tisdag 24 september 2013

Annie Lööf manar till spurt ut ur riksdagen

Igår och i förrgår stod det i t ex Metro och på di.se om att Centerpartiets ledare Annie Lööf manar sitt parti till att börja spurta inför valen nästa år.
Att Centerpartiet har börjat spurta, detta ända sedan Annie Lööf kom med krav på fri invandring, slopad arvsrätt, månggifte, slopad skolplikt och andra galenskaper, råder det inget tvivel om. Partiet ligger ju sedan nästan ett helt år tillbaka rejält under 4 %:s-spärren i varenda opinionsmätning, det är alltså snarare frågan om spurt ut ur riksdagen istället för en spurt framåt.
Och som "grädde på moset" sade Annie Lööf bara för några dagar sedan i offentlighetens ljus följande:

"SD får mig att må illa!"

Ett av hennes första uttalanden som partiledare var förresten detta:

"Sverige måste ta in 40 miljoner invandrare per år!"

Det är alltså inte förvånande att Annie Lööf ständigt utses till Sveriges sämsta partiledare.
Men å andra sidan är hon ju sedan nästan ett helt år tillbaka ännu en av Sverigedemokraternas valarbetare, detta på grund av helstolliga uttalanden som fri invandring, slopad arvsrätt, månggifte, slopad skolplikt och andra galenskaper.
Så jag är ändå inte förvånad.
Vad som är lite intressant är att Kristdemokraterna sedan ungefär lika länge är i samma situation som Centerpartiet, detta utan stolliga uttalanden liknande Annie Lööfs.
Så det är tur att man inte är varesig kristdemokrat eller centerpartist, ett annat parti som på grund av helgalna uttalanden (i dessa fall likadana Annie Lööfs) borde åka ut ur riksdagen är Vänsterpartiet.
Men vi lever ju, som många vet, i ett vänsterstyrt/kommuniststyrt land.
Se bara på Sveriges "demokratiska" mediakår t ex.

Läs mer om Annie Lööfs målsättning att få sitt parti att lämna riksdagen på t ex följande:

http://www.di.se/artiklar/2013/9/22/centern-borjar-langspurt/ ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/loof-maste-knacka-m-dominans_8535778.svd ,

http://www.exponerat.info/annie-loofs-hatpredikan-sd-far-mig-att-ma-illa/ ,

http://www.tv4play.se/program/utvalda-nyhetsklipp?video_id=2445500 ,

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/09/21/10207777-tragiskt-annie-paus-loof/ .

onsdag 18 september 2013

Varför vilja ha in islam i Svenska kyrkan?

Sedan sent i söndags kväll står det klart att Sverigedemokraterna är ett av årets kyrkovals två största vinnare, det andra vinnarpartiet var Socialdemokraterna. Dock körde Socialdemokraterna en minst sagt USA-inspirerad "taktik", nämligen en som går ut på att enbart inrikta sig på att smutskasta ett annat parti.
Socialdemokraterna struntade alltså i att framföra sin egen politik, ändå gick de framåt.
Men det bevisar å andra sidan att det finns gott om idioter i Sverige, att rösta (oavsett vilket politiskt val det än gäller) går ju som bekant inte ut på att rösta på ett parti som man inte sympatiserar med, däremot ska man ju självklart rösta på något parti som man känner representerar en själv.
Alltså var det gott om lobotomerade dubbelidioter som röstade i årets kyrkoval, de flesta struntade ju i vilket parti man röstade på så länge man röstade för att få bort SD.
Frågan är bara hur dessa personer hade tänkt när de säger att de är för demokrati, och samtidigt säger följande:

"Jag röstar enbart för att ett annat parti inte ska komma någon vart, att jag sedan röstar på något parti som jag inte sympatiserar med skiter jag fullständigt i!"

Har man den inställningen så har man totalt missuppfattat meningen med att rösta, det är ju lika galet som att rösta på Sverigedemokraterna eller något annat parti enbart för demokratins skull.
Meningen med att rösta är ju att man ska rösta på något parti som man tror på, inte på grund av någonting annat.
Som sagt, det finns gott om idioter.
Och så har vi många av Svenska kyrkans representanter som inför årets kyrkoval propagerade för att vi ska ta in en massa saker som har med islam att göra, t ex imamer, muslimer rent allmänt samt då inte minst religionen islam.
Men hur har de personer som propagerar för sådant tänkt? Vad är det som får dem att tro att muslimer vill in i ett religiöst samfund som inte heter islam? Svenska kyrkan kunde ju lika gärna propagera för att muslimer ska konvertera till judendomen, att judar ska konvertera till buddismen....eller att indiska hinduer ska hälla klorin över sig för att därefter kunna gå med i Ku Klux Klan!
Ta biskop Esbjörn Hagberg t ex, han som kör hårt med följande resonnemang:

"Den som inte står upp för människors lika värde bör ompröva sitt engagemang som förtroendevald."

När han säger så syftar han på Sverigedemokraterna.
Men allvarligt talat, Esbjörn Hagberg, tror du och många av dina gelikar på fullaste allvar att de flesta muslimer älskar kristna? Har du och de dina missat vad muslimer gör med kopter i t ex Egypten? Men okej, jag har väl fel då, att mörda sina medmänniskor är väl ett sätt att säga "Jag älskar dig till döds!".
Sverigedemokraterna vill bevara kristendomen, kristna värderingar och Svenska kyrkan så som den ska vara, biskop Esbjörn Hagberg och hans gelikar vill uppenbarligen det motsatta.
Så Jimmie Åkesson har all anledning av att nöjd över årets kyrkoval, SD fick ju faktiskt de bästa sifforna i form av 15 mandat.

På tal om nöjd förresten så har Svenskarnas partis partiledare Stefan Jacobsson också anledning av att vara nöjd, även om SvP:s demonstration under parollen "Tusentals år av svenskhet – Bryt inte våra blågula band" i Stockholm i lördags samlade 250 personer så kan man ändå lugnt säga att för ett parti som har funnits i så få år så var det helt klart en stor framgång.
Dessutom hade Svenskarnas parti satsat mycket tid och rum för att föra ut information och budskap om demonstrationen innan den dag då den skulle gå av stapeln.
Precis som vanligt valde också svensk PK-media och dess allierade i form av t ex pajasen Calle Schulman (bror till den ännu större pajasen Alex Schulman) att försvarade motdemonstranters antidemokratiska tilltag i form av t ex vattenballonger, knallskott, flaskor, fyrverkeripjäser och annat "trevligt".
Men å andra sidan visar de ju återigen att de hatar demokrati och vill förinta den, inget nytt under solen på den punkten den här gången heller alltså.
Många bra talare talade på demonstrationen också, den slagkraftigaste av dessa var i mina ögon Daniel Spansk.
Så här sade han t ex:

"Skam över er, ni besuttna och ruttna svin i riksdagen som vänt ryggen till det egna folket! Skam över er, ni som berikat er med mutor av bankirer, finanslejon och mediamurvlar! Skam över er, ni som både tillåter och uppmuntrar ett folkmord på de etniska svenskarna – Sveriges rättmätiga befolkning!"

Och naturligtvis kunde inte svensk PK-media i form av t ex Aftonbladet inte heller denna gång låta bli att göra ett desperat försök att sammankoppla SD med SvP, detta i form av att SD:s riksdagsledamot Stellan Bojerud på Twitter hade skrivit följande till Stefan Jacobsson:

"Jag ser att ni genomfört många aktiviteter till stöd för svenska folket. Det är mycket bra:"

Men visst, Aftonbladet, att ni anser att det är fel att värna om sitt fosterland och stötta allt som är svenskt är föga förvånande.
Samtidigt ska ni inte komma och anklaga Svenskarnas parti för att ha "nazistiska" rötter, när ni själva stödde Tyskland under andra världskriget!
Ni stödjer ju fortfarande nazism förresten, ni stödjer ju muslimer.

Läs mer om SD:s framgångar i kyrkovalet och SvP:s demonstration i Stockholm på t ex följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-okade-kraftigt-i-kyrkovalet_8521048.svd ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=161&artikel=5646640 ,

http://www.expressen.se/nyheter/stora-framgangar-for-sd-i-kyrkovalet/ ,

http://www.svt.se/nyheter/sverige/vill-inte-att-sd-ska-komma-in-i-kyrkan ,

http://www.expressen.se/nyheter/akesson-sd-jag-ar-mycket-nojd/ ,

https://www.realisten.se/2013/09/16/svensk-stolthet-genomsyrade-demonstration-i-stockholm/ ,

https://www.realisten.se/2013/09/17/polisen-tycker-inte-att-nationalister-ska-anmala-brott/ ,

https://www.realisten.se/2013/09/15/aftonbladet-rasar-mot-stellan-bojerud/

och

http://www.metro.se/stockholm/protesterar-mot-svenskarnas-parti-med-vattenpistoler/EVHmin%21Y0VN9hrofeAvs/ .

torsdag 12 september 2013

När ska du börja fatta någonting, Cecilia Malmström?

Igår upprördes EU-kommissionären Cecilia Malmström över andra EU-länders ovilja att hjälpa till att ta emot flyktingar från Syrien, enligt henne är Sverige nu det land som tar emot flest asylsökande ifrån Syrien.
Men, Cecilia Malmström, när ska du börja fatta att andra EU-länder har insett det också Sverige måste göra? Att ösa in en massa människor i ett land, oavsett vilket det än är, håller inte.
Och detta har långt ifrån enbart att göra med det som händer i Syrien.
I land efter land i hela världen ser vi sedan länge samma sak, ta Kanada t ex som fullständigt har invaderats av muslimer. Enligt en kanadensisk kvinna som jag pratade med under årets Kuggnäsfestival så har det gått så långt att det nästan inte finns några kanadensare kvar i Kanada, hon har därför bestämt sig för att emigrera till Sverige.
Enligt henne finns det nämligen inga problem i Sverige jämfört med Kanada när det gäller invandring, tydligen så visste hon ingenting om Sverige på den punkten.
Märkligt det, jag och några andra som lyssnade på vad hon hade att säga stod nämligen bara och gapade, det var knappt så att vi trodde våra ögon.
Till slut frågade vi henne om hon visste vilka och hur mycket problem som Sverige har med invandring.
Hon svarade att det visste hon, men hon valde ändå att emigrera hit.

Men åter till det här med Cecilia Malmströms upprördhet.
När ska du vakna upp ur din inskränkta Törnrosasömn och öppna ögonen, lilla fröken Malmström? Blir det på din dödsbädd kanske?
För fortsätter du och de andra inom det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige med detta vansinne så finns inte Sverige så småningom!

Läs mer om Cecilia Malmströms upprördhet på t ex följande:

http://www.expressen.se/nyheter/malmstrom-ar-klart-att-jag-blir-forbannad/ ,

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2013/09/cecilia-malmstroms-liberala-frustration.html?showComment=1378896446932 .

tisdag 10 september 2013

Öppet brev till integrationsminister Erik Ullenhag angående särbehandling av svenska invandrare i Syrien

Då och då får jag från folk mail till den mailadress som är angiven som kontaktadress till bloggen, många av dessa mail är ganska intressanta.
Idag t ex damp det ner ett klockrent sådant angående om man som svensk invandrare till Syrien kan kräva samma saker av den syriska regimen som invandrare från vissa delar av världen gör av Sveriges politiskt korrekta etablissemang när de invandrar eller har invandrat till Sverige.
Personen som hade skickat mailet undertecknade det med signaturen "F.H", enligt honom (eller henne, det framgick ju inte vad personen hette) var mailet var tydligen menat som en insändare till min blogg.
Jag tycker det var en bra och klockren insändare, och publicerar den därför här nu:

"Kära Erik Ullenhag.

Jag planerar att flytta ner till Syrien med min familj och närmaste släkt då min hälsa sviktar en del och jag begär nu hjälp från dig. Planen är att vi flyger ner till Damaskus och det vi behöver hjälp med är att slippa besvärliga lagliga frågor som visum och pass
Jag är säker på att du kan övertyga Bashar Al-Assad att de kan sköta min utvandring från Sverige till Syrien på samma sätt som du sköter saker och ting i Sverige.
Vänligen meddela Al-Assad att jag förväntar mig följande när jag landar i Damaskus:

• Gratis sjukvård till mig och hela min släkt.
• Svenskspråkiga tjänstemän för alla tjänster jag kan tänkas behöva oavsett om jag behöver tjänsten eller inte.
• Alla syriska myndighetsformulär måste finnas på svenska.
• Jag vill att mina barn lär sig arabiska från personer vars modersmål är svenska.
• Berätta för de att de måste införa svenska lektioner om svensk kultur och historia.
• Jag vill att skolan, förutom den syriska flaggan, även respekterar svenska flagg-dagar.
• Informera Al-Assad om att mina barn skall uteslutande få griskött i skolan.
• Jag vill även ha ett nationellt körkort för MC, bil och lastbil (både C och E) gratis så att jag på bästa sätt kan utnyttja myndigheternas tjänster.
• Troligtvis kommer jag köpa någon slags bil i Syrien men jag kommer inte att ha försäkring på den. Kommer ej heller att respektera några lokala trafikregler.
• Om det råkar vara som så att en lokal polis kränker överenskommelsen med Al-Assad att lämna mig i fred, vänligen se till att varje polisbil har minst en svensktalande polis.
• Jag planerar att flagga den svenska flaggan, klistra svenska dekaler på bilen och ha spektakulära firanden den 24:e december. Jag vill inte veta av några negativa kommentarer eller klagomål från lokalbefolkningen.
• Jag vill även ha ett bra jobb och slippa att betala skatter eller avgifter på mitt företag om jag väljer att startar upp ett.
• Vänligen informerat Al-Assad att syriska folket skall vara extremt snällt och aldrig framför kritik mot mig och min familj eller att vi skulle vara en ansträngning för syriska ekonomin.
• Jag vill få gratis matkuponger.
• Naturligtvis vill jag även att hyran på min lägenhet eller hus kraftigt subventioneras.

Alla det jag begär borde rimligtvis inte vara ett stort problem att genomföra eftersom samma gäller syrier som kommer till Sverige. Jag är säker på Bashar Al-Assad inte har några synpunkter på min lista som ovanför snällt frågar honom.

Jag tackar för din generösa hjälp."


Undrar just om Ullenhag har fått detta mail utav F.H? Och om han har fått det, vad ska han då svara?
För Erik Ullenhag kan ju inte gärna fortsätta idiotförklara alla som inte håller med honom om att Sverige ska fortsätta med att ösa in ofantliga mängder av människor som inte tillför Sverige någonting över huvudtaget, såvida han inte vill fortsätta att vara den tredje av den borgeliga regeringens mest utskämda, okunnigaste och mest trångsynta politiker förstås.
De två andra av den sorten är ju Moderaternas ledare Fredrik Reinfeldt och Centerpartiets ledare Annie Lööf.

torsdag 5 september 2013

Till skillnad från Reinfeldt är inte Obama någon falsk neger

Jaha, igår så var USA:s president Barack Obamas besök i Sverige över för den här gången, och han drog därefter iväg emot nya friska djärva mål.
Djärva mål förresten, ja, han ska ju tydligen fara till Syrien också och träffa landets president Assad där. Detta är djärvt med tanke på vad Obama har sagt om Syrien och Assad samt också med tanke på vad Assad har markerat och gjort klart för USA angående USA:s eventuella anfall, om det är så värst friskt av Obama kan däremot diskuteras.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Obama går ju rakt in i lejonkulan! Men visst du, din gamle typ, gör detta om du nu är så angelägen om att ge världens muslimer ännu mer orsak att hata USA och därmed öka risken för nya terrorattentat.
Intressant är det också ur en annan synvinkel, nämligen det faktum att Obama är (eller har varit) muslim själv. Är han fortfarande det så begår han förräderi emot sina egna, vilket ju normalt sett gör att man hamnar på en dödslista.
Och är han inte muslim längre så hamnar han på dödslistan lik förbaskat, eftersom han då har hoppat av islam.
Som sagt, intressant situation det.

Men men, åter tillbaka till det som detta inlägg ska handla om, nämligen president Barack Obamas Sverigebesök.
Ja, det var många i Sverige som gladde sig åt detta, inte för att jag fattar varför någon kan glädja sig åt en amerikansk president som har lyckats med det fantastiska konststycket att svika USA mer än vad hans senaste företrädare gjorde.
Det måste ju vara någon form av rekord i sig det. För inte nog med att han har svikit sitt land, han har också lyckats svika både judarna och palestinierna i Mellanöstern genom att lova båda sidorna att inte bara lyssna på den ena sidan.
Och det såg man ju hur det gick, först blev den delen av världens judar förbannade när han lyssnade på palestinierna. Och när han upptäckte att han hade dragit på sig judisk ilska och därför lyssnade på dem, ja, då retade han upp palestinierna istället.
Och att därefter sända en utrikesminister till Mellanöstern som knappt visste vart han hade hamnat någonstans, som inte hade makt att göra någonting (om ens så lite som att erbjuda några koppar kaffe ens) samt att inte riktigt ha klart för sig vad den världskända konflikten handlade om......Ja, ni förstår nog hur jag menar.
Angående Sverigebesöket så var det däremot mer lyckat, i alla fall om man får tro t ex Aftonbladets kolumnist Lena Mellin.
Så här säger hon bl a om det hela:

"Men på en punkt skiljer de sig åt. Obama är roligare än Reinfeldt. Presidenten inledde presskonferensen med att säga ”hej”, hylla Stockholms skönhet, säga att han vill återvända tillsammans med familjen. Dessutom talade han sig varm för svenska hockey­spelare, särskilt i Chicago Blackhawks.
Det skulle Reinfeldt aldrig säga. Han är ­ironisk när han vill vara rolig."

Rättelse, Lena Mellin, en person som inte ens vet vad ironi är kan aldrig någonsin vara rolig.
För övrigt krävs det inte mycket för att slå Reinfeldt i rolighet, det enda man behöver göra är att dra någon dålig vits som har med honom att göra.
Ta den här t ex:

Vad är det för skillnad på Barack Obama och Fredrik Reinfeldt? Jo, hudfärgen.

Som sagt, den vitsen är inte särskilt rolig, särskilt inte med tanke på att Reinfeldt vid ett tillfälle har sagt att han är stolt över att ha afrikansk härkomst (hur himla långt tillbaka i tiden syftar han på förresten?). Detta på grund av att en forntida släkting till honom tillika cirkusartist var kannibal!
Undrar just hur Obama ställer sig till detta påstående, jag tror knappast att han skulle vara stolt över att ha en kannibal i släkten.
Dessutom är han en äkta neger, och ingen falsk neger som Fredrik Reinfeldt är.
Det verkar som om Reinfeldt är avundsjuk på Obama i hans egenskap av neger, för det klart, en falsk neger kan ju inte annat än vara avundsjuk på en äkta på grund av detta.
Låten "Jag är en vit neger" med Stockholms Negrer stämmer rätt bra in på Reinfeldt, t ex följande textrad från den:

"Jag älskar er och jag älskar dig, mest av allt så älskar jag mig!"

Läs mer om president Barack Obamas Sverigebesök på t ex följande:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article17411969.ab ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2003240--obamas-besok-har-varit-valdigt-framgangsrikt- ,

http://www.folkbladet.se/nyheter/default.aspx?articleid=6511260 ,

http://www.friatider.se/just-nu-obama-tackar-reinfeldt ,

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/det-ar-reinfeldt-som-bor-lara-av-obama_8488228.svd ,

http://avpixlat.info/2013/09/04/stockholm-blev-syrien-under-obamas-besok/ ,

http://www.svd.se/nyheter/stockholm/sa-drabbade-cirkus-obama-stockholm_8490818.svd ,

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/ett-kvitto-pa-sveriges-varumarke_8489702.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/reaktioner-obama-valde-knackebrod_8489062.svd

och

http://www.dn.se/nyheter/varlden/obama-pressas-infor-g20-motet/ .

Och här har ni låten "Jag är en vit neger" med Stockholms Negrer: http://www.youtube.com/watch?v=Hird8LiEzU0 .

måndag 2 september 2013

Hur många gånger har Aftonbladets Martin Aagård bajsat i håret på folk?

Är ett av kraven för att jobba på "toalettpappersblaskan" Aftonbladet att man måste vara en komplett dubbelidiot som även har suttit inspärrad på något mentalsjukhus för grovt koncentrerade och samhällsomstörtande psykfall? Ja, det verkar nämligen så.
En av dessa idioter är Aftonbladskrönikören Martin Aagård (eller ska vi säga krökikören, med tanke på hur mycket billigt alkoholistvin han måste ha pimplat i sig genom åren för att kunna få jobb på Aftonbladet?), han senaste "dubbelmacka" är nämligen att han inte skäms ett endaste ögonblick för att han tidigare i sitt liv bl a har begått olika sorters övergrepp på unga pojkar (hmmm, vad kan man vara för någonting tro?), att han kissade dem i håret, samt mycket annat "trevligt".
Saxat från en artikel på Fria Tider och Aftonbladet:

Martin Aagård:

"De 16-åriga offren fick laga mat, städa, sy, ge oss pengar, fixa sprit och kalla oss ‘Herr’. De fick piss i punschen, piss i håret och en och annan röv upptryckt i ansiktet.
Jag jobbade helt systematiskt. Utifrån ett väl inarbetat 125-årigt regelsystem för vem som skulle trakasseras, när de skulle trakasseras och i viss utsträckning hur, utvaldes offren. Tillsammans med en handfull styrelseledamöter organiserade vi sedan terminen på bästa sätt för att göra deras liv till ett helvete.
Jag njöt av varje sekund."

Eeeh, okeej, att ägna sig åt sådant är alltså då en av de många aktiviter som många kommunister ägnar sig åt (Aagård gör ju faktiskt klart detta själv i sin artikel), någonting säger mig dessutom att denne "man" fortfarande håller på med sådant.
Jag menar, han säger ju själv att han har fått en s k "rimlig människosyn" efter det.
Är det fler än jag som tycker att "herr" Aagård har en minst sagt snedvriden uppfattning av uttrycket rimlig människosyn tro?
Och slutligen två frågor till Martin Aagård, nämligen följande:
Hur många gånger bajsade du i de yngre elevernas hår? Ägnar du dig fortfarande åt att bajsa i andra människors hår?

Läs mer om det hela på t ex följande:

http://www.friatider.se/aftonbladets-aagard-jag-njot-av-pissa-i-haret-pa-yngre-elever ,

http://www.aftonbladet.se/kultur/article17382251.ab .