måndag 29 juni 2015

Ulf Hansen: "Löfven ljuger om SD:s historia"

Normalt sett brukar jag inte ta upp artiklar, program, videos eller liknande media som är mer än en vecka gammalt, men i det här fallet gör jag ett undantag.
Varför, undrar ni då kanske? Jo, därför att detta är en artikel som varje människa som inte gillar Sverigedemokraterna bör läsa, detta med tanke på att den är skriven av en person som i allra högsta grad är minst sagt mycket insatt i SD:s historia.
Personen ifråga har nämligen "gått hela vägen", alltså varit med i både BSS (Bevara Sverige Svenskt) och sedan i SD.
Vem är det jag pratar om då? Jo, Ulf Hansen, trummis i det välkända vikingarockbandet Ultima Thule (som gjorde sin sista spelning sommaren 2012 på Kuggnäsfestivalen, bandet finns alltså tyvärr inte längre).
Visst, det finns saker som jag inte gillar med Sverigedemokraterna, det sticker jag inte under stol med, men ingen kan gilla allt eller avsky allt med ett parti.
Det som det är frågan om är alltså inte om man avskyr allt eller gillar allt med ett parti, utan hur mycket man gillar och hur mycket man inte gillar med det, detta oavsett vilket parti det gäller.
Nåväl, den 18 juni i år publicerades en krönika skriven av honom på Samtiden.nu med rubriken "Löfven ljuger om SD:s historia.
Här följer några axplock ur artikeln:

"Jag gick med i Bevara Sverige Svenskt (BSS) år 1983. Det var från början en tvärpolitisk rörelse med syftet att påverka de etablerade politiska partierna. Genom opinionsbildning skulle vi få dem att ändra sin migrationspolitik. Naivt trodde vi att de skulle lyssna till sakliga argument. Att det social och ekonomiska priset för en fortsatt ansvarslös politik inom migrationsområdet skulle få de att ändra sig. Vi påpekade bl.a. riskerna med ett mångkulturellt samhälle genom att lyfta fram exempel på samhällen som slets sönder av inbördes strider. Inget hjälpte. Varje gång vi hade en kampanj så fick vi antingen ingen uppmärksamhet alls eller en negativ återgivning med anspelningar om nazism. Syftet var att skrämma vanliga människor att engagera sig i vår sak. När vi ville högtidlighålla vår stolta historia i demonstrationer möttes vi alltid av militanta vänsterextremister och media fortsatte sina attacker där vi regelbundet beskrevs som nazister. Är det konstigt att ett fåtal vågade trotsa detta öronbedövande förtryck?
När vi kom till insikt om att de etablerade partierna inte kommer att ändra sig slogs BSS ihop med de medlemmar som fanns i Framstegspartiet i Stockholm. Det blev Sverigepartiet. Trots byte av partiledare till patrioten Stefan Hermann så fortsatte hatkampanjerna mot oss. Hermann gjorde allt han kunde för att få etablerade medier och politiker att förstå att det nya partiet inte var nazistiskt, men utan resultat. Jag hävdar med bestämdhet att Sverigedemokraterna inte har några nazistiska rötter. Däremot drogs enstaka personer till våra kampanjer eller demonstrationer för att de trodde på etablissemangets lögner om en nazistisk agenda, men bland partiets aktivister sågs detta som infiltration och att de hörde hemma i Nordiska Rikspartiet (NRP). Redan vid denna tid avvisade partiet alla personer som eftersträvade en politik i nazistisk riktning.
Jag tror att Stefan Löfven har förväxlat den officiella av våra fiender utmålade bilden av Sverigedemokraterna med den sanna bilden. Det är bra att ha varit med i praktiken. Då har man en bättre insikt om verkligheten och kan skilja på orsak och verkan. Vi mötte en skendemokrati där maktfördelningen endast fungerade som en Potemkinkuliss (idag manifesterad i decemberöverenskommelsen), där de etablerade partierna bestämt att riksdagen endast är deras arena, där yttrandefriheten förvandlats till en fars, eftersom staten och medierna levde i symbios. Befattningar tillsattes av personer som var lojala mot systemet. Oppositionella riskerade sina jobb, blev utmanövrerade till kylan. Det är Löfvens eget partis maktmissbruk som skapat och nu upprätthåller bilden av Sverigedemokraterna som ett parti med nazistiska rötter. Det är fräckt att inte se sin egen roll i detta fula spel.
Före utbrytningen ur socialdemokratin 1917 och bildandet av Sveriges socialdemokratiska vänsterparti fanns en rad kommunister inom SAP. Några välkomnades tillbaka till SAP, efter åratal av försvar av Lenins Sovjetunion, och fick viktiga förtroendeposter inom partitoppen. De utgjorde fortfarande en vänsterfalang. I 1968-vänsterns fotspår orienterade sig SAP åt vänster. Många med ett förflutet inom extremvänstern fick fina positioner inom SAP. Hur skulle Löfven uppleva att ständigt utsättas för beskyllningar om att SAP är ett parti med ett kommunistiskt förflutet, att de röda fanorna vajar i deras demonstrationer och sitter på väggar i deras lokaler som stöd för Stalins gulag-läger där miljoner människor fick sätta livet till för socialismens idé?"
Ett annat axplock ur artikeln lyder följande:
"Löfven kör fram nazistspöket för att slippa diskutera sin egen misslyckade politik eller avsaknaden av visioner. Jag är uppriktigt förbannad över att ständigt bli beskylld för att vara sympatisör eller anhängare av en ideologi som inte är min. Jag tror att även Löfven kan förstå att jag är upprörd.
Ingen av dem jag känner som varit en del av SD i över trettio år har sett de nazistflaggor han hävdar har funnits inom vårt parti med föregångare. Ingen har hört nazismen försvaras av någon som var aktiv i rörelsen. Jag är trött på att höra dessa ständiga lögner. Vi måste avslöja alla som ljuger om oss och vägra underordna oss en kulturmarxistisk agenda vars syfte är att till varje pris hålla oss utanför makten. Vi är det enda oppositionspartiet och vi ska få alltfler väljare att förstå vilka vi är – en nationell frihetsrörelse som vägrar bygga Sveriges framtid med lånade fjädrar. Vi vill återuppliva synsätt och värderingar som var allmänt spridda och accepterade i Sverige över blockgränserna före 1960-talet och detta har inget med nazism att skaffa. Vi vill att liberaler, konservativa och socialister med olika fraktionsbildningar ska leva sida vid sida i en demokrati, men att alla är överens om att nationalstatens stabilitet och integritet ska värnas och stå över våra ideologiska meningsmotsättningar. När ska våra vedersakare förstå det?"

måndag 22 juni 2015

"Nazistprofil" sköter sitt jobb som brandman, så vad är problemet?

I morse uppmärksammade Sveriges Radio (i det här fallet representerat av P4 Västernorrland) att en medlem i Svenska Motståndsrörelsen jobbar som brandman på deltid, personen ifråga sköter sitt jobb väldigt bra och hedervärt och har aldrig fått någon anmärkning.
Han klarade sin utbildning som brandman galant, och han är omtyckt bland både arbetskamrater och chefer på jobbet.
Så vad är problemet? Jo, Sveriges Radios hat- och hetspropaganda, de skriker ju som vanligt som "vanvettiga hundar i sin okunniga dumhet" när det gäller saker och ting som inte passar dem.
Så länge mannen sköter sitt jobb får han ha vilka åsikter han vill, vart han står politiskt sett spelar ingen roll.
Det hade varit precis likadant om han hade varit miljöpartist, moderat, vänsterpartist eller tillhört något annat parti eller organisation.
Och angående "Bybor känner oro över att mannen är brandman": Och hur många är dessa då? En? Eller kanske hela två stycken? Alla kan inte gilla allting, så är det ju bara, Sveriges Radios hetspropagandaaktörer är ju ett bra bevis på det.
Vem vet? Dessa enstaka "bybor" har kanske fått betalt av P4 Västernorrland för att säga att de är oroliga, betalning för lögner har ju andra PK-mediaaktörer som t ex Aftonbladet också kört med genom åren.
Så om P4 Västernorrland har kört med betalning så säger jag bara följande: Ställ er i kön, P4 Västernorrland!

Jag kommenterade för en stund sedan för övrigt artikeln på Sveriges Radios hemsida, jag skrev följande kommentar (helt ofattbart att den fick vara kvar förresten, Sveriges Radio är ju inte för demokrati):

"Han sköter ju uppenbarligen sitt jobb, Så vad är problemet? Jo, skrämselpropaganda från hycklare som påstår att de står för alla människors lika värde men som hela tiden dag ut och dag in bevisar att de inte gör det. Så länge han sköter sitt jobb (vilket han ju uppenbarligen gör) så får han ha vilka åsikter han vill. Skärp er, ni på Sveriges Radio!"

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=110&artikel=6194070 ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=110&artikel=6194334 ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=110&artikel=6195017 .

söndag 14 juni 2015

I gårdagens Sverigekanalen live: Om mordet på den 17-åriga flickan Lisa Holm

Igår var jag ganska trött inför gårdagskvällens livesändning i Sverigekanalen, det hade nämligen varit en väldigt jobbig vecka.
Trots detta var jag ändå med i livesändningen, med var också bloggaren Kim Blomkvist.
Sändningen handlade en hel del om det vidriga mordet på den 17-åriga flickan Lisa Holm för vilket några polska och baltiska gästarbetare (eller arbetskraftsinvandrare, om man så vill) är häktade, men också om andra saker som t ex de fortsatta myggproblemen på den värmländska orten Deje (det blir nämligen ingen myggbekämpning i år heller), om fördelar och nackdelar med biologisk bekämpning, Turkiets "antisemitism" och de fortsatta skandalerna kring den fullständigt idiotiska miljöpartisten Åsa Romson.

Ni som missade att höra sändningen live kan höra den på den första av länkarna här nedanför. Jag är med från c:a 17.57 i programmet.
Trevlig lyssning på er!

https://archive.org/details/Sverigekanalen20150613 ,

http://www.friatider.se/expressen-bakom-trakasserier-av-lisas-anhoriga ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20960116.ab ,

http://nyheteridag.se/raseri-efter-att-svts-reporter-pratade-i-kyrkan-under-stilla-minnesstund-for-lisa-holm/ ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20960617.ab ,

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/fredrikvirtanen/article20958380.ab .

lördag 6 juni 2015

Är Åsa Romson Stefan Löfvens dotter? Inkompetens och idioti kan ju gå i arv

Nu har det snart gått ett helt år efter riksdagsvalet, jag undrar just hur många som är nöjda med Stefan Löfvens "insatser".
Väldigt få, gissar jag, särskilt med tanke på att han inte har åstadkommit någonting alls, förutom att ha gjort sig känd som Sveriges mest inkompetenta statsminister någonsin.
Men inte bara det, han är även regeringens sämsta politiker.
Eller vänta, är han verkligen det? Han har ju hård konkurrens i form av t ex Gustav Fridolin och Åsa Romson, den sistnämnda har ju dömts ut så pass mycket att till och med de flesta inom hennes eget parti vill ha bort henne.
Egentligen borde hon vara glad över att Konstitutionsutskottet (KU) är så "snälla" emot henne i sin kritik, detsamma kan man nämligen inte säga om folk inom Miljöpartiet.
Och ändå är ju KU väldigt skarpt kritisk emot Åsa Romson.
Men med tanke på alla påståenden och alla saker som hon har sagt och gjort så borde hon ha blivit utslängd ur regeringen för länge sedan, det är ju snart bara Löfven själv som har förtroende för henne.
Fast har han verkligen det? Eller är han bara en patetisk och ynklig räddhare som tror att han ska sjunka ännu lägre i folks ögon om han avsätter henne? Om det är det sistnämnda så bevisar han inte bara att han är handlingslös utan att han återigen inte har "alla hästar hemma", Romson är ju förmodligen den politiker som förutom han själv sänker regeringen allra mest.
Men det klart: en gång idiot, alltid idiot.
Det är ju lätt att tro att Åsa Romson är Stefan Löfvens dotter.

Ja, Stefan Löfven har det verkligen inte lätt, men å andra sidan har han det ju som han förtjänar.
Om TV4:s frågesport "Vem vill bli miljonär?" hade börjat sändas igen och någon tävlande hade fått frågan "Vem är regeringens sämsta politiker? så hade den tävlanden fått det väldigt svårt att svara, i alla fall om alternativen (förutom Löfven själv då) hade varit Åsa Romson, Gustav Fridolin och Magdalena Andersson.
Stackars den tävlanden, säger jag bara, alla alternativen hade ju kunnat vara rätt. Det hade blivit en kuggfråga helt enkelt.
Och sedan allt mjäkande för muslimska terrorister som har begått mord och andra illdåd för Islamiska Staten då, enligt Löfvens och hans regering ska samtliga av de som kommer till Sverige få livstids försörjning.
Eller uttryckt på ett annat sätt: De får rejäla summor pengar från staten för lång och trogen tjänst för Islamiska Staten!
Undrar just vad Löfven, Romson eller någon annan pappskalle i regeringen skulle säga om någon terrorist för Islamiska Staten skulle knacka på deras dörr och står utanför med något automatvapen i högsta hugg?
Personen ifråga bemöts säkert med följande:

-Nej men titta vad trevligt, är ni äntligen här? Vilken tid det tog. Men varsegod och kom in, skjut ihjäl all ni ser inklusive mig själv, jag älskar muslimska terrorister.
I annat fall skulle jag ju aldrig ha försvarat er så mycket.
Skjuter ni ihjäl mig så gör ni mig förresten en tjänst, jag är nämligen trött på all kritik, s
Så skjut ihjäl mig först, sedan kan ni ta resten.
Varsegod och ta för er!

Ja, det är nog inte lätt att vara Stefan Löfven, Åsa Romson, Gustaf Fridolin eller någon annan pappskalleliknande "amöbakopia" idag.
Hade de varit kompetenta hade det däremot varit annorlunda, men samtidigt kan man ju inte begära för mycket av personer som har permission från hispan på obestämd tid.
Undrar just när de ska in igen tro.











måndag 1 juni 2015

I lördagens Sverigekanalen live: Hur naiv och okunnig är Stefan Löfven?

I lördagens livesändning i Sverigekanalen (alltså i förrgår) körde det ihop sig lite grann, på grund av ett litet missförstånd mellan mig och programledaren var jag inte med i programmet förrän från lite över 2 timmar efter att sändningen startade.
Innan dess var dock Kent Andersson från Nacka med på telefon från c:a 41 minuter in i programmet, så det blev ju en hel del innehåll ändå trots att jag kom in så pass sent.
Han pratade om bl a Sverigedemokraterna, han var ganska kritisk emot partiet i olika sammanhang. Men han tog också upp andra saker, t ex Islamiska staten.
Men efter att jag kom in så hamnade programmet om bl a följande:
Statsminister Stefan Löfvens kommande höstbudget,
Varför Socialdemokraterna tappar väljare bland Sveriges pensionärer till Sverigedemokraterna,
Göran Perssons skarpa och hårda dom emot Löfvens vägran att ta upp flykting- och invandringsfrågan, 
vad som kommer att fylla tomrummet mellan Sverigedemokraterna och Svenska Motståndsrörelsen efter att Svenskarnas parti lades ner,
"partiet" Riksdemokraterna med muslimen Torbjörn Mårtensson i spetsen,
nyhetssajten Nyanser, samt en del andra saker.

Ni som missade att höra sändningen live kan höra den på den första av länkarna här nedanför, gå bara in på den och klicka på pilen i radiorutan där. Programmet spelas då upp.
Trevlig lyssning på er!

https://archive.org/details/Sverigekanalen20150530 ,

http://www.myradiostream.com/3b ,

http://www.expressen.se/nyheter/fortroendet-for-lofven-rasar-hos-aldre-valjare/ ,

http://nyanser.se/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/goran-perssons-dom-mot-lofvens-beslut/ ,

http://nyheteridag.se/socialdemokrat-ser-islamiska-staten-som-frihetsrorelse-precis-som-demokratiforesprakarna-gjorde/ ,

https://sv-se.facebook.com/SvenskarnasParti ,

https://www.svenskarnasparti.se/2015/05/10/svenskarnas-parti-upploses/ .