lördag 30 juni 2012

Rasistiska mail till Grums kommunledning my ass (forts från föregående inlägg)

Här följer fler brev till kommunledningen i Grums angående vräkningarna av skötsamma hyresgäster på Järpegatan till förmån för "ensamkommande flyktingbarn". Enligt ortens kommunledning så hade det tydligen formligen "rasat in mängder med drösar" av så kallade "rasistiska mail" till Grums kommunhus, man anser alltså att all kritik emot kommunens agerande är rasism.
Men vad är rasistiskt i t ex dessa mail? Läs dem och bedöm själva (för att kunna läsa dem måste ni enkelklicka på dem):






(Med hänsyn till de personer som har skrivit dessa brev är deras namn pixlade)

Som sagt, vad är rasistiskt i dessa mail? Kan ni se något rasistiskt här? Nej, jag tänkte väl det. Och det kan inte jag heller.

Vill ni däremot skriva på en namnlista emot det vansinne som politikerpamparna i Grums kommunhus har skapat så kan ni göra det här: http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6698 .

Och här har ni en lögnartikel om breven också: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/rasistiska-mejl-efter-tvangsflytt_7263883.svd .

fredag 29 juni 2012

Breven till Grums kommun gällande vräkningarna på Järpegatan (del 1)

Jaha, så var det då återigen dags för ett intressant blogginlägg, denna gång väldigt intressant till och med.
För den här gången handlar det om det första av 128 brev adresserade till kommunledningen i Grums angående dess vräkningar av skötsamma hyresgäster på Järpegatan där till förmån för "ensamkommande flyktingbarn" (ni som har hängt med i bloggen hitills vet vad det handlar om, om inte så är det bara att gå in på länken om en viss aktion som står längre ner i inlägget). Samtliga av dessa brev kommer att publiceras i denna blogg framöver.

Men som sagt så är detta brev extra intressant. Varför det då? Jo, därför att det är skrivet utav några av de flyktingar som Grums kommun har berett de aktuella lägenheterna på Järpegatan åt.
För att läsa brevet måste man enkelklicka på det, vill ni läsa det så är det alltså så ni måste göra.
Här är brevet:

(Med hänsyn till de som har skrivit detta brev så är deras namn pixlade, som ni säkert kan se)

Och på följande länk (alltså "Aktion mot svenskavhysning i Grums") får ni mer information om vad det hela gäller: http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6698 .

Tycker ni att denna avhysning är fel? Skriv då på listan.

Här har ni en annan bloggartikel om detta brev: http://sockerbitar.se/brevet-till-grums-kommun-fran-ensamkommande-barnen/ .

onsdag 27 juni 2012

tisdag 26 juni 2012

Demonstration emot Grums kommunledning kl.14.00 den 14:e juli i Grums

Det har just kommit till min kännedom att den demonstration som Facebookgruppen "Aktion mot deportation - "Grumsgruppen" arrangerar emot kommunledningen på den värmländska orten Grums blir av kl.14.00 lördagen den 14:e juli där.
Ni som vill veta mer om demonstrationen, varför den anordnas osv kan läsa t ex följande inlägg: http://karpstryparn.blogspot.se/2012/06/demonstration-emot-kommunledningen-i.html .

Ett stort Grattis till Sweden Confidential

Länge har svensk PK-media dominerat nyhetsutflödet i Sverige, och därmed kunnat publicera "hipp som happ"-artiklar som ofta innehåller rena lögner, mörkläggningar och grova förtal.
Dessutom tar man nästan aldrig upp grov brottslighet, i alla fall inte sådan som är ett av många resultat av det mångkulturella samhället och den massinvandring som sedan 22-25 år tillbaka har drabbat Sverige och också fortsätter att göra det.
Men den svenska PK-medians tid vid makten är sedan någon gång under 2007 bruten, det hela startade med den politiskt inkorrekta nyhetsbloggen Politiskt Inkorrekt.
Efter det har det bara rullat på, och idag finns gott om politiskt inkorrekt media i Sverige som utgör en klar och tydlig motpol till den korrupta PK-median. För till skillnad ifrån den svenska PK-median så döljer inte den politiskt inkorrekta median sanningen för medborgarna i Sverige.

En av de aktörer inom den politiskt inkorrekta median i Sverige som har seglat uppåt snabbare än ett löv flyger med hjälp av vinden är nyhetssidan Sweden Confidential, denna nyhetsbloggs inflytande är enligt mätverktyget Alexa mycket stort och det går hela tiden bara bättre och bättre för den.
Fortsätter det så här så kommer så småningom denna nyhetssida att gå om sin huvudkonkurrent inom den politiskt inkorrekta median i Sverige, nämligen Avpixlat.

Jag gratulerar mina nyhetskollegor på Sweden Confidential till framgången, för det är de väl värda. Grattis, SweCon!

Läs mer om Sweden Confidentials inflytande och framgångar på t ex http://www.swedenconfidential.info/2012/06/26/sweden-confidential-gor-skillnad-i-pk-varlden/ .

söndag 24 juni 2012

Demonstration emot kommunledningen i Grums

Ni som följer min blogg har säkert upptäckt att det skrivs väldigt mycket om högaktuella nyheter här, för det mesta "ränner" jag runt bland olika nyheter att blogga om även om jag naturligtvis då och då får tips om händelser som man kan blogga om.
Angående det sistnämnda så fick jag faktiskt under den här veckan ett tips om en nyhet, nämligen att det på den värmländska orten Grums ska anordnas en demonstration lördagen den 14:e juli. Demonstrationen är en reaktion på hur kommunpamparna där har skött en viss uppmärksammad sak, nämligen bestämt vräkandet av skötsamma hyresgäster till förmån för "ensamkommande flyktingbarn".

Uppenbarligen så är det så att det är Facebookgruppen "Aktion mot deportation - Grumsgruppen", (vilken för övrigt startades lördagen den 16:e juli) som står som arrangör för demonstrationen.
Demonstrationståget startar vid hotellet i Grums (det enda hotellet i Grums) vid Sveagatan (den gata som går igenom den centrala delen av Grums, alltså förbi kommunhuset) och fortsätter fram till kommunhuset, någon eller några talare kommer troligen att finnas med också.
Angående vilket klockslag som demonstrationen startar på är dock ännu inte bestämt än.
Det som däremot står glasklart är att demonstrationen är avsedd för alla, oavsett partitillhörighet eller politiska åsikter, som är emot kommunens beslut att vräka skötsamma hyresgäster till förmån för "ensamkommande flyktingbarn", inte heller behöver man bo i Grums för att kunna deltaga i den.

Att denna demonstration blir av ses förstås knappast med älskande ögon av de båda Grumspolitikerna Annika Lomarker (hon är för övrigt jävig, t ex sitter hon på "dubbla stolar") och Torbjörn Bood.
Men å andra sidan vore det väl väldigt konstigt om dessa två personer skulle ha gjort sig kända för att kunna tåla kritik, de har ju som ni säkert vet gjort sig kända för helt andra saker, t ex att göra skiljnad på människor och människor.
Och sedan har de mage att komma dragandes med det eviga tjatet om hur viktigt det är med integration.
Men om det nu är så himla viktigt med integration, varför ser då Bood och Lomarker till att slänga in en massa "flyktingbarn" i en och samma trappuppgång medans de slänger ut de hyresgäster som bor där?
Det verkar som om dessa två politiker inte har en endaste aning om vad som menas med integration.
Däremot undrar man ju så här lite till mans över om de har någon typ av diagnos, det måste man ju i alla fall ha om man ser icke-existerande nazister överallt i världen vart man än vänder sig.
En annan fråga är om någon av dem (eller varför inte båda två) har fått permission ifrån någon hispa, och när de i så fall måste vara tillbaka igen.

Både Torbjörn Bood och Annika Lomarker verkar tydligen vara väldigt populära i Grums, i alla fall om man ska gå efter att det var eviga dag sätts upp löpsedlar på dem här och var i Grums.
Vi kan ta några exempel på detta, nämligen följande:

På följande löpsedel får man reda på var Annika Lomarker har sitt huvudkontor:

Och här gör Torbjörn Bood klart att han har problem med icke-existerande nazister, att han också tror på andar och diverse demoner står även det väldigt klart:

Och på följande löpsedel gör Annika Lomarker ett tafatt försök att bevisa att hon vet vad hon pratar när det gäller integration:
Hur hon däremot kan få det till att invandrare integreras i Borgvik när det inte finns några invandrare där förklarar hon däremot inte.
Däremot verkar Lomarker ha lite svårt att förstå Grums inte är detsamma som Borgvik, det är ju frågan om helt olika orter. Så geografi är tydligen inte hennes starka sida precis, men å andra sidan är hon nog knappast ensam om att inte ha det på sin arbetsplats.
För det är ju faktiskt inte i Borgvik som hyresgäster vräks till höger och vänster, utan att ha blivit tillfrågade om de vill flytta ifrån sina hem som de har haft i 30-45 år.

Däremot tycker både Bood och Lomarker att det bara är bra med både luft- och "utslängningsombyten":

Men om det nu är så himla bra med omväxling, varför överlåter de då inte sina egna hem till "flyktingar"? Varför ska vanliga människor drabbas utav deras galenskaper?
På följande affisch kan man förresten se vad Grumsborna själva tycker om detta:

Om Torbjörn Bood & Co vägra att lyssna på vad vanliga människor, både i Grums och på andra ställen i Sverige, tycker om vad han och de andra i Grums kommunhus håller på med så kan det faktiskt sluta med följande:

Men vad är då denne Bood för sorts person? Vad försigår i hans huvud? Försigår det någonting över huvudtaget där förresten, och i så fall vad? För inte fasen är det tankeverksamhet i alla fall, den saken är fullständigt glasklar.

Det är också intressant att Bood anklagar andra människor för att vara rasister, när han själv är en sådan:
Hörru du Torbjörn, hur var det nu med det här med ditt eviga tjat och gnat om alla människors lika värde? Menar du verkligen vad du säger, eller låtsas du bara? För om det är det sistnämnda (vilket det ju uppenbarligen är), ja, då får du allt låtsas lite bättre nästa gång, och det inte så LITE heller förresten.
Fast det klart, varför ska Torbjörn Bood bry sig den här gången, när han inte gör det annars?:

Och när vi ändå är inne på Torbjörn Bood, var det möjligtvis han som var i farten här?: http://nwt.se/grums/article1128323.ece .
Visst, att bli förbannad över att det här och var sitter uppsatta affischer på en lite överallt, ja, det är en sak det. Men att bli så förbannad över detta att man spränger ett av elskåpen som det sitter en sådan affisch på,...ja.....

Läs mer om den kommande demonstrationen på lördagen den 14:e juli i Grums på t ex följande:


http://sockerbitar.se/grumsgruppen-ar-pa-g/ ,

Och här har ni FB-gruppens sida: http://www.facebook.com/#!/groups/205419262913434/ .

Även en namninsamling är startad på grund av detta, och den finner ni på http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6698 .

torsdag 21 juni 2012

När ska du ta din sista knarksil, Emanuel Karlsten?

Mycket ska man läsa innan ögonen trillar ut, heter det ju. Men knappt har minister Birgitta Ohlsson hunnit med att önska att Sverige ska avskaffas, och att SVT-profilen Elisabeth Höglund inför Nationaldagen hunnit kräva i Aftonbladet att Sveriges Nationalsång ska avskaffas, förrän det dyker det upp en minst sagt Sverigefientlig (alternativt IQ-befriad dubbelidiot) typ vid namn Emanuel Karlsten.
Denne Karlsten (som för övrigt verkar ha vaknat på fel sida om sin babysäng varje dag sedan den dagen han föddes) vräker nämligen i Dagens Nyheter (DN) ur sig att svenskt midsommarfirande i själva verket bara är en förljugen låtsastradition.
Enligt honom själv har han inte varit med om något midsommarfirande av värde före sin födelse (FÖRE sin födsel??? Heter det inte "efter", Karlsten??), därför menar han att svenskt midsommarfirande inte är någon tradition. Enligt denne Emanuel började Sveriges traditioner samma dag som han föddes, alltså närmare bestämt för 29 år sedan.
Så här skriver han i DN-artikeln "Midsommarnojan är egentligen obegriplig":

"Jo, så jag ligger och har ångest inför det här med midsommar. Vilket är märkligt, eftersom "ligger" i det här fallet innebär i en solstol i ett 35-gradigt sydostasien. I morgon påbörjar jag en lång hemresa för att hinna hem till midsommarafton. Vilket är ännu märkligare eftersom den högst sannolikt kommer att firas i ett pissregn till låtsassommar och följas upp av en besvärande förkylning.

Min ångestfyllda relation till högtiden är egentligen både obegriplig och rotlös. I min barndom kan jag knappt minnas en enda midsommarafton som var särskilt betydelsefull."

Han skriver också längre ner i artikeln följande: "Färskpotatis- och sillorgie så traditionstyngd att den gör Jimmie Åkesson fuktig på överläppen."

Usch och fy för svenskt "låtsasfirande" alltså, detta enligt Emanuel Karlsten.

Men käre lille Emanuel, när du nu är så himla trött, less och hatar det svenska midsommarfirandet så himla mycket, varför flyttar du inte till Thailand istället och stannar kvar där permanent? Eller passar det inte att se på när pedofiler förstör stjärthålen på thailändska småpojkar nätterna i ända?
Enligt din mediakollega på Expressen, alltså Thomas Mattsson, så gör ju ni "journalister" bara ert jobb, oavsett vilka lagbrott ni än begår. Sådant kallar ni nämligen alltid för s k "undersökande journalistik" (vad nu det är för någonting).
Och vem vet? Du kanske är den store huvudaktören själv när det gäller sådana övergrepp.
Om du sedan ägnar dig åt sådant hemma i Sverige låter jag däremot vara osagt, men om du nu skulle göra det så är det kanske därför som du är så trött på Sverige.
Jag menar, det kostar ju att ligga på topp, så att säga, i alla fall om man då och då brukar kränga.....nej, vänta nu ett litet tag här, sånt får man inte säga för då kör man ju med personangrepp.
Och som ni vet så förekommer det ju aldrig varken påhopp eller personangrepp i denna blogg.

Nåja, med tanke på att Emanuel Karlsten är före detta knarkare, i alla fall enligt vad jag har fått reda på (som dessutom tydligen inte har slutat punda än), så säger ju hans absurda påståenden om svenskt midsommarfirande allt.
Det här är snudd på värre och mer patetiskt än när SVT-profilen Elisabeth Höglund krävde att Sveriges Nationalsång skulle förintas till och med.
Skillnaden mellan henne och Emanuel är bara att hon inte är någon knarkare, i övrigt är de ganska lika.

Ni som vill läsa hela Emanuel Karlstens "kräkning" emot svenskt midsommarfirande (ja, han formligen spyr ju galla över denna fina svenska tradition) hittar den på http://www.dn.se/nyheter/midsommnarnojan-ar-egentligen-obegriplig?a=

Trevlig kräkning på er!

onsdag 20 juni 2012

Fredrik Reinfeldt får skydd emot muslimer för 21,6 miljoner kronor

Om ni tror att rubriken till det här inlägget syftar på att Sveriges statsminister har blivit HIV-smittad av muslimer och för det behöver bättre skydd emot sådant så tror ni helt fel.
Däremot handlar inlägget om att han får nytt skydd emot muslimer som begår olika sorters terrorhandlingar, t ex bombsprängningar. Detta skydd uppgår till en kostnad av hela 21,6 miljoner kronor, ingen liten summa alltså. När det gäller sådant här så finns det alltså pengar, men att ge arbetslösa svenskar och vita invandrare jobb i Sverige (samt andra också), ja, det finns det tydligen inga pengar till.
Eller rättare sagt, det finns visst pengar till sådant, de används bara inte till det.

Enligt en artikel i Metro idag står det bl a så här:
"Säkerheten höjs kring Fredrik Reinfeldts bostad och delar av Rosenbad. Bilbomsattacker ska förhindras genom att bygga hinder. Kostnad: 21,6 miljoner kronor."
Man ska alltså försöka stoppa enbart bilbombsattacker, andra attacker som t ex direkt fysiska mordförsök och sprängningar av byggnader bryr man sig däremot inte om.
Som ett exempel på ett terrordåd nämner man vad den norske terroristen Anders Behring Breivik gjorde i Oslo. Dock koncentrerar man sig bara på den första "ronden", den andra nämner man inte ens.
Varför gör man inte det? Eller beror det på att alla som dog på Utöya var vänstermänniskor? Reinfeldt klapppade säkert händerna i det blåaste rappet, när han fick reda på vad som hade hänt.
"Hurra hurra, nu blev jag av med ytterligare några politiska motståndare, att det var i ett annat land spelar ingen roll."

En annan sak som är intressant är att man struntar fullständigt i alla terrordåd och terrorismgärningar som muslimer begår, har begått och fortsätter att begå, både i Sverige och resten av världen (vem minns inte alla de gånger som muslimer har försökt att döda chefredaktören på den danska tidningen Jyllandsposten och den svenske konstnären Lars Vilks t ex?). Ett av mängder med bra bevis på detta har vi i Metros s k "rättslige expert" Stefan Wahlberg, i artikeln "Säpo har tvingats till det här" skriver han bl a följande:

"Säpo tar inga risker när det gäller den centrala statsledningen. I sin årsberättelse bekräftade Säpo att man vet att det finns politiskt motiverade så kallade högkapacitetsaktörer inom de svenska extremistmiljöerna- och att dessa har både "förmåga och avsikt" att genomföra dessa dåd här. Och det är just dessa isolerade extremister som är farligast eftersom de är så svåra att identifiera och kontrollera."

Men hallå där, Stefan Wahlberg, hur kan du påstå att de är så svåra att identifiera? Och vem eller vilka tror på fullaste allvar att dessa är isolerade? Det är ju bara att kartlägga alla muslimer som finns i Sverige, man behöver förresten inte kartlägga så värst länge förrän man hittar en hel bunt av dessa som är terrorism-inställda.
För det finns nämligen många olika sorters terrorism som sådana ängnar sig åt, ta hatbrott och åsiktsförföljelser t ex (med det sistnämnda menas politiska brott emot svenskar och andra människor som av olika orsaker är emot muslimer och islam, och som på grund av detta kartläggs och även ibland mördas).
Och vaddå "svenska extremistmiljöer"? När blev muslimer svenskar? Man kan ju aldrig bli någonting som man aldrig kan bli. Eller hur?

Läs mer om det hela på t ex följande:

http://www.metro.se/nyheter/reinfeldt-far-nytt-skydd-for-miljoner/EVHlft!6IKrRg5875QM/ ,

http://www.dagensps.se/artiklar/sn/2012/06/20/285652/index.xml .

måndag 18 juni 2012

Nazistiska my ass och svensk PK-media är som Frankenstein

Idag stod det klart att det nationalistiska grekiska partiet Gyllene Gryning har blivit Greklands femte största parti, och därmed kommer in i landets parlament. Grattis till framgången, säger jag till partiet och dess representanter.
Men det stoppar inte där, ånej, tydligen har Gyllene Gryning chans att bli Greklands även fjärde största parti. Varför går det då så bra för partiet? Ja, det kan man ju fundera över förstås, men självklart finns det nog knappast enbart en enda förklaring till framgångarna. En av orsakerna är att folk därnere är trötta på massinvandring, absurd flyktingpolitik, PK-politikers lögner osv.
Intressant är också att det går bra för nationalistiska partier rent allmänt i Europa, PK-media (speciellt svensk sådan) kan dock fortfarande inte skilja på nationalism och nazism. Men att de inte kan det är inte så konstigt, nazismen kommer ju ifrån socialismen. I annat fall skulle ju inte nazism vara en form av socialism, det heter ju (som de flesta vet) nationalsocialism.

När det gäller svensk PK-media så är den median extremt extrem, människor som av olika orsaker är emot det mångkulturella samhället och massinvandring kan snart inte andas utan att bli anklagade för nazism, främlingsfientlighet, rasism osv. Men å andra sidan är ju detta svensk PK-media i ett nötskal, dess självutnämnda s k "experter" skriker varje halvtimmar per dygn ut sin djupa inskränkthet och sin extrema okunnighet när det gäller sådant.
Ja, det är faktiskt så att man kan tro att de har någonting gemensamt med filmmonstret Frankenstein. I vissa skämtteckningar om detta monster så plockade det ju ibland av sitt huvud genom att lossa på det med hjälp av de skruvar som dess huvud satt fast med. Skillnaden mellan den svenska PK-medians representanter och monstret är dock att det ännu inte är klarlagt exakt vad som dessa representanter har bytt ut sina huvuden med. Vid närmare eftertanke är det också tveksamt om de ens har satt tillbaka sina huvuden efter att inte ha hittat något lämpligt utbytes"material", i annat fall skulle de ju inte ständigt irra omkring värre än yra höns i en septi-tank.

Men åter tillbaka till det här med Gyllene Gryning nu.

Det enda s k "beviset" som svensk PK-media har lyckats hitta för att partiet är nazistiskt är att dess partiledare vid ett tillfälle påstods hylla Adolf Hitler, hyllade och hyllade var förresten att ta i. Men å andra sidan, varför skulle svensk PK-media veta vad en hyllning är för någonting? De anser ju inte ens att Josef Stalin hyllade Hitler, dock var det ju faktiskt precis det som han gjorde även om han inte gjorde det lika ofta som svensk PK-media som t ex Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter anklagar brottslighetsmotståndare för att vara rasister.
Nej, Josef Stalin hade faktiskt andra saker att göra, t ex att försöka utrota sitt eget folk.
Angående Gyllene Grynings ledare så har aldrig svensk PK-media nämnt någonting om varför han "hyllade" Hitler, men som sagt, eftersom de har svårt att skilja på hyllning och "hyllning" så är ju detta inte så konstigt.
Annat är det däremot när t ex Aftonbladets chefredaktör Jan Helin ger order om att hans "journalister" ska propagera för fortsatt folkmord på svenskar och vita invandrare, det är riktiga hyllningar det till mångkulturens och massinvandringens alla negativiteter.
Se bara på den värmländska orten Grums t ex, där kör de båda kommunpolitikerna Annika Lomarker och Torbjörn Bood med entisk rensning emot svenskar.

Läs mer om det grekiska valet på bl a

http://www.realisten.se/2012/06/17/gyllene-gryning-kan-bli-fjarde-storsta-parti/ ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/fotbollsyra-upptakt-till-odesval ,

http://www.nationell.nu/2012/06/17/omvalet-i-grekland-gyllene-gryning-fortsatt-starka/ ,

http://www.friatider.se/eu-seger-i-grekiskt-val

och

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/varlden/greklands-lanevillkor-maste-omforhandlas_7285789.svd .

lördag 16 juni 2012

Fascister anklagar Herman Lindqvist för att vara fascist

Tidigare under fredagen satte rasistisk PK-media som t ex Aftonbladet och Dagens Nyheter bokstavligt talat "kaffet i vrångstrupen" och fick maximalt psykbryt a la BANG BANG BANG.
Men varför detta då? Jo, för att den kände historikern Herman Lindqvist hade intervjuvats av den demokratiska/politiskt inkorrekta nättidningen Nationell.nu.
Anklagelserna om rasist och fascist gentemot Lindqvist lät därför inte vänta på sig, naturligtvis kom också dessa anklagelser ifrån det vänsterextrema/rasistiska hållet i form av bl a den vänsterfascistiska tidskriften Expo.
Den stora frågan är dock hur vänsterextremister och vänsterjournalister har mage att anklaga Herman Lindqvist för att vara rasist och fascist, när det är just de själva som är fascister och rasister.

Läs mer om det hela på t ex följande:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=478&artikel=5153554 ,

http://www.nationell.nu/2012/06/14/nationell-nu-intervjuar-herman-lindqvist-sjalvklart-finns-det-etniska-svenskar/ ,

http://www.nationell.nu/2012/06/15/aftonbladet-hetsar-mot-nationell-nu-efter-lindqvist-intervjun/ ,

http://www.nationell.nu/2012/06/15/herman-lindqvist-star-pa-sig-forsvarar-nationell-nu-mot-expo/ ,

http://www.nationell.nu/2012/06/15/herman-lindqvist-fortsatter-sta-pa-sig-jag-lever-i-upplysningens-tid/ ,

http://www.dn.se/kultur-noje/herman-lindqvist-medverkade-pa-extremistsajt

http://www.svd.se/kultur/herman-lindqvist-pa-extremistsajt_7281189.svd

och

http://www.friatider.se/vansterextrem-kritik-mot-herman-lindqvist .

onsdag 13 juni 2012

När fick du permission ifrån hispan, Jan Björklund?

I skrivande stund pågår riksdagens partiledardebatt, idag handlar den om vad Folkpartiet har åstadkommit.
Samtidigt kan man fråga sig vad exakt det är som Folkpartiet har åstadkommit, särskilt med tanke på att de inte har gjort ett endaste dugg. Och nu syftar jag på saker och ting rent allmänt, alltså inte enbart det som debatten mest handlar om.
Som vanligt är SD:s partiledare Jimmie Åkesson den som mest sätter huvudet på spiken, när han undrar bl a vad Folkpartiet tycker har fungerat i integrationspolitiken de senaste 20 åren.
- Kan Jan Björklund ge mig tre exempel, säger Åkesson.

Men vad svarar då Björklund på detta? Jo, följande:
-Vi ska stå upp för att vi välkomnar folk från andra länder. Vi behöver mer arbetskraftsinvandring och vi har ett ansvar att hjälpa flyktingar.

Men hallå där, Björklund! Det var ju inte det som Jimmie Åkesson frågade. Dessutom struntar Björklund fullständigt i att lyssna på vad invandrarna själva tycker, de flesta invandrare i Sverige vill nämligen inte ha arbetskraftsinvandring bl a på grund av att det blir problem för dem själva att få jobb.
För som bekant så har Sverige Europas näst högsta arbetslöshet, alltså någonting som fröken Bjö.., ursäkta meeeeej, Jan Björklund, menar jag, inte verkar känna till.
Och angående " ett ansvar att hjälpa flyktingar": Sedan när har Sverige det, Björklund? Eller har du totalt glömt bort att världen består av fler länder än Sverige? Ja, det verkar inte så värst mycket bättre än så.
Visst, att Björklund inte är verklighetsförankrad är ju ganska vanligt (snudd på alltid dessutom), men ändå....

Och som om inte detta skulle räcka så breder han sedan på med följande:
-Till exempel att 700 000 utrikes födda har jobb, att 70 000 invandrare är egna företagare.  Du säger att vi kommer med floskler när vi säger att fler invandrare måste komma i arbete. Floskler? Vad är det för floskler med att säga att fler behöver arbete.

Men hallå igen, Björklund. Att 700 000 utrikesfödda har jobb och att 700 000 invandrare är egna företagare är inga svar, t ex nämner du ju inte vilka sorters invandrare som det är frågan om. Dessutom finns det ju invandrare som är födda i Sverige, alltså t ex andra och tredje generationens invandrare. Men att däremot svenskar ska ha arbete nämns inte över huvudtaget, alltså är du rasist, Björklund.
Dina påståenden blir ju ännu mindre verklighetsförankrade om man tar det som politikerna i Gävleborg ängnar sig åt.
För i Gävleborg är det öppet rasistiska myndighetssatsningar som gäller, detta emot svenskar. Enligt projektledaren Rina Näslund Rina ställs det där inga speciella krav på de invandrare som ska ta över företagen. Och någon utbildning behöver de inte ha heller.
Det enda kravet hon har är att man inte ska vara svensk, är man det så ska man inte ha något jobb.

– Absolut inte, man kan ta över ett hemslöjdföretag som inte kostar så mycket. Eller så kanske man inte har något krav på att köpa företaget utan bara på att ta över det, säger Rina Näslund till radions P4.

Jadu, lilla Rina, att du inte är allmänbildad står ju ännu mer klart efter att ha läst detta. Men att tro att man inte behöver utbildning för att driva ett hemslöjdsföretag....håhå jaja, gick du ens i skolan över huvudtaget?
Oavsett vilket företag man ska driva krävs det utbildning. För annars kan man det inte.

Men men, åter tillbaka till Jan Björklunds stolligheter.
Även hans påstående om floskler är ju helt absurdt (hans påståenden rent allmänt är absurda för övrigt), ja, faktiskt mer absurdt än det låter. Visst, jag har inte sett och hört hela debatten så här långt, men skitprat är verkligen inte Jimmie Åkessons starka sida. Däremot är den sidan Jan Björklunds, han får ju dessutom inte bara kritik från Åkesson utan också ifrån både sina borgeliga partiledarkollegor (t ex Göran Hägglund och Annie Lööf) och från vänsterblocket (t ex ifrån Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt).
Visst, de kritiserar ju Björklund för lite andra saker också, men ändå.
Om Björklund hade varit smart så hade han inte kommit till debatten, utan skyllt på sjukdom eller något liknande.
Fast varför ska han skylla på tillfällig sjukdom? Han är ju sjuk dygnet runt, i huvudet alltså.
För jag undrar nämligen hur länge som Jan Björklund har lett sitt parti ifrån hispan, när han fick permission därifrån, hur länge den varar och när han ska tillbaka dit igen.

Läs om den svenskfientliga/rasistiska situationen i Gävleborg på t ex http://www.friatider.se/skattepengar-ska-hjalpa-invandrare-ta-over-svenskars-foretag .

Och på följande länkar hittar ni riksdagens partiledardebatt:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/direktrapport-partiledardebatten_7273469.svd ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/reinfeldt-fokuserade-pa-eu-krisen ,

http://www.swedenconfidential.info/2012/06/13/live-tv-partiledardebatt-i-riksdagen/

http://svt.se/nyheter/sverige/damberg-tar-debatten-med-reinfeldt

och

http://avpixlat.info/2012/06/13/riksdagen-partiledardebatt/ .

måndag 11 juni 2012

Aktion mot deportation av skötsamma hyresgäster i Grums

Med anledning av att Grums kommun i Värmland tvingar svenskar som bor där att flytta för att de styrande i kommunen vill ge plats åt ensamkommande "flyktingbarn" så har det nu startats ett Facebookgrupp om det hela. Det ska bli en aktion emot Grums kommuns agerande i frågan, men när det ska bli, vilken tid det ska bli och vilken plats som den ska ske på är ännu inte helt bestämt.
Aktionen ska göra klart för Grums kommunpolitiker att de under inga som helst omständigheter får, eller på annat sätt har rätt till detta, tvångsdeportera arbetarfamiljer i Grums till förmån för inflyttande invandrare.
I och med kommunens agerande så kränker och nedvärderar man dessa hyresgäster, det är helt enkelt frågan om rasistiska yttringar emot dessa familjer.

Naturligtvis accepteras i Facebookgruppen inga angrepp på varken de infödda familjerna eller de inflyttade invandrarna.
För det är politikerna i Grums, t ex kommunchefen Annika Lomarker och kommunpolitikern Torbjörn Bood, som är ansvariga för dessa absurda tilltag, och därför är det alltså de som ska ställas till svars för dessa.
De styrande har också rent allmänt skött det hela minst sagt extremt illa, istället för att bokstavligt talat köra ut hyresgästerna från sina hem utan någon som helst förvarning så borde man ha pratat med de berörda innan och frågat dem om hur de ställer sig till en eventuell flytt och hur många som i så fall skulle kunna tänka sig att flytta. Orsaken till att de inte har gjort det är förmodligen att de inte kan acceptera ett "Nej", därför struntar man alltså i detta och kör istället över de berörda hyresgästerna.
För enligt de styrande i Grums så fungerar demokrati på det sättet.
Men tyvärr för dem så betyder ordet demokrati bl a folkstyre och att majoriteten ska vara med, oavsett vad det än gäller. Men i Grums kommunpolitikers ögon så betyder uppenbarligen ordet demokrati någonting helt annat.

Tycker ni att det som politikerna i Grums gör är fel? Gå i så fall med i Facebookgruppen "Aktion mot deportation - Grumsgruppen", om ni har ett Facebook-konto så hittar ni gruppen på http://www.facebook.com/#!/groups/205419262913434/ . Gruppen är främst avsedd för människor som bor i eller i närheten av Grums.

Läs mer om denna absurda situation i Grums på t ex följande:

http://svt.se/nyheter/regionalt/varmlandsnytt/han-tvingas-flytta ,

http://www.swedenconfidential.info/2012/06/05/hall-i-hatten-nu-smaller-det-familjer-sparkas-ut-for-ensamkommande-barn/  ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/hyresgaster-ut--flyktingbarn-in ,

http://www.friatider.se/grannar-hotar-flytta-i-protest ,

http://www.realisten.se/2012/06/05/nar-flyktingbarn-behover-plats-far-svenskar-flytta/

http://www.friatider.se/fortsatt-ilska-i-grums

och

http://avpixlat.info/2012/06/05/svenskar-maste-flytta-ut-till-forman-for-ensamkommande/#more-24156.

fredag 8 juni 2012

Expressens chefredaktör Thomas Mattsson skulle trivas i Nordkorea

Igår stod det klart att Expressens chefredaktör Thomas Mattsson åter igen kör med sandlådenivå och "buhu-buhu-u-u-u-u"-taktik (för vilken gång i ordningen som han gör det har jag tappat räkningen på, det är ju snudd på otaliga gånger vid det här laget).
"Herr" Mattsson stänger nämligen helt och hållet av möjligheten för allmänheten att kommentera på sin blogg "Bloggen om Expressen".
I bloggens senaste blogginlägg, alltså inlägget "Hejdå till lögner och rykten" "förklarar" han varför:

"Vi har också försökt föra dialog. Det har ju publicerats många tusen artikelkommentarer bara på min blogg och ofta har jag svarat på frågor, försökt nyansera debatten, försökt tillföra fakta till allehanda villfarelser om journalistik och pressetik. Många gånger har jag glatts åt seriösa saker från sansade skribenter; den här bloggposten blir problemorienterande, men den ger ju inte hela bilden – så tack till alla er som följt användarvillkoren.

Allt för ofta har dock debatten dominerats av såna som med förutfattade meningar bara velat förkunna sina fördomar om informationssamhället och, förstås, integrationspolitiken. Jag värdesätter dialogen med läsarna, men den kan inte ske till priset av det sprids kränkningar eller främlingsfientliga inlägg. Sådant trams finns det andra forum och sajter till, där man är välkommen att – utan att stå för sin sak i offentligheten – få vräka ur sig vilka rykten och lögner som helst.

En dagstidning som värnar tryck- och yttrandefrihet, måste också värna rätten att låta även obekväma röster komma till tals. Men den som formulerar sig på Expressen.se måste följa våra regler om att hålla god ton, och om det förtroendet missbrukas – då måste vi ta vårt redaktörsansvar."

Men vad är nu detta? Jo, en chefredaktör som inte accepterar att det finns människor som inte håller med honom i det som han skriver om. Thomas Mattsson visar nämligen klart och tydligt att han accepterar enbart EN enda åsikt, nämligen sin egen.
Alla som inte tycker som honom kan alltså dra käpprätt åt helvete!
Dessutom tycker han att kritik är detsamma som kränkningar och främlingsfientlighet. Men till skillnad ifrån honom så är jag inne och läser varenda gång som han har skrivit ett nytt inlägg på bloggen, och ännu har jag inte hittat något eller några exempel på främlingsfientlighet eller kränkningar mot honom som person.
Däremot har jag hittat mängder med exempel på kritik emot hans alla inlägg. Men att få kritisera är en demokratisk rättighet, t ex att få kritisera makthavare som t ex journalister.
Men det här känner uppenbarligen inte Thomas Mattsson till. Och han kallar sig för journalist. HA HA HA, säger jag om det.
Nåja, att PK-journalister inte är allmänbildade och heller inte ska vara det är ju A och O inom den svenska journalistkåren, även om det naturligtvis finns några enstaka exempel på journalister som går rakt emot den vid det här laget så välkända "strömmen". Dessa exempel är dock extremt få.

Angående Mattssons påstående "Vi har också försökt föra dialog" så ställer jag, och även många med mig, omedelbart frågan: Ursäkta, "käre" Thomas Mattsson, men exakt var någonstans har du och dina andra journalister på Expressen försökt att föra en dialog med de som kommenterar på bloggen? För inte fasen är det DÄR i alla fall.
Men vem vet? Det kanske finns en annan blogg som även den heter "Bloggen om Expressen", om så är så måste det vara den som Mattsson syftar på.
Hans påstående "Många gånger har jag glatts åt seriösa saker från sansade skribenter" är också intressant, han gillar ju uppenbarligen inte seriösa skribenter. T ex han själv är ju lååångt ifrån seriös.

Men hans påstående "Sådant trams finns det andra forum och sajter till, där man är välkommen att – utan att stå för sin sak i offentligheten – få vräka ur sig vilka rykten och lögner som helst" tar ändå priset. För här avslöjar han sig ännu mer.
Thomas Mattsson, det är ju du själv som vräker ur dig rykten och lögner till höger och vänster, du står inte för det i (som du själv säger) offentligheten. Och du står inte för det någon annanstans heller för den delen.
Du är bara en genomynklig ynkrygg helt enkelt.
Ta ditt blogginlägg t ex, det enda som är sant i det är ju att du har stängt av kommentarsfunktionen på din blogg "Bloggen om Expressen". Resten av ditt blogginlägg är enbart "trögflytande rännskita", så att säga.
Eller uttryckt på ett annat sätt: 99,99 % av ditt blogginlägg kryllar av lögner!...fast det klart, det verkar ju snarare vara betydligt mera vanligt än ovanligt för dig. Ta t ex ditt absurda försvar av ditt och dina två andra "journalisters" vapenbrott.

Men okej, om Thomas Mattsson verkligen är så demokratiskt lagd som han påstår att han är så borde han flytta till Nordkorea (vilket är en av världens värsta diktaturer, och dessutom en kommunistisk sådan) och stanna där.
För där spärrar man ju in folk på obestämd tid utan rättegång, avrättar människor som inte håller med landets regim eller som på andra sätt inte passar in.
Så flytta du till Nordkorea, Thomas Mattsson, för där lär du trivas bättre än fisken i vattnet.
För där är kritik bannlyst.

Läs om Expressens "demokratiske" chefredaktör Thomas Mattssons blogginlägg på t ex följande:

http://bloggar.expressen.se/thomasmattsson/2012/06/hejda-till-rykten-och-logner/ ,

http://peowagstrom.wordpress.com/2012/06/07/annu-en-logn-i-rubrikform/ ,

http://tdh.se/expressen-slopar-kommentarerna/ ,

http://nikkelin.se/2012/06/07/expressen-stanger-ner-kommentarerna/

och

http://avpixlat.info/2012/06/07/chefredaktor-stryper-kommentarsmojlighet-pa-egna-bloggen/ .

onsdag 6 juni 2012

Bort med alla som vill förinta Sveriges Nationaldag

Idag är det Vårt lands Nationaldag. Länge leve Sveriges Nationaldag alltså, och bort med alla de Sverigefientliga och svenskfientliga avskum som vill förinta den!
Här följer vikingarockbandet Ultima Thules version av Sveriges nationalsång (och det med alla 4 verserna), håll till godo: http://www.youtube.com/watch?v=40ula7cdSFU .

Och så här står det på Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter om en del av vad som händer idag angående Nationaldagen:
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/nationaldagen-firas-i-landet_7257591.svd ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/nationaldagen-firas-i-landet .

Läs även om värnandet av Nationaldagen på http://www.realisten.se/2012/06/06/lat-svenskarna-fira-sveriges-nationaldag/ .

Och angående Prins Daniels antydan om att vem som helst kan bli svensk: Tyvärr, käre prins, att vara svensk medborgare är inte samma sak som att vara svensk. Har man däremot vit hudfärg och är född i Sverige, ja, då är man svensk.
Men inte annars.
Att välkomna nya medborgare till Sverige ska inte heller göras på den svenska Nationaldagen, det enda man lyckas med är då att skämma ut Sverige och det svenska.
Dessa nya medborgare behöver inte välkomnas, det är inte det som Nationaldagen är till för.
Dessutom har ingen bett dem att komma hit, alltså finns det ingen anledning till att välkomna dem. För så gör man inte i något annat land på hela jorden. Dessutom syftar man ju inte på vita invandrare, man gör alltså skillnad på människor och människor.
Detta välkomnande är bara ett sätt att mjäka för mångkulturextremister, invandringsextremister, vänsterextremister och andra liknande antidemokratiska fascister.
För till skillnad mot vad dessa vill så ska Sverige inte förintas, det finns nämligen Riktiga demokratiska krafter som verkar för att så inte ska ske.
Dessutom retar bara detta välkomnande upp verklighetsförankrade och vettiga människor.

Slutsatsen av detta är alltså följande: Det finns ingenting som är bra med Prins Daniels uttalande.

tisdag 5 juni 2012

När blir muslimer civiliserade?

Innan jag går vidare i detta inlägg så ska jag ta upp en sak som är så vidrig att jag knappt kan skriva om det, det handlar nämligen om en muslim som styckade sin fru mitt framför sina barn och därefter slängde ut hennes kroppsdelar mitt på bar backe mitt framför chockade grannar.
Och sådana avskum anser PK-etablissemanget i Sverige vara en tillgång till Sverige. Nej, fy faan, säger jag, de som tycker detta är snudd på värre än muslimer.
Men visst, reprensentanter för PK-etablissemanget kan ju låta sig själva bli uppstyckade då, så får de se hur härligt det är.
Gottigottgott, va? Eller?
Ni finner några länkar till detta längre ner i detta inlägg.

Men nu till en sak som är kopplad till detta, nämligen följande:
Igår dömdes åtta muslimer till fjuttiga 12 års fängelse för att ha planerat ett terrorattentat emot Jyllandsposten i Danmark. På de flesta håll i svensk PK-media skrev man ingenting om gärningsmännens etnecitet (trots att det på grund av namn och annat är solklart vilka delar av världen som gärningsmännen kommer ifrån), och när man väl gjordes det så benämndes gärningsmännen grovt felaktigt som svenskar.
Men vilken svensk eller annan vit människa har namn som t ex Mounir Dhahri, Ilyas Kashmiri, Omar Abdalla, Munir Awad, Sahbi Zalouti osv?
Oerhört svenska namn, eller hur? Eller rättare sagt absolut inte alls.
Däremot är samtliga muslimer ifrån bl a Libanon och Tunisien och bosatta i Sverige, varav två av dessa är svenska medborgare.
Men är man svensk för det? Svar nej. Det är precis samma sak som om en aborginer (en australisk urinnevånare) skulle bli nordkorean bara för att han (eller hon) skulle flytta till Nordkorea.
Ja, ni hör ju själva hur det låter.
Förresten skulle den aborginern knappast leva så värst länge där, Nordkorea är ju en kommunistdiktatur. Och vad kommunismen har ställt till med vet väl de flesta vid det här laget, om inte annat talar t ex folkmord på över 120 miljoner människor av olika slag och tillhörande olika sorters politiska inriktningar sitt tydliga språk.

Läs mer om de dömda muslimerna på bl a

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/fyra-falls-for-terrorbrott-i-danmark_7252491.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/12-ars-fangelse-for-terrordomda_7251847.svd ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5136268

och

http://www.dn.se/nyheter/varlden/fyra-falls-for-terrorbrott .

Läs också om muslimen som styckade sin fru på bl a följande länkar:

http://www.swedenconfidential.info/2012/06/05/muslim-styckade-frun-infor-barnen-kastade-ut-kroppsdelar-under-allahu-akbar/ ,

http://www.realisten.se/2012/06/05/muslim-i-berlin-styckade-frun-och-kastade-likdelarna-fran-taket/
och

http://avpixlat.info/2012/06/05/muslim-styckmordade-frun-och-slangde-likdelar-ner-pa-gatan/ .

Så när blir muslimer civiliserade? När blir muslimer normala? När rättar sig muslimer "i ledet" (inte i den döde diktatorn Adolf Hitlers led som de normalt sett gör)?
Svaret på dessa tre frågor är....ALDRIG!

måndag 4 juni 2012

Varför ökar Sverigedemokraterna?

Det fortsätter att gå bra för Sverigedemokraterna (vilket är fullt naturligt), i United Minds opinionsmätning från idag får SD 8,7 %. Detta är 1,3 % mindre än i Sentios senaste opinionsmätning då partiet fick hela 10 %, den opinionsmätningen redovisades dock inte i PK-media.
Dessa båda undersökningar visar att SD är Sveriges tredje största parti, de har alltså gått om det invandringsextremistiska Miljöpartiet.
Att Sveriges PK-media som t ex Aftonbladet, Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet har skrivit om detta är anmärkningsvärt, de skriver ju oftast om SD om det är frågan om någonting negativt.
Att det går bra för SD banar också väg för t ex SvP, alltså Svenskarnas parti. Att dessa båda partier är väldigt olika spelar dock ingen roll på den punkten, båda två står för nationalism fast olika sorters sådan.
PK-media har dock aldrig någonting emot att smutskasta SD, ett av de senaste exemplen på det hittar ni på http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-ledamot-doms-for-fortal_7253011.svd 
och
http://www.dn.se/nyheter/sverige/sd-ledamot-doms-for-fortal .

Men samtidigt ska vi väl inte döma den svenska journalistkåren allt för hårt, de är ju faktiskt när allt kommer omkring bara en inavlad pöbelsamling som har mer gemensamt med Ku Klux Klan än vad de själva vill och kan erkänna för sig själva (ursäkta, KKK, att jag drog er i smutsen, tror ju knappast att ni vill bli jämförda med den inavlade pöbelsamlingen Svensk PK-media). Till att börja med räcker det i deras fall inte bara med att ha en hjärna, man måste också veta hur man använder den.
Och finns det någon PK-journalist i Sverige som vet det? Nja, om sanningen ska fram så är det extremt tveksamt att det är så, det heter ju alltid från PK-journalistiskt håll att "vi gör bara vårt jobb", "det är undersökande journalistik", "vi har ingen skuld eller del i att vi förstör människoliv" osv.
Men även i denna vidriga PK-gödselbrunn finns det ljusglimtar, några exempel på det är Uppdrag Gransknings Janne Josefsson och den före detta SVT-journalisten Lars Adaktusson. Av dessa båda har de vänsterextrema demokratihatarna på den "demokratiska antirasist-tidningen" Expo mycket att lära, t ex respekterar och accepterar ju Expo-tomtarna varken demokrati, yttrandefrihet och åsiktsfrihet. Och om de mot alla bevisningsfaktorer på detta gör det så är det i alla fall sällsynt.

Men vad är det då som gör att SD ökar? Ja, även om svensk PK-media inte vill det så är de en av orsakerna till detta på grund av sin ensidiga, osakliga och förhatliga hets emot oliktänkande.
Men de är inte de enda orsakerna, ånej, politiskt inkorrekt (och därmed demokratisk) media som t ex Sweden Confidential, Fria Tider och Avpixlat är det också. För politiskt inkorrekt media är någonting som PK-median inte är, nämligen sanningsenliga.
Men det finns fler orsaker till SD:s framgångar än så, dessa tre mediasidor är bara kuggar i ett stort maskineri.
Har detta maskineri ett namn? Ja, det har det.
Vad är namnet då? Jo, verkligheten. Att det mångkulturella samhället inte fungerar ser vi dagligen klara och tydliga bevis på, inte bara i Sverige och övriga Norden utan också i resten av Europa.
Stoppa invandring ifrån fel länder och världsdelar alltså.

Men finns det länder där det mångkulturella samhället fungerar? Ja, självklart. Det förmodligen bästa exemplet i världen på ett sådant land är Japan.
Japan är ju ett homogent land med knappt någon invandring alls.
Men då är väl inte Japan ett mångkulturellt land? Jo, naturligtvis är det det. Fast på rätt sätt då, och alltså inte som Sverige.
För i Sverige har vi nämligen uttrycket "Ös på!" när det gäller skadlig mångkultur och skadlig invandring. Eller uttryckt på ett annat sätt: Det som redan är skadat måste bli ännu mera skadat, för annars fungerar det inte.
Dock är det inte vi normala och verklighetsförankrade människor (alltså sådana som t ex jag själv) som har myntat detta uttryck utan de som vill förstöra Sverige, nämligen 99,99 & av PK-isterna i Sverige som t ex svensk PK-media, vänsterblocket och den borgeliga regeringen i riksdagen (SD är som bekant inte med i dessa båda riksdagsblock, utan representerar en saklig chenger), samt t ex vänsterextrema krafter på gator och torg här och var i Sverige.
Och sist men inte minst den så välkända kategorin Svenskfientliga invandrare och "flyktingar" också.

Att man inte heller får vara emot den förda invandringspolitiken är också ett faktum. För är man det, ja, då kan det gå t ex så här: http://www.realisten.se/2012/06/02/ungmoderat-riskerar-uteslutning-efter-blogginlagg-om-invandringen/ .

PK-etablissemangets problem är dock verkligheten. För enligt de mänskliga rättigheterna har man all rätt i världen att vara emot sådant som är skadligt för sitt land, oavsett vilket land det än är.
Men mänskliga rättigheter, ja, det vet inte PK-etablissemanget med sina allierade SS-trupper i röd tappning a la' vänsterextremister vad det är för någonting.

Läs om Sverigedemokraternas senaste framgång i opinionsmätningar på t ex http://www.swedenconfidential.info/2012/06/04/united-minds-juni-sd-okar-kraftigt/

http://www.friatider.se/sverigedemokraterna-storre-an-miljopartiet,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-starkt-framat-i-matning_7251755.svd ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/sd-starkt-framat-i-matning

och

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14924783.ab .

Och efter detta stycke hittar ni två artiklar som handlar om att den kända TV-profilen, numera den Sverigefientliga "hackspetten", Elisabeth Höglund vill att Sveriges Nationalsång ska förintas.
Till Elisabeth Höglund: Kryp tillbaka under den stora kullersten du kröp upp inunder, och stick inte upp ditt Sverigefientliga gristryne igen!
Här har ni artiklarna om det hela:

http://avpixlat.info/2012/06/04/elisabeth-hoglund-kraver-att-den-svenska-nationalsangen-byts-ut/ ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/elisabethoglund/article14924968.ab .

Sist men inte minst, Elisabeth Höglund, önskar jag dig en glad och trevlig Nationaldag. Detta gäller även också naturligtvis er andra.
Med andra ord: Ha en bra Nationaldag (OBS! Den är i övermorgon)!

fredag 1 juni 2012

Svenska Dagbladet har mycket gemensamt med vad Auschwitz en gång var

Att en övervägande majoritet av den politiskt korrekta journalistkåren i Sverige hatar människor som kritiserar den och som inte har samma åsikter som dessa "journalister", ja, det är allmänt känt vid det här laget. Men att det är så är inget nytt, så har det ju varit sedan lång lång tid tillbaka och är så fortfarande. Skillnaden nu för tiden är bara att det nu är bra mycket tydligare än tidigare.
Det senaste exemplet i den raden är Svenska Dagbladet (SvD), igår publicerades det en artikel med rubriken "Streck i debatten efter tre kommentarer" där det bl a stod så här:

"Begränsningen att läsare får skriva maximalt tre kommentarer per artikel införs successivt under den här veckan, med start i dag.  Tekniskt går det till så att när du som läsare loggat in på disqus och postat din första kommentar talar systemet om att du har möjlighet att skriva ytterligare två kommentarer. Om du väljer att skriva alla tre kommentarerna kommer en ny informationsruta att visas som talar om att du inte kan posta fler kommentarer till den här artikeln."

Varför har Svenska Dagbladet infört denna regel? Ja, uppenbarligen beror det på att tidningens journalister inte accepterar det fria ordet, istället vill de precis som Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter, Sydsvenskan m.fl förinta det.
Om inte skulle inte en annan del av artikeln lyda så här:

"Med risk för att bli kallad odemokratisk, censor och andra mindre trevliga saker vågar jag påstå att det här kommer att höja kvaliteten på debatten."
Problemet med den "förklaringen" är bara det att det till att börja med måste få vara en debatt, man måste alltså få debattera och kritisera.
Alltså faller denna "förklaring" bra snabbare och tyngre än en elefant som har hamnat uppe i luften på grund av en tromb.

Efter det kommer det några småbarnsaktiga försök att "släta över det hela", för att i nästa andetag drämma till med följande:
"Och ärligt talat, om du inte får fram det du vill ha sagt på tre försök kanske du inte borde gett dig in i diskussionen från första början."

Svenska Dagbladets målsättning är alltså (liksom Aftonbladets, Expressens, Dagens Nyheters, Sydsvenskans och annan politiskt korrekt medias målsättning i Sverige) att döda det fria ordet.
Detta står nämligen klart och tydligt i slutklämmen av artikeln, för där står det så här:

"Nu gör vi ett försök att sätta stopp för det. Min önskan och förhoppning är att vi ska få högre tempo i diskussionen och fler som deltar, jag menar, när du är på väg att posta din tredje och sista kommentar till en viss artikeln, hoppas jag att du har slipat på dina argument och formulerat dig så väl du kan.

Och jag självfallet förstår jag om en del läsare blir frustrerade över att inte få sista ordet, eller känner sig angripna utan att få möjlighet till replik.
Men någonstans måste man dra ett streck i debatten."

Denna artikel är skriven av chefen för SvD.se, nämligen Fredric Kare'n.

Jaha du, Fredric, du och dina kollegor på Svenska Dagbladet vill tydligen på sikt ha förintelseläger a la' Auschwitz i Sverige, er inställning till åsiktsfrihet och yttrandefrihet är ju solklar:
-Tyck som oss, i annat fall får du inte öppna käften. Och om du öppnar käften utan att tycka som oss, ja, då ska du arkebuseras!

I och med denna artikel visar journalisterna på SvD (alltså Svenska Dagbladet) att de hatar människor som inte tycker som dem själva, de kan helt enkelt inte acceptera människor som kritiserar deras artiklar.
Men SvD är ju som sagt inte ensamma om sådant, detta ser man även i andra PK-tidningar som t ex Aftonbladet, DN och Expressen.
Aftonbladet kör förresten med åsiktsregistrering (för att kunna kommentera artiklar på Aftonbladets hemsida krävs ju att man har ett Facebook-konto) och sådant är förbjudet enligt svensk lag., alltså begår Aftonbladet lagbrott...vilket i och för inte är något ovanligt. Aftonbladet bryter ju dagligen på många olika sätt emot den svenska lagen genom att bedriva t ex hets mot folkgrupp och uppvigling.

Det är ju som Avpixlat skriver om det hela:
"DN har stängt ner debatten helt, Expressen öppnar upp emellanåt på nåder, Aftonbladet kräver Facebook-inloggning. Och samtliga använder Interaktiv Säkerhet i Varberg. Det är deras anställda som övervakar och modererar bort alla avvikande åsikter som går emot medias uppfattning om hur det ska vara."

Svenska Dagbladet, Aftonbladet, Dagens Nyheter och andra politiskt korrekta mediatidningar i Sverige har tydligen inte hört talas om Evelyn Beatrice Halls så välkända påstående som står i en biografi från 1906:
"Jag delar inte din åsikt, men är beredd att dö för din rätt att uttrycka den."
Och nej, det var inte Voltaire som sade detta.

Läs mer om detta påstående på  http://www.faktoider.nu/voltaire.html

Och här har ni SvD:s "demokratiskt lagda" artikel: http://blog.svd.se/svdse/2012/05/29/streck-i-debatten-efter-tre-kommentarer-2/