för rattfylla. Men även han gjorde en "Juholt-are", han påstod ju att han inte hade druckit någonting.

Det är inte konstigt att föraktet emot PK-etablissemanget bara ökar och ökar. Och PK-journalister, inom t ex  Aftonbladet, Metro och Expressen, ja, de fortsätter att mörklägga och förvränga.

Jävla PK-brottslingar!

5 kommentarer:

Ninja sa...

Inget nytt under solen....människans ledare är sig lika, om Herodes Agrippa läste jag att han var arrogant,slösaktig och självgod. Just en skön meritlista....
Svar: Om du klickar på länken kommer du till sidan. Där står det hur du ska göra för att få en egen kod till din blogg. Men man måste ändå pinga manuellt, fast med ett musklick pingar den på flera olika ställen. Återkom om det inte fungerar....

Karpstryparn sa...

Svar till Ninja: Ja, det var ju inget vidare.
Jo, jag såg hur man skulle göra, har fixat det nu.

Johanna sa...

Haha ja det kan man undra.... :) Jättestängt är iaf något jag undrar över...

Fenixmonas sa...

Inte klokt...Ljugholtarn kan tydligen göra som han vill, då är ingenting olagligt...Gud nåde om det vore en vanlig svensson...kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Johanna: Samma här.

Svar till Fenixmona: Ja, precis, PK-svinen kommer undan med till och mord ju.