onsdag 27 februari 2013

Kritisera journalister och du kan få sparken från ditt jobb

Med risk för att få sparken från mitt jobb så skriver jag nu följande: Svenska journalister = lobotomerade dubbelidioter som inte tål kritik.
Ett av många bra exempel på det är Aftonbladets krav på att man ska ha ett konto på Facebook, detta för att de som jobbar på Aftonbladet ska kunna stänga av människor som är kritiska till tidningens artiklar och även kunna åsiktsregistrera dessa människor. På den sista punkten bryter Aftonbladet mot svensk lag för 8791:a gången i ordningen.
Ett annat exempel på att inte kunna ta kritik och mothugg är att Expressens chefredaktör Thomas Mattsson sedan en tid tillbaka har stängt av kommentarsfuktionen på sin blogg om Expressen, detta på grund utav att han inte kan acceptera kritiska röster.
Och så har vi PK-sajten Newsmill som även den har stängt av sin kommentarsfuktion, dock med extremt enstaka undantag från regeln som när Avpixlats krönikör Mats Dagerlind får sina artiklar publicerade där.
Ja, dessa tre exempel är bara tre i raden av den enorma mängden angående "journalisters" härskartaktik.
De PK-sajter som har stoppat folk från att kommentera artiklar på grund av "dåligt underlag på fötterna"/att de inte tål andra åsikter än de själva har är oändliga, det nya Ryssland under Josef Stalin-tiden är här.
Och nu senast en snowboardåkare som har blivit avstängd för att ha skrivit vad han tycker om "journalister" på Nyheter24, dessa har nämligen förtalat honom å det grövsta.
Men vad resulterade detta i då? Jo, snowboardåkaren fick sparken från sin plats i snowboardlandslaget.
Eller uttryckt på ett annat sätt:
Demokrati är som rutten grisavföring, så länge du tycker som PK-makthavarna får du rulla dig i dyngan hur mycket du vill!

Läs mer om det hela på t ex följande:

http://www.friatider.se/hanade-journalister-sparkas-ur-landslaget ,

http://www.expressen.se/sport/vintersport/kritiserats-for-sin-kvinnosyn--sparkas/ .

måndag 25 februari 2013

Enligt svensk lag är det fängelsestraff för "papperslösa"/illegala invandrare som gäller

Under den gångna helgen har det varit en enorm hets- och hatjakt från PK-håll mot polisen, mest är det vänsterdebattörer, aktörer inom svensk PK-media, samt representanter från olika politiskt korrekta riksdagspartier (t ex Vänsterpartiet och Miljöpartiet) som har kört med dessa absurda tilltag.
Den förre ledaren för Vänsterpartiet, alltså råkommunisten Lars Ohly, har påstått att det som polisen gör är samma sak som skedde under apartheideran i Sydafrika.
Men vad är det då som alla dessa vidriga människor har reagerat så kraftigt emot? Jo, att polisen gör sitt jobb, i det här fallet då att kräva ID-handlingar av illegala invandrare.
De personer som är emot detta är inte bara vidriga, de propagerar även för lagbrott.
Och dessa påstår sig vilja ha lag och ordning i Sverige, snacka om att de säger emot sig själva minst sagt ganska rejält.
Undrar just om de har läst Svea Rikes lag, alltså den svenska lagboken, tro? Nej, uppenbarligen så har de inte gjort det.
För om man läser hur straffskalan ställer sig till "papperslösa"/illegala invandrare i Sverige så står det nämligen följande:

"Till fängelse i högst ett år eller, om brottet är ringa, till böter döms en utlänning som uppsåtligen uppehåller sig i Sverige fastän han eller hon enligt ett verkställt beslut om utvisning enligt 8 kap. 8 §eller motsvarande beslut enligt äldre lag inte har haft rätt att återvända hit."

På ett annat ställe i denna skala hittar vi även detta:

"Till böter döms en utlänning som uppsåtligen eller av oaktsamhet har anställning eller bedriver verksamhet som kräver arbetstillstånd, utan att inneha ett sådant tillstånd.
K20 Svensk lagbok: Fängelsestraff för papperslösa4 § Till böter eller fängelse i högst ett år döms en utlänning som uppsåtligen på ett otillåtet sätt passerar en yttre gräns enligt Schengenkonventionen.
K20 Svensk lagbok: Fängelsestraff för papperslösa5 § Till böter eller, när omständigheterna är försvårande, fängelse i högst ett år döms den som uppsåtligen eller av oaktsamhet har en utlänning i sin tjänst fastän utlänningen inte har föreskrivet arbetstillstånd. I fråga om påförande av särskild avgift gäller 12-14 §§.
K20 Svensk lagbok: Fängelsestraff för papperslösa6 § Till böter, eller när omständigheterna är försvårande, fängelse i högst sex månader döms
  • 1. den som uppsåtligen eller av oaktsamhet inte gör anmälan som föreskrivs i en förordning som har utfärdats med stöd av denna lag,
  • 2. den som i en anmälan eller ett ansökningsärende enligt denna lag eller enligt en förordning som har utfärdats med stöd av denna lag medvetet lämnar oriktig uppgift eller medvetet underlåter att tala om något förhållande av betydelse."
Och slutligen en rejäl känga till alla som propagerar för att man ska gömma "flyktingar":

"Till fängelse i högst två år eller, när omständigheterna är mildrande, till böter döms den som genom att dölja en utlänning eller genom någon annan sådan åtgärd uppsåtligen hjälper utlänningen att olovligen uppehålla sig i Sverige, en annan EU-stat eller Island, Norge, Schweiz eller Liechtenstein, om detta görs i vinstsyfte."

Så enkelt är det alltså med den saken!

Relaterade länkar till detta finner ni här:

http://www.exponerat.info/svensk-lagbok-fangelsestraff-for-papperslosa/ ,

http://www.expressen.se/debatt/omansklig-hetsjakt-pa-flyktingar/ ,

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/hansynslos-jakt-pa-papperslosa-i-t-banan_7936130.svd ,

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/de-som-vistas-har-illegalt-ska-avvisas_7938834.svd ,

http://www.dn.se/ledare/huvudledare/avblas-jakten-pa-gomda ,

http://www.aftonbladet.se/debatt/article16285010.ab

och

http://www.friatider.se/en-pa-tio-som-kontrolleras-ar-illegala-invandrare .

fredag 22 februari 2013

Hur ska muslimer kunna veta hur profeten Muhammed ser ut?

Till sommaren, närmare bestämt då i juli, så kommer den populäre konstnären Lars Vilks att ställa ut rondellhundar och andra avbilder på muslimernas profet Muhammed på ett galleri i Malmö.
Men även andra av hans verk kommer att ingå, all heder åt galleristen Henrik Ronnqvist alltså som genom att låta Lars Vilks göra detta värnar om yttrandefriheten.
Däremot kan man inte säga detsamma om Malmös kommunalråd Ilmar Reepalu (ni vet han som anser att muslimer som förföljer judar inte är något problem), en viss samordnare till yttrandefrihetsfientlig antidemokrat vid namn Björn Lagerbäck (som anser att man ska polisanmäla utställningen för "jag-vet-inte-vad"), muslimer som t ex Islamic centers ledare Bejzat Becirov, samt en massa andra personer som vill att Sverige ska bli totalislamiserat för att bl a då byta namn till Lilla Saudiarabien.

Vad beträffande Ilmar Reepalu så har han om utställningen sagt bl a följande:

"-Självklart har han rätt att ställa ut det han kallar konst var han vill. Men jag har förstått att det är ganska bedrövlig konst och jag uppfattar det mer som att man vill använda galleriet för en politisk manifestation. Vilks förknippas mer och mer med xenofoba (främlingsfientliga) grupper längst ut på högerkanten. Jag hoppas att inte en enda människa besöker galleriet."

Visst, självklart har han rätt att inte gilla konst, däremot har han naturligtvis ingen som helst rätt att förtala Lars Vilks eller någon annan. Men det klart, som den PK-typ han är så vet ju inte Ilmar Reepalu vad han pratar om den här gången heller.
Däremot har han glömt bort en nog så mycket viktig sak, jag återkommer till det senare i detta inlägg.

Sedan har vi Björn Lagerbäck också, han har bl a sagt följande om utställningen:

"- Jag kommer att mana alla till att inte gå till våldshandlingar i sin upprördhet, för då förlorar man själv på det. Men precis som vi har yttrandefrihet så kan man också känna sig kränkt, och om man gör det så ska man göra en polisanmälan."

Men det han säger är ju egentligen följande:

"Blir Lars Vilks mördad så får han skylla sig själv, Sverige mår bättre utan honom. Och om han skulle bli det så ska polisutredningen läggas ner!"

Jadu, Lagerbäck, du är verkligen ett "föredöme" för människor du. Vad mig anbelangar så borde du bosätta dig i Saudiarabien istället, försök samma sak där och du lär bli avrättad.
Men även du har liksom Ilmar Reepalu glömt bort en nog så mycket viktig sak, jag återkommer till det senare i detta inlägg.

Sist men inte minst har vi ledaren för Islamic Center i Malmö, nämligen Bejzat Becirow. Han säger nämligen så här:

"-Varför ska man vara upprörd? Det finns alltid den typen av hitlerister, men jag tror att den svenska allmänheten är klokare än så. Han är ingen konstnär, bara en småpojke som leker med pinnar."

Precis, Becirow, det finns ju ingenting att bli upprörd över. Så varför blir du och andra muslimer det då? Istället borde ni vara tacksamma gentemot Lars Vilks.
Och angående hitlerister: Och det ska sådana som du påstå, med tanke på vilken inställning en övervägande majoritet av er har gentemot judar.
Angående småpojke: Men gå inte dit då, din ynkliga "sladdertaco", ingen tvingar dig till det.
Samtidigt har även du, precis som Ilmar Reepalu och Björn Lagerbäck, glömt bort bort en nog så mycket viktig sak, jag återkommer till det om någon mening ungefär.

Men vad är det då som dessa tre personer har glömt bort? Jo, följande:
Eftersom ingen får avbilda muslimernas profet Muhammed, oavsett om man är muslim eller inte, så finns det ju ingen som vet hur han ser ut. Allra minst muslimerna själva.
För hur ska man kunna polisanmäla någonting, när man inte vet hur det ser ut?
Stackars den polis som får ta sig an den anmälan, man kan ju tänka sig hur den konversationen skulle låta. Kanske skulle det bli någonting i stil med följande:

Polisen: -Vad är det som du tycker är fel med avbilden/avbilderna?
Anmälaren: -Ja ike vetta, inte vetta hu den se ut.
Polisen: -Vilken då?
Anmälaren: -Ja ike vetta.
Polisen: -Ursäkta, vad sade du nu?
Anmälaren: -Ja ike vetta.
Polisen: -Ursäkta mig, men vet du inte vad du säger?
Anmälaren: -JA IKE VETTA, JA SA!!! DU HÖ DÅLIT???!!!!! VAVAVAVAVAVAVAVA!!!!!
Polisen: -Du, vättar existerar inte, de är sagofigurer. Angående IKE så har jag för mig att det är ett sportmärke. Hö? Visst, det finns säkert en och annan ladugård utanför Malmö, det är bara att du åker ut på landet. Men vad har detta med din anmälan att göra? Gällde det inte din profet?
Anmälaren: -JÄVLA IDIOTT!!!
Polisen: -Jaha, vad trevlig du är, svenska kan du också...eller rättare sagt nästan. Och nu har du en polisanmälan på dig också för förolämpning. Bra, va?

Ja, så där kunde det kanske låta.
I vilket fall som helst går det ju knappast att bli polisanmäld för att ha ritat eller på annat sätt avbildat någonting som egentligen ingen vet hur det ser ut, ännu mindre bli dömd för.
Eller?
Det är ju som om en kristen person skulle anmäla någon annan person för att ha avbildat Gud. För med tanke på att man måste dö för att få träffa Gud så........
Att dö är ju det enda sättet av få reda på hur han, hon eller det (om ens Gud finns ens) finns och i så fall därmed ser ut.
Men Lars Vilks då? Jo, hans rondellhundar kan ju vara hans egen tolkning på hur profeten Muhammed ser ut, som sagt, ingen vet ju hur denne profet ser ut.
Det verkar i alla fall inte så.

Läs mer om Lars Vilks kommande utställning i Malmö på bl a följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/reepalu-sagar-vilks-utstallning_7929804.svd ,

https://www.realisten.se/2013/02/20/lars-vilks-staller-ut-rondellhundar-i-malmo/ ,

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/sydnytt/vilks-staller-ut-i-malmo-i-sommar ,

http://www.expressen.se/kvp/krismote-om-vilks-nya-utstallning-i-sommar/ ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/vilks-staller-ut-muhammed-bilder ,

http://www.friatider.se/vilks-staller-ut-muhammed-bilder-i-malmo ,

http://avpixlat.info/2013/02/20/reepalu-hoppas-att-inte-en-enda-manniska-besoker-vilks-utstallning-i-malmo/ ,

http://avpixlat.info/2013/02/21/sd-staller-reepalu-mot-vaggen/

och

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16273149.ab .

onsdag 20 februari 2013

Expressens chefredaktör Thomas Mattsson = Grovt kriminell?

Igår visade det sig att Expressens chefredaktör Thomas Mattsson och två av hans andra "journalist"kollegors taktik om att försöka bli friade i hovrätten gällande tingsrättens dom om grovt vapenbrott inte gick särskilt bra.
För dessa tre "journalister" blev igår fällda för grovt vapenbrott även i hovrätten, vilket naturligtvis var helt rätt.
Sedan får Thomas Mattsson köra sin "bu-u-uh-u-u-u buhu-u-u-u-u-u-u-u, vi är journalister, vi har rätt att bryta mot lagen"-snyfthistoria hur mycket han vill.
För att vara mer exakt så dömdes reportern som köpte vapnet av den kriminelle för vapenbrott, chefredaktör Mattsson blev dömd för anstiftan och en dåvarande nyhetschef dömdes för medhjälp till samma brott.
Så här säger Thomas Mattsson själv om domen:

"- Domen visar på en konflikt mellan juridik och journalistik."

Ja, har man hört på självaste maken, en chefredaktör för landets näst största dagstidning/skvallerblaska anser alltså att så länge som man gör sitt jobb så ska man särskiljas från svensk lag.
Men visst, då kan man ju säga samma sak om grovt kriminella också då, de gör ju bara sitt jobb de också. För det är ju faktiskt vad Thomas Mattsson och de andra två dömda Expressen-"journalisterna" är, åtminstone enligt både tingsrättens och hovrättens dom.
Så nu väntar vi bara på att samtliga "journalister" på Aftonbladet ska dömas för grovt förtal och uppvigling till brott flera gånger om.
Rättvisan framför allt!

Läs mer om hovrättens dom på bl a följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/expressen-trio-falld-for-vapenbrott_7926424.svd ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=5448188 ,

http://www.journalisten.se/nyheter/expressen-falls-i-hovratten ,

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article16267894.ab ,

http://avpixlat.info/2013/02/19/expressen-fallt-for-vapenbrott/ ,

http://www.friatider.se/hovratten-expressens-chefredaktor-falls-for-vapenbrott ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/expressen-falls-for-vapenbrott-i-hovratten .

tisdag 19 februari 2013

Centerpartiet satsar hårt på att åka ut ur riksdagen i valet 2014

Igår så presenterade Centerpartiets ledare Annie Lööf sin nya "Vi ska ut ur riksdagen"-kampanj, dock hade krav som t ex ändrad arvsrätt och månggifte slopats.
Eller rättare sagt, de har skjutits upp på grund av all kritik, man kommer alltså att försöka genomföra dem senare.
Men kravet på fri invandring låg däremot kvar, liksom kravet på "plattare skatter".
Är det inte bättre att Annie Lööf talar klarspråk istället? Folk fattar ju ändå vad det är som hon egentligen säger.
Hur ska Centerpartiet kunna få fler väljare med ett sådant verklighetsfrånvändt psykfall till partiledare?
Hur har Annie Lööf tänkt när hon säger att ingångslönerna för ungdomar ska sänkas t ex?
C:a 14 000 kronor per månad tjänar nämligen en heltidsanställd på restaurang, men denna lön vill hon alltså sänka. Hur ska någon överleva på sin lön under sådana förhållanden, har hon tänkt sig?
Men visst, när man själv får ut minst 60 000 kronor per månad för att komma med enbart vansinnigheter (ta t ex det förslag som hon inledde sin partiledarkarriär med, nämligen att Sverige ska ta in 40 miljoner invandrare per år!) så är det ju lättare än sprättlätt att sänka lönen för människor som man anser inte har något människovärde så mycket att de snart måste prostituera sig för att få in något mer än några få "korvören".

Men det klart, när Annie Lööf upptäckte att det där med 40 miljoner invandrare inte gick hem hos folk så försökte hon nu för några månader sedan med månggifte m.m., vilka för övrigt är grova brott enligt svensk lag.
Och som grädde på moset så presenterade hon nu igår sitt partis nya "Vi ska ut ur riksdagen"-kampanj, där samma sorters budskap kördes fast med andra namn då.
Fast det klart, på ett vis förstår jag fröken Lööf. Hon är ju minst sagt desperat, eftersom hon inte går hem hos de svenska väljarna.
Därför försöker hon med de muslimska väljarna istället, det är därför som hon kommer med förslag som fri invandring, månggifte, slopad arvsrätt och annat stolligt.
För hon gör liksom de övriga PK-partierna i 7-klövern i riksdagen: Man satsar stort på invandrade väljare, mest muslimska sådana då.
Att sedan landet går käpprätt åt helvete skiter man fullständigt i, det viktigaste är att man får sko sig så mycket att man den dag man dör har så mycket pengar att de formligen rasar ur kistan!
För pappskallarna från Kristdemokraterna längst ut i regeringen till Miljöpartiet längst ut i vänsterblocket tror nämligen inte på uttrycket "Du kan ingenting ta med dig dit du går".
Inte heller har de hört följande textrad från samma låt: "Du behöver inga penningar, när du vid porten står".
Låten är ju väldigt känd, den heter "Du kan ingenting ta med dig dit du går" och har sjungits av bl a Corneilus Wreeswjiik".

En sak är i alla fall fullständigt klar: Centerpartiets kampanj har redan gett resultat, eftersom deras nedåtgång kommer att fortsätta så kommer de garanterat att åka käpprätt ut ur riksdagen i valet 2014.
Hurra, hurra och hurraaaaaaaaaa för det!

Läs mer om Centerpartiets "Vi ska ut ur riksdagen"-kampanj på t ex följande:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16259073.ab ,

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=83&grupp=10974&artikel=5447550 ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/cs-ideprogram-kanske-inte-varldens-basta-kommunikation_7923848.svd ,

http://avpixlat.info/2013/02/18/c-annie-vill-ha-fri-rorlighet/

och

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/loof-flera-kontroversiella-forslag-borta_7923312.svd .

måndag 18 februari 2013

Vill ni av någon anledning nå mig? Läs i så fall detta inlägg

Jag har under den gångna helgen kommit underfund med att det behövs en mailadress till den som driver bloggen, alltså till mig.
Det kan ju hända att någon eller några av er som läser min blogg vill komma i kontakt med mig av någon anledning, t ex fråga om någonting, lämna tips på något som ni tycker att jag borde skriva om, eller någonting annat.
Men varför har jag då skapat en särskild mailadress för detta? Går det inte bra med den adress som bloggen är registrerad i?
Jo, självklart skulle ju det fungera det också.
Det är bara det att jag får så många mail till den ändå, det skulle alltså bli en smula rörigt att hålla reda på allting.
Dessutom gör det ju ingenting att ha en separat mailadress avsedd för saker som inte har med någonting annat att göra.
Så här har ni kontaktmailen till mig: karpstryparn@gmail.com

Den adressen finns också i presentationen till bloggen, presentationen finns ju som ni vet allra högst upp. Men samma adress finns även i min presentation längre ner i bloggen.
Så vill ni av någon anledning komma i direktkontakt med mig så är det alltså den mailadressen som gäller.
Meddelandena besvaras så fort jag ser dem.

Mvh
//Karpstryparn

Infekterad mat är ett resultat utav invandringen

"Med stormar blåser kor", eller vad det heter.
Anledningen till att jag tar upp detta ordspråk är att det i helgen har varit matskandal i Sverige, i det här fallet i form av att det i minst 12,7 ton kött som används i kebab och hamburgare har hittats stora mängder avföringsbakterier.
Enligt uppgifter så har hitills 2 stycken barn blivit sjuka av detta, men man ska också komma ihåg att dessa båda fall är de enda som har kommit fram i media.
Alltså vet vi egentligen inte hur många människor (både unga och äldre) som har blivit infekterade av dessa "trevliga små saker". Men med tanke på hur omtyckta hamburgare och kebab är så är det garanterat frågan om bra mycket fler fall än bara två stycken, siffran 1 miljon är däremot mer sannolik.
För som sagt, båda dessa maträtter är ju som bekant väldigt populära.
Men visst sjutton, nu skrev jag lite fel. Kebab är ju inte tjänlig som människoföda, i alla fall inte den som finns i Sverige.
För här fuskas det som bara tusan med råvarorna.
Annat är det däremot med den kebab som finns i kebabens ursprungsland Turkiet, för där är man väldigt noga med köttets kvalite'.
Värre är det däremot med hur man hanterar och sköter de djur som köttet ifråga kommer ifrån, Turkiet är ju ett muslimskt land. Jag tror inte att jag behöver säga mer än ordet "halalslakt", jag tror nog att ni förstår hur jag menar.
Halalslaktat kött ja, sådant finns det ju gott om i McDonalds kycklingburgare i Sverige trots att flera chefer för McDonalds förnekar detta.
Men pratar man med en viss McDonalds-leverantör i Danmark, ja, då får man bekräftat att det finns halalslaktat kött i så gott som alla kycklingburgare hos McDonalds i Sverige.
Detta har jag nämligen fått bekräftat från säker källa, närmare bestämt från den danska leverantören själv.

Men den kebab som säljs i Sverige då? Är det halalslaktat kött i den också? Ja, naturligtvis är det det, kebab är ju ett muslimskt påfund.
Men det är också det enda som den har gemensamt med orginalkebaben, råvarorna är nämligen av minst sagt urusel kvalite'. Köttet t ex är av urusel kvalite, det behöver inte vara inpregnerat med avföringsbakterier för att vara det.
Själv har jag bara ätit kebab 2 gånger i mitt liv, detta i olika städer i Sverige. Resultatet av detta blev att jag ena gången var magsjuk i 3 dagar efteråt, gången därpå var jag magsjuk i hela 5 dagar.
Så det var två gånger för mycket det, aldrig mera kebab för min del efter det alltså.

Men vad har all detta med rubriken till inlägget att göra då? Rubriken lyder ju "Infekterad mat är ett resultat av invandringen".
Jo, de över 12,7 ton kött som helgens matskandal gäller kom nämligen ifrån en leverantör i Holland (alltså Nederländerna), Holland är ju som bekant inte Sverige.
Men samtidigt är det ändå inte ett land där det kommer massinvandring ifrån, Nederländerna är inte ett muslimskt land...än.
Nåja, nu är det ju långt ifrån första gången som det har visat sig vara farligt med importerat kött till Sverige.
Vem minns inte t ex de små "glada" och "trevliga" mikroskopiska maskar vid namn trikiner varav vilka när de kom ner i tarmgångarna hos människor fortplantade sig på det sättet att honorna borrade hål i tarmväggarna, lade sina ägg där, och varefter äggkapslarna öppnades avsöndrade starka gifter som i många fall ledde till värdmänniskans död.
I Sverige är det nämligen på grund utav dessa små "trevligheter" förbjudet med importerat kött från vissa djur sedan någon gång på 70-talet, men fortsätter den muslimska invandringen i den skala som den har skett hitills så kan vi ju lika gärna passa på att införa rabies till Sverige på en gång då.
Förresten så inträffade tidigare i år det första rabiesfallet i Sverige på bra mycket många år, ja, inte sedan det inträffade sist har vi haft rabies i Sverige.
Och så finns det människor som anser att det enbart är bra med invandring och mångkultur, problemet med det resonnemanget är bara det att det har "lite" för många brister....och detta i rejäl underkant det.
Men visst, inför kolera och ebolavirus när ni ändå bara ser fördelar med dessa båda saker, de härjar ju rejält i många delar av Afrika.
Och med tanke på att "tuppgökarna" som bestämmer i EU:s "huvudstad" Bryssel har planer på att både Mellanöstern, Afrika och till och med hela Asien ska innefattas av EU så......

Men åter tillbaka till det här med helgens köttskandal.
Säkert var det många veganer som jublade och pekade finger angående avföringsbakterierna i hamburgare och kebab. 
Det är bara det att de glömde någonting viktigt.
Vad var det då? Jo, den goda salladen och de söta tomaterna är ju uppfödda på ko- och hönsskit.

Läs mera om det här med köttskandalen på t ex följande:

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1311677-avforingsbakterier-i-hamburgare ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5445835 ,

http://www.expressen.se/nyheter/avforingsbakterier-i-svenska-hamburgare/ ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16251764.ab ,

http://www.exponerat.info/avforing-fran-kor-i-hamburgare-minst-tva-barn-sjuka/

och

http://www.dn.se/nyheter/sverige/spar-av-kobajs-i-hamburgare .

lördag 16 februari 2013

Regeringen: "Vi skiter i både svenskar och invandrare, det är ju snart valår igen"

För 2 dagar sedan så gick den borgeliga regeringen ut med påståendet om att de vill skärpa lagstiftningen för arbetskraftsinvandringen.
Varför påstår man då detta? Jo, som det står i rubriken till detta inlägg så är det ju inte långt kvar till valåret 2014.
Dessutom talar ju varenda opinionsmätning sitt tydliga språk gällande Sverigedemokraterna, den senaste tiden har det nämligen inte funnits någon opinionsmätning där partiet har legat under 10 %. Rekordet hitills för SD är 16,2 %, alltså har den borgeliga regeringen med Moderaterna i spetsen insett att något måste göras åt detta, även om det innebär att man ljuger väljarna käpprätt upp i ansiktet.
Istället för att slicka uppåt så sparkar man alltså rakt fram, det är ju som bekant väljarna som avgör hur det ska gå för partierna.
Hade det varit val idag förresten så hade regeringen blivit en tvåpartiregering, eftersom Centerpartiet och Kristdemokraterna sedan en tid tillbaka befinner sig kraftigt under riksdagsspärren.
Angående arbetskraftsinvandringen så säger migrationsminister Tobias Billström så här:

"-Om man vid en kontroll av Migrationsverket upptäcker att det förekommer en situation där löner och försäkringsvilkor inte är i linje med vad man har erbjudit, så ska man kunna återkalla tillståndet."

Men det han egentligen sade var ju följande:

"-Vi kör på ännu värre och absurdare än tidigare, vi skiter i både svenskar och invandrare. Om sedan hela landet går åt helvete spelar ingen roll, så länge vi tjänar stora pengar på skiten. Men om landet däremot blir bra igen, ja, då är det inte bra. För då får vi inte in några pengar."

Med andra ord så är regeringens påståenden om skärpt invandring, i det här fallet då arbetskraftsinvandring, bara ett spel för väljarna.
Men vänsterblocket då? Jo, de fortsätter att köra på med sina rasistanklagelser de, trots att det var Socialdemokraterna som en gång i tiden drev igenom Rasbiologiska institutet i Uppsala.
Än idag är Socialdemokraterna, liksom Vänsterpartiet och Miljöpartiet, ett rasistiskt parti. För med tanke på hur representanter för dessa partier uttrycker sig om svenskar och invandrare som är emot invandringspolitiken så....
Och deras vänsterextrema "fotgängare" som försöker mörda meningsmotståndare, samt begår annan "trevlig" grov brottslighet, ska vi väl inte ens tänka på. Eller?

Men åter tillbaka till regeringens desperata skrämselhicka.
Egentligen är det konstigt att de har det, det borde ju snarare vara vänsterblocket med Socialdemokraterna i spetsen som har det.
Varför det då? Jo, var sjätte LO-medlem skulle rösta på Sverigedemokraterna om det vore val idag, detta enligt en Sifo-analys som gjordes för SVT Nyheter.
I september 2012 var det var åttonde LO-medlem som tyckte så.
Därmed är alltså SD det näst största partiet bland LO:s medlemmar.
Som sagt, jag är förvånad över att regeringen bryr sig om detta.
För vilken syn regeringen har på människor som är lågavlönade vet väl de flesta vid det här laget. Ta bara det här med Fas 3-"jobb" t ex.
Sedan har vi de som på olika sätt är sjukskrivna också.
I vilket fall som helst ska det bli intressant att se vad regeringen menar med skärpta regler angående arbetskraftsinvandring. För de menar ju faktiskt inte någonting alls med det. Nej, det är bara valfjäsk alltihop!
Men visst, om de nu verkligen menar det, hur har då regeringen tänkt att lyckas med detta? Ska den med hjälp av de andra sju 7-klövernpartierna i riksdagen riva upp grundlagen 1 gång till? Regeringen skrev ju tillsammans med de sju andra vansinnespartierna i riksdagen in det mångkulturella samhället i grundlagen, detta utan att fråga de svenska medborgarna.
Alltså består sju av åtta riksdagspartier enbart av en enda stor hög med brottslingar, det enda riksdagspartiet som motsatte sig detta var Sverigedemokraterna.
Men visst, om ni ändå ska rucka på grundlagen så kan ni väl ändå göra det ordentligt?
Varför inte göra om grundlagen 222 gånger, när ni ändå håller på? Ni har ju lyckats bra med att rasera Sverige hitills.

Läs mer om regeringens senaste lögner på bl a följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/mp-vill-skarpa-reglerna_7913956.svd ,

http://www.svt.se/nyheter/sverige/mp-vill-skarpa-reglerna ,

http://hd.se/inrikes/2013/02/14/mp-vill-skarpa-reglerna/

och

http://www.dn.se/nyheter/politik/mp-kraver-hardare-regler .

onsdag 13 februari 2013

Insändarnas konung Bo Wallerstig har gått ur tiden

Idag fick jag reda på att Sveriges flitigaste insändarskribent genom tiderna, nämligen Bo Wallerstig från Västerås, avled härom dagen. Detta i en ålder av 63 år.
Jag är inte förvånad över bl a Expressens och Nya Wermlandstidningens benämning på denne man angående detta, eftersom han verkligen låg i när det gällde sitt insändarskrivande.
Men han var aktiv i andra tidningars insändarspalter också, i t ex Metro publicerades många av hans insändare.
Ja, Bo Wallerstig hade synpunkter på det mesta, många gånger väldigt slagkraftiga sådana. Men likväl var han ofta saklig, visst, han hade väl inte maximal jättekoll på precis varenda liten sak som han skrev om, men det var ändå en fröjd att läsa hans insändare.
Däremot har jag svårt att förstå varför en del personer som läste dem oberopade censur, man kan ju tro att de var emot åsiktsfrihet och yttrandefrihet.
Men det var de förmodligen också, i vilket fall som helst kunde de i alla fall inte ta vissa saker.

När jag läste om att han hade dött och en del om hans insändarskribentbakgrund så kom jag att tänka på när jag själv var aktiv som insändarskribent mellan 1996 till 2001 i olika dagstidningar, bl a i NWT.
Mina insändare gällde lite olika saker, t ex kommunism och att värna om Sverige. Bl a minns jag en person vid namn Magnus Tingsjö som jag under några veckor hade en lång insändardebatt om invandringsextremism med, det stod rätt snabbt klart att han var svenskfientlig trots att han flera  gånger påstod att han älskade Sverige.
Men om han nu älskade Sverige, varför var han för förintelse av landet då? Nåja, oförskämdheter och motsägelsefullheter var han däremot bra på, debatten slutade nämligen med personangrepp. Men mitt sista insändarsvar till honom blev aldrig publicerat....vilket i och för sig inte var så konstigt faktiskt, jag bredde nämligen på ännu värre än honom i den.
Fast vi tappade ju humöret båda två på slutet, så kan det tyvärr bli ibland när det hettar till.
Dock är "pajkastning" aldrig bra i en debatt, oavsett håll.
Särskilt vänsterdebattörer/"antirasister" är bra på sådant, det bevisar de ständigt. Därför går det i princip aldrig att hålla en saklig debatt med sådana personer, och sällan med liberaler heller för den delen.

Angående Bo Wallerstig så var han förresten även före detta ombudsman i dåvarande VPK och historielärare. Han kom upp i över 1 000 insändare i Expressen.
Läs mer om honom på t ex följande:

http://www.nwt.se/asikter/insandare/article1249835.ece ,

http://www.expressen.se/nyheter/expressen-grep-in---raddade-morris/ .

tisdag 12 februari 2013

Hur man löser invandringsproblem inom livsmedelsbranchen

Även om jag mest hänvisar till olika artiklar i mina inlägg så händer det att jag lägger in länkar till filmer också.
Här följer en liten film som handlar om hur man kan lösa invandringsproblem inom livsmedelsbranchen, i det här fallet på cafe'er.
Filmen börjar med att en cafe'innehavare gör sig fin, sedan fortsätter den med två svenskar som diskuterar ordet negerboll för att därefter fortsätta med en negress som uttrycker sig rasistiskt emot en vit person med judiskt påbrå.
Därefter bryter helvetet löst i form av olika sorters invandrare som skjuter sönder hela stället, vilket resulterar i att cafe'ägaren blir rasande på alla som finns därinne och skjuter ihjäl allihop.
Men det sker andra saker i filmen också, här har ni den förresten: http://www.youtube.com/watch?v=L_3qD5j_lUQ .

lördag 9 februari 2013

När började invandringen till Sverige?

I dagarna är det konstaterat att invandringen är en mycket viktig fråga för både svenskar och invandrare i Sverige, rekordsiffrorna för Sverigedemokraterna talar i varenda opinionsmätning hela tiden sitt tydliga språk.
Även Svenskarnas parti (SvP) ökar starkt.
Dessa saker gillas naturligtvis inte av företrädarna för 7-klövern i riksdagen, den senaste tidens politiska utspel från dessa partier om att invandringen måste begränsas bevisar detta.
Och angående svensk PK-media som t ex Aftonbladet så är intet nytt, de maler på med sina förtals- och hetskampanjer i form av rena hatartiklar och annat "trevligt".
För invandringen är en viktig fråga, det är bara verklighetsfrånvända idioter som förnekar detta.

Men hur kan det finnas människor som fortsätter att vara för massinvandring, trots dess alla enorma nackdelar? Ja, det undrar man ju verkligen.
Tänker de överhuvudtaget? Hur sakliga är de egentligen? Svaret på dessa båda frågor är naturligtvis följande: Inte alls.
Sådana människor är alltså väldigt konstiga, med tanke på hur en övervägande majoritet av dem resonerar.
Men även bland dessa finns det personer som slår vansinnighetsrekord i sig, t ex statsminister Fredrik Reinfeldt.
Men visst har man rätt att tycka vad man vill, eller hur? Jo, självklart borde man få ha det, detta gäller dock som bekant inte om man är emot invandring och "flykting"strömmar". All hets emot människor som av olika orsaker är emot dessa saker talar ju sitt tydliga språk.
Men vad är en invandrare? Och vad är en flykting?
Ja, ordet invandrare kännetecknar ju en människa som kommer till ett annat land och bosätter sig där. Och en flykting är ju en person som flyr ifrån någonting till ett annat land.
Dessa ord är dock mycket gamla, eller rättare sagt väldigt gamla till och med.

När det gäller argument för att invandringen inte är bra för Sverige så hittar man dem lite överallt, då och då hittar man dem även på oväntade ställen som t ex i den antirasistiska tidskriften Expo.
I en artikel i nr 2 från årgång nr 3 av Expo ifrån 1997 står det nämligen följande:

"Sverige har haft förmånen att vara ett i befolkningshänseende ovanligt enhetligt land fram till tiden efter andra världskriget då vi mer eller mindre blivit tagna på sängen av den omfattande invandringen."

Det låter lite konstigt när en tidsskrift som Expo påstår detta.
Expo är ju en invandrings- och mångkulturvänlig tidning som tar upp "rasism" och "hat" emot icke-västerländska  invandrare och flyktingar, men aldrig detsamma emot svenskar och vita invandrare.
Citatet har också sagts av den socialdemokratiska partiledaren Tage Erlander på sin tid.
Vet inte Expo vilken kobent och enbent fot som de ska stå på? Detta påstående går ju rakt emot det som tidningen säger sig stå för.
För invandringsförespråkare har i alla fall sällan brist på argument, åtminstone enligt sin egen fantasi.
Några av argumenten är att "Sverige sedan urminnes tider har varit ett invandrarland" och att "vi alla är invandrare".
Men vänta nu lite här. Tänkte ni på vad som står först? Jo, det står ju urminnes tider.
Vet de invandringsförespråkare som anser detta vad ordet urminnes betyder? Det är ju rätt lång tid som det är frågan om, denna term syftar nämligen på dinosauriernas tid.
Men på den tiden fanns det ju inga människor. Så vad menar de för någonting?
Att invandringsförespråkare knappt kan historia är ganska vanligt, men att de var okunniga visste jag faktiskt inte.
Eller syftar de kanske på vikingatiden? Då importerade ju vikingarna mängder med trälar som arbetskraft, men var dessa trälar kom ifrån pratas det däremot väldigt tyst om eller rättare sagt aldrig.

Sedan finns det en del av invandringsförespråkarna som säger att det har skett invandring i Sverige sedan medeltiden.
Men stämmer det då? Svar nej.
Sanningen är egentligen att invandringen till Sverige började för över 15 miljoner år sedan detta enligt en faktabok som heter "Urtidsmänniskan – hennes spännande historia" om man nu ska se det ur en invandringsförespråkares ögon.
För då traskade nämligen de första homonoiderna, alltså varelser av vårt eget människosläkte Homo, omkring på jorden. Dessa varelser var de första människorna, och har fått namnet Ramapitheus, "Ramas apa", efter den hinduiske guden Rama.
Men så långt tillbaka i tiden fanns väl inte Sverige? Jodå, men bara till landmassan, inte till namnet. Men detta betyder inte att Sverige inte fanns då, för det gjorde det.
Invandringen till Sverige har alltså pågått längre än vad man tror, kom ihåg att jag ser det hela ur invandringsförespråkarnas synvinkel.
Men flyktingmängderna då? Är de lika gamla?
Ja, det är de, men på den tiden flydde folk inte ifrån andra människor, utan ifrån djur som t ex sabeltandade tigrar. Anledningen var enkel: Ingen ville bli byte åt djur som då och då hade människor på matsedeln.
Ett annat argument ifrån invandringsförespråkarna är som sagt också att vi i Sverige alla är invandrare, de brukar säga att (citat) "vi alla har kommit någonstans ifrån".
Och det stämmer ju. Alla människor har en biologisk far och en biologisk mor, vi alla har en liten spermie som hamnat rätt på, eller rättare sagt i, ”pudelns kärna” att tacka för att vi finns till.
Är det detta som invandrings- och "flykting"förespråkarna syftar på? För med tanke på deras "argument" så.....

Här följer några enstaka exempel av de enorma mängder med invandringsrelaterade dåd:

http://www.friatider.se/rikslarm-efter-butiksran ,

http://www.exponerat.info/jordanier-boendes-i-malmo-domd-for-grov-kvinnofridskrankning/ .

Men att "journalister" inom svensk PK-media försvarar sådant är ju väldigt vanligt.
Här har vi ett av mängder med bra exempel på en sådan person, nämligen Aftonbladets chefredaktör Jan Helin:
http://bloggar.aftonbladet.se/janhelin/ .

Och här har vi en annan: http://debatt.svt.se/2013/02/08/nej-swartz-nathatarna-ar-inte-intresserade-av-sanningen/ .

Och slutligen två till relaterade artiklar till detta:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/hatarna-triggas-av-nya-samhallsnormer_7898956.svd ,

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/fredrikvirtanen/article16209677.ab .

tisdag 5 februari 2013

Är det bögarnas fel, Runar Patriksson?

Även om jag oftast letar upp olika nyheter själv trots att jag inte är ute på internet dygnen runt så får jag då och då även tips om intressanta nyheter, för all del, alla är det givetvis inte men ändå.
Ibland snubblar man då över ganska roliga saker, t ex sådana där PK-politiker (alltså politiskt korrekta och verklighetsfrånvända idioter) klart och tydligt bevisar att de inte förstår sarkasm och att de inte har någon humor.
En sådan nyhet kom till min kännedom idag, närmare bestämt då i den värmlandbaserade tidningen Nya Wermlandstidningen (NWT).
I den stod det idag en artikel som heter "Kommentarer på nätet polisanmäls". Visst, jag kan förstå att det finns personer i offentlighetens ljus som inte kan acceptera kritik, men då ska de ju inte vara offentliga. Istället ska de kanske skickas till "arbetsläger" i det kallaste av Sibirien, där slipper de kritik.
En sådan person är den före detta kommunpolitikern och riksdagsmannen Runar Patriksson, han kunde uppenbarligen inte tåla att det på Facebook skrevs följande om honom:

"Det e sannerligen dags nu att förlänga vargjakten in i kommunhuset där dårgänget som ylar galet i nattmössorna håller hus!"

Nu undrar jag bara hur mycket R. Patriksson brister i läsförståelse, kanske är det lika mycket som han går upp i rök i linningen. För det var ju inte just han som var utpekad.
Själv satt jag bara och skrattade åt kommentaren, tycker den var väldigt rolig och att det formligen dröp sarkasm om den.
Som sagt, är man en offentlig person så får man tåla lite grann.
Men vem vet? Patriksson kanske tror att det är bögarnas fel (ni minns väl låten, va?) att den kommentaren skrevs, i annat fall skulle väl knappast Årjängs kommunchef Ingmar Rose'n polisanmäla kommentaren ifråga.
Vad Runar Patriksson själv svarade på kommentaren framkommer inte, men kanske har både han och Rose'n lyssnat några gånger för mycket på den sketch där komikern Henrik Dorsin (känd från bl a tv-serien "Solsidan") sjunger låten "Det är bögarnas fel" och i den sketchen driver med olika sorters religioner, främst då kristendomen.
För någon måste man ju ha att skylla på, i alla fall när man slösar med dyrbar tid för polisen. Istället för ett brott måste de i och med detta alltså utreda humor och sarkasm.
Visst, det är ibland svårt att skilja på humor och allvar, men i det här fallet är det ju alldeles uppenbart vad som är vad samt vad som inte är det förstås.

På tal om sketchen med Henrik Dorsin så blev den förresten anmäld för hets mot folkgrupp, men friades av Justitiekanslern (JK).
Men varför blev den friad då? Tja, till att börja med var det ju inte hets mot folkgrupp, särskilt inte om man ser till sammanhanget vilket JK tydligen gjorde.
Angående Henrik Dorsin så tyckte han att anmälan var fullständigt absurd, vilket jag håller med om.
För även om jag tycker att han är urusel som komiker (det är han och Soran Ismail) så kan man ju lugnt säga att den person som anmälde sketchen inte har halkat ur barnvagnen än.

Läs mer om det här med den "hemska" Facebook-kommentaren på http://www.nwt.se/arjang/article1244940.ece?service=refresh .

Och här har ni sketchen med Henrik Dorsin (usch och fy så hemsk den är, va?): http://www.youtube.com/watch?v=T1lvMJ-l0_A .

På tal om homosexuella förresten så var det ju Gaygala (Böggala heter det ju egentligen, i alla fall enligt dem själva) igår. En av "huvudrollsinnehavarna" innehades av rikspuckomongot och "ärkestjärtgossen" Jonas Gardell.
Själv förstår jag inte vad det är för vits med att en sådan gala finns, det enda som den åstadkommer är ju att den får motsatt effekt. En bra exempel på det är den årliga pridefestivalen i Stockholm.
Och vad kronprinsessan Viktoria hade där att göra skulle man ju gärna vilja ha reda på.
Eller har inte kungafamiljen skämt ut sig tillräckligt?
Läs mer om "galan" på t ex följande:

http://www.svd.se/kultur/gardells-segertag-satter-aids-i-fokus_7887936.svd ,

http://www.dn.se/kultur-noje/kronprinsessan-hyllas-efter-gaygalan ,

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/underhallning/article16182722.ab

och

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/underhallning/article16182724.ab .

måndag 4 februari 2013

När ska Svenska kyrkan samarbeta med al-Qaida?

Det finns människor som har gått ur Svenska kyrkan, efter att idag ha läst en artikel som handlar om att Svenska kyrkan samarbetar med en terrororganisation så förstår jag dem fullständigt.
Saxat ur artikeln:

"Ambassadörer” är enligt ett pressmeddelande engagerade antirasistiska personer som kan arbeta mot rasism på sina arbetsplatser och i andra sammanhang. I praktiken handlar det om informatörer som ska ange invandringskritiska personer till Expo.

LO:s olika fackförbund utbildar sedan tidigare ytterligare 150 000 informatörer i samarbete med Expo, vilket Fria Tider har uppmärksammat förut."

Som bekant så använder sig den "antirasistiska" organisationen Expo sig mest av våldsuppvigling av olika slag, propagerande av terror emot meningsmotståndare, ja, samhällsomstörtande verksamhet rent allmänt.
Och så heter det att "Expo granskar, dokumenterar, analyserar och upplyser om intoleranta, rasistiska och högerextrema grupper och idéer för att stävja dess inflytande i samhället."
Är det inte bättre att organisationens företrädare är ärliga istället? För det de säger är ju egentligen följande:

"Expo kartlägger, åsiktsregistrerar, underblåser terror och propagerar för grovt våld emot människor som använder sig av två utav demokratins grundpelare, nämligen åsiktsfriheten och yttrandefriheten. Vi på Expo hatar nämligen tanke om alla människors lika värde."

Och angående Svenska kyrkan så är de inte ensamma om att samarbeta med samhällsomstörtande krafter, även Svenska Postkodlotteriet samarbetar med Expo.
När kommer förresten Svenska kyrkan att samarbeta med al-Qaida? När kommer Svenska Postkodlotteriet att göra det? Som ni vet är ju al-Qaida en muslimsk terroristorganisation.

Läs mer om det här med Expo på t ex följande:

http://www.friatider.se/svenska-kyrkan-utokar-samarbete-med-expo ,

https://www.realisten.se/2012/05/15/postkodlotteriet-skanker-pengar-till-expo/ ,

http://www.nationell.nu/2012/05/15/postkodlotteriet-skanker-65-miljoner-kronor-till-expo/

och

http://www.swedenconfidential.info/2012/05/15/postkodlotteriet-stoder-asiktskontrollerande-och-asiktsregistrerande-expo/ .

söndag 3 februari 2013

Den kommunistiske folkmördaren Josef Stalin hyllades igår

Igår hyllades i Ryssland historiens näst värste folkmördare, närmare bestämt Josef Stalin, så äkta kommunist han var.
Men hyllandet av honom har tydligen varit lite splittrat, det finns ryssar som tycker att han är en stor skam för sitt land. Och det klart, en kommunist som i kommunist- och vänsterextremistkretsar anses vara en riktig "arbetarklassare" och som har stått för historiens näst största folkmord, närmare bestämt på 42,7 miljoner människor på grund av politiska, etniska och sexuella skäl, är väl knappast något att hylla.
Att det sedan även finns människor som tycker att han gjorde bra saker säger ju också mycket, det är bara att fråga t ex svenska vänsterextremister och kommunister. Men visst, Stalin gjorde bra saker också, t ex........hmmm......hmmmmmm....... ...... ........ ................. HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.............Ärligt talat, jag kommer faktiskt inte på någonting bra alls som han gjorde, fast det klart, det kan ju bero på att han inte gjorde någonting som var bra. Ta bara t ex det här med att han hade för vana att låta avrätta sina läkare för att de var judar, "fin" inställning det.
Men hans folkmord kommer lite till korta jämfört med den absolut värsta, nämligen den kinesiske kommunistdiktatorn Mao Zedong. Rekordet i folkmord innehar han, närmare bestämt folkmord på 47 miljoner kineser på grund av bl a politiska och sexuella skäl.
Frågar man däremot någon rysk nationalist vad han eller hon tycker om Stalin så är svaret givet. Fast å andra sidan behöver man inte vara nationalist för att tycka illa om Stalin, det räcker med att man är verklighetsförankrad. Alltså kan man inte vara kommunist/vänsterextremist.
Och inte liberal heller för den delen.

Sammanlagt är kommunismen som ideologi ansvarig för folkmord på minst 120 miljoner människor. Men inte om man frågar någon person som sympatiserar med Vänsterpartiet eller Miljöpartiet, ånej, då får man följande svar: "-Det är en borgelig lögn, det har aldrig hänt."
Enligt det resonnemanget så har alltså den borgeliga regeringen hittat på att Josef Stalin, Mao Zedong, Vladimir Lenin och Pol Pot har funnits då? "-Det var det jävligaste, det hade jag ingen aning om", som Hasse Alfredsson sade i en sketch om svenska politiker på 70-talet, t ex Ola Ullsten och Gösta Bohman.
Skämt och sido, den eller de idioter som påstår att dessa folkmord inte har begåtts av kommunister är ju dubbellobotomerade veganer (många vänsterextremister är ju veganer), de kan ju lika gärna påstå att dessa folkmord bara är en megastor jättebluff.
Men usch och fy på mig, nu var jag lite elak, ljög gjorde jag också. För en majoritet av dem påstår ju att dessa folkmord aldrig har skett, inte av kommunister i alla fall.
Alltså är de historieförnekare, samt förintelseförnekare.

Läs mer om hyllandet av folkmördaren Josef Stalin på bl a följande:

http://www.svt.se/nyheter/vetenskap/omstritt-firande-av-stalins-seger ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/omstritt-stalin-firande-pa-lordag ,

Och angående vänsterextremister: https://www.realisten.se/2013/02/02/vansterextremister-bakom-ambassadattentatet/ .

fredag 1 februari 2013

Absurda Svea Rikes lag

Om ni undrar varför det hitills inte har blivit något blogginlägg den här veckan så beror det på att det mesta av min lediga tid går till saker och ting som har med mitt hem att göra, jag har helt enkelt för mycket att göra där just nu.
Men ni ska inte bli lottlösa för det, ånej.
Idag på Newsmill står det en mycket bra och saklig artikel skriven av Avpixlats krönikör Mats Dagerlind, där han ger sin syn på det självklara i att bl a ha rätt att försvara sig själv, sina nära och kära och sin egendom.
För som ni vet så får man inte göra det i Sverige, om man råkar ut för t ex ett inbrott så har gärningsmannen mer rättigheter än en själv har.
Ett exempel på det: Vid ett tillfälle polisanmälde en inbrottstjuv en bilägare för att ha misshandlat honom på grund av att ägaren hade tagit honom på bar gärning vid pågående inbrott i bilen. Bilägaren dömdes för misshandel, och inbrottstjuven fick skadestånd. Detta skedde för övrigt i Grums.
Ett annat exempel: En inbrottstjuv som var på väg ut från ett hus efter ett inbrott halkade på husets garageinfart och slog sig, detta på grund av att infarten inte var sandad. Detta skedde under vintern, och inbrottstjuven polisanmälde då husägaren för kroppskada (minns inte den exakta brottsrubriceringen i det fallet).
Att husets ägare polisanmälde inbrottet spelade ingen roll, tjuven fick ett saftigt skadestånd och ägaren dömdes för vårdslöshet eller något liknande.

När det gäller Mats Dagerlinds artikel så saxar jag följande tre stycken ur den:

"Där vi tidigare bara behövde bekymra oss om våra egna brottslingar måste vi idag handskas med utländska ligor som gör momentana brottsräder i vårt land för att sedan försvinna och en internationell organiserad brottslighet med målsättning att etablera sig permanent i Sverige. Inflödet av olagliga vapen har också ökat dramatiskt och idag går var varannan småkriminell i Sveriges utanförskapsområden med en pistol i byxlinningen och det förlöper knappast en vecka utan rapporter i media om att dessa vapen också använts mot människor."

"Hos flertalet svenska riksdagspartier finns heller ingen vilja att ändra den politiska kursriktning som är huvudorsaken till denna ökande otrygghet och rättslöshet. Tvärtom innehåller de partipolitiska avsiktsförklaringarna formuleringar om att Sverige bör öppnas än mer mot omvärlden. Detta samtidigt som antalet utanförskapsområden av det slag där kriminalitetens universitet och arbetsmarknad etablerar sig ökar exponentiellt - från en handfull för ett par decennier sedan till ett par hundra idag - och en majoritet av dem som avtjänar straff för grova brott i svenska fängleser är utlänningar, utlandsfödda eller har utländsk bakgrund.

När statens våldsmonopol inte förmår hålla det kriminella våldet på avstånd från den laglydige medborgaren måste denne ges motsvarande större befogenheter och resurser att skydda sitt liv, lem, nära, kära och egendom. Den rätten blir i ett samhälle där staten abdikerat från sitt ansvar "self-evident". Detta är i grunden inte heller mer främmande för svensk rättstradition än för amerikansk. Strängt taget är det bara en förstärkning och uppdatering av nödvärnsrätten så att den svarar upp emot den allvarligare hotbild vi lever med idag. För att åtminstone återställa jämvikten behöver den laglydige medborgaren nu ges samma befogenhet att försvara sig med skjutvapen som den kriminelle egenmäktigt tar sig."

Läs hela artikeln på http://www.newsmill.se/artikel/2013/02/01/dags-g-r-ett-second-amendment-i-svensk-grundlag .