fredag 20 februari 2015

Kränker stjärtmesen homosexuella människor? Sveriges Ornitologiska Förening kan bli anmälda för olaglig alkoholreklam

När det gäller den politiskt korrekta/"antirasistiska" hysterin så har man som politiskt inkorrekt/seriös bloggare alltid en uppsjö av nyheter att skriva om eller på andra sätt välja mellan, någon brist på sådant finns det alltså inte.
Däremot undrar man (i alla fall jag och många med mig) många gånger följande:
Hur genomsjuka i huvudet är politiskt korrekta människor på en skala från 1-10? Är det 2389 tro? Eller kanske ännu mer än så?
Och när ska dessa typer skrivas in på livstid på mentalsjukhus för extremt psykiskt sjuka människor?
Några av orsakerna till att jag ofta undrar detta hade vi bl a i förrgår och igår.
Men vi tar dem i tur och ordning:

1. I början av veckan startade företaget Krispy Kreme Doughnuts i brittiska Hull en temavecka med någonting som heter Krispy Kreme Klub, det skulle symbolisera en sorts munkar (inte människor alltså utan bakverk för den eller de som inte fattar det).
Men detta fick många idioter att flyga i taket och nästan gå upp i rök i sina genomsjuka tankegångar, vips hade dessa fått för sig att denna Krispy Kreme Klub (eller KKK Wednesday, som det stod som slogan i reklambladet) var detsamma som Ku Klux Klan.
Detta "halsskrikande" gjorde att företaget drog öronen åt sig och därmed stoppade hela kampanjen.
Men hur sjuk i huvudet är man när man kan förknippa ett bakverk med en organisation som Ku Klux Klan? Då är man nämligen färdig för närmaste dårhus inte bara en gång, utan säkert 2000 gånger till och med.
Visst, jag vet ju inte om samtliga medlemmar och sympatisörer till Ku Klux Klan brukar baka munkar när de har tråkigt, men det här är ju bara skitlöjligt ju!
Vad blir det nästa gång de idioter som blandade ihop dessa munkar med KKK stör sig på? Blir det kanske bananer? Engelskt te?
Eller blir det kanske en blodpöl som man vips förknippar med kommunism? Blod är ju nämligen rött, i alla fall som de flesta vet. Resten (alltså de som inte vet detta) kan vi lämna där hän.

Och så har vi idioti nummer 2 då på denna vecka, nämligen följande:
Igår gick Sveriges Ornitologiska Förening ut med att man måste rensa upp bland alla världens utländska fåglars namn, mängder av dessa är nämligen enligt denna förening rasistiska.
Jag som fågelälskare blev naturligtvis rasande över detta, detta slår till och med det här med munkarna.
Men vad är det för namn man har hittat som man anser är rasistiska då? Jo, t ex negerfink, zigenarfågel,  kafferseglare och hottentottkricka.
Vad är det för påhitt? Ska denna förening försöka lura folk till att tro att det och det är rasistiskt så kan de väl ta och börja med att plocka fram fågelnamn som verkligen finns.
Vem faan har hört talas om negerfink och hottentottkricka t ex? Dessa två namn är garanterat inte sanna.
Däremot finns det ett fågelnamn som heter zigenarfågel, det är inte det minsta rasistiskt eftersom det syftar på bl a hur färgglad fågeln är. Ett annat namn på fågeln är hoatzi.
Är namnet hoatzi kränkande emot prostituerade kvinnor förresten? Namnet börjar ju på "ho", vilket är de första två bokstäverna i ordet hora.
Däremot luktar denna fågel väldigt illa, men att koppla detta till rasism blir ju bara så löjligt att man inte vet om man ska skratta ihjäl sig eller dö knall och fall på ett och samma ställe.
Och vad ska fågeln heta istället då? Romfågel?
I så fall blir det fågelnamnet ett fall för alkoholinspektionen då, Sveriges Ornitologiska Förening riskerar alltså i och med detta att bli anmälda för olaglig alkoholreklam.

Och så har vi det här med fågelnamnet kafferseglare då, enligt Anders Wirdheim som är informationschef för föreningen så är orsaken till att fågeln döpts om att dess namn är hets mot folkgrupp i Sydafrika.
Men herre gud, Anders, var det inte svenska fåglar det gällde? Eller ser du kafferseglare varenda gång du dricker kaffekask kanske?
I så fall är du nog väldigt lättpåverkad.
Dessutom är fågelns nya namn, alltså vitgumpseglare, kränkande emot själva fågeln eftersom den har en vit rand nära gumpen.
Med lite fantasi kan man nämligen få det till att fågeln aldrig kan hålla tätt. Enligt detta skulle då samtliga exemplar av denna art ha genomgått varsin prostataoperation, detta på grund av att allihopa har fått prostatacancer. Och hur lätt det blir att hålla tätt både fram och bak efter en sådan operation kan nog de flesta räkna ut.
Snacka om att kränka en fågelart alltså genom att ge den ett namn vars innebörd har stark koppling till ständig diare'!
Däremot har du, Anders, ett mycket passande efternamn, ordet "Wird" betyder ju rubbad.
Och det stämmer minst sagt väldigt bra in på dig, för rubbad är just precis vad du är.
Till er som efter detta tycker att jag kör med personangrepp i detta blogginlägg: Om ni tycker det, ja, då har ni verkligen inte läst eller hört mycket i era liv, den saken är fullständigt klar.
För övrigt är personangrepp inte tillåtna i denna blogg, bara så att ni vet.
Det kan ju kanske råda lite oklarheter kring detta, därför tycker jag det är bäst att förtydliga det.

http://www.dn.se/nyheter/rasistiska-fagelnamn-bort-men-lappuggla-blir-kvar/ ,

http://www.exponerat.net/rasistiska-fagelnamn-byts-ut-till-mer-pk-massiga/ ,

https://www.nordfront.se/fagelnamn-byts-ut-rasistiska.smr ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=6098266  ,

http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/nu-flyger-de-rasistiska-f%C3%A5gelnamnen-ut-3065197  ,

http://www.usatoday.com/story/news/nation-now/2015/02/17/krispy-kreme-kkk-event-apology/23551235/  ,

http://www.theguardian.com/lifeandstyle/2015/feb/17/hull-krispy-kreme-kkk-wednesdays-promotion .

onsdag 18 februari 2015

Tommy Lindh har rätt i sin åsikt om Miljöpartiet - han ska inte behöva be om ursäkt

Sedan c:a 1 timme tillbaka står det klart att Värmlandspolisens presstalesman Tommy Lindh idag har bett om ursäkt för sin åsikt om att Miljöpartiet är en terroristorganisation och varför han tycker det, en åsikt som han för övrigt förra veckan uttryckte på sin privata Facebooksida.
Han uttryckte alltså denna åsikt som privatperson, och inte som polis.
Men densamma har han alltså idag bett Miljöpartiet om ursäkt för.
Så här skriver han på sin Facebooksida:

"Med anledning av den uppmärksamhet som ägnats åt ett privat inlägg på Facebook som gjorts av mig vill jag härmed be Miljöpartiet och dess olika förbund om ursäkt för det ordval som användes i statusuppdateringen på min privata Facebook."

Naturligtvis är Miljöpartiet, så snarstuckna de är över att en person i viss mån har rätt om dem, glada över Lindhs ursäkt.
Så här säger miljöpartisten Catrin Steen om hans ursäkt:

 –  Genom denna ursäkt från Tommy Lindh känner vi, miljöpartister, att vi kan lita på att han, som presstalesperson, också representerar den demokratiska värdegrund som polisen står för. Och med det sagt kan vi nu lägga frågan bakom oss och blicka framåt och fortsätta vår goda dialog med Polisen i Örebro län.

Men ärligt talat, varför ska Tommy Lindh behöva be om ursäkt för sin åsikt vilken han som privatperson uttryckte på sin Facebooksida? Hade han uttryckt den som polis så hade det däremot varit en helt annan sak, men det gjorde han ju inte.
Däremot har han helt rätt om Miljöpartiet, dock inte om att det är en organisation:
Miljöpartiet är en terroristorganisation fast i partiform då, ett av många exempel på det är att partiet hyser gott om islamister som t ex Mehmet Kaplan (vilken för övrigt flera gånger offentligt har hyllat muslimska terroristorganisationer som t ex Islamiska Staten).
Så kan man nämligen också tolka Tommy Lindhs åsikt.
För jag har nämligen svårt att tro att han enbart syftade på att Miljöpartiet terroriserar folket utanför stan med nya utredningar.

Sedan är det ju faktiskt också så här att med tanke på att Miljöpartiet är lika bra som Tommy Lindh på att uttrycka kontroversiella åsikter offentligt så förstår jag faktiskt inte varför de reagerar så starkt på hans uttalande. Gillar inte Miljöpartiet konkurrens, eller vad är det frågan om?
Dessutom är Miljöpartiet inte bara en samling snarstuckna och lättkränkta typer som har stöd av en majoritet av en allt annat än demokratisk svensk journalistkår, ånej, de är också mästare i att bedriva en miljöfientlig politik.
Bara ta det här t ex:
Miljöpartiet fortsätter envisas med att påstå att de värnar om miljön, 99,99 % av alla miljövärnande förslag som de har kommit med genom åren är ju käpprätt åt helvete (de främjar ju inte miljön ett enda dugg ju). 
Och när Miljöpartiet för en gångs skull verkligen kommer med ett förslag som är bra för miljön, ja, då är istället sättet att genomföra det på så in i helvete käpprätt åt helvete att det inte går att genomföra det ändå.
Miljöpartiet består utav en massa lobotomerade dubbelidioter helt enkelt!

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/varmlandsnytt/lindh-ber-mp-om-ursakt  ,

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/varmlandsnytt/las-hela-tommy-lindhs-mail-till-mp ,

http://www.nwt.se/varmland/2015/02/18/lindh-ber-miljopartiet-om-ursakt ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=6097348  .

Och här har ni den namninsamling som stödjer Tommy Lindh i hans uttalande om Miljöpartiet (gå in och skriv på, i skrivande stund är antalet namnunderskrifter på listan uppe i 1114 stycken):
http://www.skrivunder.com/vi_som_haller_med_tommy_lindh_i_hans_uttalande_om_mp  .

måndag 16 februari 2015

De islamiska stormtrupperna

I lördags skedde återigen muslimska terrordåd, denna gång i Köpenhamn begådda av en 22-årig man med arabisk härkomst som var född och uppvuxen i Danmark.
Hans namn är (eller rättare sagt var) Omar Abdel Hamid El-Hussein, och var (eller är, om man så vill) ytterligare en i den stora mängden extrema muslimer som ser hädelse överallt så fort någon offentlig person säger eller på annat sätt tycker någonting "negativt" om den politiska ideologin/religionen islam.
Denna gång var målet för terrorattacken den kände konstnären Lars Vilks, Omar misslyckades dock och sköts som väl var ihjäl av danska poliser.

Fast på ett vis lyckades han, han ville ju dö.
Så varför sköt han inte sig själv istället? Varför var polisen tvungen att slösa med kulor? För det är ju inte gratis att skjuta ihjäl någon, kulor kostar ju som bekant pengar.
För övrigt är de terrordåd som begås av muslimer intressanta, detta på grund av följande:
Ett tag pratade nationalsocialister om att det skulle komma ett raskrig, en del gör det fortfarande.
Men på ett vis har de rätt, raskriget har ju på många håll i världen börjat fast i en religiös tappning då.
Vilka är det som har startat det då? Jo, extrema muslimer som sympatiserar med t ex Islamiska Staten, al-Qaida och andra liknande muslimska terrororganisationer. 
Och anhängare har de en hel del av också, t ex bland vanliga muslimer.
Även "mildare" former av muslimska organisationer som stödjer detta (t ex Islamiska Förbundet) finns, dessa stödjer också även hat och våld emot människor som de anser har fel sexuell läggning. Ett av många exempel på sådana människor är homosexuella människor, detta oavsett vilken etnicitet eller religion de tillhör.
Ett annat exempel på människor som extrema muslimer vill utrota är judar, ett tredje är kristna osv.
Så nationalsocialister som pratar om raskrig har inte fel, dock är det muslimer emot västerlänningar och människor som stödjer västerlänningar som det är frågan om.
I övrigt stämmer det ganska bra.

http://www.svt.se/nyheter/varlden/terrordad-i-kopenhamn-detta-har-hant ,

http://www.tv4.se/nyheterna/artiklar/terrord%C3%A5den-i-k%C3%B6penhamn-f%C3%B6lj-utvecklingen-h%C3%A4r-54e0412bb9a9f680b500007f ,

http://snaphanen.dk/2015/02/16/bespara-oss-flosklerna/ ,

http://www.alingsastidning.se/2015/02/usa-reaktioner-pa-terrordaden-i-kopenhamn/ ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/lade-upp-terrorvideo-gick-och-mordade/ ,

http://www.friatider.se/har-ar-terroristen-omar-abdel-hamid-el-hussein .

onsdag 11 februari 2015

SD får 19 % i ny Yougovmätning - partiet har ett rekordstöd

I den senaste opinionsmätningen från Yougov som publicerades idag får Sverigedemokraterna hela 19 %, partiet har därmed sitt starkaste stöd någonsin bland väljarna.
Men ärligt talat, är det någon som verkligen är förvånad?
Ja, jag är det inte i alla fall, invandringsfrågan är en viktig fråga och kommer ju att fortsätta vara det.
Och detta oavsett vad regeringen, Alliansen och svensk PK-media a la' t ex Expressen och Aftonbladet påstår, eller försöker få det till. Deras hat- och lögnkampanjer har alltså ingen effekt.
Även Svenskarnas parti (SvP) tjänar på detta.

http://www.metro.se/nyheter/ny-matning-kds-och-fps-utspel-har-gynnat-sd-far-rekordstod/EVHobk!EeWAuHKgThfk/  ,

http://www.samtiden.nu/10105/sd-knappar-pa-moderaterna/ ,

http://www.exponerat.net/sd-far-rekordhogt-stod-i-yougovs-matning-19-procent/ ,

http://nationell.nu/2015/02/11/nytt-sd-rekord-19-procent/ ,


http://www.di.se/finansiell-information/telegram/?NewsId=11455982-bae5-4b09-aa8e-2aa70c6a8d6f .

måndag 9 februari 2015

Expressen och Researchgruppen har gjort sig skyldiga till vållande till annans död

I onsdags tog den sverigedemokratiske politikern Mattias Philipson sitt liv, detta genom att skjuta sig.
Orsaken till självmordet var att Expressen i samarbete med den vänsterextrema Researchgruppen hade hängt ut honom som rasist, någonting som han inte var.
Denna uthängning förstörde hela hans liv, på detta följde nämligen en massa andra saker som var relaterade till detta och han såg till slut bara en enda utväg.
Som de flesta vet är det varje mediatidnings uppgift att sälja och gå med vinst, i annat fall drivs ju en sådan tidning i konkurs.
Men att gå långt i sina ambitioner för detta att man driver en annan människa i döden, ja, det är inte bara genomvidrigt utan också ett grovt brott enligt svensk lag.
Det här har ingenting att göra med att Philipson var sverigedemokrat, det hade varit lika fel om det hade drabbat någon person inom t ex Socialdemokraterna, Centerpartiet, Miljöpartiet, Moderaterna eller något annat parti i Sverige (detta oavsett om partiet är i riksdagen eller inte).
Brottet som Expressen har gjort sig skyldig till i det här fallet heter vållande till annans död, det är ju frågan om en form av detta brott.
Och Researchgruppen är inte oskyldiga till detta heller, de har ju hjälpt Expressen i det här fallet liksom i många andra fall när man hänger ut människor som både det ena och det andra bara för att de har använt sig av sina mänskliga och även demokratiska rättigheter att uttrycka sina åsikter om saker och ting.

Men eftersom varken Expressen eller Researchgruppen är några demokrater så tycker de att det är fullt naturligt och helt okej att göra så här.
För på Expressen och hos Researchgruppen är det nämligen helt knäpptyst om det här, de har inte ens vett att be om ursäkt för sitt genomvidriga illdåd (vilket är det absolut minsta man kan begära).
Vad skulle de i så fall säga till Philipsons anhöriga? Förmodligen skulle det bli det vanliga flosklet, nämligen följande:

"Vi gör bara vårt jobb, vi har ingen del i detta."

Men där tar ni fel, för det är just precis vad ni har det!
Vållande till annans död är fortfarande ett brott i det här landet, ni är helt enkelt skyldigare än skyldigast.
Alla människor står inte pall för era illdåd, ni på Expressen och Researchgruppen skulle inte ha haft några som helst problem med att få jobb i förintelselägret Auschwitz om det fortfarande hade varit på den tiden.
Jag trodde att ni hade nått den absoluta botten i ert "jobb" men det räckte uppenbarligen inte, ånej, istället vill ni sjunka ännu djupare.
Och vet ni vad? Ni har verkligen lyckats med det.
Hoppas att någon eller några polisanmäler er för ert grova brott och att ni på något sätt får sota för det ni har gjort.
För ni har verkligen ingen skam i kroppen, sedan kan ni fortsätta att hävda att "vi gör bara vårt jobb" hur mycket ni vill.
Varje vettig människa tar avstånd ifrån er efter detta, vi är många som gjorde det långt innan det här självmordet skedde men efter det så är vi minst sagt bra många fler än vi var innan.
Men en sak har ni på Expressen och Researchgruppen klart och tydligt bevisat i och med detta, nämligen följande:
Det är uppenbarligen ett heltidsjobb att jobba med att driva folk till självmord.
För jag har nämligen väldigt svårt att tro att någon av er jobbar halvtid!

http://nyheteridag.se/nu-har-den-forsta-sverigedemokraten-tagit-sitt-liv-efter-ett-mediedrev/ ,

http://nyheteridag.se/darfor-berattar-vi-om-sjalvmordet/ ,

http://avpixlat.info/2015/02/07/fore-detta-sd-ordforande-tog-livet-av-sig-efter-hetsjakt/ ,

http://www.friatider.se/tog-sitt-liv-efter-expressens-hetsjakt ,

https://morklaggning.wordpress.com/2015/02/07/om-en-lokal-sd-ordforandes-sjalvmord/ ,

https://www.nordfront.se/sd-politiker-tog-sitt-liv-efter-expressens-uthangning.smr .

söndag 8 februari 2015

I gårdagens Sverigekanalen live: Om bl a romernas situation i Malmö och TV3-programmet "Mordet"

Efter en tids uppehåll så var jag igår med i Sverigekanalen live igen.
Gårdagens livesändning handlade om bl a följande:
Romernas situation i Malmö (t ex brandattentatet emot en romsk lokal i Malmö i förrgår), hatbrott och "diskriminering" emot och av romer, saker och ting som har med muslimer och islam att göra, TV3-programmet "Stoppa tjuven", invandringsbrottslighet (t ex den afghanske invandrare som hade begått ett antal mord i sitt hemland bara för att vara säker på att få asyl i Sverige), TV3-programmet "Mordet":s version av mordet på Lidköpingsbon Mikael Andersson (i vilken ett stort antal sakfel begicks), det romska tiggeriet, samt om det nybildade partiet Samedemokraterna.

Ni som missade att höra sändningen live kan höra den på den första av länkarna här nedanför, för att höra den går ni bara in på den länken och klickar sedan på pilen i radiorutan till höger. Programmet spelas då upp.
Jag är med i sändningen från 1 timme och 4 minuter in i den.
Trevlig lyssning på er!

https://archive.org/details/SverigekanalenKanal1February0720151600 ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6087057 ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6087183 ,

http://www.expressen.se/kvallsposten/brandattack-mot-forening-for-romer/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/inget-tiggeriforbud-i-norge/ ,

https://karpstryparn.wordpress.com/2015/02/04/tv3-serien-mordets-avsnitt-om-mikael-andersson-en-fars/  ,

https://karpstryparn.wordpress.com/2008/05/28/angaende-mordet-pa-den-19-arige-lidkopingsbon-mikael-andersson/ ,

https://www.nordfront.se/samedemokraterna-svenskarna-suger-ut-vart-land.smr ,

http://www.op.se/opinion/debatt/vi-samer-maste-bli-herrar-i-vart-eget-hus .

måndag 2 februari 2015

Att "trycka ner fingrarna i datorns tangentbord" (eller "ta bladet från munnen")

Som ni märker så bloggade jag ingenting under förra veckan, orsaken var att jag behövde ett litet break från bloggandet.
Det har också blivit för mycket med andra politiska aktiviteter för mig, alltså inte enbart bloggande.
Jag har helt enkelt tagit på mig alldeles för mycket sedan en tid tillbaka, och har därför sedan förra måndagen tagit ett litet uppehåll ifrån nästan allting sådant. Som det ser ut just nu så kommer breaket att hålla i sig till början av nästa vecka.
På lördag kommer jag dock som det känns nu att vara med i Sverigekanalens livesändning igen, har bara inte mailat programledaren om det än.
Så nu vet ni hur det ligger till, tyckte att jag var skyldig er läsare att "trycka ner fingrarna i datorns tangentbord" helt enkelt (eller uttryckt på ett annat sätt: "Ta bladet från munnen").