söndag 26 juli 2015

I gårdagens Sverigekanalen live: Om bl a SD:s 23,3 % i veckans Sentiomätning och Kuggnäsfestivalen

På grund av ett litet missöde från min sida igår (närmare bestämt i form av jag ringde fel telefonnummer) så var jag inte med i Sverigekanalens livesändning förrän 2 timmar och 20 minuter in i den, alltså 1 timme och 20 minuter senare än jag skulle ha varit med.
När jag äntligen kom med bad jag naturligtvis programledaren om ursäkt för detta (jag bad även om ursäkt för några arga sms som jag hade skrivit till det numret), anledningen till att det blev så här galet var att jag då jag sist var med för två veckor sedan var med via just det numret. 
Jag trodde därför att det var det nummer man skulle ringa, detta visade sig dock inte stämma så nu vet jag det.
Däremot var det tydligen krångel med telefonlinjen till det riktnummer man skulle ringa, så det tog en stund innan jag kom fram via det. Men till slut gjorde jag det.
Mitt Skype fungerar fortfarande inte, så därför kommer jag att medverka via telefon i Sverigekanalen tills jag får ordning på Skype (om jag ens får det).

Nåväl, större delen av gårdagens livesändning handlade om den skräll som skedde i torsdags, alltså då Sverigedemokraterna fick hela 23,3 % i en Sentiomätning. Detta är partiets högsta siffra någonsin i opinionsmätningar och naturligtvis skrev inte svensk PK-media a la' Aftonbladet, Expressen osv någonting om detta.
Varför? Jo, de tror att det skulle gynna SD.
Nåja, denna mätning stod det istället om i annan mer sanningsenlig media, närmare bestämt då på politiskt inkorrekta nyhetssajter som t ex Fria Tider, Exponerat, Avpixlat osv.
Som sagt, sändningen handlade mycket om just detta resultat för SD och om Sverigedemokraterna rent allmänt, t ex om att SD ska arrangera en prideparad för HBTQ-personer genom området Järvafältet där det bor väldigt mycket muslimer, detta förmodligen för att framkalla reaktioner från muslimer och därmed visa vilken syn som många muslimer har på sådana människor. men även om årets Kuggnäsfestival och även en del tidigare Kuggnäsfestivaler. 
Jag tog förresten upp ett antal intervjuver som jag hade gjort med ett antal HBTQ-personer i syfte att få veta vad de tycker om pridefestivaler och prideparader, de flesta svar jag fick var väldigt intressanta. De flesta av dem jag intervjuvade tyckte nämligen att dessa pridearrangemang ökar fördomar emot homosexuella och andra HBTQ-personer, lyssna på den inspelade livesändningen och ni får veta mer.
På grund av att jag ska till Kuggnäsfestivalen till veckan så kommer jag därför inte att medverka i Sverigekanalen nu på lördag, men lovade programledaren att jag skulle filma lite samt att också försöka få någon intervju med något av banden som ska spela. 
Jag kommer i så fall att lägga upp dessa filmer på min Youtubekanal Karpstryparn Stomp.
Sändningen handlade förresten också om en del av banden som ska spela, t ex Enhärjarna och Pitbull Farm. Jag läste t ex upp listan på de band som ska spela, och även när de ska spela.
Jag tog också upp Ultima Thules sista spelning, som för övrigt skedde på Kuggnäsfestivalen 2012, samt också en intervju med bandet i Ulf Elfvings program Efter tre 1993 (eller var den 1994? Jag minns inte riktigt).

För er som vill höra gårdagens livesändning så går ni bara in på den första av länkarna här nedanför, klicka på den pil där det står 00.00 bredvid och programmet spelas då upp.
Förutom mig själv så var igår även Kent Andersson från Nacka med, men på grund av mitt misstag med telefonnumret så är jag som sagt inte med i programmet förrän 2 timmar och 20 minuter in i dess sändning.
Trevlig lyssning på er!










torsdag 23 juli 2015

Inför Kuggnäsfestivalen 2015

Om exakt en vecka, alltså nästa torsdag, drar jag till Nyköping för årets upplaga av Kuggnäsfestivalen där. Så ser det i alla fall ut i skrivande stund, jag åker dit med några kompisar.
Om allt går som det ska och inget oförutsett inträffar så kommer jag veckan efter denna festival (under förutsättning att jag varit där förstås, hehe) att blogga om den, precis som de tidigare åren blir det helt enkelt en rapport om t ex bandens uppträdanden och hur jag upplevde festivalen rent allmänt.
I år blir det dessutom riktigt intressant, visst, många av de vanliga banden som t ex vikingarockbanden Heidrun, Enhärjarna och rockabillybandet Buffelbinx spelar ju även i år, men två andra av de andra banden i år kan nog riktigt intressanta att se.
Det ena är det, förutom bandmedlemmarna själva då, bara arrangörerna som vet någonting om. Det bandet är nämligen hemligt än så länge.
Det andra intressanta bandet (enligt mig i alla fall) är ett Oi!-band ifrån Birmingham i England, bandet heter No Quarter och har en sångare vars sångröst och sätt att sjunga påminner om både sångaren i det så välkända engelska Oi!-bandet Condemned 84 och sångaren i det australiska RAC-bandet Doc Evil.

Förutom detta blogginlägg så är det tänkt att jag denna vecka även ska blogga om min medverkan i Sverigekanalen igen nu på lördag, är jag med då så medverkar jag där från kl.17.00 via vanlig mobiltelefon.
Men förutsättningen för att jag ska kunna blogga om det är ju att jag är med förstås, är jag det så kommer jag att blogga om det nu på söndag (alltså dagen efter då).
Men dessa blogginlägg blir de sista för mig innan Kuggnäsfestivalen 2015 går av stapeln.
Hoppas vi ses där då!

http://kuggnasfestivalen.se/start.htm ,

https://www.facebook.com/events/1533712596916638/ ,

Och för er som inte har hört No Quarter förut så kommer här nedanför några låtar med dem (bandet gör förresten på årets Kuggnäsfestival sin första spelning i Sverige).
Varsegoda:

https://www.youtube.com/watch?v=n5iuNkcL3v0 ,

https://www.youtube.com/watch?v=IwjlPJfFzKs ,

https://www.youtube.com/watch?v=dUtgIVpejLo .

söndag 12 juli 2015

I gårdagens Sverigekanalen live: Om bl a primitiva straff och SD:s senaste framgång i opinionsmätningar

Igår fungerade inte Skype, detta trots att jag på olika sätt försökte få det att fungera. På grund av allt detta krångel var jag inte med i Sverigekanalens livesändning förrän 1 timme och 59 minuter efter att den hade börjat, istället för att vara med via Skype så medverkade jag denna gång via telefon.
Som det ser ut nu så kommer jag även nästa lördag att medverka via telefon.
Kent Andersson från Nacka var med i sändningen också, men ägnade först i ett inspelat avsnitt i ett annat program med Sverigekanalens före detta tekniker Georg Lindberg åt att kasta en massa skit på Sverigekanalen och då även på programledaren i synnerhet för att några timmar senare ringa in till sändningen och fortsätta spy ur sig en massa skit.
Visst, kritik är alltid intressant, men det är en jävla skillnad på det och på det som Kent Andersson öste ur sig.
Visst, jag har också haft mina synpunkter på livesändningarna ibland, men då har det gällt ljudet. För jag skulle aldrig ösa ur mig en massa dynga som Kent Andersson gjorde igår.

Vad tog jag upp i gårdagens avsnitt då? Jo, bl a Sverigedemokraternas rekordsiffror i Demoskops opinionsmätning tidigare i veckan då partiet fick över hela 18 %.
Detta är SD:s högsta resultat någonsin i en svensk opinionsmätning.
Många i de andra riksdagspartierna reagerade starkt på resultatet, t ex Miljöpartiets Gustav Fridolin.
Men istället för att komma med en massa skitsnack och köra samma osakliga spel som tidigare så borde istället SD:s motståndare på både partinivå och medianivå ställa sig frågan varför SD hela tiden ökar.
Har de själva någon del i det? Ser SD:s väljare någonting med partiet som de själva inte ser?
Eller kan det helt enkelt vara så att SD är bättre på att föra fram sin politik och ger mer förtroende än vad de andra riksdagspartierna gör?
Utspel som t ex det Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor körde med under årets Almedagsvecka eller Socialdemokraternas utspel om att försöka stoppa tiggeriet lurar få, sådana utspel har bara som syfte att locka väljare från SD.
Alltså menar sådana politiker inte ett skit av vad de påstår, falskhet är ordet däremot.
Varför kan inga av de politiker som är ansvariga för den mångkulturella invandringskatastrofen i Sverige säga till svenska folket och många invandrare att de har och gjorde fel, att det inte blev så bra som de hade trott och att de vill försöka få Sverige in på en bättre väg? 
Fast det klart, då måste man ju mena det förstås.

I övrigt handlade livesändningen om rättmätiga straff i form av olika sorters tortyr för grova brott som t ex pedofili, våldtäkt, mord, hedersvåld, dödsmisshandel, medvetet djurplågeri, djurmisshandel osv. Även om tortyr av olika slag för grova brott är primitivt så anser jag att sådana straff är helt rätt, dödsstraff är för lindrigt.
Jag anser att när väl brottslingen vill dö på grund av tortyren, alltså bara ser en enda utväg bort från plågorna, så ska man inte avrätta personen. Istället ska man öka tortyren, men inte så mycket att brottslingen dör. Man fortsätter alltså så länge det går tills brottslingen är död.
Straffet ska kännas helt enkelt, let the punishment fit the crime alltså.
Men sändningen handlade också om andra saker, t ex att det sedan den 1:a juli i år används ID-kort istället för pass inom EU för EU-medborgare (vilket ju är käpprätt åt helvete), situationen i Grekland, samt en del andra saker.
Ni som missade att höra sändningen live kan höra den via den första länken här nedanför, gå bara in på den och klicka på texten som börjar med "2 Sverigekanalen". Programmet spelas då upp.
Trevlig lyssning på er!






torsdag 9 juli 2015

Skulle radarparet Filip & Fredrik gilla om deras föräldrar blev ihjälslagna?

För c:a 24 timmar sedan stod det en "buhu-buhu"-artikel på dt.se om att bandylaget med det något tungvrickade namnet Somalia Bandy inte längre är välkomna på den asfaltsplan på Betesgatan i Borlänge som de tränade på, detta beslut har naturligtvis upprört de mångkulturvärnande dyngpratarna Filip & Fredrik eftersom de är de som har propagerat mest för detta bandylag.
Nu har dock det hela löst sig, laget har hittat ett annat ställe att träna på.
Men varför fick de inte fortsätta träna på den förra planen då? Jo, de har på olika sätt stört omgivningen, störande av den allmänna ordningen är ju enligt svensk lag ett brott.

Fast frågan är om det var mer än sådant det rörde sig om, man ska ju komma ihåg att massinvandringen är en av huvudorsakerna till större delen av brottsligheten i Sverige.
Så det skulle inte förvåna mig om det i det här fallet var frågan om inbrott och skadegörelse också.
I vilket fall som helst skötte sig inte laget på ett bra sätt, och därför gjorde styrelsen i bostadsrättsföreningen Myren klart för dem att de inte fick fortsätta träna där.
Filip & Fredrik, i det här fallet Filip Hammar då, öste genast på med hat och hets emot styrelsen i Myren och även emot de övriga medlemmarna i den, detta bara för att de var trötta på de störningar som Somalia Bandy orsakade.
Men det klart, denna fjantiga radarduo slår ju alltid vakt om extrem mångkultur och massinvandring oavsett vad det än gäller.
Skulle Filip & Fredrik tycka det var bra om deras föräldrar skulle misshandlas och slås ihjäl av ett gäng invandrare från någon av de delar av världen som dessa båda stolpskott sätter så högt?
Med tanke på hur de resonerar i alla lägen som har med mångkultur och invandring att göra verkar det ju så.

http://www.dt.se/dalarna/borlange/somalia-bandy-inte-langre-valkomna-att-trana-pa-planen ,

https://www.nordfront.se/somalia-bandy-portas-skyller-pa-rasism.smr ,

http://www.dt.se/dalarna/borlange/filip-hammar-om-portningen-av-somalia-bandy-va-fan-borlange ,

http://avpixlat.info/2015/07/09/framlingsfientlighet-nar-filip-fredriks-somaliska-bandylag-nekas-sarrattigheter/ ,

http://www.sydsvenskan.se/kultur--nojen/traningen-hotad-for-somalia-bandy/ .

torsdag 2 juli 2015

Angry Foreigner: Källkritik & Rasistiska Hatsajter

Personen som står bakom Youtubekanalen "Angry Foreigner" (mera känd som "En Arg Blatte Talar") fortsätter att göra lagkraftiga, sanningsenliga och framgångsrika videos.
I videon "Källkritik & Rasistiska Hatsajter" tar han upp en del av det enorma hyckleri som extremvänstern, demokratifientliga "journalister" och extrema feminister ständigt avslöjar sig tillhöra när de ständigt anklagar nyhetssajter som t ex Fria Tider för att bryta emot lagen men struntar i att deras egna begår grova brott.

Vad är förresten hatsajter? Ja, det beror ju på vem/vilka man frågar och vem eller vilka som svarar.
Personen ifråga tar upp t ex näthat, t ex att Sveriges värsta näthatare är en svart socialdemokrat vilket ju Fria Tider tog upp.
På politiskt korrekta nyhetssidor som t ex Aftonbladet och Expressen var det däremot fullständigt knäpptyst om detta.
Angry Foreigner menar att ingen människa oavsett politisk tillhörighet eller någonting annat är objektiv, vilket ju stämmer.
Ja, många intressanta saker tas upp i videon, t ex den "journalist" på Sveriges Radio som gjorde bort sig rejält när hon frågade Israels ambassadör om judar har något ansvar i att de blir utsatta för antisemitism.

Se och hör videon på https://www.youtube.com/watch?v=mUtmTMDyK4A .