söndag 2 oktober 2011

Rasisttidningen

Nu ska tydligen snart den rasistiska tidningen Gringo startas igen, t ex så var och är själva namnet rasistiskt emot vita folkgrupper.

Rasisten Carlos Rojas blir precis som tidigare den som håller i det hela.

Läs mer om det hela på bl a

http://politisktinkorrekt.info/2011/10/02/carlos-rojas-i-farten-igen/ ,

http://www.svd.se/naringsliv/karriar/helhjartad-satsning-av-carlos-rojas_6512712.svd

och

http://www.resume.se/nyheter/2011/08/02/carlos-rojas-startar-gring/index.xml .

Uppdaterat kl.11.24 den 3:e oktober:

Anledningen till att inledningen blev så kort igår var att jag var lite trött när jag skrev det, det kostar att vara på topp.
Därför utökar jag nu inlägget.

Varför anser jag att Gringo var en rasisttidning? Varför anser jag att Carlos Rojas är rasist?

Tja, det finns många orsaker till detta.

En av orsakerna är att Gringo tillhör samma kategori som Expo, Svartvitt m.fl, alltså rasistiska/vitfientliga tidningar.

En annan är vilka representanter som döljer sig bakom den här typen av rasistisk media, t ex den kurdiske rasisten Kurdo Baksi som drev (och tydligen fortfarande driver) Svartvitt.

Denne hetsar även emot invandrare som är kritiska till det mångkulturella samhället, i samband med att Nationell Idag fick presstöd sade han nämligen bl a att "de enda invandrare som får komma till tals är de som kastar skit på andra invandrare".

Att påstå att invandrare kastar skit på andra invandrare är väl förresten att hetsa emot folkgrupper? Såvida nu inte gamle Kurdo gillar att slänga avföring på sig själv förstås.

Att Kurdo Baksi knappast är en person som har bra koll (eller dålig) när det gäller att uttrycka sig på ett sätt som gör honom kraftigt antidemokratisk, våldsförespråkande samt andra "trevliga" saker har blivit mer en vanlig vana för honom.

Men vem vet? Han kanske alltid har varit bra på sådant.

Sedan är det ju också intressant att han anser att nationalist och rasist är samma sak, när han själv är kurdisk nationalist.

Och hur går DET ihop, käre Kurdo?

Läs här vad han påstår om Nationell Idag: http://www.expressen.se/debatt/1.1667644/stoppa-stodet-till-rasisternas-tidning .

Läs här Nationell Idag chefredaktörs svar till Baksi: http://www.nd.se/artiklar/2009/8/kurdo-baksi-visar-att-nationell-idag-behoevs.aspx .

Och när vi ändå är inne på den våldsförespråkande och våldsförhärligande "antirasisten" Kurdo Baksi: http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1637 .

Baksi vet uppenbarligen inte vad ordet antirasist betyder, lika lite som alla vänsterextremister i hela Sverige vet vad det betyder.

Men å andra sidan är varken han eller vänsterextremister några antirasister, detta bevisar de ständigt. Dock gäller detta naturligtvis inte bara sådana typer.

Men den fascistiska/antirasistiska tidsskriften Expo då? Jo, också där kryllar det av
rasister, dessa tar nämligen aldrig upp rasistiska hatbrott emot svenskar och vita invandrare.

Ett exempel på en sådan person är Expo-medarbetaren Alexander Bengtsson, ni hittar lite saker om honom på t ex följande länk: http://thereseborg.wordpress.com/2011/07/31/svart-att-vara-hederlig-om-man-ar-reporter-pa-expo/ .

Alla dessa fortsätter att bevisa att de är någonting som de själva påstår sig vara emot, snacka om självmotsägelser av sällan skådat slag.

Att de är för mord på politiska meningsmotståndare är däremot någonting som de inte sticker under stol med, vänsterpartister tillåts t ex kräva att alla sverigedemokrater ska mördas.

Slutligen väljer jag att avsluta med följande inlägg skrivet av sverigedemokraten Therese Borg, det handlar om invandringens kostnader i Sverige och varför detta slöseri måste stoppas: http://thereseborg.wordpress.com/2011/09/29/invandringens-kostnader/ .

I nästa inlägg kommer jag att ta upp en artikel i DN (Dagens Nyheter) från idag där kolumnisten Johanne Hildebrandt skriver om varför Säpos DDR-arkiv måste öppnas.

Hennes artikel är både saklig, bra och slagkraftig, inlägget kommer att skrivas antingen ikväll eller i morgon.

Så håll ögonen öppna.

Jag ska väl också tillägga att jag släpper kommentarsgranskningen fri igen, har faktiskt saknat alla goda skratt som anonyma vänsterextrema knäppgökar har gett mig i form av totalt IQ-befriade kommentarer. Många gånger är de dock så absurda att man inte ens kan skratta åt dem, sådant är lågvattenmärken till och med för sådana idioter.

Så från och med detta inlägg så är den öppen igen, vi får se hur länge.

Inga kommentarer: