torsdag 30 maj 2013

Invandringsextremisternas idealsamhälle = Världens våldsammaste land

Det här blogginlägget ska handla om den senaste tidens invandringsbrottslighet i Husby, i form av mängder med bilbränder, stenkastning på brandmän och poliser, allmän vandalisering av Husby osv.
Men allt det här har från Husby spridit sig som en löpeld bland många andra kriminella invandrare i Sverige, område efter område och förort efter förort eldhärjas och stenkastas snabbare än ett öga hinner gråta.
Allt det här försvaras och negligeras inom både den svenska PK-median ( t ex Aftonbladet) och riksdagen, det enda riksdagsparti som är emot all denna brottslighet är Sverigedemokraterna.
Men bortsett från SD så försvaras dessa illdåd från kristdemokraterna i den borgeliga regeringen till Miljöpartiet i vänsterblocket, ja, hela vänsterblocket och den borgeliga regeringen är eniga:

"Att lite bilbränder sker på några ställen är ingenting att bry sig om, dessutom får vi inte förneka människor deras demokratiska rättigheter."

Eeeh, okej. Så det är alltså en demokratisk rättighet att dag ut och dag in försöka döda människor, elda upp bilar osv? Det var som tusan det, det hade jag ingen aning om.
Eller som integrationsminister Erik Ullenhag kommenterade förstörelsen av Husby:

"-Ja, men det är ju inte min bil som brinner."

Så då är allt okej från din sida då, Ullenhag?
I skrivande stund är nämligen den sammanlagda summan för den senaste tidens våldsamheter (både i Husby och andra invandringstäta områden) uppe i minst 63 miljoner kronor, en summa som inte skulle vara några som helst problem att få fram inom högst en vecka om de sju PK-partierna i riksdagen verkligen ville.
För med tanke på att det öses ut hela 500 miljoner kronor per år på invandringen så skulle det vara sprättlätt.
Nu tycker väl en del kanske att 500 miljoner kronor är rent struntprat?
Till de som tycker så:
Jämför med hur det var under åren runt milleniumskiftet då invandringskostnaderna låg på 267 miljoner kronor per år (detta enligt ekonomen och lektorn Lars Jansson) och hur stor invandringen var då, och hur invandringen efter det har ökat ännu mera.
Den ekonomiska ökningen hör alltså ihop med invandringsökningen, vilket ju som de flesta vet säger sig självt.
De enda som inte vet om det är vänsterextremister/kommunister, vilka anklagas av den svenska polisen för att organisera kravallerna i Husby och på andra ställen.
Synd att polisen inte får skjuta ihjäl varenda en som är med i den sortens kravaller förresten, lag och ordning måste ju upprätthållas.
Att sedan polisen anklagas för övervåld, vara rasistiska samt en massa andra skitsaker i samband med sånt här säger allt om de som kommer med sådana absurda anklagelser.
Men de tycker väl att det är bättre om polisen använder sig av ärtbössor istället, delar ut pepparkakor med hallonsaft till vandalerna/stenkastarna/bilbrännarna osv?
I så fall har dessa lag- och ordningsklagare sett lite för mycket på actionfilmen RoboCop 2.

Läs mer om det hela på bl a följande:

http://www.expressen.se/kvp/timbuktu-rappar-om-kravallerna-i-husby/ ,

http://www.expressen.se/kvp/skanepoliser-skickade-till-kravallerna-i-husby/ ,

http://www.dn.se/ledare/signerat/upplopp-husby-som-ett-rorschachtest ,

http://www.exponerat.info/nagra-vansterdamer-om-kravallerna-i-husby/ ,

http://avpixlat.info/2013/05/20/just-nu-kravaller-och-bilbrander-i-husby/ ,

http://avpixlat.info/2013/05/28/omvarlden-granskar-husby/ ,

http://avpixlat.info/2013/05/21/organisationen-megafonen-stodjer-kravallerna-i-husby/ ,

http://www.friatider.se/moderat-kommunpolitiker-okontrollerad-invandring-orsak-till-upploppen ,

http://www.friatider.se/nordiska-experter-inavel-och-lag-intelligens-bakom-bilbranderna ,

http://avpixlat.info/2013/05/28/kriminolog-sagar-medias-forklaringar-till-upploppen/ ,

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/de-skrattar-nar-stenarna-kastas_8209788.svd

http://www.bt.se/debatt/olle-engstrom-m-invandringen-i-sverige-kan-leda-till-inbordeskrig(3793858).gm

och

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/polisnotan-for-husby-10-miljoner_8220980.svd .

onsdag 22 maj 2013

Var det en korp som blev anmäld i Storfors i helgen?

Ända sedan i helgen har det varit uppmärksammat att en romsk familj har drivits iväg från den värmländska orten Storfors av uppretade Storforsbor på grund av att familjen (och kanske mot förmodan eventuellt också vissa av den romska familjens ditresta vänner) har begått en massa brott där.
Storfors har i svensk PK-media blivit uthängt som ett "rasisternas tillhåll", alltså precis som vanligt när vanliga människor är trötta på invandrare från vissa delar av världen som bete'r som om de ägde hela Sverige.
De människor som tröttnade på den romska familjen har av svensk PK-media också blivit anklagade för hets mot folkgrupp
Men hur är det då med här i Storfors? Jo, så här:

Många i Storfors tröttnade uppenbarligen på att personer i den romska familjen mest begick en massa brott i Storfors, vad jag vet så var det ganska lugnt i Storfors innan de kom dit. Jag förstår de som tog lagen i egna länder, när inte polisen gjorde något åt saken. Bra att den där familjen är borta därifrån nu, så att Storforsborna kan få lite lugn och ro. Det finns tillfällen då det är bra med medborgargarden, detta var ett sådant tillfälle.
Och angående hets mot folkgrupp: Att vilja få bort människor som mest begår en massa brott är inte hets mot folkgrupp, i annat fall kan man ju driva det hur långt som helst.
När får vi förresten se den första anmälan om hets mot folkgrupp emot fågeln korp...om den anmälan nu förstås inte redan har kommit, då närmare bestämt i Storfors i helgen? I så fall hade nog anmälaren/anmälarna tagit fel på några människor och en korp, detta säger i så fall väldigt mycket inte bara om anmälarnas syn utan också om deras allmänbildning rent allmänt.
Dessutom var det inga korpar som hade begått något brott, och inga människor i den s k "mobben" heller.
Korpen är ju förresten helsvart i färgen, alltså skulle den då enligt "antirasister" kränka svarta afrikaner. Men det handlade inte om några afrikaner över huvudtaget, utan om en romsk familj.
Så det vore mycket intressant att få ta sig en titt i anmälaren/anmälarnas hjärnor, och se om det finns någon aktivitet där.
Det skulle inte förvåna mig om det finns "antirasister" som fullaste allvar anser att korpar är rasister, "antirasister" är ju inte kända för att inte vara trångsynta, enkelspåriga, inskränkta och verklighetsförankrade precis.

Läs mer om situationen i Storfors på t ex följande:

http://www.exponerat.info/zigenarfamilj-fick-flytta-nar-grannarna-i-storfors-fatt-nog/ ,

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/varmlandsnytt/storforsbrak-fick-familj-flyttad ,

http://nwt.se/storfors/article1311258.ece ,

http://www.exponerat.info/storfors-vi-ar-inte-rasister-det-ar-deras-beteende-vi-ar-emot/ ,

http://www.nordfront.se/folksamling-misstanks-for-hmf-mot-zigenare-i-storfors.smr ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16801926.ab ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/familj-fick-flytta-efter-grannmobb_8187288.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/mobb-utreds-som-hets-mot-folkgrupp_8191932.svd ,

http://www.expressen.se/nyheter/familj-jagades-i-vag-av-uppretad-folkmassa/

och

http://www.expressen.se/nyheter/mobb-utreds-som-hets-mot-folkgrupp/ .

måndag 20 maj 2013

Helsjukt i dubbel bemärkelse

Den här veckan blir det inga inlägg, orsaken till det är att jag har blivit sjuk.
Men det finns en annan orsak också, nämligen följande: När man går in så mycket för sitt bloggande att man på nätterna drömmer om att man sitter och bloggar, ja, då är det dags för en sabbatsvecka.
OBS! Jag är inte religös, om ni undrar angående uttrycket "sabbatsvecka".
Det här med att jag på natten ibland drömmer att jag bloggar har hänt förut, sist var det för 3 år sedan och då skedde det 3 gånger på en månad.
Men, hehe, man ska inte säga för mycket, jag hade lovat mig själv att jag skulle "ta ledigt" från bloggandet under sammanlagt 3 veckor då. Dock klarade jag inte ens av en vecka, några dagar efteråt var jag tillbaka i bloggandet.

Men bara för detta så ska ni inte bli lottlösa, ånej.
Läs här om en av alla de enorma "fördelarna" med mångkultur och invandring: http://www.exponerat.info/klagade-pa-storande-bollspel-blev-nerslagen-och-misshandlad/ .

Bu, bä, fy och usch åt alla mångkultur- och invandringsextremister alltså.
För får sådana som de vill så är det snart inga straff på att döda människor, Sverige har ju världens mest mjäkigaste rättsystem där man kommer undan med det mesta så länge man inte är vit.
Annat är det i muslimska länder, där stenar man eller hänger folk.
Det sistnämnda vill jag se som straff i Sverige angående brott som t ex våldtäkt, mord, pedofili och brott med svenskfientliga motiv.
Fram för dödstraff i Sverige alltså, hängning är bra det!

Och här har vi ytterligare ett i den enorma raden av bevis på alla "fördelar" med invandring och mångkultur: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/upplopp-och-brander-i-husby_8188862.svd .

torsdag 16 maj 2013

Uppdrag Granskning totalsågade Aftonbladet & Co jäms med deras uppsvällda fotknölar

Igår så körde Uppdrag Granskning ett avsnitt som heter "Den goda viljan", det handlade om hur många inom den svenska PK-median smutskastar, hånar, grovt förtalar, tystar, förmörkar osv.
En av de vidriga PK-iter som hängdes ut var Aftonbladets "kulturskribent" Martin Aagård, en person som uppenbarligen verkar skriva sina artiklar från hispan.
Nåja, nu är han ju knappast ensam om det, samtliga av Aftonbladets "journalister" (t ex Åsa Linderborg, Oisin Cantwell, Anders Lindberg m.fl) verkar ju göra det.
Men Martin Aagård visade igår klara och tydliga bevis på att han hör till de mest psykiskt sjuka på tidningen, t ex anklagade han Per Brinkemo för att vara rasist och främlingsfientlig, någonting som Per Brinkemo uppenbarligen inte är.
Däremot är han engagerad i en förening för somalier i Malmö, vilket tydligt framkom i programmet.
Martin Aagård fick även kritik från somalierna där.
Nåja, nu ska man väl kanske inte döma Martin Aagård alltför hårt, en person som anser att han inte är född är det ju faktiskt väldigt synd om.
Aagård sade ju bl a följande:

"-Jag har inget fosterland."

Hörru Martin, alla människor har ett fosterland, alla är ju födda någonstans. Men det kanske du inte känner till?
Det var för övrigt inte så värst länge sedan som herr Aagård blev idiotförklarad i Norge för att han ansåg att det var rasistiskt att åka skidor, bara det säger ju en hel del.
Norsk media reagerade starkt på Aagårds grova smutskastning av Norge, skidåkning är ju Norges nationalsport ungefär som ishockey är Sveriges.
När ska förresten den pösmunksflamsiga Martin Aagård anklaga nyckelpigor för att vara rasister? De har ju svarta prickar lite här och var på skalet som sitter utanpå deras vingar.

Sedan har vi Norrbottenkurirens uthängning av den förre bisittaren i SVT-programmet "Så ska det låta" (alltså Stefan Gunnarsson), han hängdes ut som högerextremist av Norrbottenkuriren för att han inte ville medverka i en kampanj som han ansåg skulle motverka sitt eget syfte.
Men det stod det inget om i Norrbottenkurirens artikel, ånej.
Däremot var det skrattretande att höra tidningens chefredaktörs "försvar" av uthängningen. Det är upp till var och en om man vill medverka i det eller det, sådant kallas för demokrati.
Men detta känner uppenbarligen inte de antidemokratiska pappskallarna på Norrbottenkuriren till.

Ändå kommer Norrbottenkuriren inte ens i närheten av Sveriges Radios och SR-programmet Konflikts smutskastning och lögner om den somaliska journalisten Amun Abdullahi angående hennes reportage om islamistisk rekrytering i Rinkeby.
Man idiotförklarade också den somaliske diskjockey som hade slagit larm där, jag kan lugnt säga att både Amun Abdullahi och han själv utsattes för grova förtal, lögner, idiotförklaring m.m av både Konflikt och Sveriges Radio.
Eller för att tala klarspråk: Konflikt körde hets mot folkgrupp emot både Amun Abdullahi och discjockeyn! Hon borde ha polisanmält dem, hon hade med all säkerhet fått rätt.
För man får ju inte ens peta på invandrare från vissa delar av världen, helt klart ett fall för Justitiekanslern (JO) alltså.
Dessutom säger det väldigt mycket när en somalisk journalist anser att Sverige är värre och farligare än Somalia, och därför väljer att flytta tillbaka dit.
Orsak till att hon väljer detta: I Sverige göms sanningen undan, och man tystar människor.

Men mot slutet blev det riktigt intressant, när en reporter på Konflikt och en chef på Sveriges Radio skulle försöka "förklara" lögnerna om att det inte skedde någon islamistisk rekrytering i Rinkeby.
Reportern ifråga var väldigt arrogant och stor i käften precis som om hon visste precis allting om allting, hennes bortförklaringar resulterade bara i att hon gjorde bort sig mer och mer.
Bara ta det här t ex:

"-Ja, men vi har ju inte påstått att det inte har hänt!"

Jaså inte? Vi kan ju ta och börja med dig själv då, du var ju väldigt bra på återupprepade återupprepningar.
Sakligheten var det däremot betydligt sämre ställt med.....om det ens fanns någon över huvudtaget.
Och att därefter se chefen på Sveriges Radio och höra hennes "förklaringar"......ja, he he he, jag visste faktiskt inte om jag skulle gapskratta eller skaka på huvudet åt henne.
Det verkade faktiskt som om hon försökte slå sin kollega på Konflikt.
En läsare på Avpixlat sammanfattade gårdagens Uppdrag Granskning klockrent:

"Min slutsats av detta Uppdrag Granskning var trots allt överlag positiv. Svensson fick här se att journalister, bl a i det "oberoende" SR/SVT:A) Blåjuger.
B) Slarvar med fakta, utan att ens skämmas för det.
C) Är så ingrodda i tron på sin egen förträfflighet att de dessutom tror att vi ska gå på deras bortförklaringar."


Själv postade jag följande kommentar till en artikel skriven av en av Aftonbladets alla lögn- och förtalsreportrar när knappt hälften av programmet hade gått, nämligen Anders Lindberg:

"Anders Lindberg, ditt och Aftonbladets försvar för att människor förföljs i Sverige på grund av sina åsikters skull, att människor tystas och hängs ut som rasister i Sverige fast de inte är det, att Sverige har blivit värre och farligare än Somalia, är så patetiskt att jag undrar om ni skriver era artiklar från hispan!
Heja Uppdrag Granskning och Janne Josefsson.
Och BU och BÄ åt dig och dina allierade lögnare, inte bara på Aftonbladet utan bl a på Sveriges Radio.
Ni är avslöjade med byxorna nere flera gånger om, men kan inte erkänna det.
Det är NI som har en förkastlig människosyn, inte Uppdrag Granskning och Janne Josefsson!
Men jag förstår att ni inte gillar honom, han håller inte käften om sanningen.
Men DET gör NI!"


Men tror ni att min kommentar blev publicerad? Nej, naturligtvis inte.
Orsak: Den var för sanningsenlig.
För sanning är ju inte Aftonbladets starka sida precis, på den tidningen kryllar det av "genomslöa knivar i lådorna".

Läs och hör mer om gårdagens Uppdrag Granskning på bl a följande:

http://avpixlat.info/2013/05/15/kl-20-00-uppdrag-granskning-synar-mediekollegerna/ ,

http://blog.svd.se/ledarbloggen/2013/05/14/har-nagonting-hant-med-uppdrag-granskning/ ,

http://www.svtplay.se/video/1214208/15-5-20-00 ,

http://www.svt.se/ug/jag-trodde-pa-journalistiken ,

http://www.svt.se/ug/ifragasatte-statistiken-pekades-ut-som-sd-sympatisor ,

http://www.svt.se/nyheter/sverige/kritik-mot-uppdrag-granskning-en-skandal ,

http://www.exponerat.info/uppdrag-granskning-ikvall-framlingsfientlighet-och-svartmalning-av-islam/ ,

http://bloggar.aftonbladet.se/ledarbloggen/2013/05/fikabordet-pa-sveriges-television/ ,

http://www.expressen.se/gt/janne-josefsson-slar-tillbaka-mot-kritiken/ ,

http://www.friatider.se/kritiken-vaxer-mot-martin-aagard ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article16781751.ab

och

http://adamcwejman.blogspot.se/2012/11/lognaren-martin-aagard.html .

tisdag 14 maj 2013

Hur många gånger har Anders Borg tagit heroin?

Ett tag hade jag starkt tanken att finansminister Anders Borg är en gammal knarkare som på olika sätt fick i sig kraftiga narkotikaklassiga ämnen, det enda som han inte prövade var väl herion möjligtvis då.
Nåja, tänkte jag, man har väl fel.
Men tydligen verkar det som om jag inte har det, han är alltså ungefär likadan som sin käre statsminister.
För några dagar sedan gick nämligen Borg ut med att han vill att Sverige ska bli som Afrika!
Hur tänker man när man har den inställningen? Hur många gånger har man injicerat heroin t ex....nej, visst sjutton, Borg hade ju inte gjort det.
Eller har han det?
Är det detta som är orsaken till att Centerpartiets ungdomsförbund (CUF) vill legalisera tunga droger? De vill helt enkelt göra det lättare för Anders Borg och Fredrik Reinfeldt att bruka dem.
Lägg därtill samtliga av 7-klövernpartierna (alltså från Kristdemokraterna till Miljöpartiet) i riksdagen, och vi har en sju helvetes knarkarliga.
Det är väl orsaken till alla vanvettiga beslut om mångkultur på alla håll och kanter som kommer ur deras sönderdreglade munnar.

Läs mer om Anders Borgs absurda babbel på t ex följande:

http://www.friatider.se/borgs-lofte-sverige-ska-bli-som-afrika ,

http://www.exponerat.info/borgs-lofte-sverige-ska-bli-som-afrika/ ,

https://www.realisten.se/2013/05/11/anders-borg-sverige-kommer-bli-som-afrika/

och

http://www.expressen.se/nyheter/afrika-borjar-horas-pa-ett-annat-satt/ .

lördag 11 maj 2013

Vänsterextrem demonstration för böneutrop stoppades

Den demonstration som vänsterextremister igår skulle hålla till förmån för böneutrop stoppades, detta sedan det framkommit att det var exiliranier som skulle demonstrera emot dessa vidriga och förkastliga absurdheter.
Vänsterextremisterna hade helt enkelt inte tagit reda på vad de egentligen skulle demonstrera för.
Dessutom skulle större delen av dessa vänsterextremister komma dit beväpnade med olika sorters tillhyggen med avsikt att grovt misshandla dessa exiliranier, de trodde av någon konstig anledning att dessa människor var nationalsocialister.
Fast egentligen är det inte så konstigt att de tror så, alla människor som inte håller med vänsterextremister/kommunister är enligt dem att klassa som nationalsocialister och rasister, därför är det märkligt att de inte demonstrerar emot sig själva.
För att Adolf Hilter och Josef Stalin väldigt ofta samarbetade är ju ganska välkänt, Stalin var ju Hitlers broder vad beträffande brutal hänsynslöshet.

Angående vänsterextremister/kommunister så grundlurar de ständigt sig själva, de tror att muslimerna gillar dem. Men det gör de inte, vänsterextremister står ju även på judarnas sida.
Och vad de flesta muslimer tycker om judar är ju väldigt glasklart och tydligt vid det här laget.
För att tala klarspråk så är vänsterextremister/kommunister genomkorkade, dessa muslimer drar dessa typer över samma kam som de drar judarna.
Så när ska vänsterextremisterna/kommunisterna fatta detta? Antingen har de fattat det, men kan inte erkänna det för sig själva.
Eller också är de mer oinsatta när det gäller muslimer än vad man kan tro, detta är i så fall ett nytt rekord i maximal idioti även för dem.
Frågan är bara vilket av dessa båda alternativ som är rätt....om nu inte båda alternativen är rätt förstås.
Snacka om dubbellobotomerade "virrpannor" alltså.

Läs mer om saker som har att göra med den vänsterextrema demonstrationen på t ex följande:

http://www.friatider.se/demonstration-till-stod-for-boneutrop-stoppas ,

http://www.friatider.se/karim-vansterextremisterna-fattar-inte-vad-de-haller-pa-med ,

http://www.friatider.se/forvirring-kring-demonstration-emot-boneutrop ,

https://www.realisten.se/2013/05/11/demonstrationer-vid-fittjas-moske/ .

onsdag 8 maj 2013

Hedersmord är en mänsklig rättighet enligt PK-etablissemanget

Bra med islamisering? Bra med hedersmord? Bra med hatbrott emot judar och svenskar? Bra med våldtäkter och annan grov brottslighet? Bra med massinvandring? Ja, i alla fall enligt de politiskt korrekta krafter som styr Sverige.
I annat fall hade väl PK-7-klövern i riksdagen, svensk PK-media a la' Aftonbladet och Expressen (samt andra aktörer inom svensk PK-media) fördömt när muslimska invandrare mördar varandra stup i kvarten för att en del av dem anammar västerländsk livsstil.
För är inte sådana mord rasistiska så sig.
Men icke sade Nicke, ånej, då är det knäpptyst från PK-håll, inte ett endaste litet knyst framförs.
Det är bara det att de PK-iter och andra som mjäkar för muslimer kommer att bli de första som rensas ut om muslimer/islamister får makten i Sverige och andra europeiska länder, det blir tacken från muslimskt håll det.
Fram för islamisering alltså, maken till dödslängtan har inte skådats sedan Jesus dog på korset.

Läs mer om ett utav de senaste hedersmorden på t ex följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ungdomsvard-for-hedersmord-pa-syster_8153122.svd ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/ungdomsvard-for-hedersmord-pa-syster ,

http://www.metro.se/nyheter/ungdomsvard-for-hedersmord-pa-syster/Hdzmeg!@5c3WwrNGDgOHyUVVDFpTQ/ ,

http://www.friatider.se/mordade-sin-syster-slipper-nu-fangelse ,

http://avpixlat.info/2013/05/07/mordet-pa-maria-hovratten-sanker-straffet-till-halften/

och

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16735866.ab .

tisdag 7 maj 2013

Absurda jämförelser med jude-"utrotningen" under andra världskriget

Igår stod det klart att Justitieombudsmannen (JO) inte kommer att gå vidare med anmälningarna emot Stockholmspolisens REVA-projekt.
Totalt har det kommit in nio anmälningar från idioter som anser att detta projekt är rasistiskt och diskriminerande, när det bara går ut på att få tag på illegala invandrare.
Enligt svensk lag (och andra lagar också för den delen) så är det ett brott att befinna sig illegalt i ett land.
Att då, som alla idioter som är emot REVA-projektet vill, vilja ha ett totalt laglöst samhälle utan några som helst lagar och regler säger mycket om hur de "tänker".
Nej, fram för fler REVA-projekt runt om i Sverige, säger jag!

Snart är det väl galningar som påstår att detta projekt har stora likheter med dåtidens apartheidsystem i Sydafrika eller "judeutrotningen" i Tyskland under andra världskriget (dessa jämförelser har dock redan skett, bl a från Vänsterpartiets förre ledare Lars Ohly) också.
Men istället för utrotning ville Hitler ha ut judarna ur Tyskland, det var alltså snarare frågan om utrotningsförsök än det andra.
Och Josef Stalin ville troligen samma sak i Ryssland, han brukade t ex med jämna mellanrum låta avrätta judiska läkare enbart på grund av att de var judar.
Detta enligt bl a dokumentären "Vem mördade Josef Stalin?".
Fast i Stalins ögon hade judarna mindre människovärde än i Hitlers, Stalin var ju kommunist. Dessutom samarbetade Josef Stalin och Adolf Hitler väldigt ofta, ett av många exempel på det finner vi gällande Polens huvudstad Warszawa.
Anledningen till att jag skriver ordet judeutrotning inom citattecken är alltså att det dog judar i de tyska förintelselägren, men att ingen med säkerhet kan säga hur många som dog på grund av det och det eller det eller det osv.
Tyskarnas egna filmer från den tiden är ju ett av många bevis på det.
Dessutom var det inte bara judar som dog, därför är det märkligt att det alltid är människor från denna folkgrupp som tas upp.
Snacka om att diskriminera andra alltså.
Det finns även judar som är kritiska till "förintelsen" i Tyskland, t ex en judisk professor (har för mig att han heter Shahak i efternamn) vars beräkningar visar att det var omöjligt att framställa så mycket Zyklon b-gas till att döda så många människor på så få år.

Men åter tillbaka till REVA-projektet.
Läs mer om JO:s beslut på bl a följande:

http://www.expressen.se/nyheter/jo-utreder-inte-reva-kontrollerna/ ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=5526098 ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/jo-utreder-inte-poliskontroller_8150520.svd ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/jo-utreder-inte-poliskontroller

och

http://avpixlat.info/2013/05/06/jo-avvisar-rattshaveristers-okynnesanmalningar-mot-reva/ .

fredag 3 maj 2013

Svenskarnas partis dag på 1:a maj

I onsdags så var det återigen 1:a maj, alltså arbetarrörelsens dag. Men betydelsen av denna har uppenbarligen hela vänsterrörelsen med de mångkulturellt hycklande Socialdemokraterna och det folkmordsförespråkande/antidemokratiska Vänsterpartiet i spetsen glömt bort, särskilt då alla de antidemokratiska "antirasister" som alltid ägnar sig åt sina favoritsysselsättningar, nämligen att kasta sten och flaskor på folk, bränna upp bilar, försöka döda politiska motståndare, slåss med polisen, avfyra knallskott osv.
Dock ska "antirasisterna" (mest de vänsterextrema då) ändå ha en liten eloge, de lyckades ju faktiskt se till att 40 stycken av dem själva greps av polis och att 30 av dessa gripna omhändertogs.
Men alla av deras illdåd stöds alltid utav 7 av 8 riksdagspartier i Sveriges riksdag, det enda riksdagsparti som är emot sådant är Sverigedemokraterna.

Sedan har vi det Sverigevänliga Svenskarnas parti (SvP) också, 1:a maj är ju egentligen deras dag med tanke på att SvP är ett äkta arbetarparti som bl a ser den svenske arbetaren ur ett nationalistiskt perspektiv.
Detta märktes inte minst på Rebecka Schnorrenbergers tal där hon bl a pratade om att svenska ungdomar står utan arbete.
Dock kunde hon ha haft lite mera kraft i rösten, men samtidigt ska man också komma ihåg att hon är en ung, lovande, kvinnlig politiker som har framtiden för sig.
Det är bra att det finns kvinnliga politiker, kvinnor måste fram som politiker de också.
Jag tycker helt enkelt att det är viktigt med jämställdhet, alltså är jag ingen feminist.

Men SvP:s övriga talare, alltså Curt Linusson, Jonas Andersson och självaste partiledaren Stefan Jacobsson var också bra.
Jag gillade särskilt Curt Linussons och Jonas Anderssons båda tal, dessa båda var mycket bra fast på olika sätt.
Självklart var även Stefan Jacobssons tal bra, han försökte hålla talet lugnt och sansat samtidigt som han hade en del "uppåt-toppar" laddade med mycket kraft.
Hitills har han lyckats mycket bra som efterträdare för den förre partiledaren Daniel Höglund.
Men det skulle inte förvåna mig om Curt Linusson blir vald till partledare för SvP nästa gång, han har ju varit med länge och är erfaren.

Läs och hör mer om årets 1:a maj på bl a följande:

https://www.realisten.se/2013/05/01/direkt-fran-1-maj-i-jonkoping/ ,

https://www.realisten.se/2013/05/02/hjalp-polisen-att-lagfora-valdsvanstern/ ,

http://www.svenskarnasparti.se/2013/05/02/jonas-andessons-tal-i-jonkoping/ ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1616280-tumult-vid-demonstration-i-jonkoping ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=5521643 ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/tre-till-sjukhus-vid-demonstration-i-jonkoping ,

http://www.expressen.se/gt/flera-gripna-vid-hogerextrem-marsch/ ,

http://www.friatider.se/stokigt-forsta-maj-i-jonkoping ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/bilbrander-under-extremistmarsch_8136516.svd

och

https://www.realisten.se/2013/05/03/insamlingen-for-uppbranda-bilar-avslutad/ .