söndag 15 november 2015

Om terrordåden i Paris i fredags kväll: Muslimska gärningsmän igen då

I förrgår kväll var det en sorgens kväll för många människor världen över då muslimer tillhörande den muslimska terrororganisationen Islamiska Staten sköt ihjäl sammanlagt över 200 människor här och var i Paris, de allra flesta av oss tycker självklart att det hela är fruktansvärt.
Många av världens ledare har sedan i fredags kväll hedrat offren för massakern och fördömt dessa terrordåd.
Men samtidigt var dessa attacker på det fria samhället inte oväntade, med tanke på många politiskt korrekta makthavares mjäkighet emot extrema muslimer eller muslimer som stödjer dem var det bara en tidsfråga innan något sådant här skulle inträffa.
Det är bara en tidsfråga innan det kommer att hända i Sverige också med tanke på hur gott om politiskt korrekta mjäkiga makthavare i form av t ex politiskt korrekta politiker och politiskt korrekta "journalister" det finns här.
På tal om det förresten, en av de PK-politiker som, hör och häpna, har fördömt terrordåden är faktiskt...."statsminister" Stefan Löfven
Detta är minst sagt mycket förvånande, med tanke på hur mycket han mjäkar för extrema muslimer så borde han ju tycka att dessa dåd är bra. Men där ser man, när Djävulen blir gammal blir han religiös, som det heter.
Och ändå är Löfven ju inte så gammal än.

Men även om det, hör och häpna, faktiskt finns vettiga PK-människor i denna svåra stund så finns det faktiskt också helt sjukt motsatsen.
T ex "journalister" som t ex Peter Franke på den vänsterextrema tidningen Värmlands Folkblad skrev idag en artikel i vilken han å andra sidan påstår sig fördömma Islamiska Staten och de terrordåd som denna muslimska organisation gjorde sig skyldig till sent i fredags kväll, men i vilken han samtidigt också säger följande:

"Det gäller att hålla huvudet kallt och inte låta hatet och rädslan ta över. Vi får inte kollektivt lägga skulden på alla muslimer, som en del främlingsfientliga krafter försöker göra."

Jaha, det är alltså viktigare att bekämpa "främlingsfientliga krafter" än att bekämpa terrordåd som dessa då, det är ju vad han menar.
Men då kanske herr Franke ska ta och låta medlemmar i Islamiska Staten bo hos honom då, han tycker ju tydligen att det är viktigt att visa att muslimer har bra sidor.
Men vad det är som är bra med Islamiska Staten? Eller har han totalt missat vad de gör med bl a muslimer som de anser inte har "rätt" islamisk tro, homosexuella, kristna m.m? 
Eller kanske inte Franke är någonting av detta? I så fall förklarar det ju hans negligeranden.
Och sedan tjatet om att inte låta hatet och rädslan ta över då.
Är det så konstigt om eller att folk känner hat efter detta? Är det så konstigt att man är rädd och orolig?
Men visst, Peter Franke är väl aldrig rädd eller orolig, i alla fall inte bakom sin dator då.

Själv tycker jag det är viktigt att ens tankar går till offren och dess anhöriga, det går inte att föreställa sig hur de sistnämnda har det och känner efter i fredags.
Och så finns det "människor" som hyllar terrordåden, t ex muslimer (inte alla muslimer dock naturligtvis).
Varför ska man inte lägga skulden på muslimer som hyllar terrordåd som dessa? Varför ska man inte lägga skulden på Islamiska Staten?
Förklara det du om du kan, Peter Franke!









Inga kommentarer: