tisdag 28 februari 2012

Har ni på DN aldrig spelat schack?

Igår stod det en artikel i DN om att Säpo bevakar terrortränade personer, ni finner den på http://www.dn.se/nyheter/sverige/sapo-bevakar-terrortranade-svenskar .
Intressant artikel, eller hur? Dock finns det ett rejält grovt sakfel i den, nämligen det faktum att man benämner dessa bevakade personer som svenskar. Ingen av dem är nämligen svensk, däremot är de utlänningar allihop.
För det är ju så här att bara för att man har svenskt medborgarskap så är man inte svensk. Har man medborgarskap i något land så är det inte säkert att man tillhör det landets nationalitet för det, t ex kan man ju inte vara neger om man inte är svart/brun och inte kommer ifrån Afrika och USA (med vissa undantag då förstås, t ex om man är född i Sverige och är svart/brun, dock finns det ju mörka asiater). Riktiga negrer kommer dock ifrån de svarta delarna av Afrika och de svarta delarna av USA, medans falska negrer kommer ifrån Kaukasienområdet: http://sv.wikipedia.org/wiki/Kaukasien .

När det gäller DN-artikeln så står det efter bara några få rader väldigt klart att det inte är frågan om svenskar, inte heller syns några svenskar på bilden ifråga.
Dessutom är det tveksamt om dessa personer ens har något svenskt medborgarskap. De personer som Säpo bevakar är alltså icke-vita invandrare.
Nu kanske det finns någon som säger följande: -Det är väl ingen skillnad på svart och vitt?
Då säger jag följande: -Jo, naturligtvis är det. Om ni inte tror mig, spela då ett parti schack.
Eller är ni färgblinda?

måndag 27 februari 2012

Kronprinsessan Victorias nyfödda dotter smutskastas av DN

En av den förra veckans stora händelser i Sverige var när dottern till vårt lands kronprinsessa, alltså prinsessan Victoria, föddes. Hennes söta lilla dotter fick namnet Estelle.
Men knappt hade Estelle fötts förrän hon smutskastades utav svensk PK-media, i det här fallet DN (Dagens Nyheter).
Läs mer om det hela på http://www.dn.se/ledare/huvudledare/tvinga-inte-estelle-att-ta-avstand-fran-islam .
Men det är inte bara DN som smutskastar lilla Estelle, ånej, författaren Göran Bure'n sällar sig även han till denna vidriga skara genom följande artikel på Newsmill: http://www.newsmill.se/artikel/2012/02/24/varf-r-fick-prinsessan-heta-estelle .
Vad beträffande namnet Estelle så tycker jag att man skulle ha valt ett svenskt namn istället, vi bor ju trots allt i Sverige och kungafamiljen representerar ju Sverige.

Angående DN så undrar man ju med vilken rätt en tidning som har en vänsterextrem mördare som redaktör för DN Motor anser sig ha rätt att smutskasta ett litet barn? Ja, jag säger mördare eftersom det är just vad DN:s Jacques Henri Wallner är.
Läs artikeln "NI granskar: Media skyddade mördare" om det hela på http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1756 .
Nåja, nu är det ju långt ifrån första gången som svensk PK-media smutskastar människor som de inte gillar, men när man smutskastar ett litet barn som föddes för bara några dagar sedan, ja, då har man enligt mig med råge minst sagt passerat långt bortom gränsen för vad som är moraliskt och etiskt förkastligt.
För hela DN-artikeln stinker nämligen av sådant låååång väg.
Man kan jämföra det med fackförbundet Metall:s tillsammans med den fascistiska vänstertidningen Expo:s (av vilken större delen av dess medarbetare är ett gäng brottslingar) av en s k "upplysningsdag" om Sverigedemokraterna.
Ordet upplysningsdag är nämligen i det här fallet bara ett annat ord för en dag vars "upplysning" går ut på att göra klart för de ditkommande att de inte har någon som helst rätt att rösta på vilket parti de vill. Metall är alltså ett minst lika antidemokratiskt fackförbund som Transportarbetarförbundet är, vilket är tragiskt eftersom Metall försöker tuta i människor att de är det mest demokratiska fackförbundet i Sverige.

Men om Metall vill vara ett demokratiskt fackförbund så måste de avsätta Stefan Löfven, någon mer antidemokratisk fackföreningsledare är det nämligen svårt att hitta (han är ju även Socialdemokraternas partiledare, vilket säger ännu mer om de problem som partiet har)...såvida man inte kollar in Transportarbetarförbundet då.
Ärligt talat, när gick dessa fackförbunds båda ledare "i säng med varandra"? Man kan ju jämföra dessa ledare med Adolf Hitler och Josef Stalin.
Men vem av dem är Hitler, och vem av dem är Stalin?
Läs mer om Metalls förtalsdag emot Sverigedemokraterna på t ex

http://robsten.blogspot.com/2012/02/if-metall-och-demokratin.html

och

http://thereseborg.files.wordpress.com/2012/02/sverigedemokraterna-ett-parti-som-andra-9-maj.pdf .

Men åter tillbaka till DN:s smutskastningsartikel om kronprinsessan Victorias lilla dotter Estelle.
Kan någon berätta vad som är positivt med islam? För i ärlighetens namn så har jag inte hittat någonting alls som är positivt med vare sig islam eller muslimer, det enda skulle väl möjligtvis vara då att det finns en och annan muslimska kvinna som är emot kvinnoförtryck.
Fast när det kommer till kritan så finns det ingenting positivt med det heller, dessa är ju bara emot förtryck av enbart muslimska kvinnor.

fredag 24 februari 2012

Ironisk insändare om massinvandring

I dag stod det en insändare i "toalettpapperstidningen" Metro som retade upp mig ganska rejält, personen som hade skrivit den propagerade nämligen för fri invandring (har vi inte tillräckligt med problem och nackdelar orsakade av massinvandringen ändå?).
Men sedan slog det mig att den som skrev den nog var ironisk, om han inte var det så är han extremt psykiskt sjukt och fullkomligt livsfarlig och borde halshuggas. Därefter slänger man bort nyckeln till hans cell.
Men som sagt så tror jag att han var ironisk och gjorde narr av de många politiskt korrekta makthavare och andra pappskallar som vill förstöra Sverige och förinta det svenska folket genom att fortsätta med detta folkmord.
Jag publicerar här insändaren, den är skriven av en person vid namn Mikael Nilsson och lyder så här:

"Miljöpartiet vill som bekant öppna upp för fri invandring till Sverige. Det finns just nu inget land i världen som har fri invandring, och jag tycker att det skulle vara fint om vi kunde vara det första land att erbjuda detta.
Vi är ett rikt och välmående land som skulle må ännu bättre av en massinvandring. Många tycker att ordet "massinvandring" klingar illa, det tycker verkligen inte jag.
Jag förstår dock inte varför vi inte infört fri invandring än? Vi tjänar ju bara på det, det finns inga som helst negativa aspekter att tala om, det är något som berikar vårt land på så många sätt. Varför är detta så svårt att få igenom i riksdagen?
Jag tycker att ni ska lägga stor vikt vid detta när ni talar i riksdagen, försök få folk att förstå att detta är det enda rätta, och det bästa för Sverige."

Ja, bara ta det här med att "Vi tjänar ju bara på det, det finns inga som helst negativa aspekter att tala om, det är något som berikar vårt land på så många sätt.".
För det är ju så att vi inte tjänar någonting på det, att det inte finns några som helst fördelar med det, och det inte är något som berikar vårt land på något sätt.
Detta stämmer också in på massinvandring, och ska man ta in folk över huvudtaget så ska man ta in människor som tillför någonting.
Men så har det inte varit i Sverige de senaste 25 åren, och så är det inte nu heller.
För mord, våldtäkter, grov misshandel, rån, hot, mordhot, vandaliseringar, stölder, mygel, brott mot mänskliga rättigheter, försök till störtande av demokrati och yttrandefrihet (se bara på hatet emot Lars Vilks) osv är ingenting som berikar.
Och nu nämner jag inte ens de saker som de politiskt korrekta makthavarna sysslar med.

På tal om Lars Vilks förresten så uttalade sig i NWT (Nya Wermlandstidningen) i onsdags en muslim vid namn Rauf Ahmadi som representerar Islamiska kulturföreningen och Karlstads Unga Muslimer. Han sade sig fördöma attackerna på Karlstad universitet i tisdags mot Lars Vilks, men samtidigt propagerade han för att Lars Vilks inte skulle få existera. Han påstod bl a att Lars Vilks kränker alla muslimer, att han är ingenting och att muslimer vill få in andra människor på "den rätta vägen".
Men angående kränkningar: Vilka kränker vilka egentligen? Vilka begår hatbrott emot judar i Sverige t ex (nu är det ju skillnad på hatbrott och kränkning, men ändå)?
Angående ingenting: Om Lars Vilks inte är någonting, varför bryr sig muslimer då om vad han gör?
Och angående "den rätta vägen": Jaha, så alla människor ska våldta, misshandla kvinnor, begå hedersmord, begå pedofili, propagera för mord på icke-muslimer, begå terrorbrott, utöva hat m.m då?

Rauf Ahmadi avslutade intervjun med att påstå att "Vår profet är viktigare än våra liv". Om så är, varför begår ni inte självmord då? Vad hindrar er från det?
Representanterna för Karlstad universitet ansåg däremot, till skillnad ifrån alla yttrandefrihetshatande muslimer, att det var helt rätt att ta dit Lars Vilks: http://www.vf.se/nyheter/karlstad/%E2%80%93-helt-ratt-att-ta-hit-vilks .

onsdag 22 februari 2012

Att hata yttrandefrihet

Igår så var konstnären Lars Vilks på Karlstad unversitet för att hålla en föreläsning, nämligen Yttrandefriheten och dess gränser. C:a 20 minuter efter att den hade inletts blev han utsatt för äggkastning och en massa glåp- och slagord ifrån ett gäng skrikhalsar som ansåg att varken han eller hans konst hade någon som helst rätt att existera, vilken typ av "människor" som det är frågan om framgår väldigt tydligt.
Dessa personer har kraftig utländsk brytning som för tankarna till något eller några muslimska länder. Ett annat exempel på att de kommer därifrån är när de skriker "Allahu Akbar", på engelska betyder det "Gud är större": http://en.wikipedia.org/wiki/Allahu_Akbar_%28disambiguation%29 .

Eeeh, okej. Så deras "Gud" är "stor" gentemot "människor" som vill döda alla som inte tycker likadant som dem själva? Tur att man inte tillhör islam då.
Nej, tacka vet jag buddismen, för där har vi en fredlig religion.

Angående de muslimer som har tagit till vana att fysiskt attackera Lars Vilks så bevisar deras beteende klart och tydligt att de hatar yttrandefrihet, vilket är fullt naturligt att man gör i de muslimska delarna av världen. Därför anser många av den sortens människor att de har full rätt att förinta den på andra håll i världen också, alltså i de länder som inte är muslimska.
Och detta (samt många andra mångkulturella galenskaper) är i Sverige sanktionerat av det politiskt korrekta etablissemanget som t ex de sju politiskt korrekta riksdagspartierna (det åttonde är emot politisk korrekthet och heter Sverigedemokraterna) och politisk korrekt media som t ex Aftonbladet och TV4.
För övrigt är det långt ifrån första gången som Lars Vilks blir utsatt för terroraktioner. Mordplaner emot honom är ju också de ganska vanliga, även både dessa och terroraktioner emot honom är på många sätt sanktionerade av det politiskt korrekta etablissemanget även om det naturligtvis finns någon enstaka skillnad.

Läs och se mer om attacken emot Lars Vilks på bl a

http://www.vf.se/nyheter/karlstad/webb-tv-lars-vilks-attackerad-pa-universitetet  ,

http://www.expressen.se/gt/lars-vilks-attackerad-i-karlstad/  ,

http://avpixlat.info/2012/02/21/lars-vilks-attackerad-under-forelasning/

http://www.realisten.se/2012/02/21/lars-vilks-angripen-av-muslimer-pa-karlstads-universitet/ 

och

http://www.kansascity.com/2012/02/22/3444067/muhammad-cartoonist-attacked-during.html .

tisdag 21 februari 2012

Nordpolen och Sydpolen polisanmälda för kränkning

Igår stod det om att Björn Cederström, ledare för organisationen Försvarskåren Sveriges Självförsvar (FSS), har blivit polisanmäld för hets mot folkgrupp på grund av ett inlägg som han har skrivit på Facebook.
Vad som stod i inlägget framkom inte, men med tanke på att det finns snarstuckna halvidioter här och var som ser hets mot folkgrupp i typ nästan allting som över huvudtaget existerar på denna jord så är det knappast hets mot folkgrupp.
Snart är det väl hets mot folkgrupp att inte gilla ekoxar (alltså Europas största skalbaggsart) också, de är ju mörka i färgen: http://www.youtube.com/watch?v=2fgboj3N6SM&feature=related .
Angående detta så undrar jag förresten om man kan anmäld för hets mot folkgrupp om man säger eller skriver ordet brunöga? I så fall ligger jag illa till nu.
Men om någon läsare vet hur det ligger till med den saken så får ni gärna lämna en kommentar om det. 

Jag har även hört om att man kan bli anmäld för hets mot folkgrupp om man nämner en fågel vars namn är svarthakedopping, denna art finns i den svenska faunan...hoppsan, ordet svenska får man inte säga heller ju, allt som är svenskt är ju enligt det politiskt korrekta etablissemanget bara vidrigt, förkastligt och rasistiskt (vilket säger väldigt mycket om detta etablissemangs verklighetsförvrängda och vanvettiga galenskapsinställning). 
Om man kan bli anmäld för det här med svarthakedopping vet jag inte, men jag skulle inte bli förvånad över om det är sant.

Ja, lagen om hets mot folkgrupp i Sverige missbrukas ständigt, ja, snudd på dygnet runt faktiskt.
Här följer några exempel på detta:
Svart kaffe är rasistiskt, det är ju svart. Alltså ligger bl a colombianer illa till, kaffe produceras i bl a Colombia. Andra folkgrupper som ligger illa till är brasilianare, vietnameser, etiopier och indonesier.
Läs mer om kaffe på t ex http://sv.wikipedia.org/wiki/Kaffe och http://nwt.se/mera/helg/article1048699.ece .

Arabiskt fullblod, i det här fallet hästar, måste man också anmäla, de är ju hets mot folkgrupp så det bara skriker om det. Och Musse Pigg och Svarte-Petter måste anmälas också, man får helt enkelt ta och anmäla hela Walt Disney! 
Vid ett tillfälle polisanmäldes faktiskt, hör och häpna, Nordpolen och Sydpolen av en privatperson för kränkning emot människor med invandrarbakgrund. Anledning: Det finns snö och is där, enligt anmälaren kränker dessa båda naturting människor som inte är vita.
Stackars stackars den polis som fick ta emot den anmälningen, han eller hon löpte nog mycket stor risk att dö på grund utav stora mängder skrattanfall. 
För övrigt borde den person som anmälde spärras in på livstid, den personen är ju extremt psykiskt sjuk bortom alla nivåer som över huvudtaget existerar. Personen är helt enkelt en samhällsfara av sällan skådat slag.
Naturligtvis blev det inte någon förundersökning ens, och ingenting stod om det hela i PK-media.
Det sistnämnda är minst sagt mycket märkligt, med tanke på hur många läsare som de artiklarna hade höjt ögonbrynen på.
Snacka om ansiktslyftning alltså!

Och stackars de personer då, t ex vänsterextremister och så kallade "antirasister", som ser hets mot folkgrupp i precis allting som över huvudtaget existerar och polisanmäler sådant varje minut 24 timmar per dygn. Hur hinner de sova? De lär ju dö i förtid.
För alla behöver ju sömn, även de.
Dessutom borde vänsterextremister polisanmäla sin egen existens, värre rasister och fascister än dessa är det nämligen svårt att hitta. 

Och när vi ändå är inne på saker och händelser som har med vänstern att göra:  http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/vanstern-vagrar-att-tala-om-hela-verkligheten

söndag 19 februari 2012

Denna vecka minst 1022 läsare

Jag har nu tröttnat på att redovisa läsarstatistiken vecka efter vecka, vi får se om och när jag i så fall fortsätter med detta igen.
Till veckan, alltså med start i morgon, väntar en ny vecka med nya fräscha inlägg.
På återseende.

torsdag 16 februari 2012

Grästorps kommunchef: "Man ska ha rätt att skjuta ihjäl människor"

För inte så länge sedan så dömde JO (alltså Justitieombudsmannen) ut Grästorps kommunlednings attack emot Svenskarnas parti (SvP) angående en demonstration emot partiet efter dess framgång i kommunen efter valet 2010, då fick nämligen SvP ett mandat där.
Enligt JO så har kommunen i sitt agerande brutit emot en grundläggande bestämmelse i grundlagen genom att åsidosätta kommuns objektivitet, alltså var Grästorps kommunlednings attack olaglig.
Men det anser inte Ove Jansson, kommunchef i Grästorps kommun. Själv säger han följande om det hela: -Det är en ganska ointressant fråga. Vi har gjort ett formellt fel, ett litet litet, tycker jag.

Men det här var ju intressant. Enligt honom så ska man då även ha fullt laglig rätt att avrätta människor som står för en annan politik än man själv gör?
För det verkar det inte som om han har någonting emot, det finns det ju inga fel med.
Läs mer om det hela på t ex http://www.nationell.nu/2012/02/15/grastorps-kommunchef-ok-att-bryta-mot-grundlagen-nar-man-bekampar-nationalister/ och http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.843898-grastorps-kommun-klandras-for-nazistkritik .

onsdag 15 februari 2012

Döva och blinda poliser

Hajade ni till när ni såg detta inläggs rubrik? Vill ni haja till ännu mer? Läs då följande artikel: http://avpixlat.info/2012/02/14/polisen-lade-ner-far-utredde-och-fick-valdtaktsman-falld/ .
Läs också polisens absurda "förklaring" om varför utredningen lades ner på http://hd.se/skane/2012/02/14/polisen-forsvarar-sitt-beslut/ .
Hur tänkte de som höll i utredningen? Här hade man väldigt goda möjligheter att snabbt få fast gärningingsmannen.
Men vad gjorde polisen istället? Jo, de lade ner utredningen snabbare än en spyfluga hinner spotta.
Någon brist på absurda bortförklaringar fanns det däremot inte.
Eller vad sägs om följande "förklaringar"?: "Det kan jag inte kommentera", "Det kan jag inte kommentera", "Det kan jag inte kommentera" osv.
Hade det inte varit ärligare av polisen om de hade sagt att de inte brydde sig?
"Vi har annat att göra än att lyssna på tjejer som lider av för mycket fantasi. Men om hon mot förmodan har blivit våldtagen så får hon skylla sig själv, hon är ju svensk."
Jo men visst, polis polis potatisgris.

Läs mer om det hela på http://hd.se/skane/2012/02/14/tragiskt-det-ska-kravas-kontakter/ .

Det här är som när mitt ex blev brutalt våldtagen av en turk, hon försvarade sig och gjorde vad hon kunde men han slog henne rejält under våldtäkten och våldtog henne så brutalt att hon aldrig kan få barn.
Hon tog reda på vad avskummet hette, vart han bodde, vart han jobbade osv, man kan alltså säga att hon fick göra polisens jobb.
Men polisen grep honom inte. De sade bara att de inte visste någonting om honom, det hette t ex att "Vi vet inte vart han bor någonstans".
Detta betyder alltså att de poliser som hon pratade med inte kunde läsa, tydligen var de snudd på döva också.
Men det klart, han var ju icke-vit invandrare och är man det så har man ju aldrig gjort eller gör något brottsligt.

Och eftersom polisen inte gjorde någonting i Linas fall så är det säkert en icke-vit invandrare nu också.
Vem vet? Båda dessa avskum kanske kommer ifrån samma land, eller ifrån samma kultur.

tisdag 14 februari 2012

Expos Lisa Bjurwald hade stortrivts som lägerkommendant i Auschwitz

Innan jag fortsätter med detta inlägg så publicerar jag en slagkraftig och klockren kommentar som jag för några dagar sedan läste i ett kommentarsfält till en artikel om främlingsfientlighet, den löd så här:
"Främlingsfientlighet är inget problem, problemet är de människor som bekämpar den."
Men uppenbarligen var det någon som "gick i taket" av den, c:a en halvtimme efter att den hade publicerats var den borttagen.
Typiskt "slappstrukna skrik- och gaphalsar" som inte tål någonting.
Ett exempel på en sådan person har vi i den demokratihatande "skrikhoppetossan" tillika Expofascisten Lisa Bjurwald, jag syftar nu på en artikel från igår där hon i vanlig fascistanda hyllade den censur i PK-medias många kommentarsfält, alltså den censur som sedan i somras likt en ytterst smittsam farsot härjar där.

Läs mer om Lisa Bjurwalds hyllning på t ex http://www.nationell.nu/2012/02/13/expos-lisa-bjurwald-hyllar-censuren-i-tidningarnas-kommentarsfalt/ och http://www.medievarlden.se/blogg/lisa-bjurwald/2012/02/ljusning-i-kommentarsfalten .

Fin retorik av henne, va? Dessutom är hon oerhört feg också.
Varför pratar hon inte "ur blygdläppsskägget" istället och säger vad hon egentligen tycker, nämligen följande: -Tyck som mig/oss, eller också bannas ni för evigheters evighet från allting som över huvudtaget existerar. Valet är ert.

Härstammar Lisa Bjurwald från lägerkommendanten i Auschwitz? Det är nämligen lätt att tro det med tanke på hennes inställning.
För vad hände där om man som fånge sade emot? Jo, då blev man avrättad.
Är det ett sådant Sverige som "fröken" Bjurwald och hennes vidriga anhang vill ha? Ja, uppenbarligen.
Hon skulle med all säkerhet ha stortrivts med att vara lägerkommendant i Auschwitz och avrätta människor efter behag, jojo.
Och hon har mage att kalla sig för antirasist hon!
Men eftersom antirasist är ett kodord för antivit så är det ju helt naturligt för henne.
Snart propagerar hon väl för att legalisera våldtäkter på kvinnor också med motiveringen att "Ja, alla gillar ju sex.".
Men okej, fröken L Bjurwald, låt dig då bli brutalt gruppvåldtagen med toalettborstar, tallgrenar och ståndaktiga penisar ideligen oavbrutet under en 48-timmars period då.
Gör du det så tror jag (och säkert många andra också) på dig.

Vad anser ni själva om Lisa Bjurwalds s k "demokratisyn"?
Själv tycker jag att den stinker skit 1000 gånger mer och värre än en hög med genomrutten elefantavföring!

måndag 13 februari 2012

Är toaletter rasistiska?

Under förra veckan var det ganska tyst från mig, detta på grund utav att jag hade fullt upp med andra saker. Men ändå är 950 läsare angående förra veckans läsarstatistik rätt hyfsat, jag skrev ju bara ett enda inlägg då där jag gjorde reklam för bloggen Sweden Confidential.
Men nu är jag alltså tillbaka igen.

Idag står det en artikel i Svenska Dagbladet om att den belgiska domstolen har avslutat ett femårigt fall där en patetisk surkart till student vid namn Bienvenu Mbutu Mondondo drev en process i syfte att smutskasta och ljuga om seriefiguren Tintin och hans skapare Herge'.
Denne "student" förstod inte varför han var så illa omtyckt i Belgien för sina påståenden och anklagelser om seriealbumet "Tintin i Kongo" och skaparen Herge', alltså har han ingenting i skallen.
För ger man sig på någonting som i ett land (oavsett vilket det än är) har nationalstatus och är snudd på helgonförklarat, ja, då får man räkna med att vara väldigt illa omtyckt.
Men nu är alltså fallet totalt avslutat, seriealbumet är inte rasistiskt och rättvisan segrade. Angående den lättstötte studenten: Varför flyttar han inte tillbaka till Kongo? Där slipper han ju se Tintin.
Och belgier avskyr han ju uppenbarligen också, men de gillar ju inte honom heller på grund av det här med Tintin så det går ju på ett ut det.

Läs mer om det hela på bl a http://www.svd.se/kultur/tintin-i-kongo-inte-rasistisk_6845591.svd 

Men i Sverige ges det vika för minsta lilla skitsak, allt enligt "lagen om alltings mjäkighet". Ett av många exempel på detta hittar vi här: http://avpixlat.info/2012/02/13/negerbyn-dops-om/ .
Sedan pratas det om "hets emot invandrare", alltså en av de mest absurda lögnerna som över huvudtaget existerar i Sverige.
Vänd på det istället, och det blir hets emot hela det svenska samhället. För det är just exakt vad det är frågan om!

Och angående den kongolesiske studenten Mondondos resonnemang: Med det resonnemanget kan man ju få det till att den kända serietidningen Tarzan är rasistisk på grund utav att det finns apor i Afrika (serien utspelar sig ju i Afrika), att gröna lövgrodor kränker människor som bor på Grönland (dessa kallas ju för grönländare) eller att det är rasistiskt att fråga en kinesisk krogvakt om var toaletten finns på den krog som han jobbar på.

Ingenting förvånar mig längre, om jag säger så.

måndag 6 februari 2012

Sweden Confidential

Förra veckan blev det inte så mycket bloggande, jag hade mycket annat att göra. Men ändå kom bloggen förra veckan upp i 1025 läsare, rätt hyfsat det med tanke på att det bara blev två inlägg då.
Som det ser ut just nu så verkar det inte bli så mycket bloggande den här veckan heller, även om detta naturligtvis kan ändras.

I helgen fick jag förresten ett förslag från Kapten_Krok på http://swedenconfidential.wordpress.com/ om jag kunde tänka mig att lägga in hans blogg i min länklista, om jag gör det så lägger han in min.
Jag tackade naturligtvis "Ja" till detta, känner ju till bloggen Sweden Confidential sedan tidigare. Den är en av många bra massinvandringsmotståndarsajter som är starkt emot allt det vansinne som PK-ismen står för.
Kapten_Krok var ju väldigt aktiv som kommentator på Politiskt Inkorrekt, och han är det även på Avpixlat. Vi är helt enkelt i samma anda, även om min aktivitet på Avpixlat och andra massinvandrings- och PK-motståndarsajter naturligtvis varierar.

Om ni gillar bloggen Sweden Confidential så lägg gärna in den i er blogglista.

torsdag 2 februari 2012

Polisen vill inte få in några tips den här gången heller

Vad har det tagit åt Malmöpolisen? De senaste månaderna har man flera gånger gjort klart för allmänheten att man inte vill få in varesig tips eller annan hjälp i kampen när det gäller att få fast de avskum som fortsätter att begå grova våldsdåd i form av bl a mord i Malmö.
I en artikel på Avpixlat för bara någon eller några veckor sedan gjorde en representant för Malmöpolisen klart att de inte vill ha några tips eller annan information på vilka det är som begår dessa brott.
Vad orsaken till detta är är förmodligen att man, liksom många andra "flatpickar" i Sverige nu för tiden, gör allt för att dölja att det är icke-vita eller andra icke-västerländska invandrare som begår dessa brott trots att det är alldeles uppenbart att det är sådana som står för majoriteten av brottsligheten i Sverige.
Det är helt enkelt åter igen frågan om s k "positiva saker och händelser" med mångkultur och massinvandring, detta vet många Malmöbor för de ser ju vad som händer på gator och torg. 
Men allt detta struntar alltså polisen i.

Vad är det som är så positivt med t ex mord? För uppenbarligen är sådant enligt rasistiska och fascistiska PK-iter ett bra bevis på fördelar med mångkultur och massinvandring.
Men visst, då är väl gårdagens sprängning av Malmös polisstation bra också då?

För er som missade detta kan ni läsa om det på bl a

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ny-dodsskjutning-bomb-mot-narpolis_6813225.svd  ,

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2696100/sprangattentat-mot-polishus-i-malmo  ,

http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1741 ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.846846--fruktansvard-attack-mot-hela-samhallet-

och

http://www.realisten.se/2012/02/01/bomb-mot-polishus-i-malmo/ .

Ja, vad ska man säga? Det här påminner väldigt mycket om när vår "käre" statsminister Fredrik Reinfeldt om Södertälje sade följande:
"-Södertälje, och särskilt stadsdelen Ronna, är ett föredöme för hela Sverige."
Dagen efter att han hade sagt det så sköts hela Ronnas polisstation sönder med automatvapen. Och vad sade Reinfeldt om detta? Jo, inte ett enda dugg, då höll han käften.
Malmöpolisen har dock inte riktigt samma uppfattning om Malmö som han har om Södertälje, fast trots att de anser att läget är allvarligt så vill de ändå inte få in några tips på vilka det är som "skjuter sönder" Malmö.
Förstår polisen inte allvaret? Är de SÅ himla blinda?

Och Aftonbladet då som skriver att man kan känna sig trygg i Malmö. Jaså? Jaha? 
Vilket Malmö är det som de syftar på?
Men visst, Jan Helin & Co, eftersom ni tycker att ingenting farligt händer i Malmö, varför flyttar ni inte dit och bosätter er där då?
Men det klart, vi andra som lever i verkligheten, alltså "mitt i skiten" (både i Malmö och på andra mångkulturella orter i Sverige), vi har väl fel allihop, va?
För ingenting händer väl på sådana ställen, inte ens i form av att en tvestjärt släpper en fis ens en gång. Eller?